828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
#588 gyá ne vigyétek el magatokat :\ -
OPM #587 :D
dehát akkor az álmod is tudatos kellett legyen, nemcsak az álom az álomban, nem? -
#586 Kb egy héttel ezelőtt megint volt egy érdekes kettős álmom: Álom az álomban!
Pontosabban Tudatos álom egy álomban :)
Azt tudom hogy szüleimmel voltam valahol (talán nyaralni), amikor egy helyiségben lefeküdtem aludni... és itt kezdődött el a tudatos álmom! :D Álmomban tehát lefeküdtem aludni, aztán előjött a tudatos álom, lehet mert már kissé érzékenyebb vagyok erre, vagy a helyzetből jött :) Elkezdtem lebegni. Ott feküdtem az ágyon, és az álmomban tudtam, hogy tudatos álmot álmodok:) Éreztem hogy a fekvő helyzetből felemelkedek, majd a lábam felment a magasba, és elindult lefele a másik oldalon, így már hassal néztem az ágy felé, még lebegtem kicsit az ágy felett majd leereszkeedtem. Ezután felébredtem az álomba :D Ilyen érdekes dolog így még nem történt meg, hogy kétszeresen álmodjak, ráadásul így, hogy az egyik álom normális, a másik tudatos :) -
Hajnalcat #585 Kár, hogy ilyen soha nem történt még velem. -
#584 Jó dolog, sokszor megtörténik velem, de reggel mindig visszagondolok, hogy vajon TÉNYLEG én irányítottam, vagy csak úgy tűnt...? -
#583 az a tudatos álom amikor tudatosan tudod hogy álmodsz :) az a jó amikor teljes egészében tudatosan írányítod az álmod, és az történik ott, amit csak akarsz :) -
Hajnalcat #582 Az tudatos álomnak számít, mikor történik veled valami és aznap éjjel ugyanarról a dologról álmodsz? -
#581 hát nem tudom hol gyökerezhet a dolog... ezt talán legjobban te tudod megkeresni, egyébként ilyen álmokat szerintem ide írj, itt gondolom többen is tudnának segíteni neked ilyen álmokkal kapcsolatban, mert végülis ezeknek az álmoknak is ott a helyük, és ez a topic az álmoknak csak egy kis hányadával foglalkozik, így csak azok szoktak idejárni általában, akiknek már volt irányított/tudatos álmuk, esetleg érdeklődnek ezek iránt, stb. :) -
CUCLI #580 nem. csak máshova nemakartam berakni mert régi topic stb. ez már a második ilyen rémálmom a mai nap. az előzött nem írom le mert morbid és nemkicsit 18+. lehet amúgy a babás álom visszavezethető arra ,h mostanában sorozatos kudarcok érnek,nemtudok itthonról elmozdulni kresz vizsga miatt ,stb? -
#579 nem könnyű eset.. ez tudatos álom volt, vagy csak simán álmodtad? -
CUCLI #578 kb egy órája keltem fel erre az álomra. nyelvtani hibákért bocs =/
már nemtom ,h kezdődött. hugom kapott egy babát ami kissé szétvolt égve.nemvolt szeme és jobbkeze. mentünk az autópályán és a kocsi lerobbant. bementünk egy elhagytott farma ,h kocsit megnézzük. mindenki elhúzott. és a baba rámnézett és mosolygott. utánna elkezdett felém mászni. aztán elkapta a kezem és úgy belekarmolt ,h durván elkezdett vérezni a kezem. erre rohantam volna kifelé az útra.
