Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jelenlegi konfigom ki tudná használni egy AGP-s 6600 gt képességeit?
Elképesztõ hogy ez a nyomorék kártya még mindig ilyen áron van mindenhol😄DDD
Érdemesebb aproneten szétnézni<#rolleyes>#rolleyes>
De gyakorlatilag mindegyik jó😊
Kapcsolj ki mindent és dugd össze a PC-t a TV-vel. Kapcsold be a tV-t majda gépet. Ugy emlékszenm ha semmit nem állitgattál el a Windowsban egyszerûen a monitorod tükörképét fogod látni. Ha nem akkor a Vezérlõ pult - Megjelenités-Beállitások fülön kell engedéjezned a második monitort. Természetesen ez a TV. Ne állíts nagy felbontást és nagy színmélységet mert a TV képernyö lényegesen gyengébb mint az VGA monitorod.
Én egyébként a 7800GS-t választanám.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tudnátok segiteni, abban hogy milyen AGP-s videokarit érdemes venni max 70-75 ezerig? Az mindegy hogy nvidia vagy ati. De már átnéztem egy csomo forumot, meg összehasonlitást, de most már kezdek belebolondulni, annyi videokartya van a piacon (sztem most is, mire ezt leirom, megjelenik 2 ujabb). Eddig már ajánlották az 512 mb-os geforce N6800-at (51e), a geforce leadtek 7800GS-t (71e)
, a 6800GS-ben is van AGP-s, vmint 6800GT-ben is van olyan ami 75e alatt van. ATI oldalon meg ott van az asus ax850xt (75-78e). Tehát teljes a kavalkád, és fogalmam sincs melyik éri meg a legjobban. Nem tudom azt sem hogy mennyire éri meg jobban egy DDR3-assal szerelt vga, mint DDR2-es, vagyis hogy sokat számit-e. Ugyhogy ha vki tudna segiteni, annak örök hála. Amugy egy 2,6 P4-es pentiumhoz kéne.
Internetrõl letöltöttem egy filmet és ezt szeretném megnézni de nem a monitoron hanem a TV képernyõjén,tehát valahogy összekötném a gépet a TV-vel.A Videokártyám Geforce 2MX/MX400,32MB RAM,nem egy mai darab.Ez a kártya szerintetek alkalmas ha összekötném a tv-vel?Van rajta egy RC aljzat,de nincs ráirva semmi,ez ki vagy bemenet?vagy milyen kártyát ajánlatok venni?Nem akarok játszani csak internetezek,filmeket töltök le és jó minõségbe nézném TV-n.Tudatlanul nem merem összekötni mert már volt akinek elszált igy a alaplap,proci,táp is.Elöre is köszönöm.
ASUS: klasszisokkal feljebb van minden szinten. Normális csomagolás, általában bõ körítés, minõségével korábban nem nagyon voltak gondok (egyes fórumokban viszont nagyon szídták az ASUS Gf6600GT-t).
Nehéz döntés, ami biztos, hogy az Inno3D aligha gyorsabb. Ha e két gyártó között kéne dönteni, azért én mindenképpen az ASUS-t választanám...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szvsz aki nem márkabuzi, nyugodtan veheti az inno-t semmivel sem rosszabb
mert a haverokal vitatkoztunk
hogy én szeretnék venni majd egy 7600 gt video kártyát
csak én Asus-ban szeretném veni ami 58800 ft
de az inno3d meg 49000 ft na hogy
itt jönn a vita amiröl vitatkoztunk hogy megéri e az asus-meg veni mert hogy szerintük az ino3d még gyorsabb !
na ehez tudtok hozzá szolni valamit
aki nem értené az a kérdés hogy inno vagy asus !
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy a karin Infineon HYB18T256161AF-25 DDR2-es ramok vannak
Omega drivert felraktam, nézem a hardware részben a system informationnál:
Hardware Information
Installed memory 256 Mb
Memory Type GDDR3
Memory Width 64 bit
Active Rendering Pipelines 4
Ez egy x1600Pro lenne? Nem 128bit-es és 12 pipelineos?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
kiskerárak
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Videokártya vásárlás elõtt állok és nem tudom eldönteni,hogy milyen kártyát vegyek a gépembe.Kb 85 000k-m van rá.Egy p4 3.6gh.660 2m/800 64bit proci mellé kellene.Tudnátok segíteni?
más kérdés hogy a következõ cuccok hogy mennek majd, pl unreal engine 3, stb...
Meg talán az Oblivion/FEAR se megy annyira jól maxra állítva?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Szvsz amúgy nem egészséges egyáltalán a tartósan 100°C kürüli, pláne fölötti hõmérséklet, de ez csak az én véleményem.
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb