41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#28290 3DMark OMG... Meg tomshardware szerintem nem a legmegbízhatóbb. Nézegess prohardvert, az talán megbízhatóbb :) 4850 gyorsabb mint a 9800gtx.. -
#28289 Ezt Ti nézitek?!
Erre mennyire lehet adni?!
Azért feledtébb érdekes, hogy a 9600GT elveri a HD4850-et :o -
#28288 A 9800GT jobb de inkább HD4830... -
#28287 Ez
vagy
ez
Melyik a jobb?? De ati nekem nem kell.Kösz a válaszokat -
#28286 Ja, Pixmania!!! NO!
Ma megnéztem újra melóhelyről a site-ot (1xűen itt több időm van rá, mint otthon :) és prószáltam vmi kontaktot keresni.
Ingyenes web-es telefon, e-mail :o
Felejtés!!!
Én még szoktam használni az olcsobbat.hu oldalt és ha találok olyan boltot, ami valóban boltnak is tűnik, akkor telefon.
Más: A 4GB RAM-al óvatosan, mert 32 bites OS-t nem fogsz tudni használni. Persze ez nem gond, ha egy 64 bites-t simán felpakolsz!!!
Nekem annyi kérdésem lenne a HD4830-al és HD4850-el kapcsolatban, hogy úgy nézem a HD4830 új termék. Naggyon jónak ígérkezik ez is, de a 4850 azért szépen veri. (persze azt is kell Neki :)
A Sapphire-ból Én kettő fajtát találok. Ebből egy ún. Lite nevet kapott. Ez gondolom a hűtésre vonatkozik. De gondolom Én, ha nincs húzva, akkor ez nem probléma?!
- 4830-asok 32-33ezer pénz körül és a
- 4850-esek 40-42ezer pénz körül mozognak.
Így talán +10ért érdemesebb 4850-t választani(választanom)...
Ja, és gyártó!!!
- Sapphire, MSI, ASUS (4830)
- Gigabyte, Sapphire, MSI, ASUS (4850)
Vmi tapasztalat, esetleg infó arról, hogy melyiket "NE"...
(Bár nem hinném, hogy ezek kaki darabok lennének) -
#28285 így tudják eladni az 1GB feletti vga-t GTAIV -
#28284 Én még nem hallottam problémákról a kártyával kapcs. de kérdezd w77d-t neki x2je van. -
#28283 Okés ty, Szerinted is előfordulhat "micro sluttering"? nem crossfireben akarom a kártyát használni, csak egyet vennék, de ha ez van vele akkor meg kéne gondoljam :S
-
#28282 X2 gyorsabb.
Pixmanian ne vásárolj korábban leírtam hogy miért. Viszont az iponban van sapphire 130k alatt:
Sapphire Radeon HD4870x2 2GB GDDR5 FULL -
#28281 Nem tudom mennyire melegszik, de eszik mint az állat, és hangos is. Hát nem minden játék szereti a Crossfire-t, aztán ajánlok rákeresni a micro stuttering fogalmára. -
#28280 Okés ty, egyébként milyen gondok adódhatnak?:)
Mennyire melegszik az x2-es? én olyan 80-90 fokot hallottam, ez mennyire normális, a többi kártya pl a GF GTX280 mennyire melegszik fel? -
#28279 Core2 mellé az, de ezt majd a szakik megmondják. Vegyél inkább 4 giga DDR2-eset. Az x2-es jobb, de mivel igazából Crossfire megoldás adódhatnak gondok. Tápnak elégnek kellene lennie. -
#28278 Itt nézegetem őket:
Első Bolt
Második Bolt
Harmadik Bolt
Az első boltban (neten nézem ugye) Az Asus terméke feljebb ment árban pár nappal ezelőtthöz képest kb 5000-rel a többi(asszem nem).
Ezért én kinéztem egy Sapphire-t, mert az jónak tűnik és úgy rémlik az jó is. Viszont a 2. boltban rögtön ott van vagy 4 Sapphire kártya és nem tudom melyik a legjobb, mert butítottat minek vegyek ugye..
Aztán a 3.-ban megint csak 1 Sapphire van szerencsére..és van e valamilyen különbség az első boltban található Sapphire kari között meg a 3.-ban található között?
Én kicsit amatőr vagyok ehez ezért kérdezem :D -
#28277 Üdv!
Először is megkérdezném, hogy melyik kártya a jobb? Ati x4870x2 vagy GF GTX280?:) (Én az Atit választottam, de nem tudom hol vegyem meg.. jó boltokat kérek, ahol meg tudom venni 130 alatt és jóminóségű is)
Én Atit szeretnék, mert elvileg azon szebb a kép:)
De a gyorsaság is számít :)
Szóval ilyesmi konfigot raktam össze magamnak:
Proci: Intel Core2 Duo 3GHz 6MB Socket 775 E8400
Ram: 2GB 1600MHz DDR3 RAM Kingmax
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-DS3R
Táp: CORSAIR VX PSU-550VX 60
Még az is nagy kérdés, hogy mennyit eszik illetve milyen tápot kell vegyek erre a konfigra?
Na meg hogy a DDR3-as memória nem túlzás?
-
#28276 Na igen, az Nv-horgászklub inaktív manapság... -
#28275 Nem igaz hogy 1GB VRAM meg nv kéne hozzá, tökéletesen játszom vele HIGHon 23-25FPS-sel, majd kap tuningot a proci aztán lesz az több is :) -
#28274 Hy All
Bocsi lehet hogy nem ide tartozik de nem láttam a kérdésemmel kapcsolodó aktív topicot.
