537
mi a menő manapság?
-
#484 Bár nagyon arcade, ...de tudjuk, hogy én kedvelem az arcade gameket. :))) -
#483 Test Drive-ról jut eszembe: megvan a legújabb része és nekem tetszik.Igaz, most már nem fut, mert xar a windows :( , de bejön, hogy olyan Fast&Furious-os a hangulata :) Meg vannak benne régi "nagyamerikaikocsik" is :)) -
#480 Ahan,ismerem azt az effektet,csak én más játékban láttam, engem is nagyon idegesített, hogy csak akkor indulnak be, mikor már a seggükben vagyok.
Azon gondolkoztam, hogy ha lenne egy Ps2-m, az első játékom a Gt3 lenne :)
Így azonban pc-re továbbra is epekedve várom a Toca Pro Race Drivert :) -
#478 A Sega is csinált egy ilyen Gt-utánzatot,a Sega Gt-t,na az megjelent pc-re is.Nekem megvan, de sok emulátoros játék messze lealázza, vagyis: nagyon gyenge eresztés. :( -
#477 Legalább jó sok autó van benne, nem? (mármint a Gt2-ben)
A Toca Pro Race Driver mikor akar már megjelenni? -
#475 Pc-n hogy néz ki a Gt2? Milyen emuval nyomod? -
#474 hehh...
én meg a Road Rash 64-et,N64 emuval. :)
Mikor pangás van a pc-s piacon,jólesik elővenni 1-2 emulátort. -
#472 De az elég jó volt(ez volt az új Hard Truck,nemde?). Mondjuk mostanság qrvára elegem van a kamionokból :( -
#469 Nincs mar valami biztato game ebben a kategoriaban PC-re? -
#467 ja forma 1 egyeket hagyjuk mert azok még az életben is uncsik, nem hogy game-ben -
#466 nem pattogni faltol falig, hanem tuningolni , grafika, rengeteg auto, nem hinném hogy pc re van ilyn játék amiben ennyi auto van, amugy meg mondj már egy autos játékot pc re amiben sok auto van és nem pattogsz? nfshp2?:))
-
#465 minek??? pattogni faltól falig??? :DDD
amúgy ott a sega GT, ha erre vágysz -
#464 gran turismo rulzzz!!!!
mercedesen kivul más vmi? egy gt3 klon kéne pc-re -
#463 Mercedes Benz World Racing -
#462 Tudtok mondani valami igazan jo orszaguti autoszimulatort, ami PC-re fog jonni?
Sajnos az NFS6:HP2 nem hozta azt amit vartam tole, igy nem toltotte be azt a nagy urt, ami ezen a teruleten sajons erezheto :(
Konzolon egyre-masra jonnek a szebnel szebb gamek(APEX, Lamborgini, Midnight Club 2, Auto Modellista, Racing Evoluzione, hogy csak nehany erkezot emlitsek) PC-n meg semmi :(((
Valami remeny van? Tudtok valamit ami PC-re is jon? -
#460 én most a burnout 2 től vagyok ki bazzeg attol leszoptam magam az nagyon kész -
Anee #459 Tetszik ez az új Hard Truck főleg hogy emberi a forgalom is nemúgy mint a 2-ben. A zenék is jók a grafika tényleg szebb de az autók mozgása...túlságosan Sunstorm-os..olyan mint a Vadászjátékaikban -
Cobra11 #458 warezcenter.warez.hu itt fent van. -
#453 Jó a grafikája a 2-höz képest, és a pálya is sokkal szabadabb. Csak azt nem értem, hogy hol lehet kamiont/kocsit venni, mint az 2-ben. -
Anee #452 Új Hard Truckról vélemények?Bár úgyis leszedem -
#450 sirály..amugy már várom ezt a kis gammát:)) -
Toya #449 no problem ! -
#448 gamecopyworld.com szvsz itt -
#447 msákopr kirakom! bocs -
Cobra11 #445 Köszi. Közben már működik hála istennek. -
Toya #444 Meghalt a szerverben az egyik winchester - a javítás holnap várható. -
Toya #443 Semmi nem lesz, maximum megkérlek hogy rakd ki a forrást is.
Ennyi. -
#442 miért ha szolok akkor mi lesz? -
#441 bocs... -
dashed_ #440 ok. koszi.. akkor legalabb mar tudom hogy nem nalam van a gond.. remelem hamar megcsinaljak. -
Cobra11 #439 nálam sem megy sajna. sőt semmi ami jatekok.hu . nem müxik a szerver biztos. -
dashed_ #438 hy... Nem tudja valaki mivan a Hsw vel????
nalam nem megy..
