400
-
#320 Használj valami server-browser progit. Javalott: All Seeing Eye, vagy Gamespy. -
andrás #319 Hello, tudnál multi terén segiteni hogy kell elinditani vagy server cim kell?vagy hogy? -
andrás #318 NEm működik a server miért,vagy én vagyok a hülye.
Mindig azt irja ki hogy, server connection is timed out. mi a baj Tudsz segiteni?
előre is kösz. -
andrás #317 Hahó ven itt valaki? -
andrás #316 Multyplayerrezni szeretnék de nem megy nem lát a progi semilyen servert, tudtok segiteni? -
andrás #310 Szeretnék multiplayerezni de nem megy tudtok segiteni.Nem lát a gépem semilyen servert.
-
#304 Ilyenkor általában egy driverfrissítés játszik be, mert a jelenlegiekkel úgy tűnik nem nagyon akar eggyüttműködni a MOH. -
#303 nem tudjatok hogy mit csinalni akkor amikor elinditom a jatekot es azt irja ki hogy :GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
elore is koszi
-
kidlacee #297 Ez és a Wolfeinstein kastélya az utóbbi idők legjobb first personei.Király! -
marzol #288 64 mb rammal elfelejthetem?
-
#282 Szerintem sz@rul, de próba, szerencse. -
#275 Természetesen igen. -
Zolee #273 Meg tudna e mondani valaki hogy egy 766MHz-es Celeroncson Gef2 MX400 64Mb es 384Mb RAM-mal hogy menne a jatek mer meg akarom szerezni,
erdemes e? -
Pitti #249 miii??? na ne :))))
de nekem video options-be minden fullon van, nem akarok semmit lejjebb venni, ha mar eccer birja a vasam :((
-
Pitti #247 Azt mondja meg nekem valaki, hogy mikor indulna a kuldetes, miert akar nekem telefonos kapcsolatot letesiteni?????
Elindul a tarcsazas, de minek... mihez akar kapcsolodni? Sima singel player-ben inditom -
Creatch-KO #236 Végignyomtam ezt a játékot és nekem nagyon bejőtt! -
#224 Én azt javaslom, hogy az alaplap, VGA drivert valamint a DirectX-et rakjad fel újra! -
#223 Nos nekem 4-re sikerült, de mindegy! Amúgy én is remélem, hogy mihamarabb kiadnak hozzá + pályákat! -
G.Freeman #220 Hi Kelta!
Kérdezek...de nem elakadtam hanem kiakadtam, azaz nem én hanem a gepem:(
Mindig lefagy, pedig a grafikat is leszedtem szinte 0ra de akkor is. amd750es procim van 128ram, 32megas videokartya...ezzel azert el kene döcögnie...mi lehet a baj? Nem huztam tul a procit -
#188 Jófajta serekben merek fogadni rá, hogy az év végén minimum két kategóriában ott lesz a nagyobb lapok GOTY szavazásain... :-)(A véleményem persze szubjektív, van akik istenítik a MOHAA-t, és vannak, akik csak egy egészségeset hánynak tőle- kinek a pap...)
Andrew: igen, ez is a "lebutítás" eredménye, van valami olyan opció hogy "draw weapon modell", háro állású: fullban mutat mindent, középen csak a fegyvert, ha kikapcs, akkor meg semmit. Imho nyugodtan kapcsold vissza, annyira nem számít a teljesítmény szempontjából. -
HeXaLiTe #169 Ja császár a game! Olyan feelingje van, hogy beszarok! -
#163 Nincs. A folytatás állítólag lesz PS2-ön. -
#161 szesz: nem,én nem vettem meg, nekem ezeket úgy küldik.. :-) -
#157 bocs: az ikonok a használható tárgyakat jelzik, ezeket különféle speckó esetekben tudod használni: a robbannóanyagot akkor, ha látod vörösen világítani valamin (pl a nebelwerfereken)a helyét. A távcsővel pedig légicsapást tudsz hívni- járművekre. lesz a késöbbiekben olyan misszió, amit csak így lehet majd megoldani. -
TCHriS #152 Sziasztok!
Szerintem mind a két játékban (RtCW és MOHAA) van olyan, ami miatt hosszú órákra/napokra a PC elé szegezi a gamert. Egyébként ne vonjunk már olyan éles párhuzamot a két játék között. Először is aki nem tud angolul kérjen meg egy tőle egy okosabb embert hogy fordítsa le mit is jelent a Return To Castle Wolfenstein. És talán rá fog jönni hogy ez a játék az eredeti Wolfenstein3D folytatása. ...abban meg mintha lettek volna zombik is vagy mi... És ki mondta, hogy a RtCW most hú de csont II. világháborús sztori lesz??? De szerintem aki most fikázza, az is nyálcsorgatva játszotta végig az egészet. Ja és nem kellett hozzá atomerőmű. Bocsi. Helló. -
medal #149 elnezest de nemtudnatok meg mondani hogy honnan a picsabol toltotettek le ezt a kurva jatekot.elore is koszi.
