Országúti Autószimulátorok!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Hitman: Persze, a te rekordod sokkal ertekesebb! Szamomra is lenyugozo, amit kihoztal az alap McLaren F1-bol! Gratula hozza! Nekem csak ezekkel a Rally autokkal elvezetes az NFS4. Ezekkel probalok naprol-napra jobb koroket futni, de meg messze vagyok a profi...

Hitm@n
Á,nem! Ha azt mondtátok a McLarennel kell menni,akkor én azzal megyek.Csak poénból veszem fel az Audi TT-t,hogy lássam mennyire egyszerű is jó köröket futni 😊

Ohó,akkor csak jobb az én rekordom,nem? 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Csak mostanra ért le teljesen a kép: ha jól látom 1 század mp-vel gyorsabb vagy!
Muszáj belinkelnem 😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Kösz,de látom te sem panaszkodhatsz 😊
Én még anno az Nfs3-hoz pakoltam fel egy csomó rally autót,de most az nincs fenn a gépemen,csak a 4,ott meg inkább a régebbi,"muscle-car"-okat erőltetem.
Szeretem a rally autókat ebben a játékban,mert iszonyat magas a végsebességük és nagyon hamar felpörögnek.De ahogy látom,ezt te is tudod.
Amúgy megint csiszoltam az ÉN rekordomon:igaza volt GAMECUBENINTY-nek,mert csak a beállítással nyertem 2 kemény mp-t,így a mostani rekordom 1 perc 10 mp 12 századmp.
Ha kell,belinkelem!😊

Most már csak felteszem az Audi TT-t,csak úgy poénból 😊

Marcell
Hitman: Kiraly koroket futottal a McLaren F1 GTR-rel! En rally autokkal kuldom 😊

NFS 4
(Remelem olvashato lett a kep, tomoritettem rendesen.)

CSOCSO
nah megvan de nem müködik igy sem!!!!!
CSOCSO
és ez magyarban is benne van??
CSOCSO
te iylen emulálás izé minden file alatt kell lennie?? mertén iylet nem láttam de mst nicns kedvem felteni az nfs4 et megint
CSOCSO
nemvágom mivan.. az nfs5 sem indul el..azaz az elindul de amikor az introt kinyomom és jön aloading felirat onnan nem mozdul el...ms sux!!!
CSOCSO
kurvajó..nem fogunk versenyezni..az nfs4 exera azt irja hogy nem win32 alkalmazás! iylet nem basztam..hiába crack arra is azt mondja..nem értem..buzi winxp...
mohus
Szega GC!
Most már értelek....a főnök kifejezés jól esik ,de korántsem vagyok record holder semmiben😊))én nagyon keveset játszom ahhoz hogy jó legyek...de igyekszem....GT3ban már nem csak automatában autozom😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
erről beszéltem!
mohus
hoppá....akkor nem is szóltam😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Szega Wizzard...
nemm hát...de én a szabadságról szóltam😊

Gerzson
a játéktermek vacakok a 80-as évek technikájára épülnek,
amibe meg beleülsz, az jópofa, de 3D sisakkal meglehet jobban oldani, nem kell, hogy panoráma kamerával vetítsenek

de szerintem kellene már valamit változtatni a mostani autós game-eken, mert ez a körözgetés, és a "ja de jó 3 másodpercel jobb mint az előző" szerintem rohadtul unalmas már!!!

CSOCSO
van egy forma 1 es gamez ahogy kanyarodsz ugy bedül a szerkezet..hát nem nagyon jön be....
CSOCSO
tudod ez már egy kicsit régi.. a ferrary chalage is ilyen... 3 képernyő meg minden... de ha komolyat akarsz van olyan hogy egy igazi autoba kell beülnöd kurva nagy kivetitő van elötted.. egy kicsit komolyabb
Gerzson
én nem a grafikára mondtam, hogy ez a jövő, hanem a helyszín/játék stílusára
egyébként meg 2002-t írunk és ahhoz képest ez a GTA3 eléggé gyér, (persze ezek nem PC-s képek ugye)

az új áttörés a közeljövőben a perifériák fejlesztésére fog áttevődni, persze a force feedback már rég a piacon van, de az igazi vezetés-szimulációhoz kevés

dollármilliókat költenek most ezek fejlesztésére, ja, és ne tévesszen meg senkit ez nem játékterem!

nemcsak a kormány, hanem az ülés teljesen alkalmazkodik az útviszonyokhoz, és pl. amikor kanyarodsz, vagy fékezel olyan érzésed lesz, mintha tényleg kocsiban ülnél

és persze ezekhez majd ajánlott lesz 3D-s sisak, ahol 120 fokban láthatod a képet

Hitm@n
Na király,pedig azt hittem,legyőzhetetlen vagyok 😊

Nem baj,feladtad a leckét,tudok én még ezen javítani 😊
De tudod: semmilyen külső program tuning,McLaren F1,Celtic Ruins.(csak a jóindulat beszél belőlem 😊)
Nekem van egy plusz Audi TT-m,aminek a max. sebessége kb. 4-500km/h.Majd azzal megyek mostmár 😊

Hitm@n
Linkeljél be róla képet ! 😊

( hiszem,ha látom 😊)

Ja,billentyűzettel nyomom,nem olyan jó kormánnyal.

