Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Azért mondtam, hogy így ránézésre elvileg elbírná!!!
Egyébként a táp ha elhal, akkor magával viheti: winyó, ram, alaplap esetleg proci de vga-t is (kb ilyen sorrendben ahogy írtam)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Karinak lehet tõle valami baja? Vagy csak a táp éghet le?
Én kb így számoltam: 1db 80GB (20W),1 db 160 GB(20W) vinyó,1db dvd író(10-20W) a proci 40-60W?:S
maradékból sztem elkéne bírnia.
Ha lenne rá zsé akkor biztos h vennék de így xar:S:(
neszóljbe!!
Amit az XP mellérak az bõven jó.
Késöbb vennék jobbat..
Elõreis köszi!:)
neszóljbe!!
olyan kérdésem lenne, hogy egy Ati 3D Rage 8MB -os videokártyához milyen illesztõprogramot tehetnék fel?
a legújabb is jó hozzá? vagy inkább régit?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
A Codegen táp meg egy lutri, nekem fél év alatt 4 fordult meg a gépemben, akkor még nem nagyon tudtam a tápokról semmit, de most már tudom, hogy Codegen márkából maximum papírnehezéket vennék. <#eplus2>#eplus2>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Ez a kari tényleg DDR3-as vagy elírták?-- ----ITT---
Ezen a konfigon sztetek elfut?:2.4Ghz celeron ,512 ram,táp 300W(ezt az elöb elírtam) --1db 80GB ,1 db 160 GB vinyó,1db dvd író,ezt elbírja az a 300w-os codegen táp??
Tápot most nem szeretnék venni:S:(
neszóljbe!!
Egyikre se cseréld le! A 9800 Pro egy régebbi széria és gyengébb is, az X1300Pro talán újabb széria, de szintén gyengébb a 6600GT-nél.
Hopp, most látom, hogy sima 6600-ad van. Viszont kis szerencsével és egy Silencer hûtõvel ezt simán fel lehet húzni a 6600 GT szintjére.
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg egy GeForce 6600 AGP-s videókártyám van (nem GT). Lehetõségem lenne lecserélni jelképes összegért vagy egy Ati Radeon 9800 Pro-ra vagy egy Ati Radeon X1300 Pro-ra. Nézegettem teszteket, de nem találtam olyat, ahol mind a három kártya szerepelt volna, hogy össze tudjam hasonlítani õket.
Mit javasoltok, melyikre lenne érdemes cserélni?
Köszi.
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
P4 2.8GHz/533MHz/512kb northwood magos---Ilyet használtan lehet már csak kapni amugy??
Honda - The Power of Dreams
Többnyire minimális az eltérés!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mondjuk ahogy elnéztem, a 320as nem sokkal van elmaradva a 640eshez képest, csak késöbb hátha jobban kéne a 640... Nem?
SpellForce 2, Serious Sam II...
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség az ASUS és a LEADTEK között? Konkrétan a 8800GTS 640Mbs verrzsönröl lenne szó, az ASUSt 93,5K a LD 83,5k ért tudnám venni, és ez ugyebár 10k... Csak a körítés a más, ha jol láttam akkor az ASUS ad egy RACE meg egy GHOST RECON gamet, a LD meg nem??<#nemtudom>#nemtudom> A lényeges cable cd stbt a LD is ad nem?<#nemtudom>#nemtudom> Sajna nem lesz keretem az ASUSra, de sztem a LD se lesz rossz<#vigyor2>#vigyor2>
Néhány "3200+" találat a PH!-ról:
Irányára 12 kHUF
Ára 10 kHUF
Ára 10 kHUF
Irány(?)ára 12 kHUF
Ára 9 kHUF
Ára 9.9 kHUF 1 év garanciával
Mondjuk fogalmam sincs, hogy melyik XP, AM2 vagy Venice, vagy mittomén, ezek nekem kínaiul vannak, mivel a 386-os PC-m óta nem volt AMD-s gépem.
Eddig ment rajta minden és nem akartam másra költeni azért h fullscrreenen menjen:D:D
neszóljbe!!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"Van 1 atiradeon 9200SE videókarim és eljött az idõ hogy már nem elég a mai játékokhoz."
Te idõutazó vagy?
Ez az idõ már évekkel ezelõtt elmúlt <#nevetes1>#nevetes1>
Segítségeteket szeretném kérni mert nem értek nagyon ezekhez.
Van 1 atiradeon 9200SE videókarim és eljött az idõ hogy már nem elég a mai játékokhoz.
Le szeretném cserélni, én erre gondoltam --->link<---
Configom: 2.4Ghz celeron ,512 ram,táp 350W sztem ezt is cserélni kell.
20.000-25.000 között szerretnék karit venni.
mik a vélemények errõl a kariról?
Elõre is kösz.
neszóljbe!!
Hát ha szeretnéd teljesen kihasználni a vga teljesítményét, akkor érdemes nagyobb prociba beruházni.
Atiba melyik van azon a szinten mint a Nvidia 7300/7600 kb??Mert lehet maradnék ati kártyáknál:)
idézek a lapod leírásából:
"CPU Socket:
Supports 462-pin Socket-A for AMD Athlon XP processors from 1500+ to 3200+ with 266/333/400MHz FSB"
Tehát 3200+-ig fogad athlonokat.
Egy 7600gt-t kb egy 3.2-es p4 tud fullra kihajtani.