301
King of the Pop!
-
#181 Te ilyeneket itten nem mondghatsz, mert a hivatásod ezt nem engedi meg. -
Ali #180 Mike valamivel lejebb. De hagyjuk! Mike-vel mi csak a megszokott beszólásokat küldözgetjük egymásnak. De azért haverok vagyunk. A batmanos beszólás pedig überfasza volt. -
#176 Jók ezek a naponta karbantartott viták...:-)))) -
#173 Nem mondtam, hogy nem értek egyet, de bírd ki itt az általánosban. -
#172 nem mondja
másrészről értelmes és kultúrált ember nem tagja annak a körnek, vagy ha igen, akkor az ritka mint a fehér holló -
#171 A bizonyos kör pontosan ezt mondja egy másik bizonyos körre és akkor aztán lehet kiabálni. -
#170 az ilyen style jellemző bizonyos körre -
#169 Mike!
Ali!
Attól, hogy valaki nem szimpi, még nem kell a másik politikai tömbhöz sorolni.
Ez annyira gyerekes.
Az is aki kezdi és az is, aki felveszi a kesztyűt.
Nőjetek már fel!
Egyébként meg: EZ AZ ÁLTALÁNOS ESZMECSERE!!!!!!!! -
#168 Csak az a különbség, hogy Dzsimi tényleg jó énekes-zenész volt. -
#167 Nézd! A szűkebb környezetében Zámbódzsimmit is királynak titulálták...oszt, hogy nézett ki.
Születésekor a szülészorvos sírt fel először....
Szóval ennyit a királyi titulusokról. -
#165 jajj má' eccerűen csak rossz napja volt :-D -
Ali #164 Figyelek itt is. Ez nem volt szép. -
#163 lhet hogy csunya lett szegénykém ettől még akkor is ő a kinf of Pop.. még ha már nem is ez a styl-om...
akokr is kurva jo zenéket csinált és remélem összerak megint valami állat zenét!!!
szvsz feldolgozva még ma is zoralok a számai.. sőt mikor a Home Club ban benyomták a feldolgozott billy-t akkor szinte mindenki megbolondult tőle:) nagyon fullos volt:) -
#162 Hát a popszakmában igencsak érdekes a külső! Hamár a King of Pop-ról beszélünk akkor figyeljünk már a külsőre is....
Na mentem! -
#161 Nem is tudom, csak beugrott a név. :) -
#160 annak van olyan nyafogós nyivákoló hangja, ugye? -
#159 ezt honnan tudod? együtt éltetek? ááá most már mindent értek :)))) -
#158 Ez tényleg érdekes lehetne, de erről nem szól a fáma. -
#157 már én is unom. -
#156 neked ezek szerint scsak a külső érdekes.
-
#155 Fenyő Miki? -
#154 Na lassan abbahagyom, mert (képzeljétek) melóznom kell egy fél órácskát...
Majd jövök! -
#153 Néha belegondolok, hogy mit csinálhat otthon az egyik kastélyában...
Vajon mit? Alvás az oxigénsátorban 11-ig, aztán séta a déli parkban 5 szekuricsi és egy maga köré tekert pléd társaságában, majd ebéd kizárólag tegnap szedett zöldségekből. Délután megint sátrazás ugy 5-ig majd este régi videóklippek ill. koncertek nézése a majmával...
Vagy mittomén! Télleg érdekelne. Meglesném, ha tehetném, hogy mit müvel akkor amikor senki nem látja (nem a sexuális életére vagyok kiváncsi, tudom, hogy az nincs neki) -
#152 Neeeeem! Életemben talán egy előadóért rajongtam és nem ő volt az!!!:-)) -
#151 Hát igazság szerint régen érdekelt a zenéje, de ma már csak kiröhögöm, ha róla hallok...
Kész! Eláztatta magát elöttem!
Egy jóképü, normális, híres feka csávó volt és egy robotot csinált magából! Határozottan nem tetszik! -
#150 Te aért bánkódsz, hogy nem tudsz rajongani érte :) -
#149 Kösszencs!!!!:-))) -
#148 Te csak simán okos vagy. és keresed a dolgok prózai okát. nagyon helyes. tetszik. -
#147 Mit toleráljak egy exhibicionista, beteg emberen??? Semmi tolerálnivalóm nincs! Nem tetszik amit müvelt és kész! Ha a lentebb belinkelt képnél abbahagyja, akkor még azt is ondtam volna, hogy a világ legjobb szinesbőrü előadója és lehet, hogy rajonganék érte, plusz Ő is még mindig koncertezne és dalokat irna mind Madonna! De nem tette igy az én szánalmamra számíthat...
De ari vagy, hogy meg akartál győzni! -
#146 ha valaki intoleráns olyan kérdésekben, amiről azt gondolom toleránsabb is lehetne, akkor elítélem, vagyis azt mondom nincs igaza, ez messze van az itélettől. nem mondtam, hogy Blasta degenerativ barom, amiért elítéle jackot, és ezért mindenki utálja őt. -
#145 a zenéje érdekel, vagy ő maga? -
#144 Mér?
Ez a véleményem, nem szivatok senkit. -
#143 Mivan??? -
#142 nem akarok én senkit meggyőzni. max rávenni Blastát, hogy lehetne toleránsabb. -
#141 Ipszi!! Jano csak szivat!!!! -
#140 Dehogynem! Elitéltél a véleményemért.... -
#139 na és, esküszöm nem igaz! irigyled? -
#138 :-)))))
Igazad van!
Az a legnagyobb baj vele, hogy frankó zenéket nyomatott, istan üccse, még meg is érdemli az évszázad előadómüvésze díjjat, csak az egész zene mögött egy beteg embert vélek felfedezni és ezért inkább ellenszenves mint rokonszenves... -
#137 Nem, mert nem esik szét a teste.
129. Minden színjáték. -
#136 én nem szabom meg.
csak kicsit liberálisabb vagyok nálad
nem itélek el oyanért embereket, amiért te esetleg már igen.