1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • Efreet
    jaja, van resume szám közepéröl.
  • Laalee
    szerinem a többi is tudja lenoxx nintaus is tuti
  • Borg
    Samsung az jó, részletekért olvass visszább
  • Dj Reb
    Emberek behaltam......
    hozzájutottam egy expanium 301-hez, de gyanútlanul jól beszoptam. Sajna nem tudja folytatni a resume-mal az mp3-makat, csak a szám elejéről.....ez ugye egy pár órás mixnél nem a legszerencsésebb :((((
    Nem tudjátok, hogy a többi márkásabb nagycd-s mp3 lejátszó közt is akad e ilyen vagy ez csak "philips specialitás"???
    köszi!
  • OPM
    Ekkora hülyeséget... :-*(***
    azért kössz...
  • Efreet
    jogdíjak... idézek 1 magyar együttes hivatalos oldalának mp3 letöltési részéröl:
    "Jogvédelem
    Állítjuk továbbá, hogy értelmetlen lenne az önmagunk hirdetésére felhasznált saját szerzeményeink letöltése után letöltésenként 29 Ft jogdíjat fizetni a Szerzoi Jogvédo Egyesületnek, amelybol ok majd egyszer visszautalnának nekünk letöltésenként kb. ötven fillért. Lehet, hogy ideje lenne átgondolni a szabályokat, b+!?"

éljenek a jogszabályok :) (és az artisjus-os matricák, amik megszállták az üres cd-ket :) cd-zárjegy :)))) )
  • Efreet
    nekem nincs semmi gond a CDRW-kkel a Nintausomban... simán olvassa... az audiocd rázkódásvédelem tényleg nem valami nagy csoda :)
  • OPM
    :-(
  • OPM
    nos? one info?
  • OPM
    aha, akkor majd ne felejts el minket is informálni róla! ok? :)
  • OPM
    ja megvan...
    $ 229.00
    ez nem is olyan sok
    remélem nem másra gondolok... ez ugye ugyanolyan mp3 lejátszó, mint pl a yepp, csak nem 30 megás hanem 10 gigás a tárhelye?
    mert akkor nagyon megéri az árát!
  • OPM
    wow... 10GBos a tárhelye?? az nem semmi...
    és mennyibe is kerül $-ban?
  • rugoo
    Miért van az, hogy a Nintaus-om nem játsza a CD-RW-t???? És a rázkódásvédelem a sima audio cd-nél 3-5 mp??? Ez másoknál is így van, vagy csak az enyém ilyen kaki.

Már egy éve nyomkodom, nem volt vele soha semmi bajom, mivel csak sima mp3 cd-r-ket pakolgattam bele. De amióta vettem egy újraírót és volt lehetőségem kipróbálni a CD-RW-t, úgy használja, mintha data cd-t raktam volna bele (ha mp3 van a cdrw-n "NO FILE" felirat, ha audio, akkor pedig zúg-búg mint egy data cd)!

Már kétféle CD-RW fajtát is kipróbáltam (Samsung és TDK, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj)
    Nem tudjátok, hogy ez miért lehet???

Az audio cd-ket nekem mikor már megvettem, az előbb említett módon játszotta le, de az annyira nem is érdekel, mert MP3 RULEZ!
  • Borg
    Felmész a googlera, rákeresel.
    De ha pl amazonon kapni, oda mindig irnak userek véleményt is. Jó forrás.
  • DEx-
    Thomson Lyra PDP 2080
    -r?l ki tud mondani valami b?vebbet? Nincs valakinek ? Személyes vélemény érdekelne.
  • Borg
    Itt van.

Amúgy annyi a különbsége MCD MP67hez képest, hogy 100 helyett 120sec ESP van rajta, és album/title neveket kiir a képernyöre (könyvtárnév+ID3). Ennek fejében a rendelkezésre állási idő max13órára csökkent 18+ óráról.
    Nekem speciel többet ér hogy tovább megy az elemmel, mint hogy kiirja a számcimeket.

Amugy állitólag az SM55 pl nem tud 8cm-es CDt, és kevesebb az ismétlés/ugrás funkciója is mint az MP67nek.

Szerintem az SM55 amolyan lightosabb, kevésbé robosztus verziója az MP67nek, +ban ID3 funkcióval, meg new lookkal:)
  • Penya
    Nekem egy ezereves Exp 103-as van :))
  • Borg
    Samsungomon bele lehet tekerni az MP3ba, van oly RWm amin 2-300MBos MP3 mixek vannak, simán bele tok tekerni a közepébe ha kell..
    Melyik expanium van neked? 303?
  • Penya
    Hi all... nekem eXpaniumom van... az nagyon jo cucc csak 2 idegesito hibaja van
    1. eleg nagy
    2. nem lehet beletekerni az mp3akba.
  • OPM
    Legyszi mondja meg nekem valaki, hogy errol a keszulekrol (#52) hol lehet neten tobb infot kapni? (pl kepek)
    thnx!
  • Csövi
    Köszi!
    DE olvasd el az #56os hozzászólást miért is "szeretem" a Nintaust!
  • Csövi
    Frankó!
    Megnézem!
  • Laalee
    ott van efreet hozzaszolasa, ö mar jo ideje az id3 as nintaust nyuzza.
  • Borg
    MCD-MP67 CD-YEPP

39900volt, és idea diszkont..
  • Csövi
    Konkrétan melljik Samsung, mert van 1 pár...
    Mennyit kostált, éés hol vetted?
    Köszi!
  • Borg
    (olyan meg ugyse kell)
  • Borg
    Nekem a samsung még vonaton is vitte ESPvel a 320as MP3at (najo csak 2-3 ilyen volt a 192esek közt:) egyedül a VBRes Mp3akat nem viszi el...
  • Csövi
    Jah még a poén kedvéért a hiba nem az én cdimben volt mert 1 ismerősömnek régebbi lenoxxa vitte a 192-es mp3akat, ami ugye nem műxött a Nintaussal! kiváncsi vagyok az új id3mas lennox mit tud! (fizikai paramétereket meg tudom én is nézni a neten, csakhát az kevés, nekem gyakorlati visszajelzés kell, a Nintaus után már nem bízom a Hardware fícsörökben.. :) )

Köszi!
  • Csövi
    Szia!
    nekem csak 1 kérdésem volna: viszi a 256 ill. 320as mp3makt? (konkrétan Lame codingos)
    mertha igen akkor én is zsírozok egy ilyet :))))
    A nintaussal megszívtam, tudott az mindent még (S)VCD-t is játszott! ccsakhát vihettem vissza 2xer is mert úgy pattogott a lelkem mp3 jáccásnál mint a kisangyal. volt 192-256ig mindent kiprobáltam, a lemezeket Neroval szoktam írni asszem mode1ben... de az én cdimet nem vitte... :((
    Ha ez télleg eszik mindent akkor az kircsi :))
  • OPM
    Tudnátok olcsó ID3 kezelős mp3-dismant ajánlani, amit itthon is lehet kapni!
    TomCAT: arról, ami neked van hol lehet neten infot kapni?
    thnx
  • OPM
    Mi a különbség a Lenoxx Jukebox és az mp3/cd player között?

TomCAT: pontosan hol vetted? Mi az a Mistral?
  • Efreet
    TomCAT: ez van Laaleenak és nekem is (bár nekem még Nintaus kiadásban és kazi-kocsi csatlakozó nélkül)
  • Tomcat.no1
    Nos nekem egy LENOXX MP3&CD player van és ez 35eHUF volt! (Mistral)
    Tartozékok:
    1db mini jack-RCA kábel
    1db kazetta adapter (kocsiba király)
    1db szivargyújtóba való táp átalakító (hogy a kocsiba ne a saját aksiát koptassam, +töltő)
    1db hálózati adapter (tölő is)
    2db 800mAh NiCu akksi
    és természetesen
    1db MP3&CD player ID3 megjelenités futófény szerüen 1 sorban.
    Az egész egy szép dobozban, leírással.

Rázkódásvédelem hibátlan. kb4órát megy az aksíával.
    5 féle hangzásmód mp3-nál, 4 féle Audio CD-nél.

Ennél már csak a RioVOLT a jobb szerintem! Ja és a dologról annyit, hogy a ismertebb (márkásabb) cégek legalább 2 honappal később jelentették meg az mp3-at támogató discmanjeiket. Persze drágábban és kevesebbet tudtak és adtak hozzá.
  • Efreet
    jahogy nem nagykerben akarod venni? :) ott nagyon drága :)) de még mindig megéri... a 6órás töltés szinte biztos hogy csak gyorstöltés... én a discman saját töltöjét kb 2X használtam... az 5 óra helyett kicsit több mint 2-t bírt csak vele... burkolatleszedés... nemtudni hogy tölt-e... fura egy cucc ez :)
  • Borg
    Ja meg olyan a gyorstöltés, hogy az AAAs elem egyikéről egy sávban le kell szedni a burkolatot, h lássa hogy tölthető az elem ami benne van. Viszont nem jelzi ki sehol hogy tölti-e, vagy hogy áll... beletettem előriás szerint a két AAA-s NiMH elemet, és bedugtam a tápjával... 6 óra mulva kiderül..
  • Borg
    Noname töltö AA és AAAhoz: 3900
    VARTA 600mA 2db: 2850
    Energizer 700mA 2db: 2350.

Ez volt a választék, egyelőre vettem az utóbbit csak, most benne van az eszközben és "gyorstölti". Azt irják 6óra... és utána ezekkel 2h40percet kell birnia...majd kiderül...
  • Efreet
    Varta töltö 2.9k, AAA-s aksi 840, AA-s aksi 790 darabja.
    a belsö töltö (ha gyorstöltö) akkor nem jó. hmm.. (hogy is volt elektrotechnikán... ott tanultuk...) szóval az aksikat 2féle képpen lehet tölteni (mindegyiket). az egyik a gyorstöltés, ami pl. az AA-s aksik 225-250 mA-el tölti, ez kb 4 óra alatt feltölti, de nem olyan stabil az a töltés (=hamarabb lemerül), és jobban károsítja is, a másik az kb 150-160 mA-el tölt, 16 óra egy teljes töltés, viszont több mint duplaaddig bírja a másikhoz képest (ez a normáltöltés). mivel a ilyen fajta töltés komolyabb hardware-t igényel, ezért gondolom, hogy csak gyorstöltöt raknak bele.
  • Pheel
    VivaPlusz jó lett. A design a lényeg :))))
  • Borg
    Ja és mennyibe is kerül a VARTA cuccos?

(www.vivaplusz.hu HACKED (r0x:))
  • Borg
    Ahm köszi, épp ezt akartam kérdezni, h milyen aksielemeket vegyek bele, de akkor varta lesz. A belső töltője miért nem jó?
    Vittem ma vonaton (utaztam pestre meg vissza) de ez a sar kodak AAA elem amit itthon találtam 2 órát birta csak:/
    Egykét MP3 volt amit skippelt a vonaton, de csak a régebben irt mp3-cdkről, és miután itthon belehallgattam, rájöttem h nem a rázkódástól skippelt valami eleve szar azon a CDn.
    A többit meg problémamentesen játszotta le a vonaton is.
    (de azt az album gombot kitehették volna a távirányitóra is:)
    OPM: 39.000 brutto kisker