828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
Error #266 haggyámá elvolvastam nem tudtam aludni este:) -
Error #265 hár vajon...:) -
OPM #264 na megint bejött nekem :)
3 nap alatt 3 álom, amikre tökéletesen emléxek. csak sajna egyik sem volt tudatos :( De nem baj, nem adom fel! :) -
#262 aham, ott van. de... gőzöm nincs már, hogy mikor... majd eltalálsz odáig... én egy hétvége alatt olvastam ki a teljes topicot - ez (is) ütött rajtam rendesen :o))) -
TneX #261 Nagyon helyes,bagyon helyes!:)))
Az indexen elmesélted részletesen mi történt?
Mert elkezdtem olvasni az indexes topikot,de még csak párszáz hozzászólást olvastam el...de ha azt mondod oda leírtad,én kikeresném. -
#260 emiatt is.. akkor beparáztam nagyon, de 1-2 hét után újra elkezdtem foglalkozni vele, és azóta sikerült már nem egyszer hasonló módon megijednem, meg más fura dolgok, de érdekel annyira, hogy minden ilyesmi ellenére gyakorlom. túl sok szép dologtól fosztanám meg magam :o))) -
TneX #259 wow...és ennek ellenére még foglalkozol a témával? -
#258 nagyjából azt, hogy 2-3 napon át folyamatosan és szinte a teljes ébrenlétemet a témával foglalkozva töltöttem, és mindezek örömére éjszaka ez megpróbált "lecsapódni", és történtek fura dolgok, amiket csak próbálok magyarázni testelhagyással meg ilyesmikkel, de akkor és ott piszokul beparáztam tőle... -
TneX #257 Bocsi hogy igy kérdezősködök,de érdekel:))) -
#256 talán mert aznap reggel megpillantottad magad a tükörbe és az széttört te meg meilyedtél a látványtól. Ha így volt akkor ezek után az ember ne lepődjön meg senki ;>>> -
TneX #255 Mit értessz a túlpörgetésen??? -
#254 nem mondtam ilyet :o) csak volt egy kis túlpörgetésem elsőre, és egy éjszaka nagyobb részét igencsak szépen bepánikolva töltöttem... -
TneX #253 De nem válaszolnál:)))
Lécci legalább annyit mondj hogy semmi közöm hozzá!:))) -
#252 tudasotított álom?! mik vagytok; gépek? ;>>>> -
#251 hehe :o) Error, te erre honnan emléxel?
-
TneX #250 Efreet pls!Komolyan érdekel:))) -
Error #249 Majd ő elmondja:) -
TneX #248 Hogy járt Efreet? -
Error #247 Csak nehogy úgy járj, mint Efreet:) -
#246 majd holnap , most nincs erőm olvasni :( -
#245 mateos: talán próbáld meg elolvasni ezt a topicot itt (az elejétől), és a talált linkeken tájékozódni. le van írva pár módszer, már csak a neked tetszőt kell kiválasztanod.
cenobite: jaja, bár nekem kicsit másképp alakult, de nagyrészt ugyanaz az érzés... ráadásul mielőtt olvastam volna róla a lucidtopicban, már megtapasztaltam. -
#244 és azt hogy kell csinálni ? mit kell ahoz csinálni h tudatositsam álmaimat ?? Diéta ? :) -
#243 Igen, az index fórumon is írnak tanácsokat ezzel kapcsolatban. -
#242 mateos: ha sikerül tudatosítani az álmaid közül párat, akkor elkezdhetsz gyakorolni. és utána simán csak ki kell tartanod, hogy nem ébredsz fel a halálod pillanatában. meg fogsz lepődni. -
#241 ááá azé annyira nem érdekel :)
még a végén beállok egy szektába :) -
TneX #240 Akkor próbálkozz ezzel a tudatos álommal..valaki (Efreet?)azt mondja neki sikerült megtartani a halál után állapotot álmában... -
#239 az..pedig érdekelne mivan ha meghalok -
#238 Ja, hát az tényleg elég kellemetlen... -
#237 csak tod az a baj ha netán álmodok vmit mindig meghalok , és pont akor ébredek fel mikor fejbelőnek...ez má uncsiii -
#236 Szerintem álmodni atomjó! Főleg így, hogy le is jegyzi őket az ember és megpróbálja tudatosan átélni azt. Amúgy én úgy tudom, hogy mindenki álmodik, csak van aki nem emlékszik rá. Nekem is van egy ismerősöm és ő is azt mondta, hogy mióta él, nem álmodott egyszer sem. Ez tök fura... -
#235 én nem szoktam álmodni hál ég -
#234 amúgy én nem emlékszem, hogy 3. személyben beszéltem volna! sőt, nem is ismerek olyat aki igen. de az is lehet, hogy nem emlékszem. -
#233 én azt szoktam...spanyol órán:-) -
#232 ha olyan 6-8 órát aludtál, akkor valószínüleg volt kb 2-4 órányi álmod benne...
Rupius: érdekes gondolatok, bár a felvetésre (e/3 beszéd) van egy sokkal egyszerübb, hétköznapibb megoldás is... mivel mindenki így beszél a gyerekkel, természetesen ő is így kezd bele :)
fiatalabb koromban nekem is rengeteg tudados, teljesen visszaemlékezett álom. - mostanában megint, de most már gyakorlom :o) egyébként, ha időtök engedi, próbáljatok délutáni alvást beiktatni, nagyon könnyen lehet rá emlékezni, és nagyon könnyen tudatosítható (nekem legalábbis) -
#231 Franc!... Most keltem nemrég... Úgy látszik én minél jobban akarom az álmot, annál nehezebben jön. Ma sem álmodtam semmit, illetve csak ilyen pár másodpercnek tűnő dolgokat, amikre csak halványan emléxem.
Ezt a "mondogatós" dolgot még nem próbáltam, na majd ma este. -
OPM #230 ez nagyon érdekes, amit írtál. hogy már 10-11 éves korodban tudatos álmaid voltak...
Különben az a módszer, miszerint elalvás előtt mondanom kell magamnak, hogy ma álmodni akarok tényleg bejött (már 2 éjszaka 2x is)! És az ezelőtti álmaimmal ellentétben, ezekre tökéletesen az elejétől a végéig emléxem! :) -
#228 Nos tudatos álmom nem volt, a "sima" álmom is elég rövid volt. Amúgy nagyon rosszul aludtam, a hülye meleg idő miatt. Talán ma este "hosszabbat" álmodok majd.
(Ez az álomnapló tök jó dolog!) -
#227 valóban szar -
#225 Szinte semennyire... :( Nem én vagyok külföldön, mondták... -
#224 www.extra.hu/tudatos :o)
(nemtom az extra mennyire jó külföldre...)