Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért 20e alatt AGP-ben elég ritka szerintem. A 6600LE-t adják ilyen áron.
Mármint újonan, de érdemes körülnézni, mert használtban mostanában meglepõ árakon kapni ezt-azt. Minden esetre a 9550-es ennyiért nagyon drága, ennyiért kapsz 9500Pro-t ami vagy 3x gyorsabb vagy 9700/9800-as kártyát ami méggyorsabb.
Visszatérve a használt árakra, szerintem nézz körül, múltkor valaki 25e körül adott el Inno3D 6600GT-t, szóval jó esélyed van sima 6600-os kártyára 20e alatt, csak nem boltban.

Kaplan
Köszönöm, ezt vártam.
Esetleg tudnál mondani egy helyet ahol megtudnám venni ezt 6600t?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narancs
Baszki ezt meg ne vedd... 20K alatt sima 6600 a legjobb vétel, kb 2X olyan gyors mint ez a 9550.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Kaplan
Sziasztok!
Valamivel az elõttem szóló Speedwayhez kapcsolódik a kommentem. Annyiban más, hogy az én kártyám amit vennék ez lenne, íme:

Asus Radeon 9550 Gamer Edition 256MB /3 év gar./ 18,000 Ft!
Érdemes-é ezt venni, ha nem akkor mit tudnátok ajánlani 20k alatt Nvidiába vagy Atiba amivel azért már megyegetnek jól a játékok? Nem feltétlen max felbontásra és a többire gondoltam, hanem olyan közepes szinten.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Punker
mire akarod használni? játékhoz nagyon kevés már

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Speedway
szerintetek megéri venni ati radeon 9550 powercolour 128 megás kártyát:????

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Valaki tudja mennyi most egy 7600GS és menyit tud?

válasz: www.google.co.hu õ a barátod segít

Ezek közül a GTO, de az ha jól tudom annyival drágább is, mint amennyivel gyorsabb.

Hivatalosan 32-35.000 odakint, nálunk drágább persze. A PH-n árult valaki (Schenker?), azt hiszem MSI-t 3 évvel 33.000-ért. A tesztek szerint egyes játékokban nem gyorsabb mint a 6600GT, van amiben majdnem utoléri viszont a 6800GT-t, legtöbb játékban meg félúton van a kettõ között.
Ugye sokkal kisebb órajelen megy, mint a 7600GT, ami a 6800 szériát is lepipálja, de az meg 48-56.000 között van egyenlõre.)

melyik 6600 GT vagy X800 GT vagy GTO???????

Valaki tudja mennyi most egy 7600GS és menyit tud?

Pont most árul valaki használt 7800GT-t 66.000-ért, amikor egy buznyákom sincs. Nincs igazság! <#rinya>

Sir Quno Jedi
Az ATI Radeon 9600pro is egy teljesítményben van a Ti4200-al, viszont tud újabb feature-öket dögivel, én is anno azért váltottam az egyikrõl a másikra jópízért, szal. az is egy megbízható jó vétel!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ühm, igazából azért akarok venni vmilyen Ti4200-t, mert kb. most nincs csak egy kölcsön geforce2 mx 400, és 3 hónap múlva veszek kb. új gépet, és nekem volt asus Ti4200-m szval, ha kapnék 6-8e Ft-rt, akkor azzal ellennék még 3hónapot, mert ismerem mit tud, vagy ha kapok 6600GT 28e Ft-rt 1-2év garanciával AGP-set, akkor még késõbbre tolom a gépvásárlást, mert igazából a barton 2500+ minden elmegy 1 giga rammal szval annyira nem égetõ a dolog, ha van egy 6600GT-je az embernek, de ha lesz új gépem, abba a jelen árak mellett már 7600GT-t vennék😊
Mike
hát, nagyjából a krumpli kategória, de én nem vagyok ezen a téren mérvadó a sznobságommal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

:S

NeoMaN
9550-edet megeszi reggelire a Gef4.
😊))

Mike
a bf2-n kivül minden ment azon a kártyán

Mike
kösd rá a villámhárítóra
de mivel most elárultad magad, felnyomunk biztosítási csalásért

Mr_no_NaMe
Nah megvan az x800 GTO-m!
És ismét lenne 1-2 kérdésem 😊
Szóval ha húzni akarom a kártyát akkor mindenképp kell rá extra hûtõ?
Legalább úgy 40% ban akarom húzni de félek, hogy leég.
Tudtok adni tanácsot hogy meddig érdemes húzni vagy mikortol kell neki már külön hûtés?
Nem a Ti4200-as teljesítménye érdekelne, bár, amit leírtál róla az csak nekem egy szegénységi bizonyítvány a tudásodról😊
Akinek van/volt ilyen kártyája az tudja, hogy a mai játékok 90%-a elmegy simán 800*600-ban ezzel a kártyával, nevetni fogsz de Farcry, Doom, és Call of Duty2, Most Wanted, Half life 2-t,is végignyomtam simán ezzel a kártyával, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult elõ, hogy néha akadt, de simán élvezhetõ volt a játék, mellesleg azért is lep meg a vélemyényed, hogy az "xp elindul rajta" kifejezést írtad, mert elnézve hát nem az a kimondottan csúcskategóriás kártya van a konfigodban😊))

De a kérdés továbbra is az, hogy a Pixelview milyen márka jó vagy rossz?
tapasztalatok?
Apache00
Mennyiért vesztegetik ezeket, ahol veszed?

XP elindul rajta.

Üdv!

Pixelview Gf4 Ti4200 az milyen márka?
jó, rossz?

