828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
#308 Engem ha halaki álmomban megkérdez valamiről, kapásból felfogom a kérdést és lököm a választ. Azonban utána nem biztos, hogy emléxek rá. -
[Walaki]D`Lair #307 Meg a másik, amit észrevettem, hogy egész jól el tudok társalogni bárkivel, anélkül, hogy felébrednél, vagy tudatosodna a dolog..:))
Pl. ma is, a hugom bejött a szobámba, és felkeltett, de nem ébredtem fel teljesen, viszont elkezdett kérdezgetni valamiről...nekem meg eljutott az agyamig a dolog, felfogtam és végiggondoltam a választ, de csak késéssel mondtam fel...és közbe folyamatosan ilyen elmosódottan amolyan Motion Blur-osan láttam a hugomat az ágyból...aztán kiment én meg visszaaludtam...egy óra múlva magamtól felébredtem, és mentem reggelizni...és akkor mondta anyám, hogy hallja milyen jól eldumáltam a hugommal alvás közbe...nézek rá, hogy Mi va'? Nem is emlékeztem rá...:DDDD -
[Walaki]D`Lair #306 Nekem is volt egy pár, tök véletlenszerűen...de én akármilyen az álom csak repülni akarok...lebegni...nem tudom miért, de mindíg ez van...:))
Olyan esett már meg veletek, hogy álmodtatok az álomban? Ahogy így a közelmúltra visszaemlékszem, csak 2x fordult elő, de teljesen tisztán az volt, hogy álmomban fáradt voltam, lefeküdtem aludni és álmodtam "alvás" közben, majd felébredtem és folytatódott az álom ahol abbahagyódott, és a külön érdekesség, hogy ezt a 2. álmot tudatosan irányítani tudtam...ergo lebegtem..:))) -
[Walaki]D`Lair #305 Ilyen nekem is nagyon sűrűn eőfordul, de nekem egy hirtelen zaj, (nem meghatározható a hang) és közben összerándulok...egyszer beszélgettem egy agykontrollos osztálytársammal, (pár éve) és aszonta, hogy ilyenkor a lélek "megpróbálja elhagyni a testet" namost én ebben nem hiszek, csak leírtam hátha valaki tud másfajata magyarázatot is...:) -
OPM #304 nm
hehe, most nézem énis... elég jó módszere vannak itt, lehet én is kipróbálom vmelyiket :) -
#303 hm köszi átnézem :) -
OPM #302 nézd meg ezt az oldalt. És itt a Fokozott álomfelidézés részt. Vagy ha érdekel a Tudatos álom is, akkor az egészet átnézheted :) -
#301 kb 1 hónapja ha visszagondolok nem emlékszem egyrese... de mindenreggel ugy kelek, hogy álmodtam e valamit... gondolkodok de nemtudok visszaemlékezni rá. -
OPM #300 lehet, hogy kimerültség, mert mostanában énis hajnali 2-3 körül szoktam lefeküdni
mindenki álmodik, csak vannak akik kevésbé emlékeznek rá.
te egyáltalán nem emlékszel álmodra, vagy csak mostanában? -
#299 a 2. dolog pedig... nem is emlékszem rá, mikor álmodtam volna bármit is... komolyan mondom az idejét se tudom. Bár lehet hogy álmodok, de reggel mikor felkelek egyátalán nem emlékszem rá. -
#298 ÁÁÁ ne is mondd!
ILyenek velem is előfordulnak ujabban .. kb november óta.
LEfkeszem hajnal 3-4 körül és 5-10 perc után hirtelen arra ébredek hogy valaki kopog az ajtón. volt hogy szabályszerűen dörömbölésnek hallottam. Először azthittem, hogy anyám az, hogy kapcsoljam ki a gépet mert zavarja a zúgás. kimegyek nyitom az ajtót mindenki durmol. Sebaj visszafekszem elalszom. Mostmár csak felriadok és próbálok nem rágondolni.
Ezt mi okozza kimerültség? -
OPM #297 na, topic up! ez az egyik kedvenc topicom :)
Új élmények?
Nekem már pár napja az a "probémám", hogy amikor lefexem aludni, lehunyom a szemem, félálomba kerülök és akkor hirtelen hallok egy hangos zajt (tegnap pl egy taps), és erre felébredek. Érdekes mert eddig még nem volt ilyen, de most szinte 1 hete minden nap. A zajt biztosan csak én képzelem, de utána még a fülem is fáj :) -
OPM #296 már volt 3 tudatos álmom is de valahogy mindig elveszettem a fonalat :(
rájöttem, hogy álom, egy ideig irányítottam is, de aztán valami miatt kicsúszott a kezem közül :) -
#295 az én hangomat
meg a többi emberét
-
[Walaki]D`Lair #294 na megyek aludni...:D -
#293 A tavalyi műtétem után történt hogy délelőtt műtöttek és utána fel is keltettek, de a délutánra egyáltalán nem emléxem. Állítólag ébren voltam, de csak bambultam magam elé órák hosszat. :))
tényleg, te hallottál hangokat az éberalvás közben? -
[Walaki]D`Lair #292 Tudom, és ennek tudatában is vagyok amikor ezek történnek, de folyamatosan pulzáló hang van ilyenkor. ami hol erősödik, hol gyengül és én attól parázok... -
#291 Szerintem nem kell negatív élményként felfogni, gondolj arra, hogy csak az agyad játszik veled.
"ja és nem tudom kinyitni a szememet se...:)"
na az viszont télleg parás lehet :)) -
[Walaki]D`Lair #290 ja és nem tudom kinyitni a szememet se...:) -
#289 nekem ilyen a dunaújvárosi kórházban volt, amikor a műtősök visszahoztak a szobába, de nem keltettek fel, inkább hagytak, hadd próbáljak meg magamhoz térni
szar érzés
-
[Walaki]D`Lair #288 Nemtom...erről nagyon szívesen elbeszélgetnék valami hozzáértővel, mert én mindíg negatív élményként fogom fel és tökre beparázok... -
[Walaki]D`Lair #287 Velem ez havonta vagy 5x megesik...de van hogy napokig folyamatosan...a baj az, hogy én közbe hangokat is hallok, meg különböző torz képeket...és van hogy pl. azt akarom, hogy felkapcsolom a lámpát, egymás után 10x lejátszódik és egyszerűen meg se mozdultam...szal para a dolog...:-/ -
#286 Egy érdekes dolog esett meg velem:
Tudjátok vannak azok az emberek akik állítólag úgy élték át egy idegen/szellem látogatását, hogy éjjszaka kinyitották a szemüket, ott állt az ágyuk mellett a látni vélt dolog, de ők telejesen mozgásképtelenek voltak stb stb. De itt most a mozgásképtelenségen van a lényeg. Erről a jelenségről már korábban olvastam, mint egy orvosilag jól leírt jelenség, amikor is a tudat "felébred", viszont az agy mozgásért felelős része nem.
A múlt hónap elején életemben először megesett velem. Egy éjjszaka hirtelem éreztem, hogy ébren vagyok, kinyitottam a szemem, de még az újjam hegyét sem tudtam megmozdítani. Egyből bevillant az agyamba amiről korábbna olvastam. Tök érdekes volt, hogy hiába próbáltam mozogni, egyszerüen nem ment. ez tarott kb 2 percig, aztán újra elaludtam. -
OPM #285 szerintem elvesztettem menet közben :)
te milyen technikát használtál?
álomnapló? vagy a napi tesztek? -
#284 ha tudatosságból ébredsz, igen... ha elvesztetted menet közben akkor nem feltétlenül. nincsenek állandó szabályok, és nincs 2 ember aki ugyanúgy éli meg. -
OPM #283 de nem emlékszem rá tisztán reggel, pedig a TA-nak pont az a lényege, nem?? -
#282 kezdésnek nagyon jó... ha tudod hogy álmodsz, és te irányítod, nem csak nézed, akkor grats hozzá :) -
OPM #281 yeee :) ma megvolt az első tudatos álmom
de szerintem nem sikerült valami jól, mert reggel kapásból nem emlékeztem rá,
csa 2-3 órával a felébredés után jöttem rá a dologra :) ez akkor nem is tudatos álom volt?
arra emlékszem, hogy rájöttem, hogy ez csak egy álom és repültem. Nagyon vigyáztam arra,
hogy ne ébredjek fel. Ennyi. Más nem rémlik :( -
#280 majd ha meghalsz, utána megtudod mi lesz -
#277 jah -
#276 és ezt te még élvezed is? -
#275 nem ! mindig más ember lő le....de nagyon jókat szoktam álmodni , mintha a pokolban lennék , itt vagyok a földön , minden földi , a házak az autók az emberek minden...csak minden szará ment az autók nem müködnek a házak összevannak dőlve szal tök yó , vmikor egy csuklyás halálfej lötte szét fejem egyszer meg egy kislány szal tök yó filmet kéne egyszer csinálni álmaimbol -
#274 ézs ismered is azt aki lelő? -
#273 mindig fejbelőnek(egyszer kivételesen lezuhantam a fáról) de mindig fejbekőnek -
#272 és hogyan halsz meg? lelőnek, felakasztanak, vagy lezuhansz? -
#271 én meg azt álmodtam, hogy a magyar foci csapat tagja voltam, és a döntőt játszottuk a brazílok ellen! tök király volt! sajna nem álmodtam végig, de ha jól emlékszem nyerésre álltunk!:-) -
#270 felébredtem mint mindig -
OPM #269 és mi történt? felébredtél, vagy álmodtad tovább? -
#268 mais aztálmodtam hogy meghalok -
OPM #267 Nehogy elmerüljön ez a topic! :)
Új élmények?
Na kiolvastam a tudatos álmodással foglalkozó könyvet, mostmár elkezdem a gyakorlati dolgokat is :)