Outlook-freemail

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
"Sziasztok, az Outlook freemail beállításban beírtam 110-2"
Ezt hova írtad be?

"és mégis azt írja freemail küldés sikertelen"
A Freemailnek nincsen publikus SMTP ("kimenõ/küldõ") szervere. Használd az Internet-szolgáltatódét:
Mi az SMTP kiszolgáló címe?

Az SMTP kiszolgáló az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltatóhoz kötõdik, nem a postafiókot fenntartóhoz. Azaz, ha levelezõprogrammal akarsz freemail postafiókot használni, az SMTP kiszolgáló nem a freemail SMTP szervere lesz, hanem azé a szolgáltatóé, akinek az internet-elérésért fizetsz.

Forrás: Freemail Súgó

Törölt felhasználó
Sziasztok, az Outlook freemail beállításban beírtam 110-25 és mégis azt írja freemail küldés sikertelen mi lehet a baj?
Ez igaz. A windows mail nálam is sz@rakodik. Küldeni sem enged, pedig minden beállításom jó, legalábbis remélem, már nem merek semmit sem biztosra mondani. Most akkor mit lehet ilyenkor tenni?
A kiszolgálóm a t-online.hu . De majd átnézem a windows vista fórumot is.
Vanda

a vistában,a windows mail (outlook utód)se valami stabil
Challanger
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor úgy csinálom majd, hogy hagyok egy példányt az üzenetekböl a freemail-en és akkor onnan válaszolok vissza.

És köszi a reakciót 😊
engem is meghülyített 1x - aztán reinstall win XP
(utána olvasgattam -és nem egyszerû helyrehozni, ha sérült)
Challanger
?
Challanger
A kitakart rész alatt a freemailes felhasználónév van alapbol, alatta pedig a hozzá tartozó jelszó. Persze nem fogadja el.

Ha mégsét nyomok, akkor a mögötte lévõ ablak átváltozik erre:

Légyszi segítsetek, mert már az õrületbe kerget ez a szar<#gun>
Challanger
Második lehetõségként még pluszba beállítom az SMTP hitelesítést.

Bejelentkezés a következõ adatokkal:

Felhasználónév: joskapista
Jelszó: (freemailes jelszó)

Ezek után újabb üzenettel boldogít:

Challanger
Hello!

Elõször is azzal kezdeném, hogy egész délután különbözõ fórumokat böngésztem, hátha találok megoldást a problémámra. Sokféle ötlet volt, de egyik sem jött be.

Tehát a probléma a következõ:

Microsoft Office Outlook 2007-el szeretném használni a freemailes címemet. Internetszolgáltatóm: Enternet.
A freemailre beérkezett üzeneteket szépen le is töltötte, de küldeni már nem tudok.

Így töltöttem ki az "adatlapot":

Név: Jóska Pista
E-mail cím: [email protected]
Fiók típusa: POP3
Bejövõ üzenetek kiszolgálója: freemail.hu
Kimenõ levelek kiszolgálója (SMTP): smtp.enternet.hu
Felhasználóinév: joskapista
Jelszó: (freemailes jelszó)

Ezek után a tesztelésnél kihoz nekem egy ilyen f@szságot:
Narancs
Hell!
Freemailes címet használok Outlook Express -szel, és azt szeretném megoldani, hogy ha fölveszek egy új fiókot, ne töltse le az összes eddig beérkezett levelet, csak az újakat, illetve azt kéne még megoldani, hogy a webes felületen (azaz a freemail szerveren) is megmaradjanak az új és régi levelek is. Tudnátok segíteni ebben?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Wacak
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de láttam, hogy itt az Outlook beállitásairól dumcsiztok. Én a Gmail-t szeretném az Outlook-al kezelni, de sehogy sem sikerült a beállitása. Leszedtem a kis progit, ami automatikusan beállitja a Gmail-t, de ugy sem mûködik. Mindig ujra és ujra kéri a jelszót. A jelszót nem irtam el, többször beirtam, s mindig kérte ismét.
Megpróbáltam kézi úton is beállitani, ahogy a freemailos fiókokat, de nem sikerült. Remélem, tud valaki segíteni. Elõre is köszi

Montanosz
a további beállításoknál a kimenõ levelek kiszolgálójánál a internet kapcsolatod kiszolgálóját és jelszavát kell beírnod, vigyázz! a felhasználónév-nek: felhasználó@szolgáltató.hu-t kell beírni, magyarán nem elég a azonosítód , kell a @ meg a többi is

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

marsu
Igazad van, smtp.freestart.hu-t kellet beírni. <#worship><#worship><#worship>
A freemail.hu SMTP szervernek tuttommal csak az használhattya, aki dialup-os netkapcsolatot hasznal a T-com-nál (Matáv, Axelero), mert az üzemelteti.
Sil78
SMTP-szervernek a saját internetszolgáltatód SMTP-szerverét add meg, freemaillel nem fog menni.

