Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
így van, a 320bit néha elõny a 256-al szemben... <#smile>

Saor Alba

MaSzKa
Asus=Asrock akkor, mert az is 1 cég?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ahol számít a 320 bit, ott máshol is gyorsabb lehet, pl. élsimítással. Ahol a nyers fillrate számít ott meg a GT a nyerõ a +8 textúrázó miatt.

Viktor9202
Ebbe az egy game-be<#hehe><#nyes>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Jóllátom hogy a Solten féle tesztnél megelõzi a GTS a GT-t? :DDD Dejó...:)

Azért tettem egyenlõségjelet eme három cég közé, mert egy és ugyan az a cég. :D
És ismerem a tuningos Gainward kártyákat, de attól mert van ilyenje, még nem lesz hú de nagy márka. Inno-nak is van iChill, azt még se nagy brand ettõl.

lacibacsi
Neked is köszönöm!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

lacibacsi
KÖSZÖNÖM!

koschwarz

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

MaSzKa
én is ezt mondtam

MaSzKa
szerintem nem adták vissza a HD3850-et és megvárták a 7.11-es drivert

majd kiderül

mycso
mod.: én úgyton a Gainward az mástészta.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Nem teljesen.

Gainward --> elég jó spéci tuning vga-ik vannak és egy egész jó márkának mondható.

Xpertvision=Palit ez olyan középkategória VISZONT vannak nagyon ratyi termékeik és vannak kifejezetten jó akár tuningolt módosított hûtõs kiváló minõségû termékeik is.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Solten

Saor Alba

www.kicsiezazországahhoz.atw.hu..

Solten
<#eljen> <#vigyor>

Jó volna, ha akadna Magyarországon 1 értelmes hardweroldal...

Saor Alba

Maszka: Hol van a szerdára beígért de csütörtökre tuti ph-s ati 3800 series teszt?...<#banplz><#mf2>

Vak vagy kolléga <#idiota><#nevetes2><#hehe>
Koschwarz már fényévekkel ezelõtt odarakta a szájtot..

Helló Lacibácsi!

Itt a cím:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Hmm...nem számitástechnikai de leht tényleg igaz én szombatonként néha melódiákba olgozom és ilyen pohras tésztákat csomagolunk amiket felöntez 3 perc alatt azt kész a leves :D... és akkor van smack es "minõség" jön a tészta rányomjuk a cmkéket aztán 2 tõl már nem smack es cimkék hanem tescosak jönnek ki de a cucc amit beleteszünk ugyanaz...

NeoMaN
Pedig Inqnak igaza van. Ugyanaz a gyártó, más-más néven. Sõt, még az MTek is ugyanez....

koschwarz

lacibacsi
Kicsit (de csak kicsit) Off:

Nemrég láttam egy oldalt, ahol különbözõ játékokra lehetett tesztet csinálni, hogy a rendszerem - és különösen a videókártyám - bírja-e, elegendõ-e a teljesítményem. Egy legördülõ menübõl elég sok játékot lehetett választani...

Ha vi tudja esetleg, hogy mirõl beszélek, akkor tegye már meg, hogy megosztja velem a tudását és leírja ide a címet.

Köszönöm

MaSzKa
elég nehéz ezeket átlátni

valószínûleg nem a reklámon spórol és adja olcsóbban kártyáit

olcsóbban megveszi azokat a cuccokat amik határeseten vannak a minõségellenõrzésnél de tökéletesen mennek alapon
talán 1 picit tuningolni is lehet

MaSzKa
Hynix javitva<#taps>

koschwarz
azért fasság ez a "minden kártyát egy gyárban gyártanak" dolog, mert akkor hogyan lehet az, hogy az egyik gyártó "ugyanarra" csak 2-3 év, a másik meg 10 év garanciát vállal. lehet hogy mittomén minden nyákot tényleg egy helyen gyártanak, mert az önmagában nehezen megy tönkre, de a jobbik gyártók már minõségi mamóriamodult tesznek a kártyára, vagy pl. nem referencia hanem adott esetben sokkal jobb hûtést.

szóval igenis van különbség az egyes gyártók kártyái között, nem csak a matrica, úgyhogy egy inno az nem egyenlõ egy bfg-vel vagy egy evga-val.

de az is biztos, hogy minden kártya, amit nem húznak halálra vagy esetleg egyedi gyártási hibás, képes több éven keresztül ugyanúgy mûködni, bármilyen gyártóról van szó.

Solten
Hát ez nagyszerû. Máris jobban alszom.

Saor Alba

MaSzKa
manapság a Taiwan-ni cuccok elég márkásak lettek gondolok a sok VGA és Alapgyártóra ABIT ASUS stb.

de már õk is kinába gyártatnak ha szerencsénk van akkor Samsung vagy Hyninx(Hyundai) made in koreai jó minõségû ramokat raknak rájuk

Samsung nagyonsokáig éveken kersztül vezetõ szerepet töltöttbe a félvezetõ gyártásba a a Hyninx is nem sokkal után kullogott

Nem ezt a cuccot nem bolttol veszm :D 90ér még csakazhiányzik :D de legalább uj rendes 2 év gari van rá bontatlan meg minden...és nem ilyen "a lacika nyíregyházán adott rá garanciát, esetleg +pénzért kérek rá hivatalos lapot is merthát "okosba volt a cucc..." powered by Maszka® gari...

