41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#26928 Asus EAH4850/HTDI 1024MB PCIe lesz a nyerő. Valamelyik nap megyek is megvenni.. kíváncsi vagyok mennyiért sikerül majd eladnom a mostani kártyám. -
BIZ0906 #26927 -
#26926 Elnézést, visszaolvastam és láttam, hogy az ATi +20%-al erősebb. Ennek nagyon nem örülök, hiszen a GeForce-ot mindig jobban bírtam, több játék támogatja, ráadásul physx.. hmm. Még átgondolom, de úgy látom HD4850 lesz belőle. :/ -
BIZ0906 #26925 -
#26924 Sziasztok!
Most van egy 320 MB-os GeForce 8800 GTS-em. Ezt lassan le szeretném cserélni egy újabb VGA kártyára, mivel év végén újra jön a nagy játéközön (Far Cry2, GTA4, stb). A két kiszemelt kártya, az a ATi HD4850, és a GeForce 9800 GTX. Mivel mindkettő 45 ezer FT, ezért nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. Melyik kártya a jobb és átlagban mennyivel? Előre is köszi! -
tmisi #26923 GIGABYTE GA-EP45-DS3 (ha nem kell crossfire, lehet DS3L)
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz BOX
RAM nem kell? Igaz ha DDR2-es az előző lap, akkor átmehet, de ilyen géphez már minimum 2GB dukál. Ez esetben: CSX 2GB CEC FAN KIT 800MHz (vagy ha jobban tuningolsz, akkor 1066 MHz).
Olcsó, de jó FSP táp: Gigabyte SuperB 460W
Ha van sok pénz, akkor Corsair VX450
-
#26922 Nem kell magyarázkodni tudod mi az 1 centi két ujjam közti távolság.
na mutass nekem 1 GHZ-et. -
#26921 CPUnak E8400 lapból szerintem vegyél valami ASUS-t vagy Gigabyteot. Tápból meg FSP vagy Corsair -
#26920 Azért gyorsabb a HD3850 hiába van CPU limit, de annyit nem ér, amennyibe kerül (már AGP vonalon, PCIEben best buy :D) -
ToMaX #26919 Sziasztok nagy valószinüséggel rászánom magam 1 újításra és erre a vidikarira esett a választás:
Sapphire ATI Rad. HD 4850 512M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE, Dual Slot cooler 35.600 Ft.
Ez még ugy árba is belefér, de sajnos a gépem(alaplap, proci) már nagyon öreg.
Tudnátok ajánlani vmilyen Alaplapot meg procit ami ugy nagyjábol kihajtja ezt a kártyát meg vmi megbizható tápot?
Sajna már nemnagyon értek ezekhez:D
Előre is köszi -
steweee #26918 amúgy megvettem a hd 2600 xt-t. köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, tényleg totál felesleges lett volna belevenni a 3850 -et, ezt se hazsnálja ki a processzor. ezt azoknak írom akik hasonlóan a még meglévő agp alapú rendszerüket szeretenék fejleszteni, a processzor tényleg a szűk keresztmetszet lesz. nem mondom hogy nem lett gyorsabb, de közel nem annyival mint amennyit számítottam rá -
steweee #26917 vmikor pár évvel ezelőtt volt egy kis program, gamerek saját fejlesztése ami oda vissza "álcázta" az nvidia és ati kártyákat. mivel jónéhány játék az első indításkor teszteli min is fog futni , és asszerint lesz jobb vagy rosszab
ez megvan még vkinek, van ennek még manapság is jelentősége? -
#26916 nekem is barkácsolni kellett rajta mert a tápomat nem tudtam belerakni -
#26915 absztraktot akartam, csak már elég késő van :) -
#26914 kis fogalmi zavarban vagy :)
egzakt, tehát pontos szám :) -
#26913 a processzor sebessége nem egy egzakt szám, hanem egy pontos adat, de főleg nem annyira egzakt hogy elhidd egy bugyuta netes program hülyeségét :) én nem lovagolok rajta, csak vicces a szitu. -
#26912 Jah ez a venti helyén lévő elektromos bizz-bazz is durva, de gyanítom nem gyári cucc.
Extremengine 3T BK kicsit átbarkácsolva. -
#26911 Bocs 130ft az eltérés. -
#26910 Nem csak a tartályba kell helyeznem, és kilógatom a moncsit, meg a bill+egeret. -
#26909 THX.
