400
  • win vista
    Sziasztok!

A Medal Of Honor Allied Assault Spearhead kiegészítő játék telepítésével kapcsolatosan szeretném segítséget kérni.
    Amikor fent van az alap Allied Assult utána felmegy a Spearhead,de nem fogadja el cracket.
    Amikor crackelném akkor csak egy parancsikon akar kitenni az asztalra.
    Már vagy 3-szor próbáltam újra és újra,de semmi nem változik!
    Mit csinálok rosszul?
    Előre is köszönöm szépen a segítségedet!

Sziasztok!

• uikka
    császtok van egy kis problémám a mohaa-val
    Kölcsönkaptam haveromtól (EREDETI).
    Feltelepítem.
    Minden rendben... Eékezdek Jáccani és amikor elértem ahoz hogy ki kell szabadítani egy SAS ügynököt(elején) elmegyünk egy kapuhoz hogy kinyissa és bummm kidob...
    újra megpróbálom és jön egy választómenü, mert probléma volt ezért lehetőségeim vannak: -Biztonsági módban futtatni(AJÁNLOTT)
    -Újraindítani a gépet
    - Jáccani normál módban
    -Mégse
    Elindítom biztonsági módban és akkor sem mi a probléma?
    Utána kipróbáltam rendes módban, de akkor csak hibaüzenettel kidob....
  • davis98
    tudtok adni egy 1.11-es patchet?
  • krisztianp16
    Ez egy nagyon jó játék!
    Még a mai napig sem unom:)
  • Z
    Itt segítenek SAS klán honlapja

ase-t felrakod oszt' gyí!
  • Zsolesz0721
    hi!hogy kel neten játszani? pls segitsetek
  • nihillus
    A rakéta egy gödörben fekszik, nem messze onnan, ahol fedezékbe kell bújni.
  • Zoli108
    Sziasztok van itt vki aki megtudja mondani hogy a partraszállásnál hova küldenek vissza rakétaért?Mert a hajora nem tudok visszamenni ..Köszi
  • kidlacee
    Ez a játék alap.Mikor megjelent az állam esett le tőle.Már három éve hogy végigjátszottam,de tervezem hogy a közeljövőben megint végignyomom.
  • NEOreg3
    én élek, de a játék még nincs meg:P
  • Zseromos
    !!!!!!!!!!!!!!!!!VÁLASZOLJON MÁR VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zseromos
    MIÉRT NEM VÁLASZOL SENKI?????????!!!!!!!!!!
  • Zseromos
    ÚGY TŰNIK NEM ÉL ITT SENKI
  • Zseromos
    ÉL MÉG ITT VALAKI????????????
  • Zseromos
    ÉL ITT VALAKI?????
  • Zseromos
    Segitséget szeretnék kérni!
    A The Bridge nevű pályán vagyok, és megentem a hidat a felrobbantástól, de mikor
    legisegítséget kérek, csak sziszeg a rádió.

KÉRLEK SEGITSETEK MIT CSINÁLJAK??????
  • Zseromos
  • tomti
    Sza.Rakd fel a graf.kártya eredeti driverét, akkor is, ha nem ment át a microsoft vizsgáján.Nekem ez orvosolta a problémát.
  • ManMen
    Helló! Tudna nekem valaki segíteni mit tegyek ez ellen? Ezt írja ki mikor el akarom indítani a játékot:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
    előre is köszi
  • Brian87
    Szevasztok!!

tudna nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan pályákat lehet letölteni multihoz.

Előre is kössz
  • gizzda
    Van valahol tört szerver???????????,
  • ukki
    akárki akármit mondd akkor is ez az egyik legjobb játék
  • Csaby15
    Hi! Aki még ide keveredik annak mondom hogy új klán indult! Jelentkezni lehet 1 kemper (Sniperes) 1 géppuskás! aeaclan.freeweb.hu
  • bazza
    Ha tudna valaki küldeni nekem
    egy leírást, cikket, vagy egyéb
    írást a Mohaa-ről akkor azt nagyon megköszönném
    mert kéne a honlapomra.
    [email protected]
  • N.E.O.!!!
    Menjél a templomba és ott van az az asztal(vagy mi)állj meg vele szembe. Menjél jobbra az oldalához és ha jobban megfigyeled látod hogy pirosan világít egy kő. Azt nyomd be és utána már egyszerű.
    Egyébként csak fent azt az iránytűt kell követned.
  • Danika
    NEMTUD SENKI ipt AHOL MOHAA SERVER VAN?
    NETEN IZGIBB LENNE!
  • villi
  • villi
    Úr Isten!Él még valaki itt??
  • villi
    Valaki nem tudja hogy hogy kell multyplayerben játszani a medal of honorral?
  • Mauro
    Elakadtam a 'The Bridge'nevű pályánál!
    A hidat megmentettem a felrobbantástól,de a tankok tűzerejével nem bírtam megküzdeni,lejárt az időm!Három magaslati helyről tudok tüzet mérni,de hiába,hogyan lépek túl ezen a részen????
    Valaki segítsen! Köszi!!!!
  • Mauro
    Elakadtam a 'The Bridge'nevű pályánál!
    A hidat megmentettem a felrobbantástól,de a tankok tűzerejével nem bírtam megküzdeni,lejárt az időm!Három magaslati helyről tudok tüzet mérni,de hiába,hogyan lépek túl ezen a részen????
    Valaki segítsen! Köszi!!!!
  • Deevy
  • Nasheem
    Szasztok, hogy lehet olyan multi játékok kreálni, ahol vannak gép ellenfelek is?
  • Sexton
    Érdekelne ez a blood patch de nem találom azon a címen amit mondtál. Az is lehet, hogy béna vagyok:-) Pls. help!
  • kiskakas
    Le kellene töltened egy Blood patchet valamelyik Mohaa honlapról, pl a Medal Of Honor - MMGM.com Network -ról
  • kiskakas
    Rakd fel az 1.11 Patch-et! Más internet menürendszert kapsz. Válaszd a Browse Internet Server menüpontot. Jó játékot!!
  • kidlacee
    Hiába reálisabb szerintem a Return To Castle Wolfeinstein jobb.Legalábbis nekem jobban tetszik.
  • liquid
    Lehet - én kb egy hónapja játszottam vele utoljára multiplayerileg, és ASE-t használtam - ment minden különösebb gond nélkül,
  • liquid
    Kedves andrás,
    Továbbra is: használj ASE-t, vagy Gamespy-t. Annyi server címed lesz, hogy nem győzöd kipróbálni őket... :-)
  • andrás
    tud valaki server cimet,nagyon meg köszönném ha valaki segitene