Tudatos álom / testelhagyás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Freak: teljesen komoly. ez egy másik (legális) útja a tudatalatti felszabadításának. repülni egyszerü 😊

"Írni olyan,mint repülni álmomban.Ha emlékszem rá.Ha lehetséges.Ha müködik.Ilyen egyszerü."
Neil Gaiman

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
Fffff..... Méghogy nincs szó drogról, amikor a muksó repked a ház körül 😊))))

Na mindegy, ha ez tényleg komoly, nem akartam zavarni. Byebye!

Riszpekk

Efreet
ipszilon nem kötelezö kipróbálni. de ha következöre van valami rémálmod, akkor jusson eszedbe, hogy megváltoztathatod.

Dikkma
Én szoktam olvasni álmomban, lehet az akármi, egy csoki papírja is. De tényleg király!
A ma este márpedig álmodom tudom, nem működik 😊)
ipszilon én semmi ilyenben nem hiszek, fenntartással kezelem ezt is! De érdekes, és tudom hol a határ!
ipszilon
na haragudjatok! csak egy kérdés: tudjátok, hogy lesz vkibôl fanatikus, elmebeteg, mániákus? ÍGY!!!!! ezzel amirôl ti dumáltok ebben a topicban!

Efreet
itt semmi drog nincs. tisztán a saját tudat(alatti)d használata játszik.

FREAK
Esetleg itt a pszichoaktív drogokról van szó? Mert ha igen, benne vagyok egy kis beszélgetésben 😊

Riszpekk

Efreet
lehet, persze, de koránt sem annyira mint itt 😊 nézz át a játékosok fórumán a HTML is cool-ba 😊))

Efreet
nem, csak lekorlátozza a html tag-eket. sokkal jobban mint itt. a tag-ekkel sok olyant lehet csinálni, ami tönkrevágja a fórumfelületet. ha nem elég a betüformázás, meg a link-kép beszúrás, akkor fogalmazd át a mondanivalódat 😊

Efreet
indexre nemlehet tervezni. én ált. megírom notepadban, aztán irány az egyik html-próba topic(van rengeteg), és ha jó, akkor hajrá.

Efreet
én nem olvastam. letöltöttem. elég volt nekem az, hogy opera helyett ie-t kellett tölteni. de az meg a freesite hibája 😊

Efreet
Dikkma: tarts papírt ceruzát ágy mellett, és akár éjszaka, vagy bármikor gyorsan írd le amire emlékszel. rögtön, mert pillanatok alatt elfelejted.
ez a márpedig ma este módszer-rel vigyázz, nem így müködik a dolog. én nemtudok olvasni álmomban. lehet hogy van valami köze a balkezességemhez?

Dikkma
Márpedig ma tudatosan fogok álmodni :-))
Az a legérdekesebb az álmokban, hogy gyakran pl. fogok egy könyvet, és beleolvasok, és tök összefüggő, értelmes szöveg, meg megnézek valami feliratot és nem csak betűk, hanem információ van rajt, amit elolvasok. Sokszor olyan, amit ébren lehet nem monanék úgy fel!
Kár, hogy konkrét példát nem tudok mondani, de hát az ilyent az ember pár perc alatt elfelejti, mégha ébredés után emlékszik is rá.. 😞
Efreet
jó a dezign 😊

Efreet
köszi, remélem majd ma este.

Efreet
te még nem aludtál? juj... én se sokat, de legalább... szép álmokat 😊 (izé... szóval békéseket inkább)

Efreet
például? 😊

Efreet
az emailcím miatt. továbbító cím, és ha már be van jegyezve, akkor legyen valami rajta. meg elfér mögötte aloldalakon pár apróság, de az nem érdekes.

Efreet
csak az az idézet van ott. nem lesz fejlesztve.

Efreet
én

Laalee
jo jo index... azt ki nezi...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
indexen leirogattam hogy mi történt. még mindig rosszul vagyok töle.

Laalee
hát arra én is azt mondanám hogy au

Efreet
au. negyed3 óta nem alszom.

Efreet
annyira nem... dehát a szerzöi jogok azok szerzöi jogok...

