Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Azért egy 3.2-es CeleronD kb 2x gyorsabb egy wili magos 1.7-es celerontól. De mind1 is, mert a lapja nem támogatja ezen procikat és egy p4-el valóban jobban jár.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Max ilyen procik rakhatóak bele:
- Intel Socket 478 Pentium 4, up to 2.4GHz (400MHz FSB)
- Intel Socket 478 Pentium 4, up to 2.8GHz (533MHz FSB)
- Intel Socket 478 Pentium 4 Celeron, up to 2GHz
Tehát a max: P4 2.8GHz/533MHz/512kb northwood magos p4! /a prescottokat sem támogatja, erre figyelj oda a vásárláskor/ --> viszont ilyen procit már 10k körül tudsz venni.
Ezeknél a VGA-k nál 7300gt/7600gs igen nagy a teljesítménybeli különbség a DDR2 és DDR3 között --> ezekbõl DDR2-est semmiképpen ne vegyél!!!
Hiába veszel nagyobb órajelút,az sajnos celeron marad,és játékban semmivel sem lesz jobb mint a mostani 1,7-esed.
Tudom mirõl beszélek,nekem is volt celeronom.
A 9600XT-m sem tudta kihajtani,vettem helyette normális procit (AMD bartont) és minimum 2* gyorsabb lett minden játék,ugyan azzal a karival!
Celeront SEMMIKÉPP ne vegyél megint.
Mindeképp vegyél bele mondjuk egy Intel Pentium 2.4 Ghz-eset,ahol még kapható ott szerintem olcsó.Elõször procit cserélj,utána karit.
Sztem Skyline neked is kell ekkora!
De azt látom,hogy a 7300ast ajánljátok:)Jah,amugy Ati párti vagyok!:D
Abban meg pl egy X800GT?
Annak örülök,hogy az 1gb memo még ugy ahogy elfogadható,és vga meg proci kellene csak!
Mert amugy majd õsszel akarok egy nagyobb gépfejlesztést csinálni!Meg az bosszant most,hogy a Stalker elég gyengén fut!:))Azért is akarok kicsit beújjítani,kis plussz növekedés miatt!
Én abban sem vagyok biztos, hogy ezt a 9600prot maximálisan kihajtja, bár lehet tévedek.
Esetleg 20k környékén vehetnél egy DDR3-as 7300GT-t, a celeon+9600pro árából pedig egy 2.4/533-as P4-et. /illetve lehet kijönne egy 7600GS is, persze DDR3-as/
Így lenne igazán értelme a dolognak, így lenne sebesség növekedés is.
7300 GT DDR3 kártyát javasolnék.
A kártyádat kb. 7 ezerért tudod beszámíttatni - talán.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Milyen AGPs kártyát tudnátok ajánlani,ugy,hogy ami van most Ati 9600Prom azt becserélném,és max 10-15 esetleg 20ezer FTot ráfizetek!Esetleg olyan vélemény is érdekel,hogy használtra milyenre cseréljem,mert ugye ami használt az olcsobb is!:)
Amugy a gép
1,7 proci Celeron:(
1gb Samsung Memoria
ABIT SA7 alaplap
Ati Sapphire 9600pro!
Nem túl erõs a gépem,de szeretnék VGAban erõsíteni!Sok pénzem nincs pláne...
Kössz a véleményeket!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
szeretnék beújítani videókártya terén, de fingom sincs melyik érné meg! jelenleg egy ATI 9550 128MB-os kártyám van!
eredetileg ezt néztem ki, de azt mondták nem lenne jó választás DDR2-es kártyá venni! szóval mi az ami megérné, nem kell érte 1 milliót fizetni, és jó is! árban így max 30.000-re gondoltam, ha túl megy 1-2 ezressel, az még nem gond!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha kiadsz pénzt most egy 7xxx kártyra, gyakorlatilag az ablakon dobod ki a pénzed, mert bizonyos ára a kártyának ha el akarod adni, nem fog visszajönni
persze ez általánosságban van így, de most télleg felesleges ilyen kártyát venned, várd meg a dx10 javát, itt van lassan a nyakunkon
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van egy MSI 6600GT-m vegyek egy másik ilyet vagy vegyek egy 7600Gt-t? Szerintetek mivel járok jobban?
Kösz!!
Le szeretném cserélni a mostani ATI Radeon 9200-as videókártyát, úgy hogy passzoljon az alaplapomhoz.(Abit IS-7)
Maximum 30 ezerért szeretnék venni valami tuti kártyát. Fõleg ATI Radeon-ba gondolkozok. Miket ajánlotok?
Az ATI is elöjött ezzel, náluk a foglalat neve Aszimetrikus Fizikai Slot. NVidiánál tudtommal csak a GF8 sorozat támogatja ezt (de nem 100%!), ATI oldalán meg elvileg X1300-tól fölfelé, de csak X1600-tól van értelme.
Ez azt jelenti, hogy ha csak grfaikára kellene, akkor nem tudsz SLI-be kötni egy erõsebb és egy gyengébb VGA-t.
7600GTt nehéz eladni ennyiért (hacsak nem AGP), mert a bolti ára se sokkal több újonan.
Szerintetek megérné az,ha eladnám 7600GT-m kb~30 ezerért, és vennék helyette X1950Pro-t~45 ezerért? Vagy inkább várjam meg a 8600-as szériát? Teljesítményük vajon eléri majd az X1950Prot?
Elõre is köszi
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Szerintetek melyik a jobb?:
1,Asus EN7600GT 256MB Silent PCIE TV-OUT
2,Leadtek WinFast PX7600GT 256MB PCIE TV-OUT
3,Gainward Bliss 7600GT 256MB Golden Sample PCIE
ACER Aspire 5738ZG
pls.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