301
King of the Pop!
-
#94 mert hát ugye a feketék nem voltak elnyomva usa-ban. nem nem.
nem volt előitélet, rasszizmus. nem szólt erről az életük. nekünk fogalmunk sincs, enkik milyen életük volt, Jacko miért találta ki, hogy hipózza magát. De nem is baj. Legyen ez az ő dolga. Ha ő így érzi jól magát a bőrében tegye. Semmi közöm hozzá.
A nők meg szilonnal tömetik ki a mellüket. azt szabad? Szabad. tegyék. Saját testük. Szivük joguk. -
#93 Mégegyszer:
Simán elitélhetek egy embert azért, mert nem szereti azt a testet/bőrszint/hajszint/orrot ami nem tetszik neki!
Egy esetben ok-s a dolog, ha testileg beteg emberről van szó!
De MJ egészséges volt testile és nem is volt csúnya, lásd a képet!
Egyszerüen egy szellemileg, lelkileg beteg énekest én nem fogok kultiválni, mint CSocso, erre akartam utalni lentebb.... -
#92 Hülyeség! Nem azért napoznak, mert nem akarnak fehérek lenni, hanem mert ez a DIVAT!!!!!!
És a divat nagy fegyver!Ez nem kell elmagyaráznom...
De a napozás semmiképpen nem maradandó! -
#91 A hangsúly a FEKETÉK RÉSZÉRŐ-ön van!!!!!
Tehát csak azt írtam le, amit a fekáktól hallottam/olvastam dzsekó fehérítésével kapcs.
Abszolute nem lett attól szimpibb a szemükben, hogy kiszivatta a pigmenteket magából! És az én szemeben sem lett szimpi, hisz olyat tett a saját testével, ami nem természetes. Akár tetszik, akár nem, nekem ez nem jön be! ÉS EZ MAGÁNVÉLAMÉNY!
Az én részem annyi a dologban, hogy nem tartom egészségesnek saját testünk nem természetes úton való formálását! Ez esetben nem kultiválom a kokszosokat is, a mellnagyobbitókat, a zsírleszívókat stb...
Ez IS CSAK magánvélemény, de SEMMIKÉPPEN NEM RASSZIZMUS!!!!!! -
#90 szerintem azért különbséget kéne tenni a kettő között. ugyanis az, aki napozik tudja, hogy pár hét múlva ùgyis lekopik róla a barnaság. persze ott van a szolárium, én speciel azzal sem nagyon értek egyet.
és persze, hogy semmi közünk ahhoz, hogy jacko miért hipoztatja ki magát. de könyörgöm ne mondja, hogy azért teszi mindezt, mert a feketék úgysem lehetnek sikeresek...ez is ítélkezés, és még rosszabb, mint a minék, úgyanis ő a saját népe (fajtája) felett ítélkezik. -
#89 véleménye lehet
de nem itélhet el snkit olyan dologért, amihez semmi köze.
ott a példa.
akkor itéljük el azokat akik napoznak, mert azért teszik, mert el akarják nyomni fehér származásukat, szegyenlik azt. -
#88 szerintem meg mindenkinek joga van elmondani a véleményét... -
#87 A témával kapcs.ban szvsz az egyetlen, aki rasszistának tűnik, az maga dzsekó.
Persze egy 7-8 éves fekete fiúnak biztosan nem mondana ellent. -
#86 Dzsekó égő a feketék részéről, hisz a saját bőrszinét, származását hazudtolja meg "
Dzseko szerintem égő, mert...
ez a saját vélemény
itt meg a feketék nevében nyilatkozol
Ez számomra mindeképpen szegénységi bizonyítvány!
szoval nem itéled el? csudát nem
mindenkinek szive jóga, ha napjában 20x fürdik hipóban ahhoz sincs semmi közöd
ez olyan mintha valakit azért itélnénk el, mert eljár napozni, szolizni. miért nem flel meg neki a fehér szin, miért akar barna lenni?
-
#85 Az utóbbira tippelnék...:-) -
#84 erre a kalapos dolgra van magyarázat: igazából már rég megholta magát, csak nem merik bejelenteni és ezét egy hasonmás táncol helyette, csak hát annyira nem hasonlít rá, hogy ne lehessen látni a különbséget.
vagy az is lehet, hogy szétrohadt az arca. -
#83 Nem! Ezt szerintem rosszul látod! Nekem ez a véleményem az ő bőrszinváltoztatásáról!
Én nem itélkeztem, hanem véleményt nyilvánitottam, ami LEHET a többi embernek is a véleménye! De ez az egész az én véleményem az ő beteg elméjével kapcs.
Tudod, ki nem szarja le mijen dzseko bőrszine? Hát az USA-ban akkoriban szinte senki sem szarta le, és Ő sem szarta le a bőrszinét! Nem volt azzal megelégedve, amit az édesanyja ill. az édeasapja adott neki! Ez számomra mindeképpen szegénységi bizonyítvány! De semmiképp nem rasszizmus, hisz nem a bőrszinével van gondom, hanem az egojával! -
#82 Csáztok!
Csak annyit akarok mondani:BATMAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))
Csumi! -
#81 "Dzsekó égő a feketék részéről, hisz a saját bőrszinét, származását hazudtolja meg "
mi ez ha nem itélkezés?
"És égő a fehérek részéről, hisz akármennyire fehéríti magát, mindenki tudja, hogy FEKA"
ez se kutya
ki nem szarja le, milyen a bőrszine
ilyen alapon rasszista vagy -
#80 Én nem is szóltam bele! Ő sem szól bele, hogy én hogy nézek ki! Ezt megbeszéltem vele már rég... -
#79 Engem nem azavar. Mindenki úgy néz ki, ahogy neki tetszik. senkinek nincs joga beleszólni. -
#78 LteeBee: van -
#77 Az tény, hogy akkor nézett ki a leg "emberibben", már ami az arcát illeti!
