Hangkártya help!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene egy kis segítség.
haverom aristo hangkártyájához keresek win95ös drivert
tudnátok segíteni?
előre is köszi
haverom aristo hangkártyájához keresek win95ös drivert
tudnátok segíteni?
előre is köszi
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Hello csiriz! Jó hírek, a HWSW-n egy Lepmah nevű netspan ezt tette közzé, gondoltam érdekelne...
"Infó azoknak, akik magyar Windows 2000, ill. Windows XP op.rendszerre próbálták telepíteni a Sound Blaster Audigy hangkártyát és kék halál lett a végeredmény.
Az infót a Creative Labs supporttól kaptam:
"Az Audigy kártyával, a magyar XP operaciós rendszerre valo telepítéskor van az Ön által is észlelt gond.
Ezt tudattuk a Creative Labs szingapúri székhelyével, ahol már elkezdték a javítóprogram írását.
Amint kész ez a patch, megtalalható lesz az alabbi Internet címen: http://uk.europe.creative.com/
Elnézést kérünk az ezáltal okozott kellemetlenségekért.
Üdvozlettel,
Laura Cahill
Technical Support
Creative Labs Europe""
Igaz neked Live-d van, de hátha segít...😊
"Infó azoknak, akik magyar Windows 2000, ill. Windows XP op.rendszerre próbálták telepíteni a Sound Blaster Audigy hangkártyát és kék halál lett a végeredmény.
Az infót a Creative Labs supporttól kaptam:
"Az Audigy kártyával, a magyar XP operaciós rendszerre valo telepítéskor van az Ön által is észlelt gond.
Ezt tudattuk a Creative Labs szingapúri székhelyével, ahol már elkezdték a javítóprogram írását.
Amint kész ez a patch, megtalalható lesz az alabbi Internet címen: http://uk.europe.creative.com/
Elnézést kérünk az ezáltal okozott kellemetlenségekért.
Üdvozlettel,
Laura Cahill
Technical Support
Creative Labs Europe""
Igaz neked Live-d van, de hátha segít...😊
Köszi Inqu a tanácsot. Az a gáz hogy bővítek, ezért is kéne egy másik hangkártya, és legyen már jobb mint az elöző...persze az kerülne az én gépembe...😊
Szóval Hercules vagy Live? És melyik Live pontosan? És melyik Hercules?
--------------------------------------------------
Bocsi Csiriz, de soha sem volt SB-m...😊 de nem valami biztató ami veled történik így vásárlás elött. Igaz, lehet hibás...
Szóval Hercules vagy Live? És melyik Live pontosan? És melyik Hercules?
--------------------------------------------------
Bocsi Csiriz, de soha sem volt SB-m...😊 de nem valami biztató ami veled történik így vásárlás elött. Igaz, lehet hibás...
A win2knak alapban fel kell hogy ismerje és feltennie a saját driverét a livehoz.
"a SB Live5.1 sokkal stabilabb és soha nem kell szenvedni az instalállásánál"
Hehe. Kivéve ha nem.
Amikor kijöttek a coopermine procik 2,5 hónapig nem volt hozzá műkődő driver!
Aztán volt egy csomó bug VIA alaplapokkal, utólag kiderült ez is driver hiba.
Most éppen az SB128-al és az Audigy-vel karöltve nincs hozzá hibátlan driver Windows XP-hez ...
Mindezek ellenére vagy SB Live5.1-et vagy Audigy-t vennék a helyedben!
Ugyanis az SB kártyák mellett az egyetlen aminek van is támogatottsága az a CMedia 8xxx széria, de az nem egy nagy durranás ....
A többiek sajnos nem törik magukat (Canyon 3D, meg ilyesmik ...)
Esetleg ha minden kötél szakad, talán még a Hercules hangkártyái jöhetnének szóba.
Én tutira nem cserélem le az MX300-at amíg nem muszály, mert semmi sem übereli 3D-ben 😊
Talán majd az Audigy ... 2 év múlva ha lesznek hozzá programok.
Hehe. Kivéve ha nem.
Amikor kijöttek a coopermine procik 2,5 hónapig nem volt hozzá műkődő driver!
Aztán volt egy csomó bug VIA alaplapokkal, utólag kiderült ez is driver hiba.
Most éppen az SB128-al és az Audigy-vel karöltve nincs hozzá hibátlan driver Windows XP-hez ...
Mindezek ellenére vagy SB Live5.1-et vagy Audigy-t vennék a helyedben!
Ugyanis az SB kártyák mellett az egyetlen aminek van is támogatottsága az a CMedia 8xxx széria, de az nem egy nagy durranás ....
A többiek sajnos nem törik magukat (Canyon 3D, meg ilyesmik ...)
Esetleg ha minden kötél szakad, talán még a Hercules hangkártyái jöhetnének szóba.
Én tutira nem cserélem le az MX300-at amíg nem muszály, mert semmi sem übereli 3D-ben 😊
Talán majd az Audigy ... 2 év múlva ha lesznek hozzá programok.
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy az mx300 nem nagyon megy Tusl2 alatt, és cserélnék. Rengeteg cikket olvastam már, és LÁTSZÓLAG a Winfast 6x vinné el a pálmát, de úgy tudom hogy a SB Live5.1 sokkal stabilabb és soha nem kell szenvedni az instalállásánál, mert jó. Mit tudtok a Leadtekről? Kamu kártya vagy tényleg sokat tud? Könnyű instalálni? Segítsetek mert alig bírom nem elkölteni a pénzem...😊
Volna egy olyan problémám, hogy az mx300 nem nagyon megy Tusl2 alatt, és cserélnék. Rengeteg cikket olvastam már, és LÁTSZÓLAG a Winfast 6x vinné el a pálmát, de úgy tudom hogy a SB Live5.1 sokkal stabilabb és soha nem kell szenvedni az instalállásánál, mert jó. Mit tudtok a Leadtekről? Kamu kártya vagy tényleg sokat tud? Könnyű instalálni? Segítsetek mert alig bírom nem elkölteni a pénzem...😊