1651
  • pöttyöspanna
    Ja, és még megsem dicsértem, milyen jó lett a banner.:))
  • Shiwo
    jatélleg...sorry..összekevertem a hylarral
  • Brolly28
    a bestiárioumban benne van szal az:\
    szentem
  • Shiwo
    hát elég brutális 1 világ..

mondjuk a hilvar se egy kimondott magus-lény tudtommal :)
  • Brolly28
    phej de rút ez a dark sun
  • Shiwo
    dark sun-ról nem is beszélve..
  • Brolly28
    "aki mellesleg hilvar lesz ha haver magához tér"
    én is tombolnék:(
  • light00
    ja :D (bocs, néha lyukas az agyam :D)
    Jo sokáig huzzátok, én már rég kitomboltam volna magam a féldémonnal ;)

(ja én mondom, aki kb 3havonta játszik, és néha egy évig huzodhat a kaland...:C)
  • Brolly28
    "harcos"és igen az
  • light00
    Ez még mindig az a fejvadász aki féldémon akar lenni?
  • Brolly28
    haver a múltkor úgy mesélt h találkoztam 1 másik karakteremmel aki mellesleg hilvar lesz ha haver magához tér
  • Brolly28
    loál
  • light00
    milyen igazad van :)
    De igy nyáron soha senki nem ér rá. Már komolyan szinte elvonási tüneteim vannak ::D
    (jo volna néhány ELFet lemészárolni)
  • Brolly28
    tagnap játszottam most is lenne kedvem de ma nem fogunk
    meg haver kicsit hülye lett és nem láttuk már 1 ideje:\
    fel kéne hívni
  • pöttyöspanna
    Én meg tovább gondolkodtam.:)
    Jó volna egyet játszani.
  • Brolly28
    én "Gúnyold csak az elfeket."-hez fűztem hozzá 1 kommentet
  • pöttyöspanna
    De a félelfek!
    Amin megjlenik az emberi vonások a karakterekben, esendőbbek lesznek és szenvedélyesek, és ezáltal közelebb is érzem magamhoz őket.
  • Brolly28
    az elfek mindenhol köcsögök
    warcraft világában is a mágus világában is
  • pöttyöspanna
    Ne gúnyoljátok őket, mert én is az vagyok.
    Gúnyold csak az elfeket.
  • Brolly28
    nekem most van 1 szerencsevadász,tolvajom
    1 tolvajklán tagja és hamiskártyás :]
  • pöttyöspanna
    Nem csak az elfek.;)
  • pöttyöspanna
    Egyszemélyes kaland?
    Ilyet még nem is hallottam.
  • light00
    Attol függ mit nevezünk környéknek :D
    (Pest)
  • Shiwo
    hát én nagyon nem.. én Szombathelyen lakom
  • Brolly28
    van vki köztetek aki miskolcon vagy környéké lakik?
  • Nuki
    :D
    én majd elkérem a szomszédomtól a füzetkénket, énis beírkálok 1-2 dolgt :P
  • Shiwo
    pár szösszenet, hogy pörögjön a topic :)
    (nem mind mágus.)

KM: "..kezedbe ad egy 5 aranyas rubint.."

JK: "..van még egyáltalán kút abban a lerobbant benzinben ?.."

KM: "..közlekedési halesetben elhúnyt.."

JK: "..az első traktort is traktorból alakították át.."

KM: (helyi gróf) "..az anyám a város jogos tulajdona.."

JK: "..megtöltöm a vizet kulaccsal.."

JK: "..jön egy nagydarab falu meg egy kislány.."

JK: "..Magyarország és Pest között mekkora a távolság ?.."

JK: "Milyen messze van a hegy teteje ?"
    KM: "Közelebb, mint egyel lefele.."

KM: "..a sarokban egy rombadölt kalandor.." (kandaló helyett :)

játékosok a církuszban, a wyvern látványosság elszabadult és bezabálta a többi szörnyikét..
    JK1: "Szóval a hidra bezabálta a patkánysáskát ?!?"
    JK2: "Milyen hidra ?!? Wyvern !"
    JK1: "Jóvanna...szal a vidra bezabálta a patkánysáskát ?!?"

KM: "..és a közelgő ménes hátán egy fiatal lány ül.."

JK: "..mielött kikapcsolnád a konzult.."

JK: (dob sezbést) "öt"
    KM: "meghat"
    JK: "meg hat ?!? mi az a plusz hat ?!?"
    KM: "nem meg hat !! meghalt!!"
  • Nuki
    félelfeket könnyebb gűnyolni
  • Nuki
    jó hogy figyelmeztettél, sosem árt az, mert nem mindenki számol ezzel :P
  • light00
    nem, nem olvastam, csak sokan egész könyveket játszanak el, tekintet nélkül arra, amit irtam :P
    (öizé megelözni a bajt [kimagyarázza magát]:D)
  • Shiwo
    oksi, köszi a tippeket, amúgy vándorcirkuszt terveztem eredetileg is..
  • Brolly28
    szentem gúnyolták az elfeket és vki élértette
  • Nuki
    tudom, de kiváncsi lennék mi akart volna lenni eredetileg, vagy ez a alszanak mint a nyulak tényleg létezik csak én nem tudok róla?
  • Nuki
    úgy írtam hogy jó ötletek vannak, ami nem azt jelenti hogy át kell húzni az egészet, hanem az megindíthatja a fantáziát...
    különbenis, olvastad? :P
  • Brolly28
    ez a mágusos elszólás
  • light00
    De ha mondjuk ök is olvasták? Akkor annyi a kalandnak, és ez benne van a rizikoban. Ezért max alapötletnek felhasználhato, de érdemes jelentös mértékben átalakitani, vagy mást kihozni belöle, mert ha ismeri a történetet, akkor nem lesz értelme játszani. Ezért inkább érdemes kitalálni valami ujat.
    Másrészt lehet az egész darkos, ugyis, hogy a végén Happy End van, nézd csak meg a Trainspottingot. Egy hasonlo befejezést simán lehet varázsolni neki.
    Amugy ami darkos az nem feltétlenül drámai, lehet horrorisztikus, ki hogy szereti a két müfajt, de keverni a legjobb, csak emberfüggö a helyes arány, ki melyiket kedveli kevésbé vagy egyáltalán nem.
  • Nuki
    loál, ezt minek szánta kicsoda? :D
  • Nuki
    jó az amit lájt mondott, én csak kiegészíteném:
    || alapvető kérdés lenne: vándorcikrusz-e vagy sem? ezt gondolom még kitalálhatod melyik. ||
    ugye nem indul alapból késdobálóként cirkusztban, hanem először segédként... elmondhatja vagy felfigyelhetnek rá, hogy villámkezü (zsebtolvajlás, késdobálás...stb) és segédként az ilyen képességeit kiaknázandó munkákat adnak neki, közben gyakorol kést dobálni.
    munkák például: egyik cirkuszi szám szereplőjének eltűnt egy ékszere, "szerezzen" egyet neki. (az más kérdés hogy azt inkább eladják, de mindegy :P ) vagy cikrusznak kell egy óra szerezzen egyet (betörés), ha vándorcirkusz, akkor reklámozni kellene azt, szóval informcáiószerzéses valami vagy helyismeret (nincs konkrét ötletem így hirtelen:P ) és ha jól emlékszem kell egy képesség ami valami ilyesmi hogy "alvilági kapcsolatok" (vagy az a fejvadász? mindegy... még ha az is) jó ötleted adhat kalandötletnek a helyi alvilágba való véletlen belecsöppenés, és úgy megúszni az egészet, hogy a cirkuszt ne keverd bele....

szóval ha vándorcirkusz lenne azzal járnál(tok) a legjobban, az sokkal igzibb :P

olvastad a Darren Shan vámpíros könyveinek 1-2. részét? Cirque du Freak (asszem) az első, a Vámpír inasa a második. Ezekben nagyon jó vándorcirkusz-ötletek vannak :)

Az a lényeg hogy ez a cirkusz arról híres, hogy ilyen torz lényeket/embereket mutat be, vagy olyat akiknek 'különleges képességük' van... (vérfarkast, olyan embert aki vasat eszik, olyat aki pillanatok alatt képes hajat/szakállat növeszteni, olyat aki NAGYON hajlékony, olyat aki egy furujával táncoltat egy madárpókot, stb...:) - ezekre emlékszem. ja és ők is vándorcikrusz. 1-2 hétig/hónapig vannak egy helyen, aztán mennek tovább.

hozzátenném hogy az egész Darren Shan sorozatnak erősen darkos hangulata van (minden rész elején kiemeli az író hogy NINCS (és nem is létezik) HAPPY END :D ) szóval csak úgy elolvasásra is ajánlom ^^
  • Brolly28
    "-az elfek úgy alszanak mint a nyulak"
    "-micsoda?!Úgy basznal?!"
  • light00
    Ha darkost akarsz hozd fel rendszerese gyermekkorát, hogy hogy alakult az élete, mittomén molesztálta az apja :DD vagy valami hasonlo, tehát darkos egyszemélyes kaalndnál sztem kell egy darkos gyerekkor is, meghogy milyen árat kellett fizetnie pl a cirkusznak, mert oda sem mesterkésdobáloként jutott be, meg hasonlok.

Utána bármilyen irányt vehet, pl csalásért lecsukják öket, onnan valahogy kijönnek, akár megszöknek, és bujkálniuk kell, hogy valahogy kijussanak a városbol, utána más veszélyek, megélhetési gondok, ételitalhiány, amikor már egy szelet kenyérért és egy pohár vizért az édesanyádaat is eladnád, lehet komplikálni. Minden csak rajtad mulik ^^