Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg itt az esély akkor minek elhalasztani?
Mindenre létezik külön fórumtéma vagy ott a Segítség topic, általános bajokra!!!
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Ha tápot veszel, akkor újonnan 10-12 k körül, használtan 7k körül vehetsz 400w-os Chieftec-et, az bõven jó mindenre.
Erre nem took mit mondani...
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
mert akkor hétfõn veszek!Ha késöbbre is akarom a tápot meg elõre gondolokdni,akkor 400ast vegyek,késöbbiekben is jó legyen,ne vegyek megint újjat?!
Socket 478-as procikat keress, amik sajnos már elég ritkák újonnan, de használtan még bõven találni, például itt van egy 3GHz-es Northwood 15 kHUF-ért.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A CPU-Z ezt mutatja:
Name:Intel Pentium 4
Code N:Northwood
Brand ID:9
Technology:0.13um
Voltage:1.520
Core Speed:2.797Mhz
Multiplier:x21.0
Bus Speed:133.2Mhz
Rated FSB:532.7Mhz
L1 Chace:8kbites
L2:512kb
Most a proci lett cserélve 2.8 intelre...
Húzatd??
Vagy addig el se jutottál???
Megnézem a CPU-zvel majd!De az Everest nem jó?!Csalik?😊Vagy lehet a bios zavar be,hogy nem úgy látja és azért?!
Mindenképpen keresd meg a lapodhoz a legújabb biost és tedd fel.
A CPU-z progival nézd már meg, hogy az mit ír a procira.
én kb 220 körül hoztam ki ugyanezt magamnak csak 1gigával kevesebb ram-mal számoltam 😊
bruttó árakat néztem
én procit 56e
vga 80e
alaplap 30e
2*1gb ram 44e(kingmax ddr2)
plusz még ehhez jön egy ház =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
43 proca
26 alaplap
60 vidkari
3*19 RAM
kb. olyan 180-190-ben volt (nekem, baráti ár).
Most már szerintem 1GB RAM-mal meglehet venni kisker nettóban úgy 150-160körül (kis szerencsével).
A P5B-ben a RAID az tipikus átbaszás, mert önmagában nem mûxik, nekem is be kellett pakolni egy plusz gagyi RAID karit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hasonló konfigot tervezek mint ami neked van
kb mennyit fizettél érte?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Leadtek PX7600GT TD 256MB AGP---40680
512mbr=1024mb - 8000ft
----------------------------------------------
65000HUF
Kb egy ilyen gép mennyivel lenne jobb mint a mostani: Celeron 2.6 proci
512mb ram
9600 128 mb s gépem?
Köszi
Procira ez van írva 2.8/512/533 Felismerte gép,megy faszán!Viszont a Biosom csak 2.266nak látja,de viszont az Everest és a Saját gépem meg 2.8nak!Az nem gond,hogy Bios annyinak látja?Gondolom frissítenék Biost,akkor mutatná a valóst az is!?
Bár gondolom Celeron /csak sokan tévesen p4 celeronnak hívják/.
Hát ez a proci elég gyengécske lesz egy 7600GT-hez.
Sõt még egy 7600GS-hez is.
És azthiszem Gt a kártya de nem esküszöm meg...
Ezzel a konfiggal megérné?
Pl az újabb játékok elfutnának mert pl a Pes is csak olyan közepesen fut..
De pl az UTD ami most jött ki az inkább diavetítés mint élvezhetQ játék...
Nagyon köszönöm, hogy segítetek ée ez most nem a szokásos szöveg😄
Tehát ha az a kérdés, hogy a Radeon 9600-at lecseréld-e a fentiek egyikére, akkor a válaszom igen.
Persze nem ártana ha beírnád, hogy milyen procid és mennyi ramod van a gépedben, és esetleg még a tápegységedet is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha 30 környékén van akkor igen....
De mindenféleképpen ...
Szerintetek megéri az Asus Radeon 9600 128 mb-s agp s karim helyett egy GF7600 512 mb agps karit venni?
Vagy mit tudtok ajánlani hellyette! !köszönöm!
pl a proci kupakján így van megadva a tipus: 2.8/533/1M
Az oprendszer 2 procinak látja a procit, ezért több szállú vagy egyidõben több progi futtatása gyorsabb.
Most sietek, de ha még kell infó akkor késõbb rakok be linket valami hivatalos leírásról.
De a lényege ennyi.
Annyi a lényege, hogy a 200FSB-s procik (800), HT-sek.
11ezer FT ért jó ár?Elvileg Northwoodos.A srác mondta,hogy 533 Fsb nincs Prescottba,mennyire igaz?!Mi az amugy,hogy 533 Fsb?😊
Szóval sikerült szereznem ilyen procit végre,igaz használt,de semmi baja mondta!
Bestec 350 W - irányár 3500 Ft
FSP 350W PFC 12 cm - irány(?)ár 5000 Ft - én ezt ajánlanám
Coolermaster Extreme Power 380W - irány(?)ár 7000 Ft
Illetve érdemes használtan is venni.
Én szeptemberben vettem egy 2 hónapos 400-as chieftec tápot /még majdnem 3 év gari volt rá/ 7k-ért. --> tehát ilyenben is érdemes elgondolkozni, mert nem mindíg az új a legjobb megoldás.