Hitm@n
Jóvanna,én csak benyomtam egy átlagos rekordomat 😊
Mér,amúgy mennyi a rekordod ?

mohus
Gerzson ez a jövőőő?
jaj ne....fáknak köralakú az árnyéka?pont a fa alatt...könyörgöm!!!.. én nem vagyok egy szőrszálhasogató poligonmániás...sehol egy kutyaszar sétáló manuszkák vagy szemét az utcán...ez csak egy terepasztal, remélem életszagúbb lesz.

mohus
na még 2....GTA3

kihagyhatatlan....és lesz PC-re is...coooool

mohus
nemsoká, pontos dátumot nem tudok...sajna

mohus
GTA3

GT3

PCre is van GTA3?
mohus
Szega!
Ha igazán szabadságra vágytok..akkor GTA3....

Ha meg igazán pofás autókára akkro GT3....

(ez GC-re nem vonatkozik....neki mindkét játék oriási csalódás volt....)

mohuss

Hitm@n
Bocs,de visszatérnék az Nfs4-hez.Újabb körrekord:

Mivan,csak én érek rá körözgetni? 😊

Vagy csak nekem fut eme remek játék? 😊))

Hitm@n
Nekem nagyon bejönnek az ilyen kötetlen pályás autósok is,bár ezekből nem sok van.
Ami igazán tetszik,az a Driver és a sokat fikázott Midtown Madness 2 (ami szerintem nem olyan szörnyű,bár ennyi bug egy játékban már kicsit sok 😊)
Az lenne a király,ha a nagyvárosból kilehetne menni a "vidékre" is 😊 Szóval mész a városban,majd külváros utána zöld övezet és így tovább.Ja és ha változnának a napszakok is.Ezt hiányolom a legjobban,amit szerintem nagyon jól megcsinálták a lejjebb említett Ultimate Race Pro-ban.
Lesznek ilyesmi játékok mostanában?

CSOCSO
ilyen lesz is?
Gerzson
próbáljatok az NFS-től elszakadni egy kicsit,

én valami ilyesmire gondoltam:

változatos környezet,

kötetlen útpálya, és a célhoz több irányból is el lehet jutni

ezáltal a játék sokkal interaktívabb lenne, és sokkal lassabban lehetne megunni

Ez a jövő!!!

Hitm@n
Ok.

Marius: próbáld meg itt: www.gamecopyworld.com

Hitm@n
Az meg ott van a kép jobb alsó részén.

Amúgy a köridőt más esetben nem tom kilopni.

marius
B17 The Mighty Eighth
Ehhez a röppentyűs játkéhoz keresek crack file-t. Hálás lennék ha valaki megdobna vele, vagy tud olyan helyet, ahonnan ezt le lehet tölteni.

Yoghurt
Szerintem azért szaggat, mert a videokártyádon nincs Direkt 3D ut.készlet, csak OpenGL, azzal meg nem megy semmire a NFS5

Yoghurt
Nekem elég gyenge gépem van : 333mhz, 160Mbyte Ram
és egy Voodoo 3 3000 videokártya, és max
felbontás+részletességgel nem szaggat, sőt, még
úgy is tűrhető, ha WinAMP-t nyomatok mellé.

Egyébként ez egy kibjó játék.

CSOCSO
nemtom..nekem még nem volt fent xp-n nfs5
Ja ,Op:Xp
Üdv !
Feltettem az NFS5-öt. Szaggat. Vaj'h miért ?
Cfg:Cel633@980,256M,Asus7100GF2Mx
Vagy ez normális?
Hitm@n
Gyerünk emberek !!!

(csakhogy fennmaradjon a topic😊)

Ja,letöltöttem a Test Drive 3-at.Abban az időben tényleg nagy durranás volt.Kár,hogy manapság nem csinálnak hasonló témájú progikat.

Hitm@n
Na itt az első eredményem,mely pár kör után született(az elsőt nézzétek):

Nem tudtam ingame kilopni a képet,mert csak az autót lopja ki,a táblázatot nem.(sima alt+p-vel akartam)

CHEAPBOY
Beszallok en is sztem.
Igaz GCt meg meg nem vertem, de ki tudja.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hitm@n
Aha,játszottál vele?
Szerintem nagyon jó kis száguldozós program volt.

Hitm@n
Az Ultimate Race Pro-t ismered? Még a Voodoo 1-es koszakban jött be.
Annak is azt mondták lesz folytatása Ultimate Race Rally néven.De se egy kép,info...szerintem bele sem fogtak a folytatásába 😞

Hitm@n
Sajnos nincs,én is vártam régen,de sehol sem láttam.
Egyszer láttam egy újságban még a nyáron,hogy egy Geforce2Mx-hez adták ajándékba a Rage Rally mellett.

CSOCSO
én már rohadtul várom az uj toca-t!!! megint az lesz a best!
Hitm@n
Áá, kimerítő volt ez a hétvége. 😊)

De nem felejtettem el a versenyt,csak fel kell készüljek rá lelkileg 😊)

magus
kocsog ea
ezzel csak azt éi el hogy kponzolon is ráálnak a kalozkodásra.
csak a pc mindennél előbb volt...
ennyi
meg az nba2002 is: (

CSOCSO
mi a best idő amit megkéne dönteni?
Hitm@n
Az első pálya neve: Celtic Ruins
Forgalom kikapcs igaz?