537
mi a menő manapság?
-
#248 Hitman: Persze, a te rekordod sokkal ertekesebb! Szamomra is lenyugozo, amit kihoztal az alap McLaren F1-bol! Gratula hozza! Nekem csak ezekkel a Rally autokkal elvezetes az NFS4. Ezekkel probalok naprol-napra jobb koroket futni, de meg messze vagyok a profi... -
#247 Á,nem! Ha azt mondtátok a McLarennel kell menni,akkor én azzal megyek.Csak poénból veszem fel az Audi TT-t,hogy lássam mennyire egyszerű is jó köröket futni :)
Ohó,akkor csak jobb az én rekordom,nem? :)) -
#244 Csak mostanra ért le teljesen a kép: ha jól látom 1 század mp-vel gyorsabb vagy!
Muszáj belinkelnem :)
-
#243 Kösz,de látom te sem panaszkodhatsz :)
Én még anno az Nfs3-hoz pakoltam fel egy csomó rally autót,de most az nincs fenn a gépemen,csak a 4,ott meg inkább a régebbi,"muscle-car"-okat erőltetem.
Szeretem a rally autókat ebben a játékban,mert iszonyat magas a végsebességük és nagyon hamar felpörögnek.De ahogy látom,ezt te is tudod.
Amúgy megint csiszoltam az ÉN rekordomon:igaza volt GAMECUBENINTY-nek,mert csak a beállítással nyertem 2 kemény mp-t,így a mostani rekordom 1 perc 10 mp 12 századmp.
Ha kell,belinkelem!:)
Most már csak felteszem az Audi TT-t,csak úgy poénból :)
-
#242 Hitman: Kiraly koroket futottal a McLaren F1 GTR-rel! En rally autokkal kuldom :)
(Remelem olvashato lett a kep, tomoritettem rendesen.) -
#241 nah megvan de nem müködik igy sem!!!!! -
#240 és ez magyarban is benne van?? -
#238 te iylen emulálás izé minden file alatt kell lennie?? mertén iylet nem láttam de mst nicns kedvem felteni az nfs4 et megint -
#236 nemvágom mivan.. az nfs5 sem indul el..azaz az elindul de amikor az introt kinyomom és jön aloading felirat onnan nem mozdul el...ms sux!!! -
#235 kurvajó..nem fogunk versenyezni..az nfs4 exera azt irja hogy nem win32 alkalmazás! iylet nem basztam..hiába crack arra is azt mondja..nem értem..buzi winxp... -
#234 Szega GC!
Most már értelek....a főnök kifejezés jól esik ,de korántsem vagyok record holder semmiben:)))én nagyon keveset játszom ahhoz hogy jó legyek...de igyekszem....GT3ban már nem csak automatában autozom:) -
#233 erről beszéltem! -
#232 hoppá....akkor nem is szóltam:) -
#231 Szega Wizzard...
nemm hát...de én a szabadságról szóltam:) -
#230 a játéktermek vacakok a 80-as évek technikájára épülnek,
amibe meg beleülsz, az jópofa, de 3D sisakkal meglehet jobban oldani, nem kell, hogy panoráma kamerával vetítsenek
de szerintem kellene már valamit változtatni a mostani autós game-eken, mert ez a körözgetés, és a "ja de jó 3 másodpercel jobb mint az előző" szerintem rohadtul unalmas már!!!
-
#229 van egy forma 1 es gamez ahogy kanyarodsz ugy bedül a szerkezet..hát nem nagyon jön be.... -
#228 tudod ez már egy kicsit régi.. a ferrary chalage is ilyen... 3 képernyő meg minden... de ha komolyat akarsz van olyan hogy egy igazi autoba kell beülnöd kurva nagy kivetitő van elötted.. egy kicsit komolyabb -
#226 én nem a grafikára mondtam, hogy ez a jövő, hanem a helyszín/játék stílusára
egyébként meg 2002-t írunk és ahhoz képest ez a GTA3 eléggé gyér, (persze ezek nem PC-s képek ugye)
az új áttörés a közeljövőben a perifériák fejlesztésére fog áttevődni, persze a force feedback már rég a piacon van, de az igazi vezetés-szimulációhoz kevés
dollármilliókat költenek most ezek fejlesztésére, ja, és ne tévesszen meg senkit ez nem játékterem!
nemcsak a kormány, hanem az ülés teljesen alkalmazkodik az útviszonyokhoz, és pl. amikor kanyarodsz, vagy fékezel olyan érzésed lesz, mintha tényleg kocsiban ülnél
és persze ezekhez majd ajánlott lesz 3D-s sisak, ahol 120 fokban láthatod a képet -
#223 Na király,pedig azt hittem,legyőzhetetlen vagyok :)
Nem baj,feladtad a leckét,tudok én még ezen javítani :)
De tudod: semmilyen külső program tuning,McLaren F1,Celtic Ruins.(csak a jóindulat beszél belőlem :))
Nekem van egy plusz Audi TT-m,aminek a max. sebessége kb. 4-500km/h.Majd azzal megyek mostmár :) -
#221 Linkeljél be róla képet ! :)
( hiszem,ha látom :))
Ja,billentyűzettel nyomom,nem olyan jó kormánnyal. -
#218 Jóvanna,én csak benyomtam egy átlagos rekordomat :)
Mér,amúgy mennyi a rekordod ? -
#215 Gerzson ez a jövőőő?
jaj ne....fáknak köralakú az árnyéka?pont a fa alatt...könyörgöm!!!.. én nem vagyok egy szőrszálhasogató poligonmániás...sehol egy kutyaszar sétáló manuszkák vagy szemét az utcán...ez csak egy terepasztal, remélem életszagúbb lesz. -
#214 na még 2....GTA3
kihagyhatatlan....és lesz PC-re is...coooool
-
#213 nemsoká, pontos dátumot nem tudok...sajna -
#212 GTA3
GT3
-
Borg #211 PCre is van GTA3? -
#210 Szega!
Ha igazán szabadságra vágytok..akkor GTA3....
Ha meg igazán pofás autókára akkro GT3....
(ez GC-re nem vonatkozik....neki mindkét játék oriási csalódás volt....)
mohuss
-
#208 Bocs,de visszatérnék az Nfs4-hez.Újabb körrekord:
Mivan,csak én érek rá körözgetni? :)
Vagy csak nekem fut eme remek játék? :))) -
#207 Nekem nagyon bejönnek az ilyen kötetlen pályás autósok is,bár ezekből nem sok van.
Ami igazán tetszik,az a Driver és a sokat fikázott Midtown Madness 2 (ami szerintem nem olyan szörnyű,bár ennyi bug egy játékban már kicsit sok :))
Az lenne a király,ha a nagyvárosból kilehetne menni a "vidékre" is :) Szóval mész a városban,majd külváros utána zöld övezet és így tovább.Ja és ha változnának a napszakok is.Ezt hiányolom a legjobban,amit szerintem nagyon jól megcsinálták a lejjebb említett Ultimate Race Pro-ban.
Lesznek ilyesmi játékok mostanában?
-
#206 ilyen lesz is? -
#205 próbáljatok az NFS-től elszakadni egy kicsit,
én valami ilyesmire gondoltam:
változatos környezet,
kötetlen útpálya, és a célhoz több irányból is el lehet jutni
ezáltal a játék sokkal interaktívabb lenne, és sokkal lassabban lehetne megunni
Ez a jövő!!!
-
#204 Ok.
Marius: próbáld meg itt: www.gamecopyworld.com -
#202 Az meg ott van a kép jobb alsó részén.
Amúgy a köridőt más esetben nem tom kilopni. -
#199 B17 The Mighty Eighth
Ehhez a röppentyűs játkéhoz keresek crack file-t. Hálás lennék ha valaki megdobna vele, vagy tud olyan helyet, ahonnan ezt le lehet tölteni. -
#198 Szerintem azért szaggat, mert a videokártyádon nincs Direkt 3D ut.készlet, csak OpenGL, azzal meg nem megy semmire a NFS5 -
#197 Nekem elég gyenge gépem van : 333mhz, 160Mbyte Ram
és egy Voodoo 3 3000 videokártya, és max
felbontás+részletességgel nem szaggat, sőt, még
úgy is tűrhető, ha WinAMP-t nyomatok mellé.
Egyébként ez egy kibjó játék. -
#195 nemtom..nekem még nem volt fent xp-n nfs5 -
Deajka #194 Ja ,Op:Xp -
Deajka #193 Üdv !
Feltettem az NFS5-öt. Szaggat. Vaj'h miért ?
Cfg:Cel633@980,256M,Asus7100GF2Mx
Vagy ez normális? -
#192 Gyerünk emberek !!!
(csakhogy fennmaradjon a topic:))
Ja,letöltöttem a Test Drive 3-at.Abban az időben tényleg nagy durranás volt.Kár,hogy manapság nem csinálnak hasonló témájú progikat.