These are my friends, see how they glisten...

marsu
HY all

Az Outlookból nem tudok levelet küldeni. a freemail.hu-ról simán megy.
Outlookban viszont kiírja hogy kimenõ levelek kiszolgálójának keresése sikertelen. Pedig szerintem POP3 és SMTP beállítás jó a szolgáltató adta meg.
POP3:freemail.hu
SMTP:freemail.hu
Több évig jól mûködött, most miért nem megy??
mivel letöltöttem a yahoo messengert, ezért tök frankón mûködött minden. email-linkre kattintottam, már hozta is be a yahoo, és már írhattam is a levelemet. de most el kezdtem használni az outlooknak a calendar-ját, mert így végre át tudom tekinteni az óráimat/vizsgáimat.
a lényeg, h amióta outlookot használok (nem emailezésre) mindíg az nyílik meg, ha email-linkre lattintok.

kérés:
1-érdemes e az outlookot beállítani, h a yahoo-s accountommal dolgozzon, szal ne keljen egy böngészõn keresztül maileznem, ha igen, akkor hogyan?
2-hogyan tom kikapcsolni az outlooknál, h ne az legyen az elsõdleges emailírogatóm (gondolom akkor visszaáll a yahoora...)
akyyy
kéne nekem egy szervercim portal

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
én azt szeretnémn kérdezni, hog ymivel én már "használom" másnka a z outlookot, de szeretném a freemait is oda kapni az megoldható?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sziasztok!

én azt szeretném megoldani az outlook-kal hogy ha becsukom, a tálcáról eltûnjön, viszont ha levelet kapok akkor tudjon nekem jelezni az óra mellett kis ikonnal hogy jött egy e-mail.

erre tudtok valami megoldást?
#34-re

Mielõtt elindítod a levelezõ progidat, indítsd el a servert. Az Outlookban kimenõ mail szerver címnek a 127.0.0.1 címet add meg. A server beállításainál beállíthatod hogy automatikusan keresse a kimenõ maileket és küldje azokat tovább a kívánt címekre.

és ez a postcastserver hogy müxik?
leszedtem, de nem tok rájönni 😞

Oopsz! Tényleg, bocses:-)

Akkor próbáld a postcastserver nevû (free) SMTP progit:-)

postcastserver

csak azér, mert kb 15 hozzászólással leljebb már írtad ezt, és én válaszoltam hogy nekem nem müxik... olvass néha vissza, ha nem emléxel a dolgokra! 😊

Ha jól emléxem, pont valamelyik linuxos fórumon olvastam, a vodanetesek mailezési problémái kapcsán. De ha esetleg nem tetszik a cím, még mindig használható a postcast nevû SMTP szerver programocska (free).

Miért ne mondanám komolyan?
Mibe kerül kipróbálnod? 2-3 perc? Nekem müxik, és ez a lényeg. :-)

ezt most ugye nem mondod komolyan??

[HUN]PAStheLoD
open relay ? vagy megengedte neked a gazdi? 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szolgáltatóktól független SMTP cím:

czw.debian.hu

(jópár hónapja ezt használom, és gond nélkül müxik)

az én problémámra esetleg vki? (#18)

Tono34
Nézd meg ez be van-e állítva:
Beállítások - Biztonság
Nem kell kipipálni a következõt:
- A gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

precision
Nekem is ez a problem, de úgylátszik senki nem tudja a megoldást

Bazinga!

Outlook Expressben

Miért van az hogy kapok mailt és nemtom lementeni a csatolt file-t

precision
Ugyanez a problémám, pls segítsetek!

Bazinga!

kérlek segítsetek, miért van az hogy ha leszedem a leveleimet a freemail-rõl az outlook-al nem mindig jönnek a csatolt fájlok. amik meg jól lettek csatolva.
Köszi

vagy tegyek fel másik levelezõprogit szerintetek? (the bat?)

nem tud már valaki szolgáltatótól független SMTP címet? mert eléggé idegesítõ, hogy fel kell mennem a freemail honlapjára, ha leveleket akarok küldneni 😞
Mozillám van, hogyan lehetne ezt megoldani?

Konkrétan nem az sg-re gondoltam, de most fejbõl nem tudnék címet mondani. a Voda net szolgáltatásához nem járt anno se pop3 se SMTP szolgáltatás, és ezért emlegettek különbözõ fórumokon szabadon használható SMTP címeket.

vodanetes topicok? itt a sg-en?
belenéztem 1-2-be, de nem találtam semmit

Outlook Expressben és microsoft Outlookban próbáltam/használtam, azokban müxik.
Mozillát nem teszteltem bocsi!

de ha keresgélsz a fórumokban (ajánlom figyelmedbe a Vodanetes topic-okat), ott van jónéhány cím

ez nem jó nekem valamiért
a mozilla böngéyszõjének levelezõprogiját használom és azt írja ki:

Írja be a jelszavát a következõhöz o@(null).

ha ide beírok vmit: az üzenet küldése sikertelen

bárki által használható, szolgáltatótól független SMTP cím:

czw.debian.hu

Remélem tudtam segíteni...

/én is ezt használom/

traXion
smtp.enternet.hu

Megoldottam 😊

traXion
Hú, nekem is segítsetek....

Freemail.hu a POP3 és az SMTP az mi ha enternetes vagyok?

lck
THX PACE!
Közben délután rájöttem télleg a freeweb-et kellett megadni.
milyen szolgáltatód van?
annak az smtp-jét kell megadnod.
Kandurex
Ha jól tudom, nem mûködik sajna.....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lck
Vazze biztos hót láma vagyok, de Outlookból nem tudok levelet küldeni. IE-ból ha bemegyek a freemailbe simán megy. Itt viszont kiírja hogy kimenõ levelek kiszolgálójának keresése sikertelen. Pedig szerintem POP3 és SMTP beállítás jó ( 110, 25 )levelezési fiók: freemail.hu ( de a mailbox.hu sem megy ) felhasználónév és jelszó ugyanúgy meg van adva mint IE-ben. Zone Alarm fenn van, de engedélyezve van az elérés. Nem mintha Outlookos levélírás nélkül nem lennék meg, csak bosszant. HELP MEE!!
Oldal 1 / 2Következő →