-
medal #147 nincs kedve valakinek a kerdesemre valaszolni? -
#146 Nem tudom, miért nem tudtál átmászni a dobozokon, de a training-et ki lehet hagyni, kattints a térkép alsó fertályában található misszió ikonjára, és máris megy a muri élesben, Algériában... :-) -
#144 Andrew: lehet próbálkozni, de leginkább alacsony felbontás(ok)ban, és minimumuig butított beállításokkal- at sem mindegy, hogy milyen vidkártyád van. Töltsd le a demot ( a single-t) próbáld ki- ha azt okésnak találod sebeségileg, akkor érdemes beszerezned. -
#133 azaz egyetértést, én sem karok a virtuális Grécsik áldozatává válni... :-) -
#132 Kösz az "eggyettértést" (nekem számít :-)).
Mint már írtam: az, hogy kinek milyen sebeség/felbontás/részletesség a megfelelő az erősen szubjektív, az általam vázolt "minimum gépigény" az általam elfogadhatónak tartott graf beállításokra vonatkozik: gondolom nem csak engem ért meglepétsként az, hogy az eddig nagyjából mindent jól futtató masinája megadja magát a MoH magasabb beállításai mellett. Ez van, de ha láttátok a (szintán Q3 motoros) SOF2 hw-igényét, akkor tulképpen nem is annyira brutálisak a MoH követelményei.. :-) -
#126 Kedves Napalm!
A "félrevezeto info"...khmmm... tán olvasd visza, hogy mit "firkálnak" az ide irogatók a gépigényrol- bár ha nem érdekel, ne tedd. A te géped az EA által megjelölt minimum-konfigu. Ha neked ezen élvezheto, hát élvezheto, (imho nem az, de én már csak ilyen kis kényes vagyok) errol igazán nem állok le vitatkozni.
-
#125 Egyebkent eleinte feltem tole, hogy nem fog tetszeni (mara elavult fegyverek, CS es ghost recon utan az embernek m4a1 vagy m16, esetleg oicw maniaja lesz ;) ), de ez a jatek tenyleg telitalalat. -
#124 Hat nem tudom, nektek mit jelent az, hogy elvezhetoen fut... Nalam aztm hogy az fps nem esik le annyira *sosem*, hogy azt eszrevegyem.
Gef2-vel es 1ghz koruli procival kezd elvezheto lenni (ertsd: jol lebutitva nagyjabol gordulekenyen fut), de rendesen csak gef3-mal jatszhato. -
medal #117 nem tudnatok meg mondani hogy hol tudom letolteni a medal of honor-t?plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
#114 Napalm kolléga, nagyon nehéz volt kitalálni ekkora ökörséget, tekintve, hogy az ÖSSZES MoH:AA fórumon ezt a konfigot jelölik meg az élvezhető játékhoz szükséges alapkiépítésnek.
Élvezhető képminőséget pediglen a MOH esetében 800*600, medium graf beállítások mellett lehet elérni. A 640-ben, butított beállításokkal olyan randa szegény, hogy majdnem leokádtam a képernyőt, amikor egy (a te gépednél egy kategóriával jobb masinával rendelkező) cimborám így próbálta futtatni a konstans 30-35 FPS érdekében. -
Brett Shaw #98 Hali!
Sok szó esett itt a célkeresztről. No abban egyetérünk, hogy a MOHAA sokkal hangulatosabb, valóságszagúbb, mint a wolfi. De egy-két dologban jobb volt a wolfi. Pl. a távcsöves puskával csak óvatos lépéseket lehetett tenni. Ha szaladni kezdtél egyből eltünt a szemed elől a céltávcső, ami teljesen jogos, mert egyetlen mesterlövész sem rohangál a igy. A MOHAA-ban viszont minden további nélkül lehet szemre ragasztott céltávcsővel rohangálni. :) Hiba.
Hiba2: Amikor mész és megállsz, lehet még hallani 1-2 lépés zaját. Engem kurvára idegesit, mindig azt hiszem jön valaki mögöttem, pedig csak én vagyok! :) Már állok, de a lépéseim még hallatszanak. -
#93 Amugy szerintem a MOHA eleje eleg gyengus aztan nagyon jo
a Wolfinak meg a vege fele levo palyai jok nagyon
persze inkabb azok amik realisabbak
pl a gyar..... -
#92 de medal of honorokat kaphatsz :-) -
Izmael #87 Csak az a hidas pálya, csak azt tudnám feledni:(((