41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#35493 ha új és garis, akkor annyiért jó!
(ellenfele a 6870 lehetne, sebességben azonosak, az amd megoldása kevesebbet fogyaszt - viszont 48k alatt nem láttam ...) -
#35492 45k -
#35491 ha elég olcsó.... -
#35490 Mi a véleményetek erről a videókártyáról?
http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX4702DI1280MD5/
Q6600 mellé, asus p5kpl am epu-s lappal, 4 giga gskill 800mhz rammal, giga 450w-os táppal? -
#35489 Mivel nincs mas megoldas, ez aggaszt a legkevesbe. Ha olyan kepminosege lesz mint a regi sima svideo to RCA kabelemnek, ami ment az ezereves analog TVmbe, boven elegedett leszek. Nalam csak az a lenyeg, hogy le tudjam cserelni a 4850-t, mert mar itt az ideje, annelkul, hogy LCD TV-t kellene vennem, vagy egyeb ennel sokkal dragabb megoldast valasztanom. -
#35488 én anno relative sok vga2svideo konverterrel "játszottam" és mind borzalom volt az akkori voodoo3ak svideo kimenetéhez képest.... :(
(de hátha azóta fejlődött a tech) -
#35487 Egy magyar srac ajanlotta. Azt mondta, hogy a kepminosege olyan mint a regi kabelek eseteben. Az nekem pedig boven eleg. De majd ha megjon 2-3 het kb. akkor majd megirom, hogy milyen. -
Bucsek #35486 nagyon köszi :) -
#35485 Bőven elég. -
Bucsek #35484 köszönöm, esetleg még annyi, hogy ha felhúzom a procim, (core 2 duo e8400) akkor is elégnek kell lennie? -
#35483 Elég kell ,hogy legyen. -
Bucsek #35482 Sziasztok, tegnap megvettem a kiszemelt kártyámat: GTX 460, nagyon megvagyok vele elégedve, csodát művelt a gépemmel :D Az a kérdés merült fel bennem, hogy elég e neki az 500W-os enermax liberty tápom :-\ ?
1 dvd író, 1 vinyó, van a gépbe, amit még kell tápolni, na meg a alaplap cpu ugye. szóval szerintetek? -
#35481 hulladék és trágya között lesz a minőség szvsz :)
mindenképpen számolj be róla, ha megveszed! -
#35480 Na megtalaltam a megoldast az analog TV osszekotesere az uj VGAkon. :D
Raadasul nem a 200-300$ kategoria, hanem csak 55$
HDMI to Composite/S-Video Converter
-
#35479 1400x900-hoz majdnem elég az analog, de fullhd mellett már nagyon homályos/szellemképes lenne a képed -
#35478 Sziasztok!
Egy ilyen kártyát szeretnék:
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1098
Jelenleg ilyenem van:
http://www.guru3d.com/article/palit-geforce-gtx-260-sp216-sonic-review--test/
Cserrélném és 13k-t kéne rádobni, megéri a váltás?
Nemtudom a tápom elbírná e ?Gigabyte superb 460w , q6600 4 giga ram mellet.. -
#35477 Kösz az infót, mindig van mit tanulni informatika téren.
Egyébként az én LCD-en csak a régi kék csatlakozó van. Egyébként LG Flatron W1934S modell. -
#35476 jah, DVI-I
(de amire én válaszoltam, az az hogy a DVI digitális-e) -
#35475 Meg DVI-D :D Meg az sem mindegy, hogy dual link vagy single link etc. -
#35474 VGAkon többnyire ha jól tudom DVI-I van. DVI-A-t én még nem láttam egyiket se (nem sok értelme lenne, analógnak dsubot szoktak rakni) -
#35473 dsub analog, a DVI pedig nem létezik - van DVI-I (ezen ott a digit és az analog jel is), a DVI-D (csak digitális), DVI-A (csak analog). köznyelvben kissé bénán terjedt el... :)
az LCD monitorokon pedig - már amiket érdemes megvenni - mindig van DVI bemenet, analogon nem szabad hajtani őket (rossz lesz a kép) -
#35472 Akkor nekem tényleg régi VGA-m van. :):S A DSUB az analóg, a DVI a digitális? Ez jól tudom? Én azt hittem az LCD monitoron majd DVI lesz, de nem. -
peter9228 #35471 Dehogynem!