Hsw -
Cobra11 #437 Tud valaki valamit arról, hogy mekkora gépigénye lesz a Need For Speed 6 Hot Pursuit 2-nek? -
Toya #436 Legalább szólj ha egy komplett oldalunkat mindenféle hivatkozás nélkül beidézel egy másik weblapra !!!
Amúgy a Supergamez is megkapta az infót, hogy nem rakták ki az az Ő dolguk.
Szerintem ebben a formában a fórumban sem sok helye van. -
#435 ha most lenne egy idogepem tekernek rajta ugy 2 honapot... -
#434 Valami nagy dolog készül Debrecenben...
Néhányan már olvashattak a magyar Gamestarban arról, hogy az Invictus új autóverseny program készítésébe fogott.
Nekünk sem kellett több, megkerestük Kozák Tamást az Invictustól és megkértük válaszoljon néhány kérdésünkre az új programmal és további terveikkel kapcsolatban.
A kapott válaszok alapján bátran kijelenthetjük, hogy valami nagy dolog készül Debrecenben...
HSW: Megismertetnétek velünk a programot pár szóval ?
Kozák T : Pár szóval ?
Hát legyen: szép, élethû, élvezetes, félig-kész
Az alcímének azt adnánk, hogy "Simulation redefined".
HSW: Hogyan jött az ötlet ?
Kozák T : A kiadó keresett meg bennünket egy komplett design-al, amely azonnal megnyerte a csapat tetszését.
HSW: Ha jól értelmezzük az eddigi infókat, akkor a Gearhead Garage és egy verseny program keveredése lesz az új játék, amolyan modern Street Rod.
Mennyire és miben akarjátok a klasszikus Street Rod-ot követni ?
Kozák T : Jó, hogy ezeket hoztátok fel példának, elõttünk is ezek a példák lebegtek. Ráadásul a Gearhead Garage licensz tulajdona is megvan, tehát minden, ami abban benne van azt felhasználhatjuk és élünk is ezzel a lehetõséggel.
A Street Rod is nagy kedvencünk volt és reméljük méltó követõje lesz a programunk.
HSW: Milyen nevek vetõdtek fel a játékkal kapcsolatban és milyen munkacímen fut a project ?
Kozák T : Ezt egyenlõre nem árulhatjuk el, amíg nincs a program hivatalosan bejelentve.
HSW: A játék teljesen új motort kapott, ami más mint az Insane motorja volt. Miért volt erre szükség és mire képes az új motor ?
Kozák T : Az Insane csak magassági térképes pályát tudott kezelni, nem lehettek benne a jármû fölé nyúló talajelemek, kiálló sziklák, hidak.
Az új Engine viszont sok más újítással is rendelkezik. Tudunk végtelen nagy pályát kezelni, mivel a játék folyamatosan tölti a winchesterrõl a pálya aktuális részleteit, így a határt csak a CD illetve a HDD kapacitása szabhat (no meg persze a Mi idõnk, amit a projectre szánunk).
Ezen kívül a fizika és a 3D Engine is új alapokra lett helyezve, de errõl beszéljen majd maga a játék.
HSW: Milyen autókkal találkozhatunk majd és terveitek szerint mennyi járgány lesz a programban ?
Kozák T : 16 jármû van a játékban, melyek a valódi autókhoz kisértetiesen hasonlító példányok. Hogy miért csak hasonlít ? Mert ilyen törésfizikával ellátott játékhoz nem adják a nevüket a gyártók
HSW: Az általad említett sérülések mennyire lesznek reálisak ?
Kozák T : A teljesség igénye nélkül egy rövid kis lista:
-deformáldó karosszéria
-koszolódó kasznifestés
-karcolások, horpadások minden alkatrészen
-leszakadó alkatrészek
-kinyíló és fityegõ ajtók, motorháztetõk, csomagtartók, kerekek...
-fizikailag korrekt motorikus sérülések
-részecske modellezéssel ellátott darabka törések mely az autó szilánkra törését engedélyezi
-és még egy csomó minden, amit még csak ezután rakunk bele
Azért azt hiszem ezen lista áttekintése után elképzelhetõ, hogy milyen lesz egy nagy sebességgel történõ frontális ütközés a játékban.
HSW: Az eddigi információ morzsákból megtudhattuk, hogy a program egy városban játszódik majd. Mekkora lesz a bejárható terület ?
Kozák T : Ezt még nem mértük le, de a város úthálózata már most több száz kilométer.
HSW: Lesz lehetõségünk száguldozni a városban ? Szerepel majd autópálya, gyorsforgalmi út vagy valami hasonló helyszín, ahol mindenki kiélheti ilyen irányú vágyait ?