WOX -nál van mindkettő
BK = Black (ez a fekete)
SV = Silver (ez ezüst, és az oldala, az arany színéhez áll közel, monnyuk sárga) kb 400ft-al drágább a Black verziótól
WOX Computer -
#26908 Valld már be hogy 5 percenként utántöltöd a folyékony-nitrogént... -
#26907 Jah és égetném magam, ha érdekelne a szűk látókörű véleményetek. -
#26906 van fehérből és feketéből is mind a kettő, én aqua-tól rendeltem ott csak a fémajtós volt szerencsére, fehéret nem tudom hol lehet kapni, énis azt néztem először, de a fekete is nagyon szép -
#26905 Jah ahhogy te nem hagyod abba, úgy én sem.kolléga. -
#26904 A faszság, az hogy ezen lovagolsz.
monnyuk én magasról leszarom.
Ennyi erővel ne higgy semminek, a 3dmark, meg az összes többit is csak a kedvetekért állították be, hogy azt mutassa amit.
Lehet hogy a ramod amit beraksz 1 GB-os, és valójában csak 900mb ram van rajta....Yééé mekkora igazad van.
Nem is szabad semminek hnni.
Meg különben is nem hiszek benne, hanem odaírtam.
Nem 6.7GHz-es, hanem a teljesítményét erre a fokozatra skálázzák be.
Mivel ezek nem olyanok hogy 1 cm nálam is 10mm meg nálatok is, hanem csak egy adat, amit csak max programokkal tudsz tesztelni, és azok kiírnak valamit, amire vagy adsz, vagy nem foglalkozol vele.
Nekem az a fontos, hogy játékban hogy teljesít nem az adatok....
Egyenlőre faxa-n megy minden, függetlenül, hogy mit mutatnak a tesztek. -
#26903 hihetetlen hogy még mindig evvel a szarral égeted magad :D -
#26902 mindenkinek ezt írja, de ettől még faszság :) ha pedig ezt nem fogod fel akkor komoly értelmezésbeli gondjaid vannak :D attól mert két mag még nem szorzódik fel a sebesség, AKKOR SEM ha egy buta netes java app azt mondja... hidd el, hogy az 2.34GHz, vagy éppen amit mutat mondjuk egy CPU-Z, vagy everest... ilyen aláírással csak égeted magad ;) -
#26901 Itt van :
Most per pillanat alapórajelen van a procim, és most ezt írja.
Remélem látod a számokat, ha nem akkor kinagyítom, csak szólj.
-
#26900 -
#26899 Hardverhelyzet iskolakezdéskor
"Grafikus kártyák területén már sokkal jobban áll az AMD. Az NVIDIA – legalábbis a hazai piacon – továbbra sem ocsúdott fel a Radeon HD 4800-as pofonból. A HD 4850-nél általában 20%-kal lassabb GeForce 9800 GTX+ továbbra is egy árban kapható a kis Radeonnal, 42 000 forint környékén. Lejjebb is bajok vannak, mert a GeForce 9800 GT-be lényegesebb változás nélkül átvedlő 8800 GT-t csak a Galaxy adja 30 000 forintért. A többiek pár ezressel drágábbak, pedig a régi nevén mint 8800 GT, több gyártó is 30 000 forint alatt kínálja. Hogy ez ne legyen elég, a játékok fejlődésével a modernebb architektúrájú és 26 000 forint körül is megkapható Radeon HD 3870 ledolgozta a hátrányát a 8800GT/9800GT-hez képest. Ma már a GeForce 9600 GT-t sem lehet megvásárlásra ajánlani, mert a Radeon HD 3870 csak pár ezressel drágább nála, a modern játékokban vele azonos formát mutató HD 3850 pedig olcsóbb. Mindenesetre örvendetes, hogy alig több mint húszezer forintért már olyan VGA-kat kapni, amelyek 1024x768-as vagy akár 1280x1024-es felbontásban, magas grafikai részletességnél is megállják a helyüket." -
#26898 Az egy rejtett üzenet....
kb ezt jelenti:
-
#26897 -
#26896 3870 mert valószínűleg időtállóbb mert jóval erősebb ALUban -
#26895 agyhalál :DDD -
#26894 Hehehh, várjatok majd mikor veszi a 4 magost... -
#26893 Meg ha jól emlékszem, akkor vmi honlapra hivatkozott, ami leellenőrzi, h milyen géped van, és ott ezt írta neki. (Asszem) -
#26892 Talált! Süllyedt! xD -
#26891 várjatok, kitalálom: megszorozta kettővel a proci órajelét mert 2 mag van? ZOMFG -
#26890 Már párszor el lett neki magyarázva, de nem érdekli. -
#26889 fúú, ezt már párszor kitárgyaltuk, de jó sztori :D