1651
  • Brolly28
    ismerős
  • Nuki
    :DD

ilyenek jöhetnek még!

Egyszer én meséltem, a körülmények most lényegtelenek, úgy adódott hogy egy csomó óriáspókot akartam a jk-imnak adni, és őszinteségi rohamomban megmondtam nekik:

- ...látjátok, hogy K100 óriáspók jön le a hegyről...
    [dobás]
    - Egy.
  • Shiwo
    nálunk legutóbb kissé kannibálba ment át a banda, igaz nem magus, hanem world of darkness.. azért elmesélem, hátha mosolygásra késztet 1-2 embert itt :)

a csapat Kansas-ben járt.. beültrk egy útszéli gyorsbüfébe

JK1: "mi is itt a szokványos, "nemzeti" étel ? "
    JK2: "hát..farmerek.."

késöbb JK1 rendelt egy "erős feketét" :)

a játék vége felé, mikor jóformán egész nap nyomoztak és nem ettek még semmit, bár 1-2 hely még hátravolt, ahol szimatolni akartak:

"először menjünk a hullaházba, mert már enni is kéne valamit.."
  • Brolly28
    hmmm eszembe jutott egy kissebb story amit haveréknak meséltek még annó
    Egy hajón utaztak egyszer csak a horzonton kiszúrták hogy valamik jönnek (már nem emlékszem mit mondott)de rengetegen voltak
    megvárták még közelebb jönnek és elkezdték őket lenyilazni
    a km csak ennyit mond: 200... 150...100... 50
    erre a jk megszólal wow ilyen gyorsan fogynak?
    km: nem... ez a távolság
  • Nuki
    Jól teszed. Semmit nem kell elsietni :D
  • LES FORZA INTER
    áá még nem vitt rá a lélek hogy tüzetesebben nekiálljak, leköt a gyűrűk ua olvasása :D
  • Brolly28
    nekem annyira nem tetszik... inkább maradok a d20-nál
  • Nuki
    Én játszottam már, és jó. Színesebb, tarka-barkább karaktereket is össze lehet hozni, mint az első törvénykönyvben.
  • LES FORZA INTER
    hali!

játszik valaki az új törvénykönyvvel, és ha igen szerintetek mien?
  • Nuki
    Azaz :D
  • Shiwo
    elvileg szabály-független az egész, csak leírásokat tartalmaz, mint a summarium, szóval minden szabályrendszer kedvelőjének jó lehet..haverom tuti megveszi, mert Kyr-mániás, de én nem vagyok annyira oda érte, sosem szerettem toront..a kosfejüt valahogy jobban megtudom érteni a gonosz istenek közül..és a tűzkobra sem kellőképp elismert toronban, csak másodhegedűs, szóval hail ordan, hail Sogron :)
  • Nuki
    Évfolyamtársam megvette és áradozott róla. Azt mondta emiatt fog megbukni matematika vizsgáján mert ezt (számára) rossz időben adták ki

Belenéztem, és tényleg ha érdekel Toron, mint olyan, akkor érdemes megvenned.

Ha az új bestiárium vagy ez között kéne választani, inkább a Toron-t vedd meg :)

Két Sogronos fejezetet olvastam el belőle (elismerik és híres történelmi személyiségnek tartják Ordan megalapítóját,) és a szerző írásmódján nem tükröződik (ebből kifolyólag lehet hogy így van) az a tény hogy a Toroni Sogroniták megvetnék Ordani társaikat, inkább ez fordítva jellemző (Ordan könyve szerint is).
    Egyszóval ez a vita végre pontot tehet néhány e témájú vitatkozásaim végére :D

Szóval csak két kis nyúlfarknyi fejezetet olvastam el a könyvből, de csak a tartalomjegyzéket megnézve Toron-pártiaknak élmény lesz elolvasni:D
  • Brolly28
    véleményetek?
    valaki megvette már?
    Jan van den Boomen : Toron

• Nuki
    Az új szabálykönyvvel nincs semmi baj. (na jó, a papi mágia maradhatott volna fehér könyves).

Csak mióta az is kijött alig játszottunk valamit :(
  • Shiwo
    maradj a régi szabálykönyveknél :P
  • Nuki
    Nem, de az elhangzott vélemények alapján egyenlőre nem is tudom mit tegyek...
  • Shiwo
    eztet olvastátok ?

esetleg ha valaki megvette, elmondhatná saját véleményét..
  • Brolly28
    up
  • Nuki
    lassan egyetemi pajtásokkal összejön valami előbb-utóbb :D
  • Jimmyke
    Ha lenne időm, de sajna érettségi :(
  • Brolly28
    manapság senki sem játszik?
  • Blacksheep77
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! Még 1994-ben jelent meg a M.A.G.U.S-sal is foglalkozó Rúna magazin első száma. Ehez az első magazinhoz ajándékba adtak egy kazetát. Nekem eről a kaziról kéne minnél több infó. Ha jól emlékszem két szám volt rajta össz-visz. Az előadó(k)ra lennék kiváncsi. Remélem valaki tud segíteni. Köszi!
  • Nuki
    hat halott hal
  • Shiwo
    nem hal a hal ha meghal
  • Brolly28
    tápik halál
  • css
    Líthas!

Ugyan én nem tudok megint elmenni, de ha valaki még nem hallotta, akkor indul idén is tábor. Asszem még 2 napig lehet jelentkezni.

http://vandor.kronikak.hu/

Üdv.: én
  • Brolly28
    aki szeretne jelentkezni 1 tier nan gorduin mozgócélpon céllövésre kommentelni Y-t :)
  • Nuki
    Nem ismerem de megnéztem volna milyen :P
  • Gabo
    Ide is...

Skacok!

Ha valakit érdekel a White Wolf-tól a Scion: Hero és a World of Darkness (2nd Edition) akkor nézzen el a lenti linkre:
    http://rpg.drivethrustuff.com/newsletter_current.php

Az amcsik nagy nemzeti ünnepének alkalmából a WW ingyen megajándékoz mindenkit a két fenti könyv pdf változatával.

Szóval ha valakit érdekel, csak a mai napon, szabadon, jogtisztán birtokba veheti ezt a két könyvet! Éljetek vele!

Imádom az ilyen akciókat!
  • Brolly28
    jogos
  • Nuki
  • PíszLávJuniti
    Ha a karakterünk iszik, akkor mi is, így hitelesebb ^^
  • Shiwo
    nálam az ilyen esetek miatt tiltja pl az Uwel (vagy épp Sorgon) az alkohol fogyasztását...Arel meg kötelezi :D
  • Nuki
    1 óra alatt a lemaradók megcisnálják a karaktereiket, míg mi azon vitatkozunk hogy a pizza mikorra érkezzen
  • Brolly28
    a szituáció adott volt már csak folytatták
  • PíszLávJuniti
    1 óra alatt mi elsem jutunk a kaland elejéhez :)
  • Brolly28
    na emberek ma játszottunk 1 órát így most
    annyi a lényeg h végre hazaértem ordanba
    haver az uwel paplovag elment a házamból szórakozni erre úgy bekúrt h világát nem tudta és amikor felkel 1 16 éves csaj feküdt mellette aki azt mondta h milyen jó volt a tegnap este meg h azt igérte h elveszi feleségűl holnap erigowba meg h megmutatja neki a hajóját amin van bárány meg csacsi

majd beszartam a röhögéstől ekkora illúzió rombolást heeee
  • Nuki
    volt egy lap, meg egy cucc, arról a lapról lehetett letölteni azt az 1 cuccot.

a jelszó emlékeztetőt elküldi, de blokkolva lettem. akkor csak nálam van a hiba

kereshetek új nevet...
  • PíszLávJuniti
    engem most nem :)
    volt kezdőlapod?
    a feltöltött cumók be voltak linkelve?
  • Nuki
    pöcsök extránál már megint blokkoltak :,(

ennyit a jól feltöltött cuccokról :\