Országúti Autószimulátorok!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gamestar szerint inkább arcade.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Szerintem sajnos bukás lesz. (mostanra)
Közel van a "t" meg a "z" 😊
Megvan a Paris Dakar Rally is,csak nem tudom feltenni(vmi hibás a cd-n)
Azzal csak az a bajom,hogy eléggé irányíthatlan 1-2 kocsi benne. 😞
A Trans Am-ről meg legutoljára vagy 2 éve láttam képeket. 😞
Mikor kipróbáltam,egyből a S4x4 jutott az eszembe,hogy annak bezzeg van fizikai modellje...
Ugyanígy van ez a Ratbag másik játékával,a Powerslide-dal is.Hiába a szép grafika(még most is jól néz ki,pedig már van vagy 3-4 éves) ha nincs megfelelő sebességérzet hozzá.
Arcade kategóriában szerintem a Nfs4 a legjobb!Ráadásul külön királyság,hogy egy csomó plusz kocsit lehet hozzá letölteni a netről.Én pl. már régóta csak plusz kocsikkal játszom.A kedvencem egy gyönyörűen kidolgozott 69es Mustang.
Az Nfs5-öt játszottam bill.-ről és kormányról,és nekem bill.-ről is bejött,bár kicsit furcsa az írányítása.
Ja,akinek sebességérzet kell,és képes kicsit elrugaszkodni a földi valóságtól annak ajánlhatom a Star Wars:Racer-t vagy a Ballistics-ot.
Bár ennek a két játéknak aztán halvány gőze sincs a szimulációhoz. 😊
Idő? Ne is mondd bazzee.... én is suxxolok ám ahogy kell... tanulok, mint a barom, és ennek a gyümölcse is meglett... 4.9es átlaggal zártam a fél évet... persze a matektanár beszopatott, és 3ast adott... És szted mi ezért a hála szülői részről??? lehet, hogy búcsút vehetek a gépemtől, és akko igazán nemtom mi lesz a chq-val... meg amúgy is baszki szalagavató, érettségi, felvételi (a jogosítványt már nem mondom, mert ultra happy vagyok, ma vége az egész hóbelebancnak, átmentem forgalmi vizsgán, az egész világ leszophatja a retkes faszomat!!!) meg minden egyéb szar... és ha szabadidőm van, akkor olyan padlón vagyok agyilag, hogy semmi energy nincs írni... amúgy ezért is szeretem az autós meg egyéb kretén játékokat... és ezt nem értik a PC-sek!!! Ők imádják a stratégiát, meg az FPS-t és azt mondják, hogy a stratégiához legalább ész is kell, az FPS-hez meg jó reflexek... Há bazz. amikor én játszom már total KO vagyok, se pattogni (reflex), se gondolkodni (ész) nincs kedvem, energiám meg semmi másom. Ilyenkor sokkal szívesebben száguldozok, vagy akár zúzom az ellent a Ready2Rumble Boxingban... És emiatt nem érzem magam igénytelen játékosnak, egyszerűen arról van szó, hogy nálam a játék tényleg pihenés kateg, nem aktív időtöltés...
Na ennyi voltam mára asszem, mert holnap hajnalba be kell mennem a rohadt ribanc kurva kurva kurva szalagavató főpróbára :-((((((( És aztán felvételi előkészítő 4 teljes, hosszú, kimerítő órában :-((((((((((((((((((((((((((((((( imádkozzatok értem!
de azok sem 1600lovasak:9
Gamer Te mennyit nyomsz.. NFS4, NFS2 se, GP3ban?😊
Bazzeg GB nagyon sajnalom hogy meg mindig😞 ne jottek meg a cikeim, de felev miatt nagy szarban vagyok, es (nem suli miatt na azt nem azert😊 a geprol is minden anyag letorlodott (Melyforma tesom altal rulezz😊 es igaz aprankent de dolgozok egy jopar cikken,
elozetesek, jatektesztek, leirasok??😞ez azert hosszu lenne😊 illetve az elmelkedos cikek, es az Snes cdm, 64dd, virtual boy, stb cikkek ios still in developmentben vannak.
Szal nem hagytam ott a consolehq-t csak az idom elrabol tole sajnos es a konzolaimtol is😞
HAt en az elvetemult barom kategoriaba tartozom.