De fekának sem volt csúnya szvsz...
-
#76 Van valami best of career and invincible album.
Vagy csak az mp3-ak között. -
#75 mondjuk igen furcsán nézne ki ha ma is full néger lenne de szvsz akkor nézett ki a legjobban a mikor a BAD et forgatta.... olyan 1990 körül is -
#74 Aha! Azért volt már feketén megasztár!!!!
Ha télleg akkora fan lennél, akkor tudnád, hogy a Billy Jean-t, a Thriller-t, meg a Bad album elötti megaslágereit mind feketén csinálta!
Kis segítség:
Szóval ez van.
Vajon Steve Wonder-nek miért nem vágták le a kezét (őt megvakitották mi???)
Na és Tina Turner? Vagy Ray Charles? James Brown?
Mellesleg nemtudom, te hogy állnál hozzá, ha pl. Ganxsta Zolee megjelenne az új klippjében nagy kerek göndör hajjal, felpumpált szájjal és orral, csokifeketén, és azt hirdetné, hogy mekkora feka rapper?????
Keresztül röhögnéd te is és a fekák is...
Dzsekó égő a feketék részéről, hisz a saját bőrszinét, származását hazudtolja meg és megpróbált egy image-t felvenni (tegyük hozzá, neki sikerült a legjobban, dehát a pénz az pénz)
És égő a fehérek részéről, hisz akármennyire fehéríti magát, mindenki tudja, hogy FEKA. Ergo attól még levágták volna akarját, mert állarcot visel... -
#73 nsync es beugrása szvsz nagyon jo volt....
ha jol tudom azé fehérítette magát hogy a fehérek is kedveljék me négerként nem szerették..akkoriban fehér voltál és néger számra denszeltél levágták a fél karod -
#71 hja láttam most volt vmelyik nap az ismétlés:) hát ha az neked jobb volt akkora gratula... mintha mute-n lett volna a tv-m alig örjöngtek jobban.. mig Mj nél majd megörült az egész társaság!!! -
-
-
#68 2002. Augusztus 26., mjstar.com
Nagy bejelentés?
Az mjstar.com információi szerint Michael Jackson 3 héten belül nagy bejelentést fog közzé tenni, amely hatalmas szenzáció lesz, s kapcsolatban van Michael karrierjével.
Ne felejtsük el azonban, hogy az elmúlt hónapokban több alkalommal is vártunk egy "nagy bejelentésre", amit Michael végül nem tett meg.
2002. Augusztus 26., mjstar.com
Új anyagok?
A 'Black Entertainment Television' (BET) tegnap rövid, de annál megdöbbentőbb hírt közölt, miszerint Michael Jackson az utolsó simításokat végzi következő nagylemezén, amelynek producere és társ írója Irv Gotti. Az új nagylemez megjelenése Október 22-én várható.
A BET információi szerint az új anyagok már a Virgin Recordsnál fognak megjelenni, amellyel Michael két héten belül aláírja szerződését. Az első kislemez címe 'Let's Make This Happen' lesz, s közreműködik benne LL Cool J is. A rádió premiert Szeptemberre tervezik.
Egyenlőre sem Michael Jackson, sem a Virgin Records nem adott ki hivatalos közleményt.
-
#67 (Épp németet 'tanulok' onnan a 'V') -
#66 Velismered ki van a nickemen ? -
#65 Nagyon derék... -
#64 Szarrá hallgattam annak idején a nevörmájndot, az első 200-ban lenni nálam nagy szó.
Ott van mindenki, aki számít. -
#63 Épp azért mondtam, hogy az nekem épp megfelelt, de
LTeeBee-nek ezek szerint nem. -
#62 Jó a Nevermind, talán az első 200-ban nálam is benne van... -
#61 Igazad van kivéve uccsó mondat, ízlések és pofonok tudod... -
#60 Szentem azilyen hálivúdi - minta díjak nem túl komolyak.
Hogy lehetne mgítélni ki az évszázad legjobb előadója?
Röhejes.
Bár én is örültem, mikor az 'évtized legjobb rock albuma' egyes 'szakértők' szerint Nirvana: Nevermind
-
#59 Csocso koma, az MTV-n fut egy májkrém dzsekszon szpesöl, ajánlom figyelmedbe, szépen korektül bemutatják, hogy mi a helyzet dzsekszon bácsival.
-
#57 itt most csocso vilagarol beszelsz :) az ö ertelmezeseben olvasni baromsag, mert van film...---> zenet hallgatni is az amikor van videoklip :) -
#56 Sinatranál meg nemigen lehet ismertebb, legfejjebb a tinik körében.
Csak egy példa lehetne az ezerből a rémrendes zenéje. -
#55 Baz+, te miről beszélsz.
Ha felteszek egy kérdést és valaki ír valamit egy kicsi "válasz..." felirattal jobboldalt lenn, általában azt gondolom, hogy az illető a kérdésre válaszolt. -
#54 mindegy..nem erről szol a topic.. csináljatok egy frank sinatra topicot..itt szoljon a szo jackorol:) éépen 54 db remixelt számt szedek le az audiogalaxyrol!!:) kurva jok! már 3 lejött és nagyon tetszik!!! -
#52 Nono... szegény Sinatra ugyan milyen klippeket forgatott volna már az 50-60-70es években? :-)
Ha jól tudom egyetlen "klippje" van az öregnek, amikot Bonoval éneklik közösen az "I got you under my skin-t"...
Meg egyébként is, hol számít már a klpippek száma, ilyen erővel az nsync üti-veri pl. a pearl jam-et- ami finoman szólva marhaság.