1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
#478 ki esett neked? :-)
te jobban akarsz venni mint én eladni
csak jószándék vezérelt...... -
#474 Remélem holnap már a kezemben tarthatom. :) -
#473 www.infopatika.hu -
DecenS #472 a lapos akku-t lehet kapni, sony márkaboltokban (a stamina kamerák használják) és a darabja nem kevesebb, mint 5500 ft. -
Borg #471 Az AAA az vékony ceruzaelem, nem lapos akku... -
#469 Ahh, de várom már hogy megjöjjön. :) Addig is találtam egy jó kis cikket, akit még érdekel elolvashatja itt. -
OPM #467 jaja, vannak hibái...
de szerintem nem annyira szörnyű!
ha nem akarod gyaloglás közben hallgatni, akkor bőven elég a rázkódásvédelme (pl buszon)
A bugyogást meg lehet oldani... (ha van időd rá :)
És a hangja szerintem elég jó! -
#466 Az előző tipust eléggé fikázták(PDP-2080), de ezt nem tudom, de nekme is szóba jött, amugy a M*troba lehet kapni, legalábbis Kecskeméten... -
#465 pontosan:-) aztan masodikkent hordozhato eszkozoknel a hordozhatosag es max lejatszasi ido. es csak 3-ra johet a ezt meg ezt nem viszi:-))) -
Borg #464 Akarod mondani a tipust felejtsék el.
A márkának semmi baja. -
#461 MP3 discman áfáját vissza lehet igényelni? Mert eddig ugy volt, h. vissza tudjuk igényelni, de kiderült, nem birnánk "minek" elszámolni!
Vagy esetleg ki tudja(foglalkozás) visszaszerezni? -
#460 Hátha szeptemberben vetted, akkor nem tudom, hogy hogy jön ki a 4hónap :-)
Amugy meg sztem zárjuk le ezt a dolgot, köszi a segítségedet, majd meglátom még milyet veszek, és attól, hogy nem a tied vettem meg, nem kell nekem esni :-(
-
OPM #459 kár... :(
én is kiváncsi vagyok rá! -
#458 Kurva életbe! Valszeg már csak jövőhéten jön a Dion...
-
OPM #457 Én 30 alatt eladom.
Íram neked mailt! -
#456 Nagyon remélem hogy egy darabban fogom megkapni... :) -
#455 Pestről jön?
CSak azért mondtam mert törték már össze CD-met és van ismerős aki elmondta, hogy a posta hogy dolgozik.
DE nem akarlak rémiszgetni biztos van saját hungarocelje :-) -
#454 öcsém te nem vagy semmi :-)
Te irtad, hogy nálatok 30 fölött van erre most azt irod, hogy 29.000 3-4 ezerrrel drágább :-)
Minél a 35.000-nél?
Amúgy négy hónapos és nem szoktam panaszkodni -
#453 Nem muszáj panaszkodni, ha nem tetszik, ne irj be semmit, és kész. Bocs, hogy nem vettem meg a féléves discmanedet a bolti árnál 3-4ezerrel drágábban! :(( -
#452 Remélem nem lesz semmi baj. Arra felhívták a figyelmem, hogy ha bármi baka van a csomagolásnak, vagy akármi, akkor rögtön ott helyben fell kell venni a jegyzőkönyvet. Azért remélem törékenyként van feladva, meg van valami bélés is hozzá... Majd kiderül. :| -
#451 ajjaj
ez komoly?
a posta veszélyes................. -
#450 Nem, posta. -
#449 teis cseréld ki
Futár hozza? -
#448 A Dion hivatalos honlapján a kép szerint Sennheiser van hozzá. Úgylátszik Mo.-n kicserélik másra... -
#447 Oké, nagyon remélem, hogy még ezen a héten megjön. 3 napot írtak, talán belefér...
:) -
#444 Áááá... Kösz nem, az a 29ropi sztem sok érte, most inkább egy Dion 200-asra startolok rá... -
#443 Tudom, láttam, h. 2x is bemásoltad a szöveget, de inkább vmi tapasztalat érdekelne, ha vki vett már ilyet! -
#442 Dion 400 megrendelve, SM-55 holnap eladva.
-
#441 Kevesebbet mint a Dion. :) De nem rossz, sőt. 2 fokozatú mélyhangkiemelés, meg egy on/off magas. Kedvencek lista létrehozása. Többi meg a szokásos. Elég dinamikusan szól, bár ez inkább a mellékelt füles miatt van. -
#440 Azt hallottam róla hogy nem rossz, de hát tuti nem egy high-end kategória. Egy olyan Sennheiserre füles mennyibe van? -
#434 Ajjaj, tényleg kezdek átesni a ló túloldalára. :) Sajna egy havernak sincs Dionja, és tom hogy elsősorban a belcsbecs számít. Amúgy a Samsung eladása már régóta érlelődik bennem. :) Pár hete vett öcsém egy Philips 511-estm ekkor döntöttem el, hogy ilyenre váltok. De aztán megláttam a Dion-400-at, külsőre nagyon megfogott, aztán utánanéztem a tudásának, az is nagyon korrekt, nem bugyog, és eddig azon kevés emberek közül, akinek ilyen Dion van, és írt fórumokba, még senkit nem hallottam panaszkodni, mindenki elégedett volt vele. -
Borg #432 Ez igy igaz, csak az a kérdés kinövi e magát jobbra, vagy nem...
Amúgy a magyar lapok tesztjeihez inkább nem fűznék hozzá semmit:) -
#431 Amúgy sztem nincs itt semmi próba cseresznye. 2 magyar lapban is csak jókat írtak róla, mindent tud, amit egy hasonló árkategóriás 'márkás' lejátszó, sőt, még többet is, nincsenek bugok, mint pl a Samsungnál, és eddig mindenki meg van vele elégedve, aki ilyet vett. És ha még nem is elterjedt márka, akkor is simán lekörözi a Samsungot vagy a Philipset pl szvsz. Dehát remélem nemsokára saját tapasztalatból is elmondhatom ezeket, és sokáig szolgál majd. :) -
#430 Egyszer minden cég noname-ként kezdi, ez a Dion még csak 1-2 éves. :) -
#429 Hát, engem nagyon idegesít, minden egyes 3.92-esnél (sok olyanom van) majdnem olyan hangos a bugyogás, mint maga a zene... -
Borg #428 Amúgy mostmár marha kiváncsi lennék egy SM55ös samsung hangjára, mert marhára eltúlozzák itt egyesek a gondot szerintem.
Mondom engem pl egyátalán nem zavar a bugyogás az MP67-en, annyira halk, és csak nagyon ritkán jön elő az adott kódolásu cuccnál is.
Vagy sokkal súlyosabb a helyzet SM55nél, vagy marhára eltúlozzák itt egyesek a károgást... -
Borg #427 Full noname maradjunk ennyiben:)
Külföldön sem ismertebb mint itthon, semmi jel nem mutat erre. Persze ettől még lehet jó minöség, de mint minden noname cuccnál, itt is próbacseresznye kérdése. -
#426 Szerintem egyáltalán nem noname, csak Mo.-n nem annyira ismert (mint pl a