Kormanyos korok suxx😊
Egyebkent nekem nem szallt le a fejem a GP3 sebessegetol..
epp hogy lassunak talalom nem nem a sebessegerzetet, hanem a verdakat 😛P
MEhetnenek tobbel is.
ezert szoktam neha 1200-1600loeros gepekkel versenyezni... ugy jobb😊
Sztem nagyon kevés az autószimulátor, én ezeket nevezem igazi szimunak:
Screamer 4x4
Nascar 4
STCC 2
Grand Prix 3
Próbáld ki bármelyiket! Nyomsz egy satuféket és pl. a Screamer 4x4-ben nagyon rövid távon megáll a verda, és faszán beleng a kasztni, ahogy az kell (majdnem orrabukik a járgány), vagy ott a GP3, ahol úgy gyorsulnak a gépek, hogy majd elszáll a fejed... NFS5-ben meg a 250-et alig tudom megkülönböztetni a 130tól. Meg ott van az is, hogy 160-nál kitekered kaxra a kormányt és a kocsi alig fordul és húzza a csíkot mint az állat... sztem úgy keresztbeállna és felborulna mint a szar... Nekem is a 3-as rész tetszett a legjobban az NFS-ekből, azóta csak grafikailag tupírozták, meg folyton átírták a fizikai modellt... és az eddigi legösszebaszottabb fizikai modell szerintem az 5-ben van... Vagy ott van az a dolog, hogy elindulásnál tolod a gázt, ahogy kifér, kitekered a kormányt és egyszerűen annyi történik, hogy a gépsárkány húzza a csíkot + fordul... Hát sztem valahogy egy HÁTSÓKEREKES többszázlóerős vas nem így reagálna ilyen mozdulatokra... És ne essék félreértés, az NFS5 valóban egy briliáns játék. De nem szimulátor!
Az, hogy kormánnyal könnyebb, az meg szintén gyíkság sztem... A GP3at, ami talán minden idők legélethűbb autós játékának titulálható, billentyűzettel is úgy nyomja egy-két elvetemült barom, hogy majd összeszarom magam! Frigy! Nem attól függ milyen vagy egy játékban, hogy mivel játszod, hanem hogy mennyire vagy fan...
amúgy NFS5-özni lehetne valamikor
Nem hagyom ott mert ez e gep csak ideiglenes nalam is..(tudod ami volt fixen mar elcsaptam)
GT3ban akkor nem erdemes nyomni,😊
Nah azokat a korpket amiket mondtam ... vesd rá magad😊
vagy akarki.
mindjart benyomom azt a linket ahol lehet nezni, nem a kormanyosok csak a faszak.
GT3ban akedvenc palyamon a rekorder is controlleres.
2mpvel jobb mint a masodik kormanyos.
Hat nekem sincs sok ellenfelem akivel nyomnam.. akik meg voltak mara meguntak (mindig alulmaradtak😊
NFS 2 Se ben (wild modban) az outlaw palyan (kengurus) szoljon (es mutassa is meg) aki bilentyuzettel ferrari f50essel 1:20:47alá megy.
Annak kezet csokolok.😊
Jo mokat.😊
De telleg essetek neki.
NFS 4 ben (akkor maradjunk csak billnel) 1:05:96 (asszem, minden tuti csak az nem hogy 05, avagy 06) ot aki megdonti elso palyan (Mclaren F1el.)
Jo mulatst. (arcadeben itt is)
Abbol indulok ki hogy mar elvertem egy ket kormannyal meno embert benne nem is kicsit.
GT ben sem a legjobb gamezosok kormanyosak... nezzetek meg A RACING LINE OLDALAT.
Ott rengeteg konzolos autos gamehaz vannak minden palyahoz rekordok, feltuntetve hogy iranyitoval avagy kormannyal nyomjak.
TE CSOCSO most remelem nem haragcol rám?😞
En csak azert mondom hogy NFS4 be kampo , hoaba jottok kormannnyal, mert elvertem (az eleinte szamomra is megdonthetetlennek tuno ) koridot.1-1,5-2 Mpvel.
azon a szaros kis elso palyan.
azé mert szereztél arany jogsit nehoyg azt hidd csak te tudsz vezetni!!!amugy gondolkodj már hogy tudnál megverni??? ezért tetszik az nfs5 mert fél fékkel el tudsz meni..mig bill en ez vagy fék nélkül-t jelent vagy satu fék😊))) kormány vs bill.. ez nem kérdéses!!jut eszembe
nézem az stcc2 honlaőpját a legjobb gamezosok kormányosak!!!
amugy nemtudom miért gondolod hoy megvernél..amugy össze kéne ününk sajna tényleg nemsok ellenfelem van😞 nem azért mert jo vagyok hanem mert nincs ellenfél...amugy mondtam a gt3 al életemben elöször gameztam..és körbe álltak a d pavilonban vagy hol.. halod😊 tudod megkora feeling volt?😊)
Riszpekk
SZépek, jók, bonyolultak, de ha versenyfeeling kell, akkor csak a HEAT jöhet szóba.....
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
MS FFW szerelde kerestetik!😊
Riszpekk
http://druglord.buzz.hu/ ;)