Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az akkor sokkal jobb mint a Asus EN6600GT-TD 128MB PCI-E, mivel az csak 128bites, vagy hogy van ez?
Bár a MSI NX6600GT 128MB (VIDEO OUT) PCI EXPRESS LITE coréja 300Mhzes, a Asus EN6600GT-TD 128MB PCI-E peig 500!
Az MSI ha jobb, akkor miért olcsóbb???
Vagy akkor most meik jobb???
70 ezer huff körül van. De azé az elég jó, hogy egy radeon x800 már csak 50-60 ezer amit tavaly volt 120 ezer.
Monnyuk atival az a baj, hogy nincs még olyan kártyájuk ami directx 9.0c-s lenne.
http://aliencomputers.hu/
Itt a videókártyáknál nézd meg a legutolsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
MSI NX6600GT 128MB (VIDEO OUT) PCI EXPRESS LITE
Ebbõl szerintem az elsõ jobb
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
két kari van sulinetben amin gondolkozom
a már melített MSI 6600 GT Vivo-s és az Asus kb 5.000-el drágábban Vivo nuku
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
A kártyát nem ott vettem csak a régit adtam el ott.
De félj csak P
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Néztem még egy nvidia referencia kártyát. Az olyan?
Thörölközõ vagy thürülközõ?Mennyi van meg?Th...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha jól tudom, most A4 -nél tartanak. Az elsõ olyan szériák, amelyeken 1.6ns ramok voltak hajlamosak voltak kinyiffanni. Ezért köztes revíziókon 2.0ns ramokat tettek, ezek nem rosszak. Most újra 1.6ns ramcik vannak rajtuk, de állítólag kiküszöbölték a hibát.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Egy kis infót szeretnék kérni. Kinéztem egy Inno3d 6600 GT karit.Azt szeretném megkérdezni, hogy az inno megbizható-e.
bocs a sok offért.
holnap elviszem nagykeres ismerõshöz,õ ír nekik szakvéleményt,és azt is el fogom küldeni.1 hónap gariztatás volt most a semmiért.
Megb@szhatják, ha ezt nem veszik észre, és akkor ezután sem fogják kicserélni.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP