828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
#348 egy jót alszok.. kábé 12 órásat -
#347 azaz most fogok aludni -
#346 na most fogok aludni
remélem találok megoldást a problémámra..
aggya isten -
#345 ma nem tom mit álmodok, de majd elötte gondolok a nőkre, azt csak találok megoldást álmonman a probláémára -
#344 mer mér ???
kajak ez volt :D
fura volt
főleg a startrek űrhajó -
#343 LOL :DDD -
#342 nyitott szemmel való alvás nekem 2 féleképpen sikerült, mindkettő irodalmon persze. az egyik, hogy meredten neztem elore, nem pislogtam, es egyszercsak elkezdett elsötétülni a kép, mint amikor hirtelen felállsz és a vérnyomásod sórakozik. na így ültem végig 45 percet, utána tök szar volt, mert a vérnyomásom végig szar volt. a másik alkalommal sikerült, haver ébresztett fel hogy élek e még, akkor is csak néztem előre, gondoltam majd raesik a fejem a padra, de nem, ugy maradtam. havernek nem sikerult, o konyokolve kihuzva magadt aludt. -
#341 majd megyek el, majd még írok ! -
#340 ez a dolog hogy emlékezzünk a z álmunkra nem is nehéz
ahogy felébrecc, vagy ébredezel, gondolj arra hogy álmodtál, és fuss végig a történteken egy párszor, nekem így ment !nagyon teccik ez hogy emlékszem rá
pedig mondom hogy min3 honapja nem emlékszek egy álomra se !! -
#339 gecc
rohadtul vissza tudtam emlékezni mi történt ámomba
pedig legalább 3 hónapja nem emlékszem hogy álmottam volna !!
de elég nagy barromság volt ez az álom :)
megyek egy városba, amolyan mafia forma, de gta stilus(loál)
oszt a vízfelöl becsapodik elém egy startrek űr hajó :DD
elkezdek vele beszélni, hogy ugyan má mia faszé kellett neked ide esni
aztán nem tom de picsa nagy lettem és eldobbtam a repcsit mint a egy papirrepülöt :DDD
és elkezdett kb úgy repülni mint a gta3-ban a dodo
oszt bezuhant a vízbe :DDD
erre meg elkezdtem repülni, és felmentem a plafonig(!) és ott úgy felfeküdtem a plafonra mint az usziba szokás a víz ajjára
azt leestem de meg áltam a föld fölött és mintha újra megpróbáltam volna, de felébredtem..
ja és közbe egy pilanatra mintha eszembe jutottak volna az olvasottak de aztán újra belemerültem.. -
#338 Hehe ma reggel tök jó volt.
FElkeltem kb 11 körül aztán elkezdtem gondolkodni 1-2 dologról... 2 nap mulva suli.. uristen mi dolgom lesz ott Aztán "hirtelen" elaludtam és álmomban végigmentem a következő 2-3 napon. Félelmetes volt utána felkelni.
pláne hogy odaát minden összejött amit elterveztem. -
#337 olvasd végig... de sztem még te sem tudod mit is akarsz csinálni ! -
#336 hI
na akkor hogy kezgyek hozzá eez az egészhez ???
fekszek az ágyba és ?
hogyan továbB?
holnap elolvasom végig
csk pls választ
akor megpróbálom, a
zt holnap utána járok és jobba belefolyok mer engem izgat ez az egész !
szal pls help :D -
#335 előfordul... én, ha nagyon akarom hogy aludjak, akkor elalvás előtt megiszok 2-3 deci meleg tejet... attól egyből fexek, mint a kisgyerek :P -
[Walaki]D`Lair #334 Nekem meg baszottul fáj a fejem... -
TneX #333 Annyira nem,csak érdekel a téma...mostanába nem nagyon van időm foglalkozni ezzel,csak szeretem olvasni mások tapasztalatait ezzel kapcsolatban. -
#332 :))) te is nagy sleeper vagy ? -
TneX #331 Jajj de rég láttam már ezt a topickot!
Csak szeretném imigyen üdvözölni újra az aktív topickok között! -
#330 na látod... én csak a nyitott ajtón tudok kimenni... de te lehet hogy a csukotton is -
#329 bazz, én néha csukott szemmel sem tudok aludni, nemhogy nyitott szemmel :P -
#328 de akkor gyorsan hunyorítunk és akkor nem gány... de ez feltételen reflex... -
OPM #327 nem volt még olyan, hogy egy besötétített szobában hirtelen elhúzák a függönyt ahonnan pont szemből tűzött be a nap? :)
tényleg elég xar érzés...
szvsz nálad ilyesmi a helyzet amikor felébredsz -
#326 persze... azon szoktak röhögni hogy már megint elalszom... -
#325 de nagyon paráztam... olyan mintha vak lennék... és miért fáj ? -
OPM #324 osztálytársak tudják? -
OPM #323 mert amikor alszol akkor nem látsz "semmit" és hirtelen, mikor felébredsz, mivel nyitva a van a szemed, a fény egyből bejut és ezért tágul ki -
#322 de nem MINDIG úgy alszok, csak néha rám jön, pl órákon szoktam, de nekem nem mozog mert akkor lebuknék :P hát igen az izmok... pislogni nem bírok utánna.. meg kiszárad a szemgolyóm :P -
#321 de miért tágul ki ? semmit nem csináltam, csak tévét néztem... és akkor miért nem láttam ? -
#320 sikerült ? -
#319 kajak alszok... nem emlékszel semmire... mintha simán ágyban aludnál. -
OPM #318 szvsz érezhetsz fájdalmat, de ebben nem vagyok biztos :)
Faterom is nyitott szemmel alszik. De csak kicsit van nyitva a szeme, pont annyira, hogy látom belül ide-oda mozog alvás közben a szemgolyója :D
Vagy te teljesen úgy alszol, mintha ébren lennél, teljesen nyitott szemmel? A szemhéjat tartó izmok miértnem fáradnak el? :) -
#317 Egyszer haverrekkal voltunk, és az egyik haverunk bealudt nyitott szemmel. Tisztára bevoltunk szarva, hogy ez kinyúvadt, mert próbáltuk keltegetni, de nem kelt fel! Aztán egyszer csak felkell, és egy ilyet beszól "mi a faszért nem hagytok aludni már" :D Döltünk a röhögéstől, ő meg nem értette, mi van :) -
#316 Ez azért van, mert hirtelen kitágult a pupillád, és rengeteg fény jött be. Kb mintha a napba néznél. -
#315 na most megyek és megpróbálok elaludni nyitott szemmel! :D -
#314 de jól jönne nekem ez a képesség egy pár órán! :))
amúgy olyankor minden elsötétül, vagy emléxel valami képre az alvásból? -
#313 ezért ez a specialitásom :)
pl én ha buszon ülök és fáradt vagyok akkor többnyire nézem az aszfaltcsíkotés tudod, nézed nézed és elálmosodsz.. nomrális ember pedig elalszik... énmeg nézem nézem a szemem nyitva pedig én is alszok ! -
#312 én ha fáradtan ülök buszon és küzdök az elalvás ellen, egy-egy pillanatra el szokott menni a busz hangja. A szemem azonban mindenképp lecsukódik. -
#311 nemtom... szal nézem a dolgot, akármit (most matektanár) nézem, hallom a hangját, és egyszer csak elsötétül minden, és alszok. de van amikor folyamatosan egy ilyen szürkeség jön rám... játszála szemhéjaddal amikor becsukod a szemed... na nekem is kábé olyan csak nem csukom be ! -
#310 érdekes....
hogy nem csukódik le a szemed, amikor elalszol? -
#309 jujj most tiszta para lettem ezektől :)))
nekek egyszer volt olyan, hogy ágyban feküdtem, néztema tévét... persze már rég aludtam vagy mi, szóval nem a tv volt a lényeg, de néztem, csak közbe aludtam, de nyitott szemmel (ez a specialitásom, nyitott szemmel tudok aludni -kérdezd matektanáromat-) és eccer csak a nagy semmiből egy baszottnagy fehérség jött rám... szal mindaki benézett egy flashbanget, vakító gránátot... minden fehér... az egész... de a szemem nyitva volt, ésa tv-t is hallottam, és a szemem is nyitva volt... elkezdtem hadonászni, kétszer a falba vágtama kezemmel, de semmit nem láttam... erre gondolom becsukom a szemem... erre kurvára égetett, a szemhélyam belül, mintha égne a szmeme vagy nemtommi, szal fájt... és lassan elmúlt a fény és homájosan látta mindent majd 1 perc és mindent élesen láttam... nemtomm ivolt ez, de nem álom azis biztos... álomba nem érezhetek fájdalmat, meg azt hogy megütöttem a falat, igaz ?