537
mi a menő manapság?
-
#191 Na itt az első eredményem,mely pár kör után született(az elsőt nézzétek):
Nem tudtam ingame kilopni a képet,mert csak az autót lopja ki,a táblázatot nem.(sima alt+p-vel akartam) -
#190 Beszallok en is sztem.
Igaz GCt meg meg nem vertem, de ki tudja. -
#189 Aha,játszottál vele?
Szerintem nagyon jó kis száguldozós program volt. -
#187 Az Ultimate Race Pro-t ismered? Még a Voodoo 1-es koszakban jött be.
Annak is azt mondták lesz folytatása Ultimate Race Rally néven.De se egy kép,info...szerintem bele sem fogtak a folytatásába :( -
#185 Sajnos nincs,én is vártam régen,de sehol sem láttam.
Egyszer láttam egy újságban még a nyáron,hogy egy Geforce2Mx-hez adták ajándékba a Rage Rally mellett. -
#184 én már rohadtul várom az uj toca-t!!! megint az lesz a best! -
#181 Áá, kimerítő volt ez a hétvége. :))
De nem felejtettem el a versenyt,csak fel kell készüljek rá lelkileg :)) -
#178 kocsog ea
ezzel csak azt éi el hogy kponzolon is ráálnak a kalozkodásra.
csak a pc mindennél előbb volt...
ennyi
meg az nba2002 is: ( -
#177 mi a best idő amit megkéne dönteni? -
#176 Az első pálya neve: Celtic Ruins
Forgalom kikapcs igaz? -
#175 en addig fel sem installalom amig nem beateli meg valaki a koromet.amit most nem irok le mennyi.
majd ha megvan csak annyit irok: megy az install:) -
#174 figyi a gep gyari ideje 1:30 korul van az az elso palya. Ilyen angol tajas beutesu.
Majd megmondom mi a neve.
-
#173 nfs4 elso palyaja jelenleg.
jo korozgetest:)
tehat car tuning mehet(a gamen beluli opcioban)
ugyesen aztan:)
Mclaren F1 erosen javalott hasznalatra:P
-
#170 Akkor jöhetek én is?
Milyen kocsival és melyik pályán? -
#168 az hoyg azt sem tom miről beszélsz:) -
#167 Aztán hogy menne ez?
Beszállhatok én is?
Az Nfs4-ben a végén kiírja a köridőt,azt ki lehet lopni Alt+P-vel.Azt a képet linkelnénk be?
Nos? -
#166 mi a csodalkozas targya. -
#165 ???????? -
#164 nfs2se, illetve Nfs4 korido champ.
Jah nfs4be az elos palyan ha lehetne ,mig nfs2seben a kernguruson.
aztan nem csalni hogy belojuk ezer loerosre a verdat ..:P
kulon utilyityvel.
csak a car tuningba mahinaljatok. -
#163 miről is van szó? -
#162 királly.
siess:)
azt gyors legy:) -
#160 ahoyg elnézem tényleg a TOCA a best szimulátor.. és jő az uj TOCA! az megint tarol..remélem nemsokára megint meglesz a TOCA2:) és remélem megcsináltatom a kormányomat és jöhet a HENT:) -
#159 ja az csocso volt, elneztem: akkor amit Wizardnak irtam az csocsonak ment.
Wizard: 4ben korido verseny?:) no mit szoosz?:)
perzs csak alap gyari gepekkel, es lehet allitgatni.
ellenorzes hat azt nem tudom hogy:)
ingame shottal, gondolom valahogy lehet csinalni.
-
#158 iratva mindegyik game nagy siker pcre.
Lehet rajottek hogy mas piacon tobb lovet lehet realizalni, nem pedig a piacon kot ki a termekuk 4 perc alatt:)
azert megiscsak konzolos (oseredet) a NFS sorozat, szal nem tesznek ezzel semmi hihetetlent.
Wizard: 2se-vel, es a 4reszel.
-
#157 ...a legjobb két b-vel... :) -
#156 Így igaz, 4 a legjob!
Nem tudom elhinni,hogy az Nfs6-ot csak Ps2-re akarják megcsinálni?