Tom, hogy régebbi kártya, de hátha tud vki mondani vmit errõl a márkáról, köszi
Majd megpróbálok valamit keresni. De hol kezdjem?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Hmuda
Meggyõztetek. Kösz a segítséget. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Punker
nem segíthetünk biztosítási csalásban 😊
mi nem, de a keresõ igen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem a 70k-t szakértõi vélemény kell és az új árát fizetik.

(csinált villámot és írt szakértõi véleményt😊

Hmuda
Kösz. Nincs túl sok tapasztalatom a különbözõ gyártók terén, de az elõzõ NVidiám is azért halt meg két nappal a garancia lejárta után mert leállt a ventilátora. >.<

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De a biztósító kifizeti. Mert a modememet is kifizette. És én nem azt kérdeztem hogy mi lesz ha hanem azt hogy hogyan lehet tönkretenni. Légyszi azt mondjátok ha tudjátok. Tudom mit csinálok ne aggódjatok a pénztárcám miatt.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Punker
7800 jobb

Narancs
7800, egyértelmû

Narancs
Gondolom nem gariztatni akarja, hanem biztosítóval pengettetni. Teszem azt már lejárt a rendes gari, mondjuk egy jó öreg gef3-as kari van a gépben, és van róla egy számlám, hogy annó 70K-ért vettem. Ha kifingódik mert belecsapott egy villám a házba, akkor a biztosító (ha villámkár esetére is szól a biztosítás) kipengeti a számlán szereplõ összeget?

Hmuda
ASUS lenne az ATi, a 7800 meg Leadtek-es.

Hát én ATI-t jobban preferálom, de nekem úgy tûnik megérné a dolog ... és milyen márka?

"Szerintetek hogyan lehet tönkretenni egy videókátyát úgy hogy az úgy tünjön mintha a villámcsapás miatt ment volna tönkre?"
Ha villámcsapás vagy áramingadozás miatt tönkremegy, az nem garanciális, mert az ilyen védelmet a felhasználónak kell(ene) biztosítania. Ergo ha bármi megég vagy felrobban, akkor kenheted a hajadra. 😊

Hmuda
A PCX most hívott, hogy a X850XT AGP-s kártya még egy hétig nem lesz raktáron, de van helyette egy 7800-as AGP amire becserélhetem a megrendelésem. Mindössze 2k-valahány forinttal lenne drágább, és saját bevallásuk szerint teljesítményben nagyjából egyformák. Észrevételek a dologgal kapcsolatban? Lehet átpártolnék a 7800-asra az SM3 miatt, de tu jobban értitek az ilyesmit.

Amúgy hol lehet ezt a kézikönyvet megnézni?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Nem a gartanciával akarok csalni. Mert már nincs rajta garancia.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

[NST]Cifu
Garancia-csalások kézikönyve 4. fejezet harmadik bekezdés...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szisztok!
Szerintetek hogyan lehet tönkretenni egy videókátyát úgy hogy az úgy tünjön mintha a villámcsapás miatt ment volna tönkre?
Ha valaki tudja segítsen. Köszike!!

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Én azt hiszem lecserélem az alaplapomat, veszek egy ó'csó 7600GS-t, aztán nem cserélek VGA-t, amíg nem lesz megfizethetõ DX10 kártya 😉

[NST]Cifu
AGP esetén tényleg nem túl rózsás a helyzet. De a baj mellesleg az, hogy az ilyen kifutó csúcskártyákat nem érdemes már megvenni. Lásd jelenleg a PCI-Express 7x00 szériát, a 7900GT olcsóbb, mint a 7800GTX, pedig gyorsabb nála valamivel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Apache00
hát jo, énis inkább a 6800gt felé hajlottam. Majd körülnézek, hol a legolcsobb, mondjuk az Inno az egyik legjobb ár/teljesitmény kategoriában, mondjuk a hütése lehetne egy fokkal jobb, vagy jo lenne még a leadtek is, csak azt meg sehol sem találok, a srác is mondta hogy ritka mint a fehérhollo

Mike
mondjuk aki a mistralosokra hallgat... meg is érdemli
ennél már csak az IDG-s kiadványok jobbak

Mike
fél giga helyett jobb lenn 1, vagy ha van egy kis plusz pénzed 1,5

deep
Hát ha még sokáig akarod tartani majd ezt a kártyát, akor 6800GT. Mert mégiscsak ott a SM3. Én is emiatt vettem ezt. 9800pro volt elõtte.
Apache00
én is sokallom, nem ugy volt hogy mostanában nagyot esnek a videkarik árai? mert eddig nem ugy tünik. tegnap amugy beszéltem egy mistralos arccal, mert vettem egy uj tápot, ö azt mondta,hogy AGP-s karira már nem érdemes sokat költeni, mert már nem fogja sokáig rugni, ráadásul vmelyest drágábbak is mint a PCi-osak. õ a 6600 vagy 6800GT ajánlotta, azt mondta hogy a GS-ek azok eléggé lebutitott ratyik. ati oldalon pedig az x800prot javasolta, mert az árkategoriában az az összes közül a leggyorsabb, csak ügye nem tartalmaz pixel shader 3.0-t (ez mennyit számit a mai játékoknál, tehát sokkal jobb képet tud produkálni?). amugy megjegyzem az x800prot sem tul olcson vesztegetik. na most már csak azt kellene eldöntenem hogy következö honapban mire érdemesebb inkább a pénzt "kidobnom", x800prora, vagy 6800GT-re?

Fogjuk rá 😊