Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2012 vége körül jön a DX12 az XBox720 és/vagy a Windows 8-al.
2015-re van datálva a DX13.
[merlinw.org]
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
én még az 5xxx-es szériát se hevertem ki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A videokártya a következõ gépbe menne:
Alaplap: ASUS P4PE
Proci: Pentium 4 2.4GHz
Táp: 350W
Memória: 1GB DDR (valami ezeréves Kingston)
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
GeForce 6600-al van kb egy súlycsoportban.
A lent linkelt 7300 is jó vétel annyiért. Persze ezekkel max dolgozni/multimédiázni lehet, játék téren 2005-2006 környékén marad.
[merlinw.org]
és ilyen áron inkább hasznátlan vegyél, valami értelmesebbet - már, ha játszani is akarsz. milyen gépbe menne egyáltalán?
Forza.
[merlinw.org]
Tervezem egy új videókártya vételét. A keret elég szûkös, mindössze 10000 Ft áll a rendelkezésemre. Egy nVidia GeForce FX 5700LEQ 256MB-osat néztem ki magamnak. Valami vélemény errõl a kártyáról? És még egy kérdés: a "LEQ" mit akar jelenteni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézz meg teszteket melyik a jobb az ötezres elvileg modernebb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jövök megint a videókártyámmal...😊
A kérdés az lenne hogy az XFX HD-487A-ZWFL HD4870 1GB GDDR5 kártya 33eft-ért reális vagy elírás lenne? Megéri ennyiért? Mennyivel jobb mint a 4850? Léciazt is vegyétek figyelembe, h a keret max ennyi, ennyibõl mi a legjobb választás játékra? Nem akarok hd-ben játszani...
Köszi
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
Aszem én itt szálnék ki a vitából/beszélgetésbõl, amikor már nem tudom mi minek a rövidítése (Lock-on még megvan 😊)
De hálistennek én olyan játékkokal játszom, ahol nincs gond, pedig töbségében nem maiak (cs:sorice, néha 1.6, sõt múltkor 1.5 😄, lfs, rbr, ezek mellett persze gyakran kipróbálom, a legújabb játékokat, de ott sem volt gondom eddig)
Ami használható jelen pillanatban mindkét gyártónál és persze idõtálló azok kb egy árban is vannak a teljesítményük is kb azonos. ATI nál nagyobb a skálázódás többféle megoldásuk van míg az NV valóban a 460 -450 el tud labdába rúgni.
Mondjuk azoknak elég jól lõtte be az árát,de akinek van egy gtx270-75-80 as karija nem hiszem ,hogy lecserélné,már ha nem megszállott. De ugyanez van az ATI négyezres szériájával. Ott talán a fogyasztás jobb az újabbaknál ami elgondolkodtató lehet. Ami igazán jó az horror drága mindkét cégnél.
Azért kérdeztem, hogy milyenek az újabb ati kártyák, -illetve azokkal nincs is gond- ha már kiforrott driver van hozzá. A prohardveren írtak az 5750/5770 fórumban drivergondokról win7 alatt, de talán ezt már orvosolták. Kíváncsi leszek, hogy a gtx460-asok hogyan fognak muzsikálni. Ár/értékben egészen jónak tûnnek, csak lehetne egy tizessel legalább olcsóbb😊
NV 8800-ig jó volt (ma csupán a GTX460 és talán a 450 használható, éri meg az árát), míg AMD-bõl HD4-tõl felfele (HD3 is, de játékra az már lassan kevéske).
[merlinw.org]
Úgyhogy a mostani gép még húzza amíg megy (már nem sokáig, vinyó csere volt, kattogott, de elég ramaty már az egész), aztán új lesz, de majd kicsit késõbb)
Laci, gtx460-asból csak 1 gigásat néztem az 59k, de megy az még lejjebb is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezek alapján a következõ kártyák jöhetnek szóba:
ATi 1950 Pro
ATi HD2600XT
nVidia 7900 GS/GT
nVidia 8600 GT
Mivel viszonylag régi játékosokról van szó, leginkább az érdekelne, hogy normálisan mûködnének-e a gépemben a 380 wattos Hipro táppal, a Gigabyte AM3 MA785GT-UD3H alaplappal, egy AMD X2 240-es procival, 2x1 GB-os, 1333 MHz-es DDR3-as RAM-mal. A HD2600XT-tõl és a 8600 GT-tõl nem félek, inkább a két öregebb nagyágyúról tudom elképzelni, hogy nem tetszenek majd a tápegységnek...
Szóval a kér(d)ésem az lenne, hogy akármelyik kártyát választhatom-e vagy a táp teljesítményét figyelembe véve inkább csak az újabb és energiatakarékosabb kártyák között nézelõdjek, és hogy a fent felsorolt kártyák közül melyiket ajánlanátok a leginkább (leginkább Test Drive Unlimitedre 😄). Persze egyéb javaslatokat is örömmel fogadok.
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Forza.
DX11 ben szerintem semmit nem fognak érni , bár egy olcsó alternatívának jó lesz az. Mondjuk az ellenlábas 5750 es radeonok sem világmegváltó DX11 es cuccok.
Ez az egész DX11 is olyan mesterkélt nekem ,nem tudom,hogy szükségünk van e rá még a jelen helyzetben.