Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nalam a gpu 2D-ben 37 °C
mellekesen nyugodtan mehet 100 fole is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért köszönöm mindkettõtöknek.
Ez lett a vásárlás eredménye:
Ja és ez a hûtés volt rajta:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
2.: Bevallom fogalmam sincs, milyen hütés van a PNY kártyán, de nézd meg, hogy most milyen hõmérsékletû terhelés alatt. Alapon az én MSI kártyám olyan 57-60°C-os volt egy elég jól szellõzõ házban. Ultra szintnél feljebb felhúzva (420/1100Mhz) lett 65-70°C, tehát cirka 10°C-ot emelt rajta. Ebbõl tudsz következtetni, hogy mennyivel fog várhatóan nálad felmenni a hõmérséklet. Szvsz azért 80°C fölé ne menjen, ha 1 megoldás van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nekem ugyebár az optimális választás egy 6800gs körüli lenne? Mert akármennyit is nézegettem nem gyõzött meg az x1000 széria.
30-40 ezer körüli kategória érdekelne. Vagy vágjam ki az egészet az ablakon, mert a proci visszafogná és gyûjtsek egy normálisra?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amugy megnéztem már és eléggé meleg lett a cucc:D
Szeretnék venni egy 6600GT-t (AGP) de az a kérdés, hogy 3 éves alaplappal tudom-e használni?
(amúgy a hütõcserével várj, amíg úgynem látod, hogy nagyon melegszik, csak akkor, nem alapfeltétel a flesselés mellé a hütõcsere is :))
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy PNY 6800GT-m 256Mb-os. Szeretnék bele ultra biost flesselni, és hagyhatom-e ehhez a gyári hûtést rajta, vagy vegyek egy nv silencert esetleg?
Köszi
A miheztartás végett: hajdan azért tértem át a TnT2-rõl a Radeon 32MB DDR-re, mert a képminõség volt a fontos nekem (akkoriban majdnem Matrox G400-at vettem, mert e téren az volt a csúcs akkoriban). A Radeon minden nyûgjét (katasztrófális driverek, gyenge support) elviseltem, mert a saját szememmel láttam, mennyivel szebb 16 bit helyett a 32 bit színmélység, majd a bekapcsolt Anisotropic filtering, végül az FSAA. A Radeon 9800 mellett is azért döntöttem, mert akkoriban már látóhatáron voltak a PS2.0-ás játékok. Az X800 széria viszont a jobb teljesítményen túl másban nem nyújtott pluszt (hasonlóan, ahogy az nV Gf7*00 széria sem nyújt igazán pluszt a Gf6*00 szériához képest).
A FarCry esetén nagyon nem mindegy milyen SM beállításokat nézünk, láttam már olyan tesztet, ahol az SM3.0-át használó 6800Ultra volt összehasonlítva az SM2.0 (nem 2.0b!) X800XT-vel. Szvsz manapság már nem szabad ilyen kategóriába olyan kártyát venni, ami nem tud SM3.0-át. Lehet látni, mennyivel jobban néz ki az X3, a DoD:S, stb. Persze akinek az FPS számít mindenek felett, annak tényleg hótmindegy, tud-e SM3.0-át a kártya, de én a grafikai minõségre megyek. :)
CMOSt törölted?
használt kártya vételnél milyen programokkal érdemes tesztelni a kártyát? (6600 gt)
thx
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
2.: Alaphelyzetben 6800GS, az X800GTO2 nyers teljesítményben jobb lehet, HA unlockolják (ekkor ugye X850XT szinten is mehet elvileg), de akkor sincs SM 3.0. 75-80e Ft körül egyébként már beszerezhetõek a kevésbé nagy nevû gyártók 7800GT kártyái is.
Az alsóbb szinten nem létszükséglet, de 6800GS szinten viszont kell a 256Mbyte.
melyiket érdemesebb megvenni:
6600 gt vs. x1600 pro
és
6800 gs vs. x800 gto 2
árban párban vannak kb. ha vki tud nagyon olcsó helyet az szóljon. és mennyi rammal érdemes venni õket, kellesz e már a következõ két évben a 256 mega ram ?
Jó tudom, attól függ miben nézzük, relatív, hogy jobb-e. Közel azonos áron kaptam egy jó hûtésû, majdnem azonos órajelû, 12 pipás, 256 megás kártyát. Nekem jó üzlet volt, örülök neki. (tudom, olcsóbban is be lehet szerezni ph!-n, de ez legyen az én sznobságom)
Arra viszont kiváncsi lennék, milyen tuning potenciálokkal rendelkezik. XT szintre tolható? <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az mitõl lehet, hogy ma cseréltem le egy ATI Radeon 9250-est egy Geforce 6600GT-re a legújabb driver van fent és az a probléma ha játékot indítok el akkor vagy lefagy a gép vagy újraindul? Az elõfordulhat, hogy a registry-ben még maradt ati driver? Lecseréltem a 300W-os tápot 400w-osra újra telepítettem a windowst és a játék betöltése után még mindig lefagy vagy újraindul a gép. Valaki segítsen mert megõrülök.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
RAMDAC 400 MHz -ez mit jelöl, mit jelent?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Az egy normalis hofok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ati tool szerint most éppen (Oblivion telepítés közben :DD) 52 fokos a gpu. Ez nem sok egy kicsit? Viszont a hûtése szerintem egész jónak néz ki, lefedi szinte az egész karit, nem is szidták sehol....szóval?
ha lapot cserélsz azért, ha nem akkor meg a kártya ára +10e. milyen vicces emberek ezek..
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
30k-ert lehetett kapni mar Gigabyte PCIE 6600GT-t es azert az hajszalnyival teljesitmenyben jobb mint a X1600Pro.Az Asus vagy MSI pedig 33k brutto.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az Asus meg nem rossz szinten.
Ezek kozott alig van kulonbseg.