537
mi a menő manapság?
  • SecMan
    A King of the Roads-al kapcsolatban lenne egy kérdésem: egy idő után elkezdenek villogni a feliratok és kicsivel késöbb ki is lép a desktopra, van erre megoldás??
  • Hitm@n
    Ja,volt régen ilyen verseny. Egyedül én linkelgettem be az eredményeimet,más senki...

Nos?

Amúgy nem tudtam megdönteni a rekordodat :(
  • Toya
    Ne mondj véleményt amig nem láttad a játékot mozgás közben.
    Lehet, hogy egy nagyon élvezetes és jó arcade autóverseny program készül.
  • Anee
    hát nekem már csalódás...
  • Toya
    Még szerencse, hogy benéztél ide FanThomaS és megmentetted a helyzetet.

Arcade lesz vagy nem ?
    Kit érdekel, jó legyen és élvezetes versenyeket lehessen vele játszani, engem több nem érdekel.
    Ha ilyen lesz, akkor biztosan megveszem.
  • FanThomaS
    Sziasztok!

Valaszolnank nehany feltett kerdesre:

-akkor most az az interju a helyes, vagy ez?
    Ugyerezzuk mind a ketto, de ezt kesobbi valaszaimban probalom kifejteni.

- arcade, vagy nem?
    A jatek komoly fizikai rendszerrel rendelkezik,
    de rengeteg idot fektetunk abba, hogy latvanyosan, konnyen lehessen vele menni billentyuzetrol is, ezekkel a szavakkal pedig arcede jatekokat szoktak jellemezni.

- a fegyverek csak plussz a gameban, vagy szerves resze annak. sajna az interju meg ez a level nem ua. tartalmu a jatek milyenseget illetoen:-((
    A fegyverek a jatekban alapbol bele voltak tervezve, benne is vannak, viszont gondoltunk azokra is, akik jobban szeretnek "tisztan" versenyezni, ezert lehetoseg van a jatekban a fegyverek kikapcsolasara.

Udvozlettel:
    Clevers Team

• Anee
    hát akkor meg alapvető tévedések lennének annál acsapatnál ha nem lennének képesek egységes képeket adni
  • Anee
    Meglepő és mulatságos lenne hogyha fars adatokat adtak volna meg, ugyanis ezek az infók fognak körbejárni a világon
    Egykét emberkével kicseszhetnek-de hogy minek- de egy olyan oldalnak ami terjeszti egyből hülyeség lenne fars infókat adni....
  • Toya
    Az interjút pedig biztosan a Clever's Team adta :-)
  • Toya
    Akit érdekel a Clever's-es srácokkal készült riport az nézzen el ERRE a címre !!!
  • Anee
    ezen kívül még sehol
  • Cobra11
    Ezen kívül sehol? Ezért nem veszem meg az újságot.
  • Anee
    GameStar-ban van egy kisebb infó rólla
  • Rigley
    Most is keszul egy Invictus game ???????????????????? WoW !!!
    Hol tudok utananezni >????????????????????????????
    Invictus .hu-n nem lattam....
  • Anee
    Invictus mindig hangulatra ment....clevers's ezzel szemben....S4x4 ügyességi játék volt..:-)
    Ez a Quake Rally stályl program azért érdekes lehet...
    Majd nézegessétek a hsw-t új infók után, lesz egy interjú...remélhetőleg invictusékat is sikerül szóra bírnunk.:-)
    Amúgy Clevers ott bassza el hogy nem modolható, nem egészíthető ki, fejleszthető tovább a játékuk szemben Invictussal....
  • Anee
    az biztos hogy szar lett, de yenki piacon minden kelendő...igénytelenek ilyen szempontból-is:-) -
  • Anee
    Mért tudod a nevét a cleversesnek?nem....
    Azért kiváncsi lennék mely kiadó volt olyan tróger hogy 3 hónapot adott az Invictusnak? Bár le merem fogadni hogy Activisionék voltak, anno a Cabelas2 fejlesztésére is 3 hónapot adtak a Cleversnek:-)
  • Hitm@n
    Grafikailag rendben lesz a progi.
    De mi durva,hogy még nincs is neve a gammának :)))
  • Hitm@n
    Azt mondják rá,ősz-tél körül már kész lesz.
    A kiadó aki megkereste az Invictust,eleve csak 3 hónapot(!) adott nekik,de vmivel sikerült kitolniuk a határidőt,így csak kiforrottabb lesz,mintha pár hónap alatt lenne összecsapva...
  • Hitm@n
    Nem,ez már a júliusi(előfizető vagyok).Ebben Gp4 teszt van.
  • Anee
    nem ez az ami tegnap jelent meg...
  • Gerry
    Az NFS6 az nem a Motor City volt?
  • Hitm@n
    Láttad már a képeket az Invictus új játékáról?
    Az ehavi Gamestarban van róla cikk meg pár kép.
  • Hitm@n
    Látod,annak idején én is hallottam a Road Wars-ról,de azóta semmi. Mondd csak,jó játék?
  • Hitm@n
    Ugyan már! Biztos jó kis medmexes fílingje lesz :))
  • Cobra11
    :-))))))
  • Cobra11
    Mekkora láma vagyok. LOL:-)
  • fertam
    öcsém, hogy senkinek sem esett le...hihetetlen!
    én láttam már az extension packet is!
    Stohl Speed Racing: The Drunken Driver
    szvsz nem szabad kihagyni!
    külön mentőhelikopter szimuláció van benne az OBIb-ba! A screenshotok alapján tuti, hogy lesz benne parental lock!
  • CSOCSO
    minek MCO? fizetni kell érte havonta.,..
  • Cobra11
    honnan lehet leszedni?
  • M.A.D.
    RAZOR1911-Stohl Speed Driver

Magyar autószimulátor. (2CD)
  • ubi
    King of the road isot nem tud valaki??? Please
  • CSOCSO
    de mégis akadozott nálam az MCo mig az NFS 5 nem!!!
  • Hitm@n
    Tudom, már megvannak. :))

Bírom az ilyen játékokat,amikhez mindig lehet vmi pluszt letölteni.
    Bár mostanában nem láttam új autót az Insane-hez.
  • Hitm@n
    Persze,hogy az 5 szebb,mert annak már újabb a grafikus motorja.
    Az MCO alatt pedig az 1999-es Nfs4 felturbózott motorja zörög.
  • Anee
    Insane-hez is készültek régi verdák ha jól tom...nézz szét a HSW-n
  • Hitm@n
    Én annak idején bíztam benne,hogy olyan hálózatos játék lesz ez is,mint mondjuk az UT v. a Quake3.
    Vagyis,hogy hiába lesz multira kihegyezve,"gyakorlásképp" lesz benne single-mód is.
    Persze ez még véletlenül se lett így,pedig szvsz jóval többet tudott volna belőle eladni az EA...

Én nagyon-de-nagyon szeretem a régebbi "muscle-car"-okat.Ezért is vártam annak idején az MCO-t.
    Így azonban kénytelen vagyok az Nfs4-hez letölteni plusz kocsikat,szerencsére nagyon igényes darabok vannak közöttük,pl. '32 Ford Hot Rod vagy '65 Ac Cobra stb.

Tényleg más ilyen játék nincs,amiben hasonló gépekkel lehet nyomulni?

Amúgy de jó nektek,hogy ti legalább játszottatok vele,mégha akármilyen xar is :(
  • Anee
    Nemtudom számomra öröm volt hogy oldtimer verdákkal lehetett menni. Mikor ingyenes volt én is játszottam vele egy kört utánna csález le a gépről, modemmel szar:-)...de amúgy sem volt fasza game.....
    az meg hogy CSAK amerikai autók voltak biztossá tette hogy európába nem lesz túl népszerű
  • CSOCSO
    azaz:) még gameztam vele amikor ingyenes volt.. szvsz a grafika csunya volt és akadozott!!! az nfs 5 szebb volt és nem akadozott!!!és inkább új autókat tuningolgatnék nem öskövületeket... bár az is vmi.. de különös hoyg néha furcsán simán lenyomtak az emberek amikor bizti voltam hoyg az én automnál jobbat nem lehet.. pl kitaláltam hogy regeled magad... elküldöd nekem a pénzt és feleztünk stb.. kurva sok pénzünk volt.. a legjobbkocsik.. mégis lenyomtak.. meg persze tudni kell mindennek a nevét magyarul mire mi jop..melyik a jobb abbol.. szal szar volt:)
  • Hitm@n
    Ez nem így van:
    Az tényleg szívás(legalábbis nekem mindenképp),hogy online,meghogy fizetős,de igenis nagyon népszerű a játék....Amerikában.
    Ha jól tudom,Európában meg sem jelent,bár ez nem biztos.
    Számomra érdekes az is,hogy kb. akkor kezdték el nyomni róla az infót meg a képeket,mikor az Nfs5-ről,aztán mégis egy Nfs4-es motorral jött ki a játék.Ami szerintem még most is jól néz ki.

Ja,a játék neve Motor City Online.