Országúti Autószimulátorok!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
valamikor😛PPPPPP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
mikor jön a NFS:hps2? PCre?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

no comment..
CHEAPBOY
az orszaguti autoszimulatoroknak lealdozott a JEDI KNIGHT 2 a kiraly😄

Hmm Antz Extreme Racing Ripjéhez volt valakinek szerencséje?Tudom hogy nem ez a kategória de nem akarok csak annak egy újat nyitni
Tehát kellene egy crack amit lehagytak a ripbõl így nállam baszik menni...leszedtem no-cd cracket gamecopyról de azt sem csípi
Másnak mi a tapasztalata a progival?
GAMECUBE
Okes, meglesz aztan lessz itten nemulass gyermekek😊)))))
CHEAPBOY
leszedtem egyikkel sem emgy, na akkor repul a 98 is, aztan hajra 😊

szerintem szedd le a 2 patchet hozzá innen a supergamezrõl. ha még mindig nem m1 akkor nem megy 2k és xp alatt sem. xp le 98 fel és már taposhatsz is a gázba.
CHEAPBOY
nalam irj mailt:

[email protected]

Taranov
Nem tudjátok hol lehet venni maNAPSÁG dRIVER 2-T? mÁR AZ 576 kilóban is elfogyott 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hitm@n
Sztem csak 98 alatt fut rendesen,úgyhogy Xp le,W98 fel! 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
😊))))))) ...szemét... 😊)))))

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CHEAPBOY
frankon kell egy rendes crack vagy valami hogy menjen a frankon nem origi nfs4 Xp alol, segitsen man valaki😊

Hadd ne nyissak NFS4 help topicot😊))

CHEAPBOY
es ez a GC gyerek kicsit sem g*ci:?)))

CHEAPBOY
GC:

jaja Minardinak elmegy😛PPPPPPPP

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Celtic ruins, na hajra lehgyen meg race, ne adjatok fel😛PP
en is visszanezek ra.....😊

Csak valami pecccs kene.

CHEAPBOY
GAMECUBE:

hath mondtam en....😊))
En volnek szerenyen a legjobb😊))

Legyen majd mas palyan is race csak en nem tudom hogyan kell gamebol kepet kilopni meg aztan Xp alol nem fut a game... valami patch valahol esetleg?
Vag GP4ezzunk?😛

Hitm@n
Hajráf! 😊)

Hitm@n
Köridõt kellett menni,szerintem érdemes 4 körösre beállítani,így 3 kört már nekifutásból kezdesz 😊)
Ha jól emléxem nekem 1.09.65 volt a rekordom.Tudom nem 1.05 de azért már súrolja 😊)

Hitm@n
Szerintem Celtic Ruins-ra gondolt.Legalábbis én azon mentem...
Ja és a McLaren F1-gyel kellett menni...

SecMan
A King of the Roads-al kapcsolatban lenne egy kérdésem: egy idõ után elkezdenek villogni a feliratok és kicsivel késöbb ki is lép a desktopra, van erre megoldás??

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Hitm@n
Ja,volt régen ilyen verseny. Egyedül én linkelgettem be az eredményeimet,más senki...

Nos?

Amúgy nem tudtam megdönteni a rekordodat 😞

Ne mondj véleményt amig nem láttad a játékot mozgás közben.
Lehet, hogy egy nagyon élvezetes és jó arcade autóverseny program készül.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hát nekem már csalódás...
Még szerencse, hogy benéztél ide FanThomaS és megmentetted a helyzetet.

Arcade lesz vagy nem ?
Kit érdekel, jó legyen és élvezetes versenyeket lehessen vele játszani, engem több nem érdekel.
Ha ilyen lesz, akkor biztosan megveszem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Sziasztok!

Valaszolnank nehany feltett kerdesre:

-akkor most az az interju a helyes, vagy ez?
Ugyerezzuk mind a ketto, de ezt kesobbi valaszaimban probalom kifejteni.

- arcade, vagy nem?
A jatek komoly fizikai rendszerrel rendelkezik,
de rengeteg idot fektetunk abba, hogy latvanyosan, konnyen lehessen vele menni billentyuzetrol is, ezekkel a szavakkal pedig arcede jatekokat szoktak jellemezni.

- a fegyverek csak plussz a gameban, vagy szerves resze annak. sajna az interju meg ez a level nem ua. tartalmu a jatek milyenseget illetoen:-((
A fegyverek a jatekban alapbol bele voltak tervezve, benne is vannak, viszont gondoltunk azokra is, akik jobban szeretnek "tisztan" versenyezni, ezert lehetoseg van a jatekban a fegyverek kikapcsolasara.

Udvozlettel:
Clevers Team

hát akkor meg alapvetõ tévedések lennének annál acsapatnál ha nem lennének képesek egységes képeket adni
Meglepõ és mulatságos lenne hogyha fars adatokat adtak volna meg, ugyanis ezek az infók fognak körbejárni a világon
Egykét emberkével kicseszhetnek-de hogy minek- de egy olyan oldalnak ami terjeszti egybõl hülyeség lenne fars infókat adni....
Az interjút pedig biztosan a Clever's Team adta :-)

Akit érdekel a Clever's-es srácokkal készült riport az nézzen el ERRE a címre !!!

ezen kívül még sehol
Ezen kívül sehol? Ezért nem veszem meg az újságot.
GameStar-ban van egy kisebb infó rólla
Rigley
Most is keszul egy Invictus game ???????????????????? WoW !!!
Hol tudok utananezni >????????????????????????????
Invictus .hu-n nem lattam....

dddstudio.tk

Invictus mindig hangulatra ment....clevers's ezzel szemben....S4x4 ügyességi játék volt..:-)
Ez a Quake Rally stályl program azért érdekes lehet...
Majd nézegessétek a hsw-t új infók után, lesz egy interjú...remélhetõleg invictusékat is sikerül szóra bírnunk.:-)
Amúgy Clevers ott bassza el hogy nem modolható, nem egészíthetõ ki, fejleszthetõ tovább a játékuk szemben Invictussal....
az biztos hogy szar lett, de yenki piacon minden kelendõ...igénytelenek ilyen szempontból-is:-) -
Mért tudod a nevét a cleversesnek?nem....
Azért kiváncsi lennék mely kiadó volt olyan tróger hogy 3 hónapot adott az Invictusnak? Bár le merem fogadni hogy Activisionék voltak, anno a Cabelas2 fejlesztésére is 3 hónapot adtak a Cleversnek:-)
Hitm@n
Grafikailag rendben lesz a progi.
De mi durva,hogy még nincs is neve a gammának 😊))

Hitm@n
Azt mondják rá,õsz-tél körül már kész lesz.
A kiadó aki megkereste az Invictust,eleve csak 3 hónapot(!) adott nekik,de vmivel sikerült kitolniuk a határidõt,így csak kiforrottabb lesz,mintha pár hónap alatt lenne összecsapva...

Hitm@n
Nem,ez már a júliusi(elõfizetõ vagyok).Ebben Gp4 teszt van.

nem ez az ami tegnap jelent meg...
Gerry
Az NFS6 az nem a Motor City volt?

Hitm@n
Láttad már a képeket az Invictus új játékáról?
Az ehavi Gamestarban van róla cikk meg pár kép.

Hitm@n
Látod,annak idején én is hallottam a Road Wars-ról,de azóta semmi. Mondd csak,jó játék?

Hitm@n
Ugyan már! Biztos jó kis medmexes fílingje lesz 😊)

:-))))))
Mekkora láma vagyok. LOL:-)
fertam
öcsém, hogy senkinek sem esett le...hihetetlen!
én láttam már az extension packet is!
Stohl Speed Racing: The Drunken Driver
szvsz nem szabad kihagyni!
külön mentõhelikopter szimuláció van benne az OBIb-ba! A screenshotok alapján tuti, hogy lesz benne parental lock!
CSOCSO
minek MCO? fizetni kell érte havonta.,..
honnan lehet leszedni?