(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hela.nekem beatmenem van.(a GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT EZ EGY KISMÉRETÛ 8 CM ÁTMÉRÕJÛ mini CDket lejátszó mp3 lejátszó de persze audiót is tud lejátszani.nagyon faszán néz ki,van rajta anti-shock system persze nem olyan nagyonm erõs hiszen az mp3 at tömöriteni kell ezért érzékenyebb is, viszont ennek köszönhetõen 1 cd-n 210 percnyi vagyis 185 megányi adat fér ami kb 40, 45 darab szám,elég jó.Van rajta listaösszeállító,bemutató mód(hogy minden számba 10 mp et belekezd),equalizer(hangszínkiemelõ-Rock,Jazz,Classic)és Basszus tuningoló is:),2 duracel ultra m3 ceruzaelem kell bele (AA) és lehet adapterrel is hallgatni ami 4,5 V os.Szerintem megéri,és mostmár van beatman 2 ami a rázkódásvédelem fejlettségével jobb 1 kicsit de drágább is.röviden ennyi,ami még nagy elõnye hogy nagyon kicsi könnyedén elfér 1 kisebb zsebben is.ja még valami.lehet audiót is hallgatni rajta de kb6,8 szám fér úgy rá,dehát ebben az a lényeg hogy MP3 lejátszó.Röviden ennyi.
jaja, ugyanaz, mint neked...

a keményebb számoknál, aminél nincs lágy dallam vagy ilyesmi tényleg nem lehet észrevenni

Gerry
Mail ment (megint)!

Igy van.. mivel a hiba egész halk, ezért csak halk alaphangú számoknál lehet észrevenni..
Hangianix
Lagyabb szamoknal? Ez azt jelenti, hogy hardrock es metal hallgatasa eseten (nalam ilyen menne) eszre se vennem?

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

CybearBoy
Úgylátom nemcsak én szenvedek ezzel a problémával. OPM, neked is Samsung lejátszüd van? Ha valaki tud megoldást, az ne habozzon, ossza meg velünk!

A lágyabb tranceknék valóban zavaróbb kicsit, de nekem eddig mondom csak 1 fajta MP3nál jött elõ.. kissFM mixek 100MB felett..
Ugyanez a bajom nekem is sajna... :(
Az ilyen relaxálós számoknál elégnagy gáz...

CybearBoy
Amúgy nem tudjátok, hogy az e-mailben említett Fraunhoffer MP3 tömörítõt le lehet-e szedni valahonnan?

Hangianix
a létezésbe. 2 év sok volt neki. :D

CybearBoy
Amúgy nekem ez az 'effekt' jelentkezik pl a full Eminem ambumnál (The Eminem Show), pedig már 2 helyrõl is leszedtem... (net, winmx)

CybearBoy
Írtam egy em-mailt, annak a csávesznek, hogyszerinte mi lehet a bibi forrása:
"Udv!
En arra gyanakszom, hogy egyes tomorito motorok nem teljesen szabvanyosak, amit a PC tokeletesen javit, azonban a hardveresek elcsusznak rajta...Ez lehet akr egy-ket byte plusz adat vagy kevesebb, nem tudom pontosan. Probalkozz a Fraunhoffer-el tomoriteni mindent, az a gyari, az eredeti - csak hat fizetos.

Martinm

-----Original Message-----
From: ibalazs
Sent: Sunday, July 07, 2002 10:07 PM
To: [email protected]
Subject: MP3 discman

Üdv!
Az elõzõ havi Chipben olvastam egy tesztet MP3 discmanekrõl. A Samsung MCD-SM55 nekem is nagyon megtetszett, így meg is vettem egyet. Tényleg mindent tud, amit kell. Bár a cikkben írtakkal ellentétben igenis van véletszerû lejátszási funkciója, és az akkumulátor elemeket is tudja tölteni. De ez most mellékes, nem ezért írok. Vannak olyan MP3 számjaim, amik a számítógépen még tökéletesen szólnak, de miután kiírom CD-re, és lejátszom a playerben, elõ-elõ jön hallgatás közben olyan 'bugyogó-efektus', pedig ha ezt a CD-t lejátszom a számítógépen, akkor megint csak jól szól. De nem hiszem, hogy a player lenne a hibás, mert a számok nagyrészét ugyan olyan minõségben játsza le, mint a számítógép. Ön találkozott-e ezzel a jelenséggel, illetve tud-e nekem segíteni, hogy mi lehet a hiba forrása?
Minden jót,
CybearBoy

CybearBoy
Sajnálom, biztos nem bántad volna meg. Amúgy mibe halt bele a lapod?

Hangianix
Köszi, ha nem halt volna meg ma az alaplapom, akkor vettem volna egyet...

Gerry
A levélbõl kimaradt, hogy Mi a pontos tipusa? Lenoxx, de mi?

Gerry
Mail ment!

a butitottba CDt sem lehet tenni:)
egyébként a samsungba lehet tekerni rendesen, amerre akarsz..
Laalee
a butitottban meg sehogysem lehet tekerni?? :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CybearBoy
Ja, az a szép kék. Hát amikor megvettem, folyton azt nyüstöltem, így 1-2 nap alatt lemerült. Viszont vettem hozzá NiMH AA elemeket, így azokat töltögetem, szvsz jobban megéri, mint az alkáli elemek. Amúgy itt vannak adatok a Chip Magazinból: 13 óra a lejátszási ideje (gyári adat).

Hangianix
SM-55 az a szep kek ugye? En is olyanon gondolkodom. Mennyit bir az aksi?

hello én most szeretném eladni a Lenoxx márkájú mp3 cd playeremet ha érdekelne valakit dobjon meg egy maillel

koszontem.

Hi
nekem MCD MP67es samsungom van, és én is tapasztalatm ezt a dolgot már.
Viszont csak egyetlen egy fajta Mp3nál, méghozzá a 100MB-nál nagyobb kissFM mixeknél. (digweed stb)
Én eddig ezt ezen mixek hibáinak tulajdonitottam, mivel semmi más MP3 alatt nem hallatszik ez.
Másrészt ezek alatt sem zavaró a jelenléte, alig hallani néha, nem is igen foglalkoztam vele.
CybearBoy
Hali.
Nekem van egy Samsung MCD-SM55- ös MP3 dismannem. Nekem nagyon bejön mindent tud, ami kell. De lenne egy kérdésem. Szerintetek az miért van, hogy vannak olyan számaim, amik a szgépen winamppal még tökéletesen szólnak, viszont miután kiírom CD-re, és lejátszom a playerrel, akkor fel-fel tûnik bennük olyan 'bugyogó effekt'. Viszont ha ugyan ezt a CD-t a gépen játszom le, ott ott nincs vele baj, mint ahogy írás elõtt sem volt vele baj. De nem hiszem, hogy a plaer hibája, mert a számok többségét kifogástalan minõségben játsza le. Van 5letetek?

Laalee
eleg a neve :D

a tapasztalat alapjan sony csak a tv ben nagyon jo a tobbiben eros kozep, akkor meg inkabb samsung felaron, ugyanolyan minoseg.

de mp3 nal csak azt tudom mondani amit lentebb is irtunk, ismetelni meg nem akarok

Es tudsz valamit ami olcso es nagyon jo?
Laalee
szerintem az olcso es nagyonjot erdemes venni

a sony meg draga es nemjo...

item
Valaki ismer egy bizonyos intersound nevü noname cd/mp3 player-t ? ha igen akkor legyen olyan szives és mondjon valamit róla! Esetleg egy mûszaki leirással is megdobhatna? (link) Elõre is köszi.. Bye

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Coine
yeah.
majd elolvasom holnap a topicot.
fõ kérdés : MP3 playa vs. MD

Hi!
Tudtok valamit a Verbatim mini CDs mp3 lejátszójáról? A http://www.ebolt.hu oldalon láttam. Esetleg tapasztalatok, vagy teszt valahol?
Találtam egy nagyobb képet errõl a Samsungról!
Ide feltettem: http://www.tar.hu/psz/MCD-SM55.jpg
Vélemények?

