56
Outlook Expressben freemail
-
#56 "Sziasztok, az Outlook freemail beállításban beírtam 110-2"
Ezt hova írtad be?
"és mégis azt írja freemail küldés sikertelen"
A Freemailnek nincsen publikus SMTP ("kimenő/küldő") szervere. Használd az Internet-szolgáltatódét:
Mi az SMTP kiszolgáló címe?
Az SMTP kiszolgáló az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltatóhoz kötődik, nem a postafiókot fenntartóhoz. Azaz, ha levelezőprogrammal akarsz freemail postafiókot használni, az SMTP kiszolgáló nem a freemail SMTP szervere lesz, hanem azé a szolgáltatóé, akinek az internet-elérésért fizetsz.
Forrás: Freemail Súgó -
#55 Sziasztok, az Outlook freemail beállításban beírtam 110-25 és mégis azt írja freemail küldés sikertelen mi lehet a baj?
-
ayvanda #54 Ez igaz. A windows mail nálam is sz@rakodik. Küldeni sem enged, pedig minden beállításom jó, legalábbis remélem, már nem merek semmit sem biztosra mondani. Most akkor mit lehet ilyenkor tenni?
A kiszolgálóm a t-online.hu . De majd átnézem a windows vista fórumot is.
Vanda -
kollektor #53 a vistában,a windows mail (outlook utód)se valami stabil -
#52 Ha nem oldódik meg a probléma, akkor úgy csinálom majd, hogy hagyok egy példányt az üzenetekböl a freemail-en és akkor onnan válaszolok vissza.
És köszi a reakciót :) -
kollektor #51 engem is meghülyített 1x - aztán reinstall win XP
(utána olvasgattam -és nem egyszerű helyrehozni, ha sérült) -
#50 ? -
#49 A kitakart rész alatt a freemailes felhasználónév van alapbol, alatta pedig a hozzá tartozó jelszó. Persze nem fogadja el.
Ha mégsét nyomok, akkor a mögötte lévő ablak átváltozik erre:
Légyszi segítsetek, mert már az őrületbe kerget ez a szar -
#48 Második lehetőségként még pluszba beállítom az SMTP hitelesítést.
Bejelentkezés a következő adatokkal:
Felhasználónév: joskapista
Jelszó: (freemailes jelszó)
Ezek után újabb üzenettel boldogít:
-
#47 Hello!
Először is azzal kezdeném, hogy egész délután különböző fórumokat böngésztem, hátha találok megoldást a problémámra. Sokféle ötlet volt, de egyik sem jött be.
Tehát a probléma a következő:
Microsoft Office Outlook 2007-el szeretném használni a freemailes címemet. Internetszolgáltatóm: Enternet.
A freemailre beérkezett üzeneteket szépen le is töltötte, de küldeni már nem tudok.
Így töltöttem ki az "adatlapot":
Név: Jóska Pista
E-mail cím: [email protected]
Fiók típusa: POP3
Bejövő üzenetek kiszolgálója: freemail.hu
Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP): smtp.enternet.hu
Felhasználóinév: joskapista
Jelszó: (freemailes jelszó)
Ezek után a tesztelésnél kihoz nekem egy ilyen f@szságot:
-
#46 Hell!
Freemailes címet használok Outlook Express -szel, és azt szeretném megoldani, hogy ha fölveszek egy új fiókot, ne töltse le az összes eddig beérkezett levelet, csak az újakat, illetve azt kéne még megoldani, hogy a webes felületen (azaz a freemail szerveren) is megmaradjanak az új és régi levelek is. Tudnátok segíteni ebben? -
#45 Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de láttam, hogy itt az Outlook beállitásairól dumcsiztok. Én a Gmail-t szeretném az Outlook-al kezelni, de sehogy sem sikerült a beállitása. Leszedtem a kis progit, ami automatikusan beállitja a Gmail-t, de ugy sem működik. Mindig ujra és ujra kéri a jelszót. A jelszót nem irtam el, többször beirtam, s mindig kérte ismét.
Megpróbáltam kézi úton is beállitani, ahogy a freemailos fiókokat, de nem sikerült. Remélem, tud valaki segíteni. Előre is köszi -
#44 a további beállításoknál a kimenő levelek kiszolgálójánál a internet kapcsolatod kiszolgálóját és jelszavát kell beírnod, vigyázz! a felhasználónév-nek: felhasználó@szolgáltató.hu-t kell beírni, magyarán nem elég a azonosítód , kell a @ meg a többi is -
#43 Igazad van, smtp.freestart.hu-t kellet beírni. -
Flatron123 #42 A freemail.hu SMTP szervernek tuttommal csak az használhattya, aki dialup-os netkapcsolatot hasznal a T-com-nál (Matáv, Axelero), mert az üzemelteti. -
#41 SMTP-szervernek a saját internetszolgáltatód SMTP-szerverét add meg, freemaillel nem fog menni. -
#40 HY all
Az Outlookból nem tudok levelet küldeni. a freemail.hu-ról simán megy.
