Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
/128 MB DDR3/TV-OUT/DVI 35.7 brutto. Ez milyen?
Leadteket sehol nem találtam, tipp itt vagy mailen? (agps kellene) thx
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
De az Extreme tipusu a legjobb van sima Leadtek 6600GT is.
Mennyiert vetted ?
En kozel egy eve mar hogy br 40k-ert 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Msi,Giga,asus
ahogy néztem csak 128mbos van a piacon :<
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
legjobb lenne a kártyát egy másik gépben is kipróbálni, ha ott is produkálja a hibákat, akkor a kártya a hunyó
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
elnézést <#vigyor5>#vigyor5>
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
http://www.drivercleaner.net
Tudom, hogy nem ide való kérdése de hátha tud valaki segíteni. Az mitõl lehet, hogy ma cseréltem le egy ATI Radeon 9250-est egy Geforce 6600GT-re a legújabb driver van fent és az a probléma ha játékot indítok el akkor vagy lefagy a gép vagy újraindul? Az elõfordulhat, hogy a registry-ben még maradt ati driver?
AGP egyre ritkább, ezt sajnos el kell fogadni😊 Nekem is 9600XT-m van, mert sajnos az x800gto2 nem az én gépemet gazdagítja(anyámnak jobb gépe van, szégyen😄), ergo ha fejleszteni akarok akkor cserélhetek majdnem mindent...Ezért utálom a számtechet, nem lehet pénzzel bírni😛
Erõsen kétlem, hogy ugyan azt tudja, sokkal többet tud. Viszont sokkal drágább is!
az NF7 ahhoz képest még kisgyerek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt írják nincs most raktáron de megrendelhetem neten emg bla bla bla...
Szóval az Innovision által készített 6800 GT-t érdemes lenne megvenni/várni rá?
Vagy ha nem, akkor van egy Leadtek által gyártott 7800 GS nevezetû kari ami állítólag ugyan azt tudja mint a 6800 GT csak ez AGP-s.
Mi a véleményetek? Hagyjam a búsba az Nvidiát és vegyek egy Atis kártyát?
De ha Atit akkor mient ami szinte tiszta 6800 GT?
Nem akarok feleslegbe kidobni 50-60 ezer forintot :S
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nálam az Abit kiszolgált minimum 5 évet
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most ezt magyarországon nemis lehet kapni? Vagy most mit tegyek?
Ha minden kötél szakad vennék mást is, de van olyan ATI kártya ami szinte teljesen 6800 GT szinten van a lentebb említett GTO 2-õt kivéve?
Abit Radeon X800 GURU 256MB GDDR3 TV-Out + DVI AGP
VAGY
MSI GeForce 6600 GT 128MB GDDR3 ViVO + DVI AGP
AGP van belõle?
Ha igen mennyi?
Márcsak a PS 3.0+ és a VS 3.0+ miatt is meg ilyenem lesz jövõ héten 😄D
Van pár dolog amiben jobb a gto2 de van amiben a gt jobb.
Sztem majnem ugyan olyan a két kártya, különbség azért nemnagyon van mert ugye ami több a gto2-ben az kevesebb a gt-ben, viszont ami több a gt-ben az meg kevesebb a gto2-ben. Kis apró dolgok, sztem aki nvidiás az GT-t vegyen, aki meg naon ATI-s az meg ugyi ATI-t 😊
Kb 2 hete vettem egy Sapphire x800GTO2-õt. Csak ajánlani tudom, elég kellemes tuningpotenciálja van a kártyának. Ha olvastok teszteket(gondolom h olvastok) akkor láthatjátok h legtöbb esetben megveri a konkurens nvidiákat, leszámítva azt h az Nvidiák azonos árkategóriában támogatják a HDR-t, és a 3.0 ás shadereket. Viszont aki kártya vásárlását tervezi, és fontos neki egy jó árú, elég ütõképes kártya, akkor mindenképp ezt vegye:Sapphire x800GTO2.
6800GS vs. X800GTO2
Érdemes megnézni😊 (ha már volt róla szó, akkor bocs)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Másfél évvel ezelõtt pont egy ilyen konfigom volt: Asus P4S800 az említett SiS chip-készlettel és egy Radeon 9800 Pro. Ez aztán folyton kifagyott és nem lehetett semmit csinálni vele. Végül aztán feltúrtam az internetet, és kiderült, hogy a SiS 648 FX chip-készlet inkompatinbilis a Radeon 9800 Pro-val. Visszavittem az alaplapot a szervízbe, ahol elismerték az inkompatibilitást és lecseréltem egy Abit IS7-es alaplapra. Azzal ment is minden tökéletesen.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
julius-Agusztus körül venném a vga-t de nem tudom hogy 6800 GT vegyek e mert olcsob vagy 7800 Gt mert fölöslegesen nem adnék ki 15000 ft fölöslegesen mert ha 6800 gt huzza egy évig hogy minden jól megy rajta akkor nem venék drágábat mi a véleményetek ?
Köszi.
Arról lenne szó, hogy van egy Ati radeon 9800 PRO kártyám, az alaplapom P4S800 és SIS 648 FX Chipsetes.
ÉS ha nincs fenn a SIS AGP driver akkor mûködik, de az AGP port nem 8X hanem 0, HA feltsszük az AGP drivert akkor 8X, de nem mûködik rendesen..kiakad! HA valaki tudja a megoldás az küldjön üzenetet!(e-mail cím: [email protected] )
Elõre is köszi
Nem tudom érdemes-e VIVO-s kártyát venni.
Igazán nagy különbség teljesítményben nem lehet GT-s kártyák között, de minõségi az már inkább.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
MSI(3 év garancia) NX6600-VTD256-VIVO (DDR,TV,DVI) videokártya(agp) br 35,040 Ft
vagy
MSI(3 év garancia) NX6600GT-VTD128 (GDDR3,VIVO,DVI) videokártya(agp) br 40,320 Ft
Az hogy a GT csak 128MB az nem lassabb mint a 256MB gondolom hogy nem de mért nem???