Először letörlöd a drivert, kikapcsolod a gépet, kiveszed a régi kártyát, berakod az újat, letöltöd a drivert és telepíted. -
Bucsek #35470 köszönm, szóval nem is kell letörölnöm az előzőeket? -
#35469 Töltsd le a legfrissebb drivert, kapcsold ki, cseréld ki, kapcsold be, telepítsd a legfrissebb drivert. -
Bucsek #35468 Sziasztok, tervezek egy VGA-t GTX460 azt mondták páran jó lesz a mostani procimhoz még (intel core 2 duo 3ghz (e8400)) és azt kérdezném, hogy ha megvettem a kártyát mi a menete az berakásának? töröljem le az előző videokártya illesztőprogramját? vagy csak simán kapcsoljam ki, cseréljem ki és inditsam el a gépet?nem lép fel valami hiba? a kártyák típusa ugyanaz, vagyis Nvidia, a drivert frissítem majd, csak azért megkérdezem itt, mert még sosem vettem alkatrészt, mindig új gépet vettem :D
köszi. -
#35467 Sok-sok éve NEM tesznek DSUB kimenetet a VGA-kra, talán nem véletlenül. Viszont adnak hozzájuk egy ilyen pofás kis átalakítót és teljes értékű DSUB kimenetet alkothatsz ezzel:
Akinek már ez sem jó, az nem nóóómális. -
#35466 áruld már el, mi ez a vga csati fetisizmus? :))
átalakítóval miért nem jó neked a dsub kimenet??? (ami a DVI-I csatlakozó analóg részét vezeti ki) -
#35465 Azt hiszem az a heatpipe-os Radeon HD5670 lenne a legjobb választás. Egyedül hibája, hogy nincs rajta sima VGA kimenet. Meg az ára. :)
Egyébként manapság tényleg lehetetlen - mert ezt mondták - másik ventilátort találni egy Gainward Geforce 8600 GT-re? Van rajta hole 4cmx4cm, 5.5 c átmérővel és 6.8 cm átmérővel. -
#35464 Én ahogy közel hajtottam a fejem a géphez hallottam, hogy az Asus alaplapom veszekszik a Gigabyte kártyámmal :) -
Puhos #35463 Sajnos és is sz@rban vagyok ugyanis nekem is ASRock lapom van és Sapphire vga-m!
De ezt azért nem az én agyam adta ám ki! -
#35462 64bites memsávszél - játékra alkalmatlan -
#35461 Szerintem nem akarod te azt a VGA-t, az meg a te mostani kartyadnal is lassabb, de vagy ketszer. :D -
#35460 Ez nem semmi darab + DDR5 és 1GB memória. Egyedül hagyományos VGA kimenet nincs rajta, persze ott az átalakító. (Pedig LCD monitorom van)
És ez milyen? -
#35459 Vagy marad neki a hasznalt piac es vesz egy 4850 koruli VGA-t azok mennek 13-15 korul es kb vagy 2,5X gyorsabb mint a jelenlegi VGA-ja. -
#35458 az a gond, hogy a mostanid + 15k környékén már erősebbek a kártyák és passzivat nehéz találni...
ez esetleg?
ez már elég "komoly" teljesítményű kártya és garantáltan hangtalan :) -
#35457 ahh komolyság. :D -
#35456 Hááát... talán cirka 15000-et össze tudnék szedni rá, főleg ha a mostanit eltudom adni. És lévén high-end modellre úgysem futná és nem is lenne rá szükségem, jobb lenne egy egyszerűbb modell, ami valószínűbb hogy létezik passzív hűtéssel. Hogy legalább csendes legyen a gép, mert hallgattam a VGA nélkül és hát egy álom. Pedig azonfelül 4 ventilátor.
Persze az is a dilemmám, hogy mi van, ha veszek egy újat, ami ugyan olyan vagy még hangosabb? :S Meg vásárlás előtt szeretnék kicsit körbeérdeklődni is, mielőtt megvenném az első olcsó és jónak tűnő kártyát. -
#35455 Csak lapot kell venned hozza...
-
#35454 asszem fusionos alaplapot gyárt a sapphire, abba ellőheted :D