Outlookban viszont kiírja hogy kimenő levelek kiszolgálójának keresése sikertelen. Pedig szerintem POP3 és SMTP beállítás jó a szolgáltató adta meg.
POP3:freemail.hu
SMTP:freemail.hu
Több évig jól működött, most miért nem megy?? -
californiastud #39 mivel letöltöttem a yahoo messengert, ezért tök frankón működött minden. email-linkre kattintottam, már hozta is be a yahoo, és már írhattam is a levelemet. de most el kezdtem használni az outlooknak a calendar-ját, mert így végre át tudom tekinteni az óráimat/vizsgáimat.
a lényeg, h amióta outlookot használok (nem emailezésre) mindíg az nyílik meg, ha email-linkre lattintok.
kérés:
1-érdemes e az outlookot beállítani, h a yahoo-s accountommal dolgozzon, szal ne keljen egy böngészőn keresztül maileznem, ha igen, akkor hogyan?
2-hogyan tom kikapcsolni az outlooknál, h ne az legyen az elsődleges emailírogatóm (gondolom akkor visszaáll a yahoora...) -
#38 kéne nekem egy szervercim portal -
#37 én azt szeretnémn kérdezni, hog ymivel én már "használom" másnka a z outlookot, de szeretném a freemait is oda kapni az megoldható? -
jetpilot #36 sziasztok!
én azt szeretném megoldani az outlook-kal hogy ha becsukom, a tálcáról eltűnjön, viszont ha levelet kapok akkor tudjon nekem jelezni az óra mellett kis ikonnal hogy jött egy e-mail.
erre tudtok valami megoldást?
-
Conflict #35 #34-re
Mielőtt elindítod a levelező progidat, indítsd el a servert. Az Outlookban kimenő mail szerver címnek a 127.0.0.1 címet add meg. A server beállításainál beállíthatod hogy automatikusan keresse a kimenő maileket és küldje azokat tovább a kívánt címekre.
-
OPM #34 és ez a postcastserver hogy müxik?
leszedtem, de nem tok rájönni :( -
Conflict #33 Oopsz! Tényleg, bocses:-)
Akkor próbáld a postcastserver nevű (free) SMTP progit:-)
postcastserver -
OPM #32 csak azér, mert kb 15 hozzászólással leljebb már írtad ezt, és én válaszoltam hogy nekem nem müxik... olvass néha vissza, ha nem emléxel a dolgokra! :) -
Conflict #31 Ha jól emléxem, pont valamelyik linuxos fórumon olvastam, a vodanetesek mailezési problémái kapcsán. De ha esetleg nem tetszik a cím, még mindig használható a postcast nevű SMTP szerver programocska (free). -
Conflict #30 Miért ne mondanám komolyan?
Mibe kerül kipróbálnod? 2-3 perc? Nekem müxik, és ez a lényeg. :-) -
OPM #29 ezt most ugye nem mondod komolyan?? -
#28 open relay ? vagy megengedte neked a gazdi? :)) -
Conflict #27 szolgáltatóktól független SMTP cím:
czw.debian.hu
(jópár hónapja ezt használom, és gond nélkül müxik) -
OPM #26 az én problémámra esetleg vki? (#18) -
#25 Nézd meg ez be van-e állítva:
Beállítások - Biztonság
Nem kell kipipálni a következőt:
- A gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni. -
#24 Nekem is ez a problem, de úgylátszik senki nem tudja a megoldást -
peet69 #23 Outlook Expressben -
peet69 #22 Miért van az hogy kapok mailt és nemtom lementeni a csatolt file-t -
#21 Ugyanez a problémám, pls segítsetek! -
Grenzjager #20 kérlek segítsetek, miért van az hogy ha leszedem a leveleimet a freemail-ről az outlook-al nem mindig jönnek a csatolt fájlok. amik meg jól lettek csatolva.
Köszi -
OPM #19 vagy tegyek fel másik levelezőprogit szerintetek? (the bat?) -
OPM #18 nem tud már valaki szolgáltatótól független SMTP címet? mert eléggé idegesítő, hogy fel kell mennem a freemail honlapjára, ha leveleket akarok küldneni :(
Mozillám van, hogyan lehetne ezt megoldani? -
Conflict #17 Konkrétan nem az sg-re gondoltam, de most fejből nem tudnék címet mondani. a Voda net szolgáltatásához nem járt anno se pop3 se SMTP szolgáltatás, és ezért emlegettek különböző fórumokon szabadon használható SMTP címeket.