56
Outlook Expressben freemail
-
OPM #16 vodanetes topicok? itt a sg-en?
belenéztem 1-2-be, de nem találtam semmit -
Conflict #15 Outlook Expressben és microsoft Outlookban próbáltam/használtam, azokban müxik.
Mozillát nem teszteltem bocsi!
de ha keresgélsz a fórumokban (ajánlom figyelmedbe a Vodanetes topic-okat), ott van jónéhány cím
-
OPM #14 ez nem jó nekem valamiért
a mozilla böngéyszőjének levelezőprogiját használom és azt írja ki:
Írja be a jelszavát a következőhöz o@(null).
ha ide beírok vmit: az üzenet küldése sikertelen -
Conflict #13 bárki által használható, szolgáltatótól független SMTP cím:
czw.debian.hu
Remélem tudtam segíteni...
/én is ezt használom/ -
smtp.enternet.hu
Megoldottam :) -
Hú, nekem is segítsetek....
Freemail.hu a POP3 és az SMTP az mi ha enternetes vagyok? -
THX PACE!
Közben délután rájöttem télleg a freeweb-et kellett megadni. -
Pace #9 milyen szolgáltatód van?
annak az smtp-jét kell megadnod. -
Ha jól tudom, nem működik sajna..... -
Vazze biztos hót láma vagyok, de Outlookból nem tudok levelet küldeni. IE-ból ha bemegyek a freemailbe simán megy. Itt viszont kiírja hogy kimenő levelek kiszolgálójának keresése sikertelen. Pedig szerintem POP3 és SMTP beállítás jó ( 110, 25 )levelezési fiók: freemail.hu ( de a mailbox.hu sem megy ) felhasználónév és jelszó ugyanúgy meg van adva mint IE-ben. Zone Alarm fenn van, de engedélyezve van az elérés. Nem mintha Outlookos levélírás nélkül nem lennék meg, csak bosszant. HELP MEE!! -
Pace #6 Bucsi, freestarttal csatlakozol, vagy freemailes fiókod van?
Ha freevel csatlakozol, talán mail.freestart.hu, ha már próbáltad, bocs. Jobb 5letem nincs -
bucsi #5 Valaki meg tudná adni a FREESTART smtp-jét?Előre is köszi + az eddigi segítségeket is kösz szépen -
Pace #4 Az úgy nem megy, úgy van, ahogy Epox írta, én is szívtam ezzel mind freemailnél, mint mailboxnál. És a kapcsolat szolgáltatójának az smtp-jét kell beírni.
Epox, trua, real true
-
pista #3 Ha jól emlékszem, az SMTP kiszolgáló is freemail.hu -
Epox #2 Az SMTP kiszolgáló, az a te saját kiszolgálód, azaz szolgáltatód. A Pop3 - hoz beírod, hogy freemail.hu, az SMTP - hez, meg a szolgáltatótól kapott mail cím SMTP - jét. Én például, mint chellos és mint freemailes, azt írtam be az SMTP -hez, hogy mail.chello.hu. Gondolom neked is adott a szolgáltató saját emilt, na annak kell beírni az SMTP címét. Ennyi.
-
bucsi #1 hy!
segítség kéne:
Outlook Expressben akarom használni freemail-es postafiókomat de 1 baj van hogy nem tudom az SMTP kiszolgálót csak a POP3-mat!
Aki tud segítsen és adja meg a freemail smtp-jét:előre is kössz mindenkinek!