1651
  • Corefusion #930
    Brolly csak 5 percenként írhat majd én írok helyette
  • Corefusion #929
    tegnap játszottunk arra jutottunk h el kellett menekülnöm mert kinyírtak volna 1 kissebb rongálás miatt amit nem is én csináltam de mivel a tettes halott ezért én vagyok a célpont :S
  • Nuki
    annyit tehetünk hogy várunk. :)

amúgy igen, időpontok egyeztetésben (eddig semmi )
  • light00
    mostanában szeretne aktiválodni? és erröl én mért nem tudok?

amugy helyszinileg nekem tökmindegy hol lesz, ha lesz, Szombathelytöl Szarvasig én szivesen elutazok bárhova, csak ne kelljen 6szor átszállni meg föl a hegyre, le a hegyröl, föl a hegyre,....na értitek....:D
    amugy van még a tápikban néhány forumozo, akinek a véleményét jo lenne megvárni, hogy lesz-e közük a találkozohoz.
  • Nuki
    te hol is lakol? mert ha a többieknek senkinek sem jó pest, és egyenlőre nincs kedvük a nyáron szerepjátszani, neked meg jó budapest, azon belül is újpalota.... akkor van egy jó partink, aki mostanában szeretne aktívkodni. Ugye Lájt? :D
  • Nuki
    Brolly nem tudom mikor jön legközelebb, neki mi jó...
    még helyszínt is kéne találni városok függvényében...
  • Shiwo
    sajna nem :( így is ottleszek 1 napot alvás nélkül..egy baráti találkozóra megyek
  • Nuki
    akkor előbb jössz, vagy később mész? így sem megoldható? :)

lájt úrfi: ezzel én tisztába vagyok, mégsem tartanám bölcs gondolatnak, ha a parti merő véletlenségből 'tharr-pap mészárlásba' kezd és ott jelen lenne egy tharr vallású egyén... :P
  • light00
    és ha már egyszer összejövünk, ne szabálykodjunk már, azt ugy utálom, legyen free for all(), legalább a km képessége is tükrözödhet, hogy egy Tharr vallást nem preferálo kalandba hogy tudja bemesélni, és a játékos hogy tudja oly sokáig titokban tartani ;)
  • light00
    Erre találták fel a szolidaritást.
    Nade most tényleg, összekalkuláljuk, hogy az egész összeröffenés mennyit kostálna, utiköltséggel, kismacival együtt, és aszerint szervezzük meg. nem?
  • Shiwo
    lenni lenne, amiért lemenek, csak szerepjátékozni menni nem lenne időm mellette...
  • Nuki
    azt hiszem hinnem kell neked, valszeg nem ok nélkül mondod.... nincs más program amiért lejöjj például? sziget, stb?
  • Shiwo
    hát..félek nekem költséges lenne elmenni pestre mágusozni :(
  • Nuki
    Én is a fehér könyvet preferálnám, remélem a többiek is egyetértenek :)

A másik km meg attól függ, hogy hol mikor sikerül helyet találni ^^

Úgy szabályozza a km a dolgot, hogyha kalandot ír, és nem szeretné hogy legyen Tharr vallású a partiban, akkor gondolom tehet kérést, meg például megszabja hogy kérek mindenkitől egy 5. tapasztalati szintű karaktert.
  • pöttyöspanna
    Ez is fontos. Én 20 km-ig vagyok hitelesítve.:))
  • pöttyöspanna
    Akkor még felmerült bennem, hogy nagy fehér vagy nagy zöld szeritn nyomjuk. Én a fehéret favorizálom.
    Karakterek. Mindenki azt hoz, amit akar vagy a km leszabályozza a dolgot?
  • light00
    Szerintem jelen esetben a km nagyon fontos tényezö, de nem mint kalandmester hanem mint kilométer :\

(régebben erre elég nagy volt az inaktivitás)
  • Nuki
    Km itt van :P
    legalábbis én szívesen vállalom, ha nincs más aki nagyon-nagyon-nagyon szeretne :)
  • pöttyöspanna
    Jó ötlet. Kezdjük ott, hogy keresünk egy km-et.
    Km hol vagy?
  • Nuki
    igen, de én arra hogy egy ilyen topik-magusozást össze lehetne hozni egyszer :)
  • pöttyöspanna
    Mire gondolsz?
    Én arra, hogy játszani szeretnék már!:)
  • Nuki
    nem tudom arra gondolsz-e amire én (valószínüleg nem), de ha mégis akkor jó lenne továbbfolytatni ezt a gondolatot :)
  • Corefusion #908
    most is mágusozunk
    kb 2 napig folyamatosan
  • Shiwo
    nálunk volt jobb is.. még régi mókus-játékban... szemtanuja voltam, amint a fogadóst valami láthatatlan lény kicsinálta..rohanok a többiekhez, mondom nekik, hogy "fiúk! fiúk! egy láthatatlan lény kicsinálta a fogadóst!"
    és az első kérdés amit nekem szegeztek: "na és hogy nézett ki az a láthatatlan lény ?"
  • light00
    Nem én jegyeztem meg....ez az egyetlen csendéletes képünk, inkább maradjon :D
  • Corefusion #905
    kérdem a km-et h néz ki az ember
    erre ül a fa alatt
  • Shiwo
    kivegyem ?
  • Shiwo
    frissits párat :)
  • light00
    KépeKET? egyetlenegy képet vett valaki a d&d könyvböl (egy törpe és egy elf vagy mifene van a képen), amit meg is jegyeztünk alább, hogy d&d, talán mégsem illik ide, de bennmaradt, ez van.
    Shiwonak van hozzáférése a bannerhez.
  • Beast Machine
    heyho, csak egy megjegyzés:

a bannerban a képeket miért a D&D könyvből vettétek? Ez nem M* topigg?
  • Brolly28
    2-kor kezdünk játszani éjfélig fog tartani vagy addig ameddig felkészült a km
  • Brolly28
    sry összekevertem
    mindig keverem
    na most mentem konditerembe
    hazajöttem mesélek a tegnap esti kalandról
    meghaltam a röhögéstől
  • Shiwo
    ide nem linkeltem a psd-t..ill most látom, hogy te ráadásul pdf-et írtál :) az kicsit más, bár szintén adobe..

szal laptopon kerestem, nem találtam...majd otthon is megprócálom az asztalin...tán meglesz..
  • Brolly28
    nálam sem keres meg mindent a kereső
  • Shiwo
    nah mind1..azért majd megoldom..
  • Shiwo
    kerestem, de nem lelem :(

amúgy nem tom "letölteni", mert egy nagyobb tekercset alakítottam át..tök más hossz, tök más méret, még a szine is más valamennyivel..
  • Brolly28
    keresőbe
    .pdf
  • light00
    Miért nem töltöd le ujra? Vagy miért csak tekerccsel szeretnél dolgozni? Végülis nekem mindegy, mit csinálsz, a te képed...
  • Shiwo
    én valahova elkevertem a psd-t, amibe lementettem a tekercset..
  • light00
    Igen-igen, csak a további képkészitési hadmüvelet pang még nagyon :D