hat en kb ket eve nyuzok 1 minidisc walkmant szal nem a legujabb, es meg mindig tokeletesen jo, a fulhallgatot kellett cserelnem csak.. 1 kicsit dragabb kategoria de en inkabb azt ajanlom, mert kicsi es olcso meg ujrairhato hozza a lemez
Én elhiszem, de normális info/teszt hiányában az emberek nem erre fognak hajlani... meghát fõleg hogy a samsung SM55je már bõven 35-37 körül kapható MM-ban, ami ID3mat meg mindenfélét tud, még ha nem is olyan profi mint az MCD-MP67es..
Laalee
coca cola player :D

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=15649&ido=3

Laalee
a lenoxx rol van egy hosszu, de eleg bena teszt a szamitogep.hu n :D a nintaus meg tok ugyanez. ha a tesztelö idetlen mert eredmenyeit nem nezzük, pl hogy 1 ora lejatszast bir az aksi :D eleg sokminden megtudhato rola. en karacsonykor vettem brutto 37 ert, azota biztos olcsobb lett, vagy a multi cegek kihoztak ilyen tudast hasonlo aron, de mivel semmi bajom vele, meg most is tudom ajanlani.

Efreet
attól, hogy nem teszelik, még Laaleenak és nekem is müködik :) és semmi bajom vele :)) (amúgy 40 volt amikor én vettem, akkor jártam UTOLJÁRA ott annak a .. izének a boltjában, azóta nem tudom lehet-e egyáltalán kapni)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

40ér nem sok az egy kicsit, ha az uj samsungot lehet kapni 40 alatt is már?
Meg érdekes, hogy ilyen lenoxx meg nintaus sosem szerepel tesztekben...
Efreet
40 a LenoXX, és a pirospatkányéknál lehet kapni (m betüs, és nem írom le a nevüket)

SAMSUNG SM55, elvileg 39 alatt megkapod már.
Légyszi segítsetek!
50 E körül milyen, id3tag kezelõ mp3 discmant lehet mostanában kapni? a tudtok vmi jót, légyszi azt is írjátok le, hogy hol lehet kapni!
A lennoxx mp3player még mindig 30-40 körül van?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Al.
Magyarországon SOHA SEHOL , nem lehetett , és nem is lehet kapni Rio-t , marad a külföldi beszerzés , az is többnyire tengeren túlról , és a 250-es még így is kb. 60.000 , jasnos ...
márka? mit tud?

Nem tudja valaki hogy lehetne nem ketszeres aron beszerezni egy riovolt sp250-est?
hiba
van egy avc suol-om de van egy kis szivas is vele:
mivel canadai 110v-os 60hzes adapterrel szallitjak. 4,5V/600mA a szekunder oldal. Kiprobaltam egy ugyan ilyen csak eppen hazai halozatarol is mukodo adapterrel es igen furcsa dolgogat muvelt:

-audio cdt tokeletesen kezeli
-mp3as cdket nem tudja lejatszani

(elemmel viszont kifogastalnul megy, csakhat a max 1,25V-ig toltheto elemek vajmi keves ideig elegendoek)

Valakinek valmai otlet hogy mitol lehet ez?

Efreet
ja, szintén... max annyit nézem esetleg amíg átkapcsolgatom random-ra a playmode-ot...

Laalee
igazabol a kijelzot kb 2 szer neztem meg idaig :D

benyomom resumera azt hagy szoljon

Efreet
szerintem olvass vissza egy kicsit... nincs 100 hozzászólás, és sokminden le lett már írva.
a nintauson nincs háttérvilágítás (minek?)

Sound
Szóval aztmondjátok, hogyha akarok ilyen cuccot venni akkor Nintaus és Samsung között vacillájak? Amúgy kinek milyen Nintaus lejátszója van, és konkrétan milyen jó lejátszók vannak amiknek azért van háttérvilágítós kijelzőjük?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Efreet
Lenoxx-ek adtak ki tok ugyanolyat mint a nintaus, csak a logo más rajta

Efreet
Verbatim 10X-en újraírhatót, de csak 4X-en írom... 10X-en talán túl sok hibát ejt, és a nintausnak elég érzékeny a lelkivilága (??) (ez igaz a normál írt korongoknál is).

Mit gondoltok a freecom beatmen 2-ről,van valakinek tapasztalata?, akkarok venni egyet a hétvégén:)egyetlen aggályom csak az hogy futáshoz lehet-e frankon használni?