41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Kadarhun #40788 Idézet egy tesztelő gamer emberkétől..."STRIX általában mindig jóval drágább mint egy ugyan olyan kártya más hűtéssel.
A Strix hűtés szintén nem a legjobb.
És a strix kártyákban nagyon sok az olyan kártya ami ciripel terhelés közben, ami rohadt igesítő lehet."
-
Leírtam. Ignorálod. 
Kupon: nincs a dobozban, mert az nvidia folyamatosan változtatja a kuponakciókat. Kupon csak a hivatalos kereskedőknél jár, azaz az sem mindegy, hogy az adott bolt éppen honnan szerzi be a kártyákat.
-
Ezzel szemezek egyébként: ASUS STRIX-GTX1070 8GB GDDR5 OC
Bár a többihez képest nem olcsó. Mondjuk a Gigához.
Viszont ezért kérdeztem a hozzá adott játékokat, nem a dobozban vannak már ezeknél a kártyáknál a játékkuponok?
Persze szétnézek honnan lenne a legjobb vétel, de egyelőre ez eléggé jónak tűnik.
Vélemény? -
Gigabyteból aorust vagy semmit. Ami ezen van hűtés, a piac egyik leggyengébbje. Amit a nagyobb amdken művel az katasztrofális -
Kadarhun #40784 Nekem még per pillanat ez a kártyám van és semmi gondom még nem volt vele,Gigabyte GeForce GTX 960 G1 Gaming 4GB igaz ez a 9xxxx széria! Mai napig elég a teljesítménye...csak is a 2k miatt váltok mert, a monitorom támogatja de, viszont a kártya ott már erejét veszti....ezt annak idején full-hd-ra készítették...én kb 15 éve csak Gigabyte Kártyákat használtam,és sohasem volt velük problem...A G1 Gaming azért jó mert túl van méretezve a hűtése,ami azt jelenti hogy pl ez a kártya nállam 60C fölé még sohasem ment,és hangját nem hallottam!!!!! The Division szoktam tolni napi 2-4 órát folyamatosan ha engedi az időm.... :) az 1000xxxx széria csak jobb lehet!
Utoljára szerkesztette: Kadarhun, 2017.04.25. 08:41:25 -
Nem, nem ugyanazt tudják. Mindegy milyen OC-s, a boost addig fogja húzni, amíg jól érzi magát a gpu. Ahhoz, hogy jól érezze magát, jó hűtés kell. Aminek az alapvető osmérve, hogy nagy. Na ezért két és fél szlotosak amiket ajánlottam. Kivétel az msi, annak más trükkje van: a 1080 pcb-jét, és power delivery rendszerét kapta meg.
Biztos jó az a gigabyte is, csak fogalmam sincs milyen szempontok alapján. Én nem látok benne semmi különlegesen jót.
/a konzolok is ciceregnek, legalábbis a ps4 pro -
Jááájjj.... :D
Kösz srácok, szóval akkor lényegében mindegy lenne, nagyjából ugyanazt tudják alapjáraton.
Nade mi a helyzet az OC verziókkal, érhet annyi plusz kiadást az a pár Mhz.?
Bizonytalanság vanik, ezért kérdezgetem, ez a Gigabyte is amit Kadarhun fórumtárs is ajánlott tényleg jónak tűnik, de páran azért panaszkodnak rá, hogy terhelésen "cicereg" a cucc.
Nekem meg ne ciceregjen egy majd 150k-s cucc, aminek az árán egy mostani konzolt is vehetnék, bár azt majd veszek az asszony születésnapjára magamnak :D
-
Ha olcsóbban kell jó akkor MSI Gaming X, ha kicsit dárábban kell mégjobb, akkor Zotac AMP Extreme. Esetleg Inno3D Ichill szóba jöhet, mondjuk ott a support nem a legfittebb :) Vagy Palit Super Jetstream, de az mostanság nem kapni (csak a sima jestreamet).
MSI-m volt 1070-ből, remek, azzal hibázni nem lehet, Palitból volt 1070-em, és 1080-om is, eszement jók.
Ezzel együtt a Zotacot venném :D -
Kadarhun #40780 Én ezt venném ha megtehetném..... -
Sziasztok!
Megint én! :D
Nézegettem ezeket a GTX-eket, 1060-1070....
És igazából belefér a 1070 is bőven, úgyhogy már csak azt kéne eldönteni, hogy milyen gyártótól.
A mostani 7870 is Asus, DierctCU II hűtéssel, és meg vagyok elégedve vele, viszont természetesen nincs kizárva, hogy van jobb, más gyártó általi megoldás, azon kívül ugye az órajelek sem egyformák, azért már csak nem a leggyengébbet venném, ha már egyszer úgy alakul.
Mennyit számíthat ez?
A másik kérdésem, hogy nem tudom, ki mennyire követi az Ipon tevékenységét, de hogy van az, hogy amíg ugyanaz az adott kártya egy-két nappal azelőtt még 3 játékkal volt megvehető, addig mostanra már csak 1 vagy játék nélkül megy?
Nem a dobozban van a játékkupon? Anno nekem a 7870 dobozában volt a kártya, két játék kóddal.
Még örülnék is neki, ha olcsóbbak lettek volna ezek a kártyák így a játékok nélkül, de nem, és ha már csak 5-k/db. meg tud az ember szabadulni a játékoktól, már behúzott a kártya árán 10-15 ezret. -
Kadarhun #40778 Ha valakit esetleg érdekel! Nagyon jó kis kártya! leendő gazdája nem fog benne csalódni...... -
G18XM8 #40777 Annyiért egy gtx 760 2gb-ot érdemes venni, esetleg, ha jó áron kifogod, akkor egy gtx 960 2 gb. 4 gb-osat drágábban adják sztem. -
sziasztok! használtan 30 ezer körül (ha nagyon megéri akkor felmehet 36 ezerig) milyen videókártyát tudnátok ajánlani? fallout4, witcher 3, hearthstone lenne a cél fullHD-n. Előre is köszi -
G18XM8 #40775 Szerintem lesz rá vevő. -
En gondolkozok majd eladni egy gtx950 2gb ddr5-t a nyar folyaman, akkor tervezek 1060 ra valtani, de akkor ha garanciasan el lehet adni akkor orulok:D -
G18XM8 #40773 Csak akkor ha van rajta gari, mert a használt cucc mindig zsákbamacska. Na meg ha jó áron van. Mit néztél ki mennyiért? -
Hali, srácok használt videokártyát mennyire éri meg venni? és ha megéri, akkor gondolom max olyat aminek még van garanciája is nem? -
G18XM8 #40771 Nm -
GPx8 #40770 Köszi! -
1080-nak nincs amd-s megfelelője, se sebességben, se árban :) -
G18XM8 #40768 Helyesbítek, inkább max 30 ezer. -
G18XM8 #40767 Hello! Sztem max 35-40 ezer. -
GPx8 #40766 Sziasztok!
Mennyit ér most egy használt NVidia GeForce 760-as (2GB) kártya? -
Köszi mindenkinek a segítséget! -
G18XM8 #40764 Felső kategóriában inkább nvidia. Az amd közép és alsó kategóriában remekel inkább. -
Nem sokat ér a HBM memória, ha a gpu felette nem elég erős hozzá... -
ASAEL #40762 Sziasztok!
A közeljövőben tervezek összerakni egy komolyabb konfigurációt.
Az érdekelne,hogy GTX1080-as kártyát vegyek-e,vagy ATI-s kártyát HBM RAMosat?
A HBM nagyon kecsegtető,hiszen a teljes sávszélességet ki lehet használni,no meg persze én ATI párti voltam eddig.
Bár most legutóbb nagyot csalódtam a 4Gb-os Asus STRIX-R7370-ben.
Lehet ki kellene próbálnom az NVIDIA-t?
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? -
G18XM8 #40761 A 750ti-hez képest lényegesen nagy a különbség, ég és föld. Ha főleg nv játékokkal játszol, akkor jó választás az 1060. Amd vonalon inkább rx 480-at. Alig drágább a 470-nél, de jobb. Ez is nagyon jó kártya, egyikkel se lőssz mellé. -
xido #40760 Sziasztok!
Tudja-e valaki,hogy a mostani kártyaszámozások takarhatnak-e régebbi tipusokat erőviszonyban?
2gigás tápcsati nélküli 750ti van most a régi gépemben,már minden megérett a cserére és nézegetném az újakat annak fényében,hogy persze jobb legyen..nvidia viszonylatban 1060 körüliben gondolkoznék..vagy a másik oldalon rx470..persze már 4gigás kiszerelésben..
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.04.10. 10:47:13 -
Kadarhun #40759 AMD fronton talán a RX480 8GB széria. de érdemes várni kb 1 ho..jönnek az RX5xxxx -
Oké, vegyük ezeket a 1060 6gigás kártyákat.
AMD fronton mi az ami ugyanezt tudja?
Nincs semmi bajom a Nvidia kártyákkal, csak kíváncsiság. -
Kadarhun #40757 De lehet érdemes várni ezekre! -
WF ugyanaz, csak olcsóbb. -
Kadarhun #40755 Szerintem ennél erősebb nem kell! A procid is elég hozzá! ez kiszolgál még 2 évig tuti! -
Ezt vettem. ( OC-s ) Erről beszéltem. Sima is lehet h van, még olcsóbban.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.04.04. 00:13:45 -
Nem ez a kártya van most Iponon 98-ért?
IPON 1060
Utoljára szerkesztette: blackcalibra, 2017.04.03. 11:07:11 -
Alapból én se akartam, h OC-s legyen. Feleslegesek tartottam azt a + pár ezret érte. De mivel rettenetesen baráti áron kaptam meg, így kihagyhatatlan volt. Most ha giga és asus közt nézed úgy ~20k a különbség. De ha asus-on belül, akkor nincs annyi.
Ipon-on ~106k körül van ez. PH-n legolcsóbb eladónál ~96k.
Most ~95k körül lehet tudok hozni. -
G18XM8 #40751 Akkor ahogy nézem nem éri meg a plusz 20ezret. Főleg hogy egy kis oc-vel gyorsan orvosolni tudod azt a pár fps hátrányt. -
Pár fps-el. Kb.
Minimálisan OC-zott gyárilag. Simákhoz képest nemtudom mennyivel gyorsabb. Én nem tuningolom. Hűtésileg (állítólag) ennek van a legjobb hűtése. Izzasztom wildlands-el, de 60 fok fölé még nem ment.
Szemezgettem én a Gigabyte-al is. Mivel hogy az olcsóbb. De mindíg is Asus párti voltam vga téren ezt meg olcsóbban megkaptam, mint ahogy egyes eladók árulják ph-n (jóval olcsóbb! garisan, bontatlanul), így ennél maradtam. Paráztam a gigától, hogy coil whine-os lesz, akkor gariztathatom egyből... Ezt nem akartam kifogni. Haver MSI-t vett, mert az a tuti. Nah ~2 nap után kuka. Vissza Ipon ~1.5 hónapig nem volt vga-ja. Így arról se sokat hallottam biztosat, persze valaki azt isteníti. Más gigabyte-ot vett, annak jó, de a net meg tele van vele, hogy cw-os (a rev 1.0)
Wildlands így fut:
Elég szép beállításokkal, játszahó fps-el. Játékban simán 40 fps felett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G18XM8 #40749 Csak érdekesség képpen. Mivel tud többet ez az asus strix, mint pl. a kb. 85ezer forintos gigabyte 1060 6gb?