Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mondják mert lámák. Egy 3870-hez is 3Ghz-es proci kell.
A 4850 meg dupla olyan gyors akkor ahhoz szerintem simán kellhet 3,6-4GHz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ゾルターン
<írigykedik>írigykedik>
<#wink>#wink>
Saor Alba
ゾルターン
Egyébként meg az asszony nem fogyaszt sokat százon.
Saor Alba
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Saor Alba
Saor Alba
legyen 5e...
akkor utána csak 3-4 e egy sokkal erõssebb na legyen az, de ha már 39-et kiadok, na akkor van 45ért egy igazán durva na kb csak még 5ezer.
na de igen utána megint van egy na szedj már össze 4e-t, mert akkor már érdemessebb azt venni.
Nem rosszból mondtam amit mondtam, és az éhhalált sem szó szerint kell venni, csak átvitt értelemben.
Egyszer valahol meg kell húzni a határt.
FFXI-nek tudomásom szerint kb 20e volt, vagy 25.
Tehát ha max egy 30e-ig menne el, ahhogy már eleve azt a 5e-is alig-alig fogja tudni összeszedni.
Gondolom, hogy jó tippet akartál neki adni, csak mondtam, hogy ez sajnos nem mindig olyan egyszerû.
És gondolom nem szeretne tovább várni.
Szerintem 30ért is kap faxa karit....<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
4850-rõl meg az itt és egyébb helyeken ovlasottak alapján..., ár/érték arányban jó vételnek tünik, de ezt megint csak az én szerény infoim alapján, nem tervezek vidkarit vásárolni mostanság szal annyira nem vagyok benne a témában :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy ált ez a legnagyobb hiba amit el szoktak követni hogy a gép különbözö részegységei nem passzolnak egymáshoz "erõben", hiába a 3ghz-s proci pl egy 6600gt-hez vagy 512 ramhoz, hiába a 4850 ha a proci 486os szintjén mozog, hiába minden ha 64 mega memoria van a gépben... :)
magyarul nem "kell" hozzá a 3ghz-s proci, csak erõsen ajánlott, mert maugy fölös iylen kártyát venni, elég egy gyengébb is...
System Requirements
–PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
–450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
–Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSUfor a list of Certified products
–1GB of system memory
–Installation software requires CD-ROM drive
–DVD playback requires DVD drive
–Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive
–For a complete ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 4850 graphics card, an ATI CrossFireX Ready motherboard and one ATI CrossFireX Bridge Interconnect cable per board (included) are required.
Ezt nem értem
<#nemtudom>#nemtudom>
Jó éjt!
Maradjunk annyiban ,hogy E6320 1,86GHZ <----Ezt kb. 3GHZ-ra fell kéne rántani hogy kihajtsa a 4850-t mert ez húrka neki.Ha kérdésed van a tuningról van topicja(amúgy már a WC-papírnak is van)Itt.
Jó éjt.
DE holnap majd Soltenék elmondják mi van a pix-el mert én még életembe csak 1* voltam az oldalukon,amikor maszka,vagy solti belinkelte a "best buy"-t.
ゾルターン
A gt280,260-ok sem az olcsóságukról lesznek híresek,ráadásul jó nagy kazánként üzemelnek.
ゾルターン
Amúgy nem rossz kis gép a proci mennyin megy,mert a 4850-nek min. 3ghz kell.
A Pixmánnál jó,de ha beszarik akkor fra-ba kell küldeni a saját költségeden.
^Ez nem biztos,de így olvastam.
Szal sztem vagy keresel egy jó boltot online vagy elmész ott helyben és max.beszámítattod a kártyádat az árába vagy eladod pl.: Itt.
Amúgy meg ha biztosat akarsz akkrok holnap jönnek a mesterek(Maszka<#hehe>#hehe>,Solten<#worship>#worship>)és azok pontosan megmondanak mindent.
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン