Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként 6600GT-nél csaknem teljesen mindegy, milyen gyártó, legalábbis a specifikációk a legtöbb esetben megegyeznek - de egyébként a 128Mbyte-os verziót érdemes megvenni.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
nf2-es abit alaplapba (agp), 2600+ proci mellé, (512 ram ddr400)
szeretnék egy videokarit kb 35-40 körül. Mit lenne érdemes? Az elsõ pár kártya közül melyik érné meg?
http://www.depo.hu/?pn=search&c_main=&c_parentid=&c_id=&searchstring=6600+gt&searchcat=0&start=&o=p
thx!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Tehát ha megbízható forrásból lehet tudni, hogy bekapcsolhatóak a pixelfeldolgozó egységek, akkor bõven megéri a többletpénzt a 6800 a 6600GT-hez képest.
Aldrin-nak persze PCI-E kártya kell, és ez a fajta "bekapcsolgatós" móka, ha jól tudom sajnos csak az AGP-s kártyákra -- ott sem mindegyikre -- mûködik.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
szóval teljesen felesleges volt minõsíteni a kérdést.
2-3 hónapon belül fejlesztenék.
úgy olvasom a 7600GT jó befektetésnek (ár/telsesítmény) ígérkezik, mint korábban a 6600GT.
(egy leadtekre fáj a fogam, de már tervezgetem a B tervet, ha nem sikerülne egy olyat szerezni)
Nem olyan draga mint a 6800GT es gyorsabb mint a sima 6800.
Vagy pedig varsz meg egy kicsit es szvsz 1-2 honap mulva megtudod venni a 7600GT-t is ennyi penzert. Most jelenleg 57k-ba kerul es o a leggyorsabb versenyzo az osszes eddig felsorolt kozepkategorias kartyak kozul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
http://www.xfxforce.com/web/intl/index.jspa
Tobben azt allitjak, hogy nem olyan rossz, de koritese a kartyaknak eleg szegenyes. Ehhez kepest viszont eleg draga kartya.
Mondjuk en a helyedben nem kapkodnam el a vasarlasat, inkabb varnek egy nevesebb gyarto termekere.
Biztos, ami biztos.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én sehol se találtam
ha 1hónapon belül lesz belõle vivo-s 50000Ft alatt akkor tuti veszek eggyet
hdr<#eljen>#eljen>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Elõre is köszi a választ.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Sot mivel a 6800GS is a 7800GT nyakjara epult, komoly erotartalekkal rendelkezik overclock teren, ellehet erni vele akar egy 6800Ultra szintjet.
A 7600GT-et (PCI-E)pedig mar lattam a hazai piacon br 57K forintert (Leadtek).
Marpedig ha olcsobban meglehet venni mint a 6800GT-t raadasul kb 10-15%-al gyorsabb nala, akkor nem kerdes, hogy melyiket erdemes megvenni.
Amugy a www.anandtech.com oldalon vagy egy osszefoglalo teszt a 7900,7600GT es 6800GS kartyakrol. (a 6800GT sebesseget ehhez viszonyitsd kb megegyezik a 6800GS-vel)
Gef. 6800 at szeretnék venni de láttam, hogy van több fajta is...melyiket érdemes? Gt-t? Vagy mit?
Körülbelül 60k-t áldoznék a kártyára.
(és igen az Oblivion kényszerít:)
Altalaban emiatt minden ilyen kartyahoz szoktak adni egy Y kabelt, ha esetleg keves lenne a tapbol kijovo madzag.
Na, ha kell akkor adnak hozzá, vagy én szerezzem be?
Vagy ebbõl csak egy fajta van?
http://www.panoramio.com/user/518310
Boltból garanciával megéri ennyiért? Mit lehet tudni a CLUB3D márkáról?
Itt egy link eddig nem is hallottam róluk:
http://www.club-3d.com/
Mert jelenleg sajnos nem nagyon lehet AGPs kartyakat venni, es ha lehet is joval dragabb mint a PCIEs rokonai.
Amugy allitolag a 6800GS szeriaban, nem rossz az Inno sem, kozel nincsenek olyan betegsegei, mint a 6600GTnel.
Amugy az Anandteches tesztet itt talkalod a 6800GS-rol, mig egy magyar nyelvu Inno 6800GS tesztet pedig itt.
A tobbi neves gyartotol barmelyik megfelelo lehet.
ha nem kellenek plusz szoftverek, akkor a MSI Lite-t ajánlanám figyelmedbe
figyelj arra, hogy a 256 mb-osok általában lassabb memórával szereltek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na a 128 Mb AGP-s Geforce 6600GT kártyák közül milyen márkájút lenne leginkább érdemes venni? Olvastam az Innos-ok talán hamar melegednek , jó nyílván Asus-t lenne a legjobb venni de az meg már radikálisan drágább.
Tehát melyik az a márka ami még jó és aránylag olcsó is?
Köszi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nem anyáztam privátban, te akkor nem tudod mi az anyázás
másrészt mire való a privát ha nem erre, nem majd itt fogunk veszekedni
szal hagyjuk már egymást
htx
Jol vagy te ?
Raadasul ez egy hardver topic es ne akard a tudatlansagoddal felrevezetni az erdeklodoket.
Azt hiszem ezek utan, nem igazan kell reagalni arra amit leirsz.
kötözködésben pedig nem kell segítséget kérned, vagy tõlem tanulnod
téma lezárva, nem kell többet hozzámszólnod