Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Tehát a 320/640 es GTS + GTX, Ultrának nincs elvileg.
Ma jön meg az új vga, tehát ma indul a teszt.
Mondjuk nem tudom, én hülye vagyok a lovakhoz, de ez a második pci-e egy x4-es, ez nem sejtet túl sok sikert, mi? 😄 Vagy nem lényeg? 😄
Amúgy van értelme 8600gts 256mb os szart physix-nek használni?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
VGA vásárlás elõtt puhatolóznék mit érdemes manapság venni, levagyok maradva egy pár évvel... utoljára hd4xxx idején voltam tájékozott.
Kellen valami vga, lehetõség szerint új, de a vmi garis használt sem riasztana vissza, de inkább új.
Az ár ~40K. Ami mellé menne
i5 3570, 8gb, gigabyte z77-ds3h
A felbontás 1440x900. Nem lenne extrém játékokra használva, sõt, õszintén szólva wowozás menne rajta, meg nyilván azért új játékok is, de nem fontos, hogy valami izom durva legyen.
Mivel tesom veszi, ezért az árban nem vagyok totál biztos, lehet rászán többet is picivel, lehet kevesebbet. passz.
De ahogy nézem elég sok féle kártya van, és én totál elvok veszve. Ahogy olvastam azért érdemes lenne gtx650-7850 párosból választani, de nem vok benne biztos, hogy a keret megengedi. Ezért alternatívákat várnék ;>
Köszönöm
Én személy szerint ilyen felhasználásra az FX-re szavaznék vagy esetleg az AMD féle Firepro szériából valami hasonló árcédulásra.
Jelenleg photoshop állandóan.
Most kezdem a videószerkesztést - premiere after effects ami talán kiegészül majd cinema4d (CC miatt biztos) és lehet apróbb, egyszerûbb 3D - cinema4d / maya / 3dsmax
melyik a jobb választás?
PNY Quadro FX3800 1 GB vagy hasonló árú sima kártya?
MSI GTX 480 Twin Frozr III
N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
nVidia GTX650 Ti 1Gb
vagy ezek zsengék ilyenekhez? 😄
Köszi,
Dani
xP
Aztán végére,hogy olcsóbban kapom mint az Asus-t
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gtx 660 videokártyát pár ezer ráfizetéssel megérné lecserélni erre:Gainward vagy Asus Gtx 660Ti-ra?
Vagy sok különbség nem lenne?
Vettem egy új gépet Geforce GTX 650-es videokártyával. Nagyon jól mûködik meg minden. Csak olyan kérdésem lenne, hogyha netán egy régebbi játéknál akadnak driver hibák, melyek az eseménynaplóban is feltûnnek, ezek ugye nem veszélyeztetik a gép vagy a videokártya mûködését?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Melyik lenne a jobb választás?
-PNY GeForce GTX 660
-Point Of View GeForce GTX660
-ASUS GTX660-DC2
Ez a táp pont 400-as. Azonban nem valami márkás, kérdéses a megbízhatósága...
Elvileg elbírja... de nem egy életbiztosítás.
PS3 Slim 250 PC
xP
Saor Alba
Szerintetek melyiket érdemesebb inkább megvenni?
1db Sapphire Radeon HD7950 3GB GDDR5 with Boost /11196-19-20G/
vagy
crossfire-ben:
2db Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB GDDR5 PCI-Express /11200-14-20G/
A gép adatai:
Alaplap: gigabyte ph67-ds3-b3
Proci: Intel Core I5 - 2300
Memória: 16GB 1333Mhz Corsair
Táp: 550W chieftec
Winyó: SSD + SATA3
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Amúgy ha jól emlékszem cirka 4 éve is a te tanácsod hatására választottam kártyát.
Az a típus vagyok aki szereti tudni a miert-et is úgyhogy megkérdezem...:-) miért a gtx 660 oc és miért nem az ati 7870 oc?
Nézegettem sok tesztet azok alapján hol az egyik hol a másik kártya szerepelt jobban.
*Posse*T.W.D*
"Gb gtx 660 oc = gtx 660 ti?"
~10%-al lassabb. A Ti-nek ugyancsak 192 bites a memoriavezerloje a 660 OC meg boven eleg full HD-hoz. Kerdes ki az a hulye aki Ti-t vesz.
Saor Alba
(mostani vgam így vettem)
Forza.
Fontolóra veszem még, köszönöm a segítséget! 😊
pont ilyenem volt anno, hangja semmi, tuningot bírja, 3 év garis.
ha pesti vagy, én rámennék... (srácnak 7 pirospontja, 0 feketepontja van)
Forza.
Forza.
Most kicsit ellent fogok mondani magamnak, de: nézegettem közbe a különbözõ összehasonlító diagramokat, s a HD 7790 meglehetõsen jónak tûnik. Errõl a kártyáról van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sima 650 mai viszonylatban gyenge már. 7770-7850/gtx660 alatt nem gondolkodnék cserén a helyedben.
PS3 Slim 250 PC
A napokban elgondolkodtam azon, hogy lecserélem a videókártyámat, mert õszintén szólva, a Catalyst-ból kezd kicsit elegem lenni, amit bizonyos játékok alatt mûvel. A gépem jelenleg így néz ki:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
8 GB Kingmax DDR3 1333 MHz RAM
Sapphire ATI Radeon HD 5830 1GB XTreme
Amit kinéztem VGA-t, az a GeForce GTX 650. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lecserélni egy ilyenre? Teljesítmény terén kb. mekkora változás várható a mostanihoz képest?
*Posse*T.W.D*
akkor thx!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Mekkora Táp szükséges(min) 1 HD7850 2gb os karinak?
köszi?
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Saor Alba