Tudatos álom / testelhagyás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Írni olyan,mint repülni álmomban.Ha emlékszem rá.Ha lehetséges.Ha müködik.Ilyen egyszerü."
Neil Gaiman
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na mindegy, ha ez tényleg komoly, nem akartam zavarni. Byebye!
Riszpekk
A ma este márpedig álmodom tudom, nem működik 😊)
ipszilon én semmi ilyenben nem hiszek, fenntartással kezelem ezt is! De érdekes, és tudom hol a határ!
Riszpekk
ez a márpedig ma este módszer-rel vigyázz, nem így müködik a dolog. én nemtudok olvasni álmomban. lehet hogy van valami köze a balkezességemhez?
Az a legérdekesebb az álmokban, hogy gyakran pl. fogok egy könyvet, és beleolvasok, és tök összefüggő, értelmes szöveg, meg megnézek valami feliratot és nem csak betűk, hanem információ van rajt, amit elolvasok. Sokszor olyan, amit ébren lehet nem monanék úgy fel!
Kár, hogy konkrét példát nem tudok mondani, de hát az ilyent az ember pár perc alatt elfelejti, mégha ébredés után emlékszik is rá.. 😞
Én egyébként semmi ilyenben nem hiszek, csak az egyéni tragédiám, hogy minden érdekel, mindenbe bele akarok folyni. Most akkor rágjam át magam azon is..?
Úgyvolt hogy Álmomba mikor eszembe jutott a valóság teszt azonnal rájöttem(kérdések nélkül) hogy álomba vagyok de rögtön fel is ébredtem 😞
Ennek így kell lennie?
más: akik már próbálkoztak vele: ti se tudtok általában rendesen elolvasni egyetlen nem 1-2 szavas szöveget sem? betük vannak, de nem "olvasható" szöveg... az esetek nagy részében nem tudom elolvasni, csak érzem, hogy mi van odaírva...
másik meg: a 3-4Xes ébredés... felkelek, elkezdem a reggeli dolgokat, aztán felkelek megint, és volt hogy negyedszerre sikerült csak végre igazából felkelni, de már kezdtem mérges lenni...
Lehet hogy a fent leírtak elég hülyén hangzanak