41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#40340 A GTX 1060 árát semmit nem fogja lenyomni, max. az utóbbi a 8 GB-os 480 árát. Bár a 480 eleve 20 dollárral alacsonyabb árszintről indult, a 249 dolláros 1060-hoz képest, így 10% teljesítménybeli különbség az árkülönbözetben nagyjából reálisan jelenik meg, lehet hogy az sem fog belátható időn belül jelentősen változni, árcsökkentés inkább csak akkor lesz, ha szörnyen nem fog fogyni, de az eddigi készlethiányt látva nem fenyeget...az AMD jól elszabta ezt a rajtot, a neweggen is még mindig csak ref. 480-ak vannak, azok is többnyire "out of stock" plecsnivel...GTX 1060-ből pedig 2 nappal a hivatalos rajt után ott van fél tucat AIB változat...bár azok egy része is "out of stock" versenyző, de legalább rendelésre készen ott vannak... -
#40339 Pedig így aztán a GTX1060 árát se fogja lenyomni. Elképesztő mennyire nem kapható az RX480. Említettem hogy az R9 390-et érdemesebb venni, na ez most már nem igaz, mivel nincs RX480 készleten így az is feljebb ment 20 ezerrel -
#40338 Vegre egy tapasztalt szakerto is nyilatkozott! ;) -
#40337 Á, ott is magyar lányok vannak... Csak drágábban, mint itthon. -
#40336 A 'mégöccör' biztosan annyival jobb a mégegyszernél? Ha igen, akkor emeljük a tétet igazi kapitalista módra és váltsunk muszlim hitre, aztán vár majd a 77 szűz a mennyországban...mondjuk az messze van, a végén felrobbantjuk magunkat a semmiért és rájövünk Mohammed átvágott a palánkon...
/basszus először nem láttam meg a business opportunity-t a szegedi lányokban, GTX 1080 SLI-re pénzt farmolni tényleg remek a 'mégöccör' mentality, ha píájempí az ember...ma is meg lett fejtve az élet, ideje elzárni a zinternetet.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.20. 19:54:21 -
gforce9 #40335 A szegedi lányok jobbak igaz, mert nem azt mondják, hogy mégegyszer hanem azt hogy mégöccör. -
#40334 off/ SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/offMost már tudom, hogyan legyen nekem is enthusiast VGA-m...bitch ya better git mah munney!
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.20. 19:48:01 -
#40333 Hát de a kereskedelmi mennyiség nem "videókártyára" van megadva, hanem "480-ra".
Nyilván nem fogok minden héten másfajta 480-ast venni, nem? Bár rémlik, hogy más fórumon olvastam olyat, aki a jobb tuning reményében kipróbálta kb az összes gyártó 980 Ti-jét, vagy X db 4790K-t. :D
De azért az már beteges. :( És annyira nem jók azért a bécsi lányok, hogy ennyiszer menni kelljen oda. A körút mindig jobb. :D -
gforce9 #40332 Hát van olyan, hogy kereskedelmi mennyiség. :) Akkor már nehéz kimagyarázni, hogy te hetente másik kártyával játszol. :) -
#40331 Magánszemélyként mi köze hozzá a NAV-nak? -
#40330 ...és még talán a NAV is köszönt visszafelé a határon, ha túl gyakran cserélgetünk hardvert, kissé adócsalásba hajlóan... -
#40329 Csak az a baj, hogyha még össze is jön az 5 ember egy ilyen fun+bevásárló körútra, ha ebből 2-3 túl sokat volt már az idén Pokemon Gozni, akarom mondani a napon, akkor az osztrákok elkapnak a határon és dutyiba zárnak embercsempészetért. :( -
#40328 Mondasz valamit...ha sürgős lenne, benne is lennék valami csoportosan szervezett, kellemeset a hasznossal bevásárló túrában... -
#40327 Mondjuk kiugrani Bécsbe, venni ott egy 480-at, megebédelni egy jó steaket,elmenni kurv... és hazajönni még mindig olcsóbb, mint itthon venni egy 480-at. :D -
#40326 Pedig már ideje lenne megcáfolni, rémes ez a készlethiány... :) -
#40325 Gondoltam jól megcáfollak, és belinkelem az egyik ismert bolttól azt a kevés kínálatot, ami RX480-ból volt fent, de most semmi sem található, szóval neked van/lett igazad :) -
#40324 nem. a lenyeg, hogy erre keress :)
es 4k eseten minosegibbet vegyel!
fullhd elmegy az olcsobbakon is. -
#40323 Miféle árakat? Kb semelyik boltban sincs még rx480
Amúgy szerintem túl drága. Jobban megéri egy R9 390, mert ahogy nézem a tesztek alapján egy szinten van, de az 20 ezerrel olcsóbb
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.20. 10:14:05 -
kisiku #40322 Köszönöm!Mindenképpen megnézem.
Viszont mit jelent az, hogy aktív?Valami táppal egybekötött dolog? -
#40321 Visiontek - Radeon 7750 + 6 miniDP
a miniDP akaítható kb bármire - dvi, hdmi, dp.
amire figyelni kell: 6-ból 4 átalakítónak AKTÍVNAK kell lennie!
ill még van a club3d-nek is hasonló megoldása, hátha ezt könnyebb beszerezni - viszont a 3 aktiv adapter szvsz erre is igaz!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.20. 08:53:22 -
#40320 Itt a kínálat az GTX 1060-ból.