Ez enyhén szólva szemétség lenne az EA-tól,ha nem veszik figyelembe,hogy a Pc-s társadalomban mekkora sikere volt mindegyik résznek (még a 2-nek is). -
#154 mi 2 se 4? -
#153 na fonokok? NFSbe ki ohajt versengeni?(2 se, 4) Gt3ba, ?:) valaki nem igaz mááá:) -
#151 Hát a grafika!
Most már átlátszóak a kocsik üvegei :))
Ja,és ott az új autóosztály (csak kár,hogy mindegyik ugyanaz a típus: Chevrolet Camarro) -
#146 izé..MCO kibebaszott szar lett!!én még bétateszter voltam kormánnyal is siralmas volt!!!
és kár hogy ONLINE mert hatalmas feeling öszeraki egy kis szar Bel Air vagy egy Shelby-t!!!NFS5 irányitásával csodálatos lenne! -
#145 azt mondtam a legjobban van modellezve benne az hoy menyi gázt/féket nyomsz benne...érzed nagyon jol...én pl ugy gameztam hogy rendesen so közuti köcsöggel és rendesen betartottam midnen szabályt..indexeltem meg midnen:) tök cool volt:) heheh nagyon bejön...ez nemigaz hogy elfogult vagyok...most is az nfs3-4 volt fent nem az nfs5!!!
uj pályák vannak nfs3-4 hez vagy csak autok???
nekem is kéne az a cd-cske:) -
#144 Na csá, mentem aludni!
Remélem holnap/ma is ilyen jót beszélgetünk! :) -
#143 Nem tudom.Én csak arra emléxem,hogy az Insane-t anno még Off the Road-ként,majd később Land Raiders-ként mutatták be.Ezek után lett Insane. -
#141 Igazad van.Mimdegyiket ismerem,játszottam is velük.Egyedül a Slipsteram 5000-et nem ismerem.
Nekem az alapnak a Screamer első és második része számít.Ez a 2 játék mind a mai napig fent pihen a vinyómon.
Én még kiemelném a Megarace 2-t melyhez foghatót azóta sem csináltak (hangulatilag).Azonban a Megarace 3 inkább ilyen podos-űrhajós,mintsem autós.Ami megmaradt benne a régi,az Lance Boyle :)
A Fatal Racet egyenesen imádtam a nehézsége miatt :) Annak idején felröppent a hír,miszerint lesz folytatása...de mint tudjuk,az ilyen hírek nem mindig igazak :(
Az ember egyre jobban akar nyomulni az újabbnál újabb játékokkal és közben észre sem veszi,hogy hangulatilag meg sem közelítik az akkori "nagy öregeket". -
#139 Lehet,hogy van hangulatuk,de a kocsik irányítása valahogy nem az igazi...
De hát egy arcade játéktól nem is várhat az ember profi szimulációt. -
#136 Hát ja!
Azért elég szar ügy ilyen progikkal kijönni,ráadásul párhuzamosan az Nfs sorozatokkal: Td5=Nfs3, Td6=Nfs4 .
Asszem már csak ezért sem rúghattak labdába,pedig voltak bennük régi autók is,csak... -
#131 Szerintem azért nem olyan sz*r az Insane!
Nem azt mondom,jó a Screamer 4x4,de az inkább vérbeli offroad,az Insane pedig akciósabb,pergősebb.Értem ezalatt a rengeteg játékmódot,a változatos kocsikat stb.
A S4x4 meg azért jó,mert igazi offroados feelingje van:tudsz különböző kerekeket,motort,felfüggesztést választani.
Szal én nem igazán említeném egy lapon a két játékot.
A Gamestar-os dologról meg annyit,hogy az Insane-t sokkal hamarabb kezdték fejleszteni,mint a S4x4x-et.Ezért írtak róla annyit.A S4x4-et meg inkább csendben csinálgatták,de ha jól emléxem,ő is elég jó értékelést kapott az újságtól. -
#129 Mármint a Rally Masters :) -
#128 Aha,sokat játszottam azzal is.
Tetszett,hogy az akkori gépemen is simán futott.
Érdekes,a Pc-s újságokban nem sokat hallottam róla,pedig elég jól sikerült minden tekintetben. -
#126 Hát ezt mi nem tudhatjuk igazán.
Miket kedvelsz jobban,a szimulátorokat vagy az arcade stílusú autósokat?
Nekem a másik kedvencem a Colin 2.Abban igazán lehet érezni a lóerőket :)