Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
néhány játéknál ilyen csúnyaságokat csinált magad grafikán.
ez mitõl lehet?elküldtem gariba a 9600XT-m mert játékokban néha hibázott,most hogy visszaérkezett ilyen hatalmas hibák vannak.de van amikor semmit nem látok a csíkoktól.ez mitõl lehet?ha nincs fent driver minden ok,de ha felrakom bármelyiket ez történik.KÉP
Kosz mindenkinek!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Akkor megiscsak varok....
De tipusra ok? Tehat csak az arzuhanasra erdemes varni, ha jol ertem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egy gyors kerdes:
Megeri lecserelni egy Ati9600XT-t egy 6600GT-re? Vagy inkabb varjak meg?
Elore is kosz!
bye
Rip
U.i.:Ha mar volt ez tema valahol, akkor persze eleg egy link vagy utalas.
(sajnos nincs idom visszaolvasni, bocs)
...
B:
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Az létezhet, hogy Athlon XP 2.8 Barton, 2GB 400MzhDDR, 6600GT Inno(77.77driver), csak 1227 pontot érjen el 3DMark05-ben
Dráma..
HELP...
B:
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Viszont a srác abszolute nem guru, nem ért a témához, azt szeretné ha minden flottul menne a gépen, szal lehet, hogy inkább másik radeonnal szerelt notit kéne vennie nem?
Vagy elég annyi, hogy lecibálok egy újabb Catalyst-ot és azt felpakolom neki aztán csókolom?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ahová évek ótas járok, ott vásárolok jóhogy próbálnak segíteni, de nem vadidegennek, fõleg nem pestinek akinek csak egy kártya kéne :-)
Van itt elég bótos miért nem õket nyúzod P
Nincs semmi hézag, ez az X700-as FireGL verziója, ha valami gebasz van a FireGL driverrel (ami köztudottan SOKKAL gyorsabb pl. OpenGL-ben, de játékra nem olyan jó), akkor fel kell tenni helyette Catalystot és kész. Persze vagy trükközni kell, vagy kell hozzá egy kis módosító program, esetleg eleve valamelyik módosított Catalyst verziót teszi fel az ismerõsöd, és menni fog minden :)
B.
mennie kell venti nélkül is, nem mûködõ kártyát gigabyte nem ad el!! :)
ezt pedig 42000Hufért találtam. tudom, Asus az márka, de mégis melyik lenne a jobb? ahogy néztem a Gigabyte csak passzív hûtéses. ez elég lenne neki? vagy lehet rá szerelni ventilátort?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Gigabyte GeForce 6600GT VIVO, AGP 128MB HDTV DVI
ez egy jó kari? mert találtam egyet 33000Hufért, és nagyon remélem, hogy nem elírás!!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Hardverben nagy különbség nincs, tuningot yól bírja (legalábbis az enyém bírta)
szvsz, nyugodtan meg lehet venni innot.
Hûtést sem kell rajta cserélni (szóval nem kell +költségekbe verni magad) csak egy kis ész és ügyesség kell hozzá...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Mit gondoltok szabad INNO3d-t venni, konkrétan 6600GT, és vajon csak attól olcsobb, pl egy ASUS-nál 10eHUF-al mert nem raknak mellé kilónyi programot/játékot, és egyébb átalakító kábeleket, stb,stb, szóval nem akkor mértékû a terméktámogatás?
vagy maga a hardware chipset, és ram egy lassabb, gyengébb cucc???
Thx,
ui.
gyors szakértõi választ várok,
köszi,
B.
Mobility V5000
Egy barátom szeretne notebook-ot venni, amivel játszhat is.
Ajánlottak neki egy gépet, amiben egy 256MB-os FIRE GL proci mozog.
Kérdésem annyi, hogy fog-e tudni ezzel játékokat futtatni normális sebességgel, effektekkel, vagy beszéljem le errõl a noti-ról, mert ez a proci inkább a 3D grafiaki progikra van kihegyezve?
az el van írva
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nekem volt hogy egyx ismerõsnek szereztem 2 rugóért egy újabb kártyát a rági dfx-esét meg eladtam 3-érr