Az EVGA kártya mérete nagyon szimpatikus.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az RX480 árakat letolja-e. -
kisiku #40319 Köszönöm. Igen asszem két darab is van benne emiatt, mert az is csak kettőt tud kezelni...
Egyébként nem feltétel a fullhd-s, sőt még a hd-s felbontás sem, mivel hőkamera képét kell kivetíteni, ami pedig nem ilyen nagy felbontású. -
#40318 Én nem vagyok benne biztos, hogy képesek a játékra tervezett kártyák 6 kijelző megjelenítésére, bár lehetséges. A Matrox továbbra is gyárt kártyákat, szóval nem érdemes váltani szerintem. Ahogy néztem amúgy a G550es nem tud 6 monitort (gyártó oldala) -
kisiku #40317 Sziasztok.Következő kérdésem lenne: többmonitoros megjelenítéshez, milyen gpu-t ajánlotok?Nem játékra lesz, hanem egészségügyi diagnosztikai felhasználásra.6 monitoron kell megjeleníteni. Most asszem régi Matrox G550-es tolja, de muszáj cserélni a komplett gépet, ergo ezek már nem lesznek használhatók benne a foglalat miatt.
A gamer gpu-k is tudnak ilyen számú megjelenítést vagy érdemes inkább megmaradni az "ipari" verzióknál?
Köszönöm. -
#40316 Nekem a videókártyámat hozza a gólya. :-O -
#40315 Nem mondjátok, hogy a gyereket nem a gólya hozza? xD -
#40314 Nagyobb címeknél fogjuk rá, de általában inkább 3 év és a 3 évvel ezelőtti E3-on már nagyban ment a wow next-gen konzolok wow next-gen API-k mizéria, az előbbiek megérkeztek még akkor, az utóbbiak még ezévben szárnybontolgatnak...nagyjából mint a besikerült gyerekes példa, ugyanúgy tudni lehetett ezt is, ugyanúgy fel lehetett volna készülni erre is... :) -
#40313 zseniális hasonlat :D -
#40312 Egy játék a tervezőasztaltól a "boltokig" nem 2 hónap alatt jut el, ez inkább 4-5 év. DX12-vel 5 éve még kb úgy volt, mint a kamaszok a gyerekvállalással... Nem nagyon gondolnak rá, de néha 1-2nek késve becsúszik. -
#40311 Nem, úgy általánosan az eddig megjelent DX12/Vulkan támogatású játékokról. Utóbbiból igaz a Doom-on kívül nem is emlékszem másra a nagyobb címek közül, de az eddigi DX12 támogatású játékok nagyrésze csak utólagos tessék-lássék munka volt - erre céloztam - DX11 alapokkal és annak korlátainak tudatában fejlesztették őket, nem next-gen API és hardver képességekre voltak kihegyezve a grafikus motorok, az ilyesmire inkább csak a jövőben megjelenő játékoknál számíthatunk... Persze tisztelet az eddigi kevés kivételnek, amelyek közé szerintem a Doom is odafér, mondjuk a megjelenéstől számított 2 hónap késés kissé "Örülünk Vincent?", sokan akik felültek a hype trainre és lehetőleg 'tegnapra' vették meg és tolták végig a megjelenéskor, már el is felejthették a játékot és soha nem látják a Vulkan API-s mód előnyeit... A Rise of the Tomb Raider utólagos DX12 módját is máig hegesztgetik, fél éve jelent meg a játék...szóval az éven még többnyire csak ilyen ígérgetős, majd-majd next-gen API-t támogatós címek érkeztek, a proper támogatás a megjelenés idején szürreális álom...no de majd jobbra fordul a dolog az idő múltával. :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.12. 17:48:18 -
#40310 Még mindig a Doom-ról beszélsz? -
#40309 Majd ha mélyen beágyazott DX12 és Vulkan támogatás lesz, nem utólagos felületes trágyázás, akkor lesz értelme... :) -
#40308 Pláne nem 182, amennyibe nekem volt az msi :D -
#40307 Amúgy ha valaki nem ódzkodik külföldről drágán rendelni 140 ezerért van gigabyte 1070-es -
#40306 Most egy hete beálltak nagyjából az 1070-es árak. Remélem azért lejjebb fog menni, mert a 380$ akárhogy számolom nem 160ezer forint adókkal sem. 150 alá kellene benézniük elvileg, most meg vagy 15ezerrel drágábbak. Valaki valahol lenyúlja a hasznot -
#40305 Egy kutya, mindkettő megdolgoztatja a kis CU(DA)-kat. :) -
#40304 Most épp a vulkannak örülünk nem a dx12-nek :D -
#40303 directx miatt nemfogják :( be kellett volna előzni az ms-t ... -
#40302 Akkor örülünk a DX12-nek, és lesz különbség Ashes of Singularityn kívül is? :D -
#40301 Kemény. Szét kell rúgni a deveket, hogy használják is!