301
King of the Pop!
-
#51 te miről beszélsz? ki beszél itt sinatraról?? azt tdom hogy ajacko lett az évszázad elöadoja.... frankynél egy kicsit több klipet forgatott, egy kicsit ismertedd, és 10 szer annyi díjat kapott -
#50 Sinatra az előadó és jacko az énekes?
nanneee! -
#49 amugy én is ugy tudom hogy bőrbetegsége van sőt nem csak neki -
#48 mert nem siemrték el a feketéket az ő idején.. ott van jacki brown meg a többiek..imádták őket de csak a feketék mig jacko az ainek a turnéjain a fél bagázs elájult még a koncert elején:)))!!! -
#47 Most hallottam csak : Jackson eddig nem ismerte
el, hogy mesterségesen van kifehérítve a bőre. Azt monda, ez egy ritka bőrbetegség.
Szerintek miért akart fehér lenni ?
Annyire ostoba nem lehetett, hogy azt hitte, ettől értékesebb lesz. -
#46 az évszázad lejobb előadoja lett -
#45 Azért a legjobb énekes díja túlzás.
Mi van Sinatra-val? -
#44 Billy Jean, Remember the time, ... ezek jók. -
#43 2002 Január 31, MJWN
A fordulópont
A National Football League (NFL) szóvivője Brian McCarthy a napokban azokról a zenei előadókról beszélt, akik a híres Super Bowl félidejének szünetében felléptek. Jóllehet voltak fellépők az 1960-as, 70-es és 80-as években is, McCarthy azt mondta azokat addig nem tartották számon, amíg 1993-ban Michael Jackson értékadó előadására más előadók fel nem figyeltek. Michalere hivatkozva McCarthy azt mondta: "Az volt a fordulópont. Azóta tudunk más jelentősebb sztárt is megszerezni, hogy fellépjen."
Az 1993-as Super Bowl - ahol Michael fellépett és előadott egy egyveleget a főbb slágereiből és a teljes 'Heal The World'-öt - minden idők legnézettebb
hm:)
arról nem is beszélve hoyg az évszázad legjobb énekese díja már az övé!!! -
#42 Nem is vártam másr attól a csatornától sem...MTV 2, na az már vmi...
-
#41 egyfolytában ő megy az mtv-n -
#40 szerintem jo..nekem tetszik de nem alegjob az igaz! -
#39 Mármint van egy pár jó száma, de más stílusú zenét kedvelek.
Az új száma nem a legjobb. -
#38 :) -
#37 A régi számai teccenek, de nem a stílusom... -
#36 Itt még fekete volt :) -
#35 Én is láttam egy egy darabig a Moonwalkert! Akkoz képest, hogy már több mint 10 éves film... ;) -
#34 :)))))))))))))))))9 nah ezt nemtudtam...joltette:) -
#33 Tudtátok, hogy Michael Jackson lelépett a saját koncertjéről, miközben ünnepelte a tömeg! egy hasonmása énekelte a ráadást!! és a nézők mit sem tudtak erről!!! jó fej!!! -
#32 :)))))))))))))hja néztem és cseresznyére nem volt gagyi..89 es film...csak elhadarták a fimet... -
#31 ma volt a moonwalker..és egész ari volt... -
#30 nézted a moonwalkert? -
#29 ...mégha nem is néz ki jol akkor is a u rock my world jo szám lett!!!tud az még uj és jo számot csinálni..öreges? nézd meg a VMA2001-et!!! -
#28 Bocs, de imho régi önmagához képest már igencsak öregesen nyomja- és akkor még finom voltam. Nyugdíjba kéne már mennie az öreg Májkrémnek. -
#27 de hogy táncol a hülye zombi? szeretnék én ugy táncolni mint hypo barátunk -
#26 Szegény májkrém, úgy nézett ki, mint egy zombi. Vártam, hogy mikor zuhan be a zenekari árokba.. :-)
-
Tomcat #25 Hát nemtom, engem valahogy nem tudott lenyűgözni...
ennél már csak az volt kegyetlenebb, mikor Missy E. produkciója közepette megjelent a Nelly Furtado nevű csajszi, s rappelt 1picit Na az se volt sámli :)) -
#24 megvan a video...
amikor az nsync POP száma megy amire bejön a Jacko..bazzeg a tömeg szinte sikitoznak megörülnek az emberért..10 percig tapsolt állva a közönség!!nagyon zoral!!!
és olyan mozgása van a faszinak hogy jujj..komolyat electricezett! -
#23 cseresznyére nemmaradtam le a Moonwalker ről!Jipí! -
#22 ö választotta önmagának. -
#21 Folyamatosan leesőben van, de mindig visszarakják neki :-)
-
#20 hja igaz... -
#19 igaz, hogy Jackonak leesett az orra? -
#18 Na, ha a májkrémdzsekszonnak tetszett, akkor az már valami, biztosan úgy van. Mondjuk neki a tízéves fiúcskák is jobban tetszenek a tizennyolc éves lánykáknál: nem tudom, hogy mennyire érdemes hallagatni rá... :-)
PS: pár éve láttam ezt az embert IRL, mit mondjak, nem bútoroznék össze vele... :-) -
#17 hehe ... inkabb nem mondok semmit a szamai minosegere .... regen szerettem de a Black & White ota .... haaat ..... -
Tomcat #16 Ne tudd meg... :)
Összeillettek nagyon :D -
#14 Rulez kivételével 1etértek ;-)
-
#13 te JÓ ÉG, na az már durva lehetett télleg :-) -
#12 láttátok az Nsync koncertjét? a music awardson?amikor bejött jacko?:) huhh nagyon király volt! -
#11 volt azért jo száma utánna is! pl a mostani uj száma is bejön..nem tudom miről énekel és nem is akarom megtudni!