Efreet
Ez tuti mozdulat, egy kimoderáltatott hozzászólásra linkelni 😊 ráadásul te is szedetted ki, szóval kétszeres gratz 😊

Efreet
olvasd át az extra.hu/tudatos-t, és ha még mindig érdekel, akkor állj neki a topicnak. ebben meg nem hinni kell, hanem csinálni 😊

Dikkma
Jajjmá, ne csináld! Most akkor én is olvassam át?
Én egyébként semmi ilyenben nem hiszek, csak az egyéni tragédiám, hogy minden érdekel, mindenbe bele akarok folyni. Most akkor rágjam át magam azon is..?
Efreet
na... sikerült kiolvasni a TA topicot indexen. köszi a reklámot, van min rágódni.... pár hihetetlen dolgot át kell gondolnom.

Dikkma
hehe. Most megye vége aludni, hossző éjszaka volt, de süt a nap min állat, szal lehet, felébredek álmomban. Tudom, sok sikert kívántok! 😊
Lazarus
Na megyek szerencsét próbálni
Dikkma
És Dikkma most elmegy bulizni, kívánjatok neki jó és nem_emlékezetes bulit. Részegen nehéz emlékezni. Ergo én nem fogok. Akkor meg minek kívánnátok emlékezetest? Én ezt nem is értem!
Efreet
én megtaláltam vele egy elveszettnek hitt könyvemet. körülnéztem a szobában, hogy hova tehettem, megtaláltam, majd reggel kiszedtem a szekrény mögül, ahova becsúszott, és 2 napja hiába kerestem. és nyugodtabban, jobban alszom.

Lazarus
Szóval van mire használni
ipszilon
de én most komolyan kérdezem: ez nektek miért jó, használ vmit? de tényleg!

ipszilon
és az mire jó?

Lazarus
Jó de én nem izgultam 😊 vagy azt se veszem észre?
ipszilon
de igen! amúgy, most tényleg, mi értelme van ennek? bevallom elvesztettem a fonalat!:-)

ipszilon
mit jelent az, hogy "benéztél valamit?"

ipszilon
mi?

ipszilon
ôszintén: ti ebben hisztek??

Lazarus
Naszóval!
Úgyvolt hogy Álmomba mikor eszembe jutott a valóság teszt azonnal rájöttem(kérdések nélkül) hogy álomba vagyok de rögtön fel is ébredtem 😞
Ennek így kell lennie?
Efreet
hehe 😊 annyira akkor nem éreztem viccesnek...

Laalee
szegeny te 😊 a vegen ne a piros bogyot valaszd 😊

Efreet
32-re: következöre megpróbálkozom vele, szerintem nem odafigyelve ment már az is...
más: akik már próbálkoztak vele: ti se tudtok általában rendesen elolvasni egyetlen nem 1-2 szavas szöveget sem? betük vannak, de nem "olvasható" szöveg... az esetek nagy részében nem tudom elolvasni, csak érzem, hogy mi van odaírva...
másik meg: a 3-4Xes ébredés... felkelek, elkezdem a reggeli dolgokat, aztán felkelek megint, és volt hogy negyedszerre sikerült csak végre igazából felkelni, de már kezdtem mérges lenni...

Efreet
elöbbutóbb megteszem... dehát 1500 hozzászólást visszaolvasni... nem 2 perc 😊

Efreet
nekem egyszerüen megy... valahogy érzem.. idegen a környezet, idegen a helyzet... meg ott tudok repülni.(rengetegszer szoktam) (nem félreérteni, nem használok semmi tudattágítót) és ha nincs világos meg zaj, akkor még ha felébredek, is könnyen visszatérek. nem véletlenül alszom behúzott függönnyel, sokat segít, ha sötét van.

Lazarus
Kiskoromban gyakran rájöttem hogy álmodom de nem nagyon teccett a dolog mert nem tudtam irányítani.. akkor már ésszel mentem, de úgy ahogy alakult. Amikor próbáltam változtatni akkor nem hagyta magát és mozogni se tudtam vagy vissza rántott 😞

Lehet hogy a fent leírtak elég hülyén hangzanak
Lazarus
Csináltam ma vagy 10 valóság tesztet 😊
Az nem baj ha nem írok álom naplót?
Efreet
olyan furcsa itt olvasni ezeket...