Kozák T : Röviden: Igen
HSW: Megmérkõzhetünk majd az ellenfelekkel, amolyan "Halálos iramban" stílusban ?
Kozák T : Igen, hiszem errõl szól a játék maga.
A Halálos iramban volt az elsõ film, amit a játék kedvéért kiveséztünk. Ezután jött a Tolvajtempó és a Taxi I-II.
HSW: Milyen játékmódokra számíthatunk majd ? Esetleg visszaköszönnek majd az Insane-bõl megismert egyes játékmódok ?
Kozák T : Maga a játék egészen más lesz, mint az Insane, de a játékmódokról (ha egyáltalán ezt annak lehet majd nevezni) nem szeretnék beszélni.
HSW: Találkozhatunk majd forgalommal a városban (gyalogosok, autók, buszok, stb...) ?
Kozák T : Természetesen ezek minden megtalálhatóak a játékban.
HSW: Szerepet kap a programban a változó idõjárás vagy a napszakok váltakozása ?
Kozák T : Egyenlõre csak nyári, napos idõszakot terveztünk a kiadóval, mivel a játék stílusához és menetéhez ez illik leginkább, de ez még idõvel változhat.
HSW: Egy ilyen komoly autóverseny programnál meglehetõsen fontos az AI. Mennyire mozognak majd otthonosan a város útjain a gépi ellenfelek - ismerik majd a levágásokat, a rövidebb utakat ?
Kozák T : Az AI már most olyan intelligens, hogy a legkeményebb fokozatban nekünk is nehéz legyõzni (biztos bénák vagyunk )
HSW: Az autók fizikája mennyire lesz közel a valósághoz ? Ti szimulátorok vagy az arcade autóverseny programok közé helyeznétek el az új játékot ?
Kozák T : Megitélésük szerint abszolút szimulátora a program és a fizikája. Ha ez a fizika nem nevezhetõ szimulátornak, akkor semmi sem.
HSW: Lesz lehetõség szabad autókázásra, amolyan Midtown Madness módon ?
Kozák T : Természetesen
HSW: Egy ilyen összetettségû programnak általában kritikus pontja a gépigény. Milyen a minimum konfiguráció, amit megcéloztatok ?
Kozák T : Ez egyenlõre még nem kiforrott, mivel a code optimalizálása még hátra van.
HSW: Sorran jelennek meg az új grafikus kártyák, ezek lehetõségeit kihasználja majd a program ?
Kozák T : Terveink szerint igen, a Matrox három monitoros rendszerét és a GeForce 3-4 Shadow Buffer által nyújtott elõnyeit mindenképpen támogatni fogjuk.
HSW: Az Insane rendkívül sikeres lett a játékosok körében. Ebben komoly szerepe volt annak, hogy a programhoz szabadon lehet autókat és pályákat készíteni.
Mennyire lesz az új program nyitott ebbõl a szempontból ?
Kozák T : Ezt még könnyebbé kivánjuk tenni, mivel az Insane-hez egy kicsit nehézkes volt újabb járgányokat gyártani.
Ennél a játéknál csak egy 3DS Max export plug-in és egy kis Java editálási készség lesz szükséges.
HSW: Jelenleg milyen készültségi szinten áll a program ?
Kozák T : Épp a napokban küldjük ki az Alpha verziót a kiadónak.
HSW: Mikor találkozhatunk a végleges változattal a boltok polcain illetve ha készítetek demó verziót, az mikor fog majd napvilágot látni ?
Kozák T : Ezt még korai lenne megjósolni.
Demó a BETA elfogadása után lesz, a boltokban pedig õsszel jelenik meg a játék.
Ennél konkrétabbat viszont még nem mondhatunk
HSW: Mik a további terveitek, maradtok a PC-s autóverseny programok készítésénél ?
Kozák T : A cipész maradjon a kaptafánál, az Invictus az autós játékoknál.
Ez így van rendjén. Hogy nézne ki, ha mi is ûrhajós-stratégiát készítenénk ?
-
daewoo #432 Sziasztok!
Lenne egy olyn kérdésem, hogy van olyan F szimulator progi ami elfut 233 MHz, 128 MB Rammal, 8 MB VGA kartyaval?
Egy ilyet talaltam eddig......Official Formula One Racing......de ezt sehonnan sem tudom megszerezni!
Tudtok tanacsot, segitseget adni?
Daewoo -
#431 Istenem,mekkora problémák! :))
De szar,ha valaki túl jó egy játékban! :)) -
#430 mert ratyi hoyg az első kanyar után első vagyok -
#429 Látod,ennek örülj: "legalább Supra!" :))))
Ja,miért baj,ha 500-al mennek?