298
by OPM
-
#91 jaja :)) csak kimentem és fotóztam az erkélyről. főleg a holdat,meg ilyesmi. és mikor feltöltöttem a képeket a gépre,akkor vettem észre,hogy vmi nagyon jók kis képek lettek. aztán mikor direkt akartam lefotózni azt az izét,egy sem sikeredett :(
de van még talán néhány jó kép erről.. -
_Vegeta_ #90 Csak igy fenyekepezgetted az eget ? Vannak még hasonlo kepeid ? ;) -
#89 honnan tudjuk? :D -
#88 Hé.. Honnét szedhetek le UFOS videokat? az eddigi linkek egyike sem működik. -
end #87 furcsa dolgok történnek braziliában is ott is történt valami,gondoltam ezeket az ufokat titkos gépek elhomályosítására direkt terjeszti az amerikai hadsereg.roswell meg a többi mind direkt de ennyire?
lehet mégis tárolnak földönkívüli ürhajokat.
vagy ezek egy párhuzamos dimenziobol repkednek át ide? -
#86 Hi all.
Csocsót el kell küldeni az 51 -es körtzetbe, hogy számoljon be a legújabb fejleményekről.
Amúgy láttam a spektrumon, hogy egyszer valami katonai vezetőt faggattak az USA -ban, az idegen űrhajók földi ittlétéről.
És a katonai muksó véletlenül elszólta magát, vagy rosszul értelmezték amit mondott. Ezt mondta:
- És ha itt vannak az idegen űrhajók, akkor is biztonságban lesznek az emberek itt az Földön ? ( kérdi a riporter)
- Neeem természetesen nincsenek itt AZOK AZ IDEGEN ŰRHAJÓK.
( vagy valami ilyesmit mondott)
Ez volt eddig a legmerészebb kijelentés a katonaság köréből az Ufókkal kapcsolatban. A Dokumentumfilm szerint -
#85 Mexico-i UFO:
innen:
rtsp://195.70.35.205:554/Archive/dunatv/200405131800.rm?cloakport=8080,554,7070
--stop--
pnm://195.70.35.205:7070/Archive/dunatv/200405131800.rm?cloakport=8080,554,7070
idáig copyzd ki, és mentsd el "200405131800.rm" néven.
RealPlayerrel játszd le.
Az aznap esti full DunaTV híradó, de benne vannak a felvételek. Kicsit tekerj bele, nem emlékszem, hány percnél van. -
#84 #63
#73 -
#83 ???? -
#82 pfff, jóvan, kösz .......................................... -
dashed_ #81 szedig szedik
.. -
dashed_ #80 mar jon is lefele.. koszi -
dashed_ #79 tenyleg az a vid nincs meg vkinek amikor egy " ufo "
lezuhant maradvanyait szedig ossze es par katona orzi a helyet??? az meg erdekes egy vid... -
dashed_ #78 en is lattam vhol tvbe hogy errol a vidrol beszeltek..
de mar fogalmam nincs hogy mit mondtak.. arra viszont emlekszem hogy utanna a musorvezeto is csinalt egy ilyesmi videot egy hozzaerto emberrel es hat az is igazinak tunt pedig nem az volt.. -
OPM #77 én a videót még innen szedtem le
de a cikket már nem eméxem, hol olvastam -
#76 5 perc es ott van a video -
#75 nincs meg a cikk?? keressunk :) jo lenne elolvasni egy hozzaerto gondolatait.. hogy miert gagyi.. -
OPM #74 ez fekete-fehér ufo boncolás? az 100% kamu, olvastam róla cikkeket -
#73 ehh, ezé hoztam fel ?
mexikói ufók ? vki ? -
dashed_ #72 okok.. koszi -
#71 ott van 30 perc mulca..szerintem.. max 1 ora... -
dashed_ #70 illetve ilyen privi uzit na.. -
dashed_ #69 kuldtem mailt ...
koszi elore is.. -
#68 60 mega!! hova raknam fel? -
#67 ez mar legyen a jovo titka:) -
dashed_ #66 rakd mar fel nekem vhova pl ha tudod.. megvolt nekem regen de azota letoroltem.. -
OPM #65 hol voltál 2 évig?? :DD -
#64 hogy lehetsz ilyen szemet hogy kifecsegsz????:)
ruzveli eset megvan .. valaki erre tud mondani valamit?? full kamu??? -
#63 nincs meg vkinek az, amit mexikó fölött vettek fel a repülősök ? -
#62 köszönöm a bizalmat!!! -
#61 Te voltál? :) remélem nem.. -
#60 nem én voltam véletlen ? -
#59 pedig igen :) -
#58 még nem is láttam hogy ez a szmájli nyáladzik :DDD -
#57 a senkit azt úgy értem, hogy "szakértők" -
#56 tészében=részében -
#55 a vicc az, hogy sztem az esetek nagy tészében ez van. úgyse hiszi el neked senki (ÉN IGEN, ÉN IGEN ) -
#54 A pojén,hogy mikor fotóztam a képeket,feltöltés után vettem észre a "jeleket" és rögtön felmentem szórakozásból a chat,hu-ra ufótfotóztam nickkel. erre jött egy arc,hogy kűdjem a képeket,mer érdekli. miután megnézte őszintén bevallotta,ki is ő. idézek,de nem szó szerint :)
-Nem akarlak elkeseríteni,de ezek a képek nagyon gagyi fake képek.
-Mér? -kérdeztem
-Én egy számítógép-grafikus vagyok,de nem akarok mélyen belemenni a hibáidba. Legközelebb pl sokkal többet alapozz a tárgy saját megvilágítására,erre jobban figyelj. na cső
erre én elmondtam neki,hogy 5 perce fotóztam őket,és a képen sztem egy műhold látható. erre gyorsan elviharzott a csetről.
HAJRÁ SZAKÉRTELEM!! naon páva :DD -
#53 figy.. ha te megnyomod a pijos gombot én is megnyomom
szal.. :)) -
#52 naugye ;)