Solten
BFG meg amerikai, kiváncsi lennék mennyi jenki alkatrész van benne. Max. a csomagolás <#vigyor>

Saor Alba

MaSzKa
ezt honnan veszed

még a Geforce3-as kártyák idejében jött mint gyártó a Gainward
õ volt az a gyártó aki a legjobban megtuningolta a kártyáit
elég nagy hirneve van

Xpertvision-se mondanám gagyinak persze volt a cégnek 1-2 hülye lépése 128bit-es 9800SE de nagyon sokat lehetett aktiválni a 256bit-esek közül sima 9800-asra
tehát nem én nem mondanám gagyinak szerintem márkásnak számított abba az idõbe

Palit meg tutti gagyi

Mike
valamin kell agyalniuk, mert különben szétunnák az agyukj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Solten
A tajvani lapra koreából érkezik ram, kínában meg összerakják...

Saor Alba

Solten
Ehh, mi a sz@rnak agyaltok ezen a márka témán..? A mai globalizált világban nem tökmind1? Pl. egy japán autót Európában gyártanak, 6 országból érkezik hozzá alkatrész.. A gar.idõ a lényeg, addig húzza ki, aztán kitérdekel. Shrike, neked nem, te a sarki szervízben úgy is megjavítattod... <#hehe>

Saor Alba

É minõségre gondoltam nem teljesitményre...

Yoda001
bfg alapbol tuningoltakat ad ki nem?

http://9gag.com/gag/5135249

Akkor az inno3d 8800 gts is ugyan olyan jó mint az evga vagy bfg..stb...? :SSS

Gainward = Palit = Xpertvision ez biza gagyi gyártó, kit érdekel, hogy itthon márkásnak tartják?
Ha meg összes GF8 a Foxconnál készül, akkor nem tök mindegy?

3GHz körül de. Bírja?

inter94
8800GT-t ugye nem hajtana ki a procim?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Utána járok a olgoknak... amugymeg ilyen tesztek nincsenek nagyon ahol összehasonlitanák ezt a két karit és nekem ilyenben nincs tapasztalatom csak galxy megy egy club 3d karim volt eddig gainwardom nem így megkérdeztem...

MaSzKa
1 vicc ez amit már csinálsz

Inno3D 1 szar
Gainward a legjobbak között van

És akkor gainward jó? Itt sg valaki azt mondta h jó márka de beszéltem egy pc boltal (nem ott ahol vettem a gépem) és õk az inno3d hez hasonlitották kb de nem akartak nyilatkozni mert csak 2 fordult meg náluk eddig...azért inno3 quality szintet nem szeretnék :D

Remek :D énis igy gondoltam vala... és akkor ha meghuzom a procit 2,6 ghz re (fsb 371, memoria szorzo 2..2597 mhz (E6320)) akkor maximálisan kilesz hajtva a cucc?

Solten
Ha nem zavar, hogy a GTS 5 fps-el lassabb, nyugodtan megveheted <#smile>

Saor Alba

koschwarz
akárhogyis nézzük, ár/teljesítmény arányban a gt magasan veri a gts-eket, tehát vedd a gt-t 60-ért, ha találsz. igaz, hogy a 640-es gts-k nagyon sokba kerülnek most a boltban, de ez elvileg csak addig tart, amíg el nem kezdik a gt-ket, vagy az új még gyorsabb gts-eket tömegesen árulni...persze itt a bibi, hogy alig lehet kapni gt-t, nemcsak nálunk, az egész világon, és az új gts-ek meg még nem jelentek meg, csak dec. elején fognak, ha fognak...

a gt-k hasítanak mint állat, helyenként a gtx-eket verik, de sokan panaszkodnak a kis hûtõre és az iszonyatos melegedésre...tehát egy jól szellõzõ ház, esetleg egy 5-10k-s hûtõcsere, vagy a venti fordulatszámának emelése (ezzel együtt zajosabb lesz) ajánlott.

bár van aki szerint meg crysis alatt sem lesz 70 foknál melegebb és úgy sem hallani a zúgást.

személyes véleményem viszont az, hogy érdemes egy 640-es gts-t megvenni most ennyiért, mert gt-t szerezni tényleg bizonytalan. és tuti, hogy a gts is visz mindent. ha a crysis-t nézzük, akkor néhány beállítást vissza kell venni, úgy játszható. és a crysis gt-vel vagy gtx-szel sem megy minden maxon. úgyhogy ilyen szempontból is mindegy.

mikor megjelent, hogy milyen jó teljesítményt nyújt a gt, mindenki azt akart venni és eladogatták a 70-100k-s gts-eiket hogy gt-t vegyenek, csupán azért mert a gt 100 fps-sel viszi mittomén cod4-et, míg a gts-ek csak 80-nal...lol, aztán jött a koppanás, hogy hetente 10 db csorog az országba gt-bõl, és nem lehet hozzájutni. közben meg a kezdeti hírekkel ellentétben boltban inkább 65-70 egy gt, nem pedig 50-55...

mindenesetre én is ilyen körülmények között jutottam hozzá egy pár hónapos, 10 év garis evga 8800 gts 320mb ko (gyárilag húzott) acs3 (speckó hûtõs) editionhoz 50k-ért...újonan júliusban kb. 80k...<#vigyor5>

Hy!
Meik éri meg jobban?
55ezerért 640 mb os 1,1 ns os 8800 GTS, vagy 60ért 8800 gt simán?
Csakmert a 640megás GTS 90 ezer körül van boltban, 55 ezerért sokkal olcsóbb, 60 ért meg bolti ár amjdnem csak az a különbség hogy nem adják sehol :D. Naszal elvileg ha az eredeti árakat nézzük jobb a GT deha az én áraimat nézzük akkoris jobb választás a GT?

Az átalakitõ két oldalú mint az usb/ps2 átalkitó...
Szal a dvi os végét ami fehér szinû belenyomatod a kariba, a monitor VGA s kabeljét meg bele a másik oldalba (eltéveszthetetlen... vagy mégse? :D) és ennyi...

És a dvi-t mihez tudom csatlakozni?

Solten
<#zavart1>

Saor Alba