537
mi a menő manapság?
  • Marcell
    Hitman: Persze, a te rekordod sokkal ertekesebb! Szamomra is lenyugozo, amit kihoztal az alap McLaren F1-bol! Gratula hozza! Nekem csak ezekkel a Rally autokkal elvezetes az NFS4. Ezekkel probalok naprol-napra jobb koroket futni, de meg messze vagyok a profi...
  • Hitm@n
    Á,nem! Ha azt mondtátok a McLarennel kell menni,akkor én azzal megyek.Csak poénból veszem fel az Audi TT-t,hogy lássam mennyire egyszerű is jó köröket futni :)

Ohó,akkor csak jobb az én rekordom,nem? :))
  • Hitm@n
    Csak mostanra ért le teljesen a kép: ha jól látom 1 század mp-vel gyorsabb vagy!
    Muszáj belinkelnem :)

• Hitm@n
    Kösz,de látom te sem panaszkodhatsz :)
    Én még anno az Nfs3-hoz pakoltam fel egy csomó rally autót,de most az nincs fenn a gépemen,csak a 4,ott meg inkább a régebbi,"muscle-car"-okat erőltetem.
    Szeretem a rally autókat ebben a játékban,mert iszonyat magas a végsebességük és nagyon hamar felpörögnek.De ahogy látom,ezt te is tudod.
    Amúgy megint csiszoltam az ÉN rekordomon:igaza volt GAMECUBENINTY-nek,mert csak a beállítással nyertem 2 kemény mp-t,így a mostani rekordom 1 perc 10 mp 12 századmp.
    Ha kell,belinkelem!:)

Most már csak felteszem az Audi TT-t,csak úgy poénból :)
  • Marcell
    Hitman: Kiraly koroket futottal a McLaren F1 GTR-rel! En rally autokkal kuldom :)

NFS 4
    (Remelem olvashato lett a kep, tomoritettem rendesen.)
  • CSOCSO
    nah megvan de nem müködik igy sem!!!!!
  • CSOCSO
    és ez magyarban is benne van??
  • CSOCSO
    te iylen emulálás izé minden file alatt kell lennie?? mertén iylet nem láttam de mst nicns kedvem felteni az nfs4 et megint
  • CSOCSO
    nemvágom mivan.. az nfs5 sem indul el..azaz az elindul de amikor az introt kinyomom és jön aloading felirat onnan nem mozdul el...ms sux!!!
  • CSOCSO
    kurvajó..nem fogunk versenyezni..az nfs4 exera azt irja hogy nem win32 alkalmazás! iylet nem basztam..hiába crack arra is azt mondja..nem értem..buzi winxp...
  • mohus
    Szega GC!
    Most már értelek....a főnök kifejezés jól esik ,de korántsem vagyok record holder semmiben:)))én nagyon keveset játszom ahhoz hogy jó legyek...de igyekszem....GT3ban már nem csak automatában autozom:)
  • CSOCSO
    erről beszéltem!
  • mohus
    hoppá....akkor nem is szóltam:)
  • mohus
    Szega Wizzard...
    nemm hát...de én a szabadságról szóltam:)
  • Gerzson
    a játéktermek vacakok a 80-as évek technikájára épülnek,
    amibe meg beleülsz, az jópofa, de 3D sisakkal meglehet jobban oldani, nem kell, hogy panoráma kamerával vetítsenek

de szerintem kellene már valamit változtatni a mostani autós game-eken, mert ez a körözgetés, és a "ja de jó 3 másodpercel jobb mint az előző" szerintem rohadtul unalmas már!!!

• CSOCSO
    van egy forma 1 es gamez ahogy kanyarodsz ugy bedül a szerkezet..hát nem nagyon jön be....
  • CSOCSO
    tudod ez már egy kicsit régi.. a ferrary chalage is ilyen... 3 képernyő meg minden... de ha komolyat akarsz van olyan hogy egy igazi autoba kell beülnöd kurva nagy kivetitő van elötted.. egy kicsit komolyabb
  • Gerzson
    én nem a grafikára mondtam, hogy ez a jövő, hanem a helyszín/játék stílusára
    egyébként meg 2002-t írunk és ahhoz képest ez a GTA3 eléggé gyér, (persze ezek nem PC-s képek ugye)

az új áttörés a közeljövőben a perifériák fejlesztésére fog áttevődni, persze a force feedback már rég a piacon van, de az igazi vezetés-szimulációhoz kevés

dollármilliókat költenek most ezek fejlesztésére, ja, és ne tévesszen meg senkit ez nem játékterem!

nemcsak a kormány, hanem az ülés teljesen alkalmazkodik az útviszonyokhoz, és pl. amikor kanyarodsz, vagy fékezel olyan érzésed lesz, mintha tényleg kocsiban ülnél