Azt szeretném tudni hogy akinek Nvidia Gtx260-a van légyszi üzenje már meg hogy hány fokon megy alapjáraton vagy terhelve.
Előre is kössz -
#28273 Nem igaz hogy mindenkinek a gta4-től van orgazmusa... -
#28272 25kból nem nagyon kapsz amúgy olyan vgat amivel jól futna és nvidia -
#28271 Nincs mit! -
#28270 Mik vannak :o
Köszi! -
#28269 LOL egy több mint 3 éves karin akarsz gtazni grat :D Miért talán a 7600gs-en jobban fut?:D -
#28268 Mivan a GTA4-gyel? Semmi probléma ati karikon, legalább nem leakel annyira mint nvken:) -
#28267 Sapphireon jó a hűtés.
Depora, árgépre ne adj, pixmanian ne vásárolj mert francia cég és ha gondok támadnak a karival, oda megy vissza gariba, meg nem igazán tudsz reklamálni a fogy. védőknél ha bármi gond adódna. -
#28266 Hali!
Erre HD4850 most leltem rá és ez Nekem keggyetlen jó vásárnak tűnik.
Ugyanennyiért láttam HD4830-ast is.
DE! A Depo.hu-n HD4850-sből ez a legolcsóbb és ott elmegy 35-48ezer pénzig ez a kártya. Mi a pöcsömtől lehet ua. a kártya 13ezer pénzel drágább?!
1.) Ill. erről a 4850-es vételről mi a véleményetek?
2.) Mut akar az jelenteni a nevében, hogy DUAL-SLOT?!
3.) És ugyanott egy fogyasztói vélemény erről a termékről:
"
Eszméletlen jó áron van.Ráadásul nem a referencia hűtős hanem a dual slotos és ez az akció nagyon kész h ha vmit még veszel mellé a két vga adaptert olcsobban kapod meg min amenyibe simán ezek nélkül vennéd.Ez a egyik legjobb ha nem alegjobb számteches oldal.
"
- Mi a pöcsöm az a DUAL-SLOT-os hűtés?!
(Az x1650-esemen is olyan hűtő van, hogy 2db slot helyet elfoglal. De gondolom nem ezt jelenti, mert Én ebben semmi frenetikusat nem látok)
De a mondatnak ezt a részét zéróra nem értem:
"
ha vmit még veszel mellé a két vga adaptert olcsobban kapod meg min amenyibe simán ezek nélkül vennéd
"
Ha vki ezt tudná dekódolni Nekem, hogy mire is gondolt kedves user, annak nagggyon örülnék :)
Köszönöm!!! -
#28265 Radeon x1600-om van és biztos hogy nem a játék szar hozzá -
#28264 ..értelmes..??
-
o -
#28262 látom teis azok közzé az értelmes emberek közé tartozol akik a GTA IV miatt akarják ati karijukat nv-re cserélni....
nem a kártyád a szar hanem a játék és ezt javítani is fogja a rockstars games, nekem is ati kártyám van és semmi bajom a játékkal... -
#28261 Eddig Ati-s voltam de nagyot csalódtam... lásd pl GTA IV-nél -
#28260 Semmilyent. ATit vegyél
4670/3850/3870 -
#28259 Hellósztok!
Milyen nVidia videókártyát tudtok ajánlani ami jó és kijön 25k-ból? -
#28258 DE!
A vele "ekvivalens" Geforce 9800GT-ből meg annyi félét találtam és olyan szórásban árban is, hogy azt a listát még nézegetnem kell :)
-
#28257 Én is csak 1db-ot találtam, 1 MSI-t, de attól még nem biztos, hogy valóban van is, vagy csak abba az árlistába bekerült (vhogyan :)
De Én az 512MB-osból sem sokat leltem :o
Mármint gyártóra vonatkozólag :o
A Sapphire HD4830-asa az ipon.hu-n 36.000 pénz.
Ez teljesen jó ár. -
#28256 Nincs ilyen és egyébként kb 5-6k szokott lenni. -
#28255 Jó, akkor legyen közepes (bár én nem hiszek a közepesben). Szerintem egy 4850 az TALÁN közepes, egy 4870 MÁR JÓ és így tovább. :D
Igaz, most minden K drága, úgyhogy most semmit sem vennék, nemhogy vidkarit. (ja nem is, mert most vettem 16csigás Kingstone pedrive-ot 6550HUF-ért buttó, ami finoman szólva padló ár) -
#28254 Hát vmi olyasmit, hogy közepes :)
Azt semmi képpen sem, hogy kis teljesítményű :D
De látod, már Te is az alja a csúcsnak nevezed és 1 HSZ-n belül másképp fogalmazol :D -
#28253 Jah, szvsz. Miért, mit gondoltunk vala róla?! Jó kártyák 60-70k pénztől indulnak és az még a zalja a csúcsnak. -
#28252 A HD4830 az kis teljesítményűnek számít?!
Komolyan kérdezem :) -
#28251 Csak akkor tudod high-ba rakni, vagy ha kiveszed a tiltást flag-ekkel. Az más kérdés, hogy mi a halálnak 1csiga ram egy kis teljesítményű kártyára, ami sem a felbontást, sem a polygonszámot nem bírja (de a textúrázásba is beledöglik, hiába a sok ram)...