de a baba még mindíg a kezembe kapaszkodot. erre letéptem és nekibasztam egy fának, eközben még mindíg mosolygott. odamentem ,h megnézzem és akkor nem csinált semmit csak mosolygott felém. ráraktam egy követ ,h amíg keresek valami segítséget addig nehogy megint életre keljen. kimentem egy bezinkúthoz és bementem a wcre ,h a kezem lemossam. és akkor a budi válaszfala alól kimászott szépen lassan
a baba keze. erre belerugtam és kifutottam. full gyorsan mászott utánnam én megfogtam és az 1ik benzines csövel lelocsoltam. és miközben kezdett volna megint gyorsan felém mászni begyújtottam a gecibe és belevágtam az 1ik kukába. mentem vissza a kocsink felé és láttam ,h hugom babával játszik és szorosan magához öleli.a baba nem csinált semmit csak nézett rám. és akkor megint elkezdett mosolyogni
erre hugom leakarta venni magáról de nemtudta mert full elkezdte szorítani a nyakát a baba. erre sírva elkezdtem futni felé ,h leszedjem a babát róla. sikerült is. hugom felkelt és elkezdett futni anyámék felé. erre kurva mérgesen belerugtam a gecibe és beröpült valami garázsba. erre odaértek anyámék és a hugom. mondta fater ,h menjünk be és nyírjuk ki a babát. mentünk befele de tök sötét volt.
aztán a villany felkapcsolódott és a baba mosolygott ránk miközben egy baszott nagy ollót tartott a kezében. erre a villany lekapcsolódott és apám ordítását lehetett hallani. mikor a villanyt felkapcsoltam akkor láttam ,h a baba beleszúrja az apám lábába az ollót. erre odarohantam ,h segítsek neki de a villany megint lekapcsolódott. odaértem apámhoz és kihúztam az ollót a lábából. ő kifutott a garázsból
és akkor hallottam egy nyisszanást és éreztem ,h nemtudom mozgatni a bal tenyerem mert levágta a baba. erre elkezdtem sírni és könyörögni aztán a villany felkapcsolódott. térdre rogyva és sírva feküdtem a padlón és a kezemből ömlött a vér. a baba meg ott ált elöttem egy méterre óllóval a kezében és mosolygott de most még jobban. utánna villany megint lekapcsolódott és kintről csak egy kiabálást lehetett hallani.
ennyi. szerintetek? =( -
#577 az egyik legelső tudatos álmomnál volt ilyen (#457), amikor egy rövid ideig akaratom ellenére még lélegzetet sem tudtam venni :) -
OPM #576 Ez a 'fel akarok ébredni, de nem tudok' érzés nekem is mindannyiszor megvolt, amikor sikerült tudatosan álmodnom. Tényleg elég félelmetes amikor már nem vagy benn az álomban, érzed a tested, de még a szemhéjad se tudod megmozgatni, annyira nem vagy az ura. -
#575 12.én hétfőn (2006.06.12) úgy 16:30-17:17 között analitika-tanulás mellett elaludtam.. és jobb dolog történt, mint hogy álmodtam volna. Egy irányított álmom volt! voltak álomszerű képeim, aztán eltűntek, visszatértem kicsit tudatos szintre.. megint visszamentem és az álom egy pillanatában egyszercsak újra érezni kezdtem amit már régebben nem, az úgynevezett ismerős érzést. Elkaptam, és belementem egy tudatos álomba. Ez az érzés mindig úgy történik hogy álmodás közben közeledek valami felé halványan ami ott lappang, de nem veszem észre, mert közben folytatódnak az álomképek tovább. Tettem egy mozdulatot álmomban, és ezzel a mozdulattal egyszerre mondtam ki magamban: Igen, most itt és most megvan. A szokásos érzés volt. Érzed ahogy belemész, még mindig azt hiszem hogy megfeszülnek kissé az izmaim akkor, legalábbis éreztem őket. Az az álomkép szokásosan eltűnt, ahol megtettem azt a bizonyos mozdulatot. Megint lebegtem, megint nem tudtam tisztán hogy mi történik. Háttal feküdtem keresztbe az ágyon, lábam az ágyról lelógott a földre. Biztos vagyok hogy a testhelyzet is kicsit okozója volt annak, ami ezután következett. Szelet éreztem. Nem úgy ahogy egy normális álomban, hanem, úgy, hogy tényleg éreztem a bőrömön. (persze nem fújt ott a szobában a szél :) Azt éreztem hogy azért érzek szelet mert körbe-körbe forgok. vízszintesen. Valaki mintha megfogta volna a lábamat és úgy pörgetett volna. Bejött egy kis félelemérzés. Halványan mintha hangokat hallottam volna, pontosabban egy hangot: "Na jó, most akkor pörgessük balra." Megnéztem, és tényleg most már balra forogtam a tengelyem körül. Ettől még jobban elkezdtem félni. Félni, ami azt jeleni, hogy veszélyben éreztem magamat, és az váltotta ki, hogy ennyire élethű volt. Mellesleg egyszerűen semmi nem lehet élethűbb ennél a valóságon kívül, Tudtam hogy jó lenne még ott maradni, de már akkor fel akartam ébredni, mert egyszerűen inkább ébredjek fel, csak ne történjem velem valami komolyabb baj. pedig csak álmodtam.. ennyire élethű volt. Fel akartam ébredni, tudatosan. Nem tudtam! Mi van mondom, valaki csináljon valamit, Operátor vigyél ki (mint az Animátrixban :), mert egyszerűen nem tudtam felébredni, úgy, hogy pontosam éreztem közben hogy milyen testhelyzetben fekszem ott az ágyon. Gondolhatjátok milyen volt amikor egyszer csak rövid időre "rab" lettem, mert nem tudtam mozgatni a karom, a lábam, semmimet, és eközbe mindent éreztem de nem ébredtem fel pedig akartam. Aztán lassan eljött aminek el kellet jönnie: feloldódás, halványodás, eltűnés. Felébredtem. Már nem nagyon akartam mozgatni semmimet, már rájöttem hogy vége, milyen jó volt, meg jó lett volna még, meg miért nem maradtam ott még egy kicsit, de olyan valóságos volt, hogy ki kellett mennem onnan. Feküdtem még gondolkodva ezen, aztán felkeltem megírni ezt :) -
Phat Smoker #574 ez így van, velem múltkor két csomag csipszet és egy kólát vetettek! -
PeeVee #573 -
Ronny #572 lol?:D:D:D:D:D:D -
feketeribizli #571 A kábitósok talán elhaggyák a testüket, mivel az kábult, s a szellem eleven attól még, igy aki befogadja őket azt saját céljaiknak megfelelően manipulálják, ha tudják. Pl. velem sört vetet magának, mig ő otthon kábultan hever az ágyon. Vagy nem igy van?! -
#570 vagy olyanok álltak le, amik korábban működtek. :-) -
feketeribizli #569 Van benne valami, de az is lehet, hogy csupán az agy olyan területei is aktiválodnak, amelyek korábban aludtak. -
#568 szív a halál, én eddig élveztem a testelhagyást :) -
tomcat1 #567 Ne szívjatok! -
#566 :) -
Liliomfa #565 :))))))) -
#564 Nekem csak egy börgrém van, amiből kakaót szoktam inni. :D -
Liliomfa #563 "-És ne higgy nekem. :D"
egyszer vmilyik hívő felhozta a csészés történetet. én meg azt írtam ,hogy a csészémben vannak azok a dolgok amikben hiszek, mert vagy tudom érzékelni, vagy olyan szintű bizonyítékok vannak rá, hogy a realitás síkos talaján melyról könnyű letérni ,is megáll stabilan. a kancsóba pedig olyan információk egyvelege amik biztosnak nem biztosak ugyan , de olyan szinten logikusak és valószínűek ,hogy kétszer is meggondolja az ember míg elveti létezésüket.
a te hozzászólásaid tartalma a kancsómból gyakran gakyran billeget a csésze felé :))) -
#562 Én most semmit nem írtam a Bibliáról. :D
Már az érzékszerveid, és tudatod szintjén fölfogott dolgok ezek.
"de akkor én most kimondom. biztos ,hogy ez nem abszolut igazság. :)"
-nem nem, ez sem biztos. -És ne higgy nekem. :D -
Liliomfa #561 szóismétlés elnézést. -
Liliomfa #560 és itt a pont. igen. :))))))))
ráadásul megkérdőjelezések száma , és azon tényeké melyek kizárásra kerültek a bilbiai nézetekből elég nagy. sőt mi több "megközelíti a végtelent".
cask sötét ember moindja vmire azt ,hogy biztos. de akkor én most kimondom. biztos ,hogy ez nem abszolut igazság. :)
fony mégis gondold már meg hány érvünkre nem tudtál válaszolni :) elég sokra, persze ttől még hinni lehet benne, úgy ha az ember titkon kételkedik persze...
-
#559 Ez az, amikor már a kérdésben "bibi" van. Amikor tetszőleges igazságértékre kijön a "válasz". Persze mindenki választhat, hogy hisz-e benne, elfogadja, esetleg tagadja, legtöbbünk ezt teszi. Ha ezek nem csalnak, akkor nem léteznének különböző álláspontok. De ebben mindig van tovább, és "tisztábban" látás. -
Zsoldos #558 "Amint abszolut igazság igennel és nemmel eldönthető, már nem abszolut, mert kizárja az ellentétjét."
A valasz mindenkepp igaz lesz. A negaltja pedig mindig hamis. Az valoban igaz, hogy a kifejezesben levo allitasok igazsagerteke tetszoleges, de a "valasz" korantsem az. Lasd tautológia. -
#557 Hehe Fony:
"A "van Isten" és a "nincs Isten" állításokban hol a közös mag?
Mert az, hogy mindkét állítás tárgya Isten, az még nem az Igazság közös magja."
Egy abszolut igazság megkérdőjelezhetetlen, nem lehet tagadni, illetve az sem zárhat ki, nem kérdőjelezhet meg semmi mást, mert minden benne van illetve egy mindennel. Ez csak akkor lehetséges, ha az adott kérdésre adott igen/nem válasz ugyanaz. Amint abszolut igazság igennel és nemmel eldönthető, már nem abszolut, mert kizárja az ellentétjét. -
Liliomfa #556 mazohistát akaratm írni nem mazoitáévalt, elnyomtam. elnézést -
Liliomfa #555 no comment :DD
-
Liliomfa #554 "Ha nem vallod az Igazságot, de cselekszed, jobban teszed, mint aki vallja, de nem teszi."
az aki msagátol cselekszi azt amit nem vall, az tiszteletre nem méltó ember. aki valja de nincs módja cselekszeni az becsülendőbb.
-
Liliomfa #553 ""...Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek. „ "
isten milyen itélettel itél, na ő is olyannal legyen itéltetve.
-
Liliomfa #552 "Vagyis, ha megsértenek, ne vedd fel, a Tiedet sem fogják felve(t)nni az ítélet napján"
de az emberek mind felveszik rajtad kívül, itélet napja meg nem lesz :) -
Fony #551 A "van Isten" és a "nincs Isten" állításokban hol a közös mag?
Mert az, hogy mindkét állítás tárgya Isten, az még nem az Igazság közös magja.
Nyelvtanilag értelmezve:
Mit állítok?
Van, vagy nincs?
Melyiket hiszed, és mi alapján? -
Liliomfa #550 enyit az abszolut igazságról :DD anyi kivétel van alóla, váá hol itt az abszolut :D
***forog a székébe -
Liliomfa #549 ""...Ahogyan szeretné az ember, hogy vele cselekedjenek, Ő is úgy cselekedjen másokkal..." "
aggy aaz ég ,hogy soha ne találkozz egy hívő mazoistáéval :DDDDDDDDD