és persze ezekhez majd ajánlott lesz 3D-s sisak, ahol 120 fokban láthatod a képet
  • Hitm@n
    Na király,pedig azt hittem,legyőzhetetlen vagyok :)

Nem baj,feladtad a leckét,tudok én még ezen javítani :)
    De tudod: semmilyen külső program tuning,McLaren F1,Celtic Ruins.(csak a jóindulat beszél belőlem :))
    Nekem van egy plusz Audi TT-m,aminek a max. sebessége kb. 4-500km/h.Majd azzal megyek mostmár :)
  • Hitm@n
    Linkeljél be róla képet ! :)

( hiszem,ha látom :))

Ja,billentyűzettel nyomom,nem olyan jó kormánnyal.
  • Hitm@n
    Jóvanna,én csak benyomtam egy átlagos rekordomat :)
    Mér,amúgy mennyi a rekordod ?
  • mohus
    Gerzson ez a jövőőő?
    jaj ne....fáknak köralakú az árnyéka?pont a fa alatt...könyörgöm!!!.. én nem vagyok egy szőrszálhasogató poligonmániás...sehol egy kutyaszar sétáló manuszkák vagy szemét az utcán...ez csak egy terepasztal, remélem életszagúbb lesz.
  • mohus
    na még 2....GTA3

kihagyhatatlan....és lesz PC-re is...coooool
  • mohus
    nemsoká, pontos dátumot nem tudok...sajna
  • mohus
    GTA3

GT3

• Borg
    PCre is van GTA3?
  • mohus
    Szega!
    Ha igazán szabadságra vágytok..akkor GTA3....

Ha meg igazán pofás autókára akkro GT3....

(ez GC-re nem vonatkozik....neki mindkét játék oriási csalódás volt....)

mohuss
  • Hitm@n
    Bocs,de visszatérnék az Nfs4-hez.Újabb körrekord:

Mivan,csak én érek rá körözgetni? :)

Vagy csak nekem fut eme remek játék? :)))
  • Hitm@n
    Nekem nagyon bejönnek az ilyen kötetlen pályás autósok is,bár ezekből nem sok van.
    Ami igazán tetszik,az a Driver és a sokat fikázott Midtown Madness 2 (ami szerintem nem olyan szörnyű,bár ennyi bug egy játékban már kicsit sok :))
    Az lenne a király,ha a nagyvárosból kilehetne menni a "vidékre" is :) Szóval mész a városban,majd külváros utána zöld övezet és így tovább.Ja és ha változnának a napszakok is.Ezt hiányolom a legjobban,amit szerintem nagyon jól megcsinálták a lejjebb említett Ultimate Race Pro-ban.
    Lesznek ilyesmi játékok mostanában?
  • CSOCSO
    ilyen lesz is?
  • Gerzson
    próbáljatok az NFS-től elszakadni egy kicsit,

én valami ilyesmire gondoltam:

változatos környezet,

kötetlen útpálya, és a célhoz több irányból is el lehet jutni

ezáltal a játék sokkal interaktívabb lenne, és sokkal lassabban lehetne megunni

Ez a jövő!!!

• Hitm@n
    Ok.

Marius: próbáld meg itt: www.gamecopyworld.com
  • Hitm@n
    Az meg ott van a kép jobb alsó részén.

Amúgy a köridőt más esetben nem tom kilopni.
  • marius
    B17 The Mighty Eighth
    Ehhez a röppentyűs játkéhoz keresek crack file-t. Hálás lennék ha valaki megdobna vele, vagy tud olyan helyet, ahonnan ezt le lehet tölteni.
  • Yoghurt
    Szerintem azért szaggat, mert a videokártyádon nincs Direkt 3D ut.készlet, csak OpenGL, azzal meg nem megy semmire a NFS5
  • Yoghurt
    Nekem elég gyenge gépem van : 333mhz, 160Mbyte Ram
    és egy Voodoo 3 3000 videokártya, és max
    felbontás+részletességgel nem szaggat, sőt, még
    úgy is tűrhető, ha WinAMP-t nyomatok mellé.

Egyébként ez egy kibjó játék.
  • CSOCSO
    nemtom..nekem még nem volt fent xp-n nfs5
  • Deajka
    Ja ,Op:Xp
  • Deajka
    Üdv !
    Feltettem az NFS5-öt. Szaggat. Vaj'h miért ?
    Cfg:Cel633@980,256M,Asus7100GF2Mx
    Vagy ez normális?
  • Hitm@n
    Gyerünk emberek !!!

(csakhogy fennmaradjon a topic:))

Ja,letöltöttem a Test Drive 3-at.Abban az időben tényleg nagy durranás volt.Kár,hogy manapság nem csinálnak hasonló témájú progikat.