Tudatos álom / testelhagyás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
hajj mennem kell, de majd tánaolvasok
õrület: nem tudom. kezdõdik ott, hogy mi az a valóság? és mi az az õrület?
amugy nem lehet "megõrülni ebben"? mármint hogy esetleg nem bírnád elviselni másnap a valóságot
és hogy itt válaszoljak a másik topicban feltett kérdésre, szinte "alapkövetelmény", hogy elõször megtanulsz emlékezni az álmaidra, és felismerni, hogy a világ körülötted épp álom-e vagy "valóság".
nem minden álmod válik tudatossá attól, hogy megtanulod, hogy kell... és ha tudatossá válik, akkor eleinte csak szórakozásra, késõbb pedig, ahogy ipszilon is írta - információszerzésre és tapasztalatszerzésre is használható.
a határról meg majd olvasol a könyvekben és az oldalakon... és majd megtapasztalod magad is, szinte biztos. és az elsõ jónéhány alkalommal nem fogod tudni átlépni.
és eegy naiv kérdés. nem szar érés hogy tudod hogy mit fogsz álmondi? nem meglepetés. bár persze jó hogy azt csinálsz amit akarsz, de akkor is
meg az is hogy volt olyan hjogy oylyat csináltam álmomban amit sohasem csináltam volna meg nap közben... de még ha tehetném se...
meg lehet tanulni az álmokra emlékezést gond nélkül... repülni pedig talán az egyik legegyszerübb :o) midnent megtehetsz, az álmaidban te vagy a tökéletes úr. (egy határig, de ez az átlag szórakozásnál nem kerül elõ)
nekem néha sikerült tájönnöm. reggel pedig néha irányitani i sikerült, mert tudtam hogy álmodtam, és nem tudom nem tudtam volna jobbra lépni, de valahogy éreztem hogy én irányitom az álmomnat és én csináltam. de ezzel ki lehet azt is küszöölni azt, hogy ugye általában nem emlékzem az álmomra. reggel felkelek és nem memlékszem hogy álmodtam e vagy nem. ezt ki lehet kerülni?
ipszilon: visszaolvastad, hogy pár hónapja miket írtál? érdekes...
meg ha vlami remalmom van akkor par orat ki vagyok utve...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De volt mas is... voltak remalmaim... egyszer volt egy almom hogy en az udvarban csinaltam valamit es egy ablakon keresztul ami egy regi epuletbol nyilt valaki mindig figyelt... az ablak piszkos volt de valami oreg neninek nezet ki egy karoszekbe... de volt viszatero almom is egy csomo... ost olyanok hogyu hjaver meghal es en nem tudok odarohanni hogy segitsek... persze volt repulos almom is amikor parszor elrugatszkodtam a foldrol es szaltam repultem...
nos ez a teoria arrol hogy mindent amit almodunk az a tegnap meseje?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a két "világ" összefogása... persze, misztikusabb az AP, valami más, szerintem nekem volt benne részem (odalent írtam is róla), és nem baj egy lapon említeni a kettöt, mert mindkettö a tudatalattival való torna... (aki meg a testelhagyást nem ismeri el-nem hisz benne, annak meg csak az álmodás egy furcsa, tisztább formája)
Lenne egy kérdésem. Egyszer valaki azt mondta nekem, ha valaki álmában meghal, akkor a valóságban is.
Igaz ez? Vagy volt már valakinek része álombeli halálban?
thnx
hitet, ahogy te írod, a "tudatos álom" miatt írtam, nem magára az álmodásra gondoltam konkrétan!
ma reggel pl volt egy jó kis menekülös jelenet álmomban, ahol egy raktárszerüségben egy magasabb pontról elugorva jutott eszembe, hogy "ha tudok repülni, akkor ez csak álom..." és mivel megmaradtam plafonközelben, így elég tiszta volt a dolog 😊 jött egy jó kis repkedés az üldözök elöl, akik persze nem tudtak repülni, aztán egy kis háttérzenés repkedés az épület körül ahol voltunk, és a végén a szám végével együtt az álomnak is vége lett, és felébredtem 😊 jó volt 😊
az álmokban hiszek, de nem túlzottan és nem viszem túlzásba, ennek ellenére tök jól érezem magam a bôrömben (általában, de kell leút ahhoz, hogy legyen felút:-)).
amúgy érdekel minden ami a pszichologiával kapcsolatos,de asszem túl reális gondolkodású vagyok ahhoz, hogy higyjek is benne! úgy értem, hogy bizonyos szintig hiszek benne, de azok a dolgok,amik a misztikumhoz tartoznak (mint EZ), nos, azokat baromságnak tartom, és a baj, az, hogy néha veszélyesek!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A legjobb amikor idegen nyelven olvasok (német, angol, ezeket beszélem) 😊
Riszpekk
Amúgy igazad van, épp ezért nem értem, miért fáj az a kormánynak, ha valaki szeretne belebújni a tudatalattijába, és ehhez õsi módszereket alkalmaz. Illetve miért diszkriminálják csak a módszerek egy részét?
De hagyjuk ezt, nem ide tartozik, sorry!
Riszpekk
amúgy a legálist én is zárójelben írtam, felölem teljes nyugalommal lehetne legalizálni a gombákat-gyökereket-rózsamagot-akármit...
Évezredekig mindenki szabadon rághatott gombákat, kaktuszgyökeret vagy amitõl jól érezte magát, erre jön XY és kijelenti hogy ez illegális..... Attól még természetes és jó. Meg különben is nehogymá' egy törvény álljon a tudatalattim felszabadításának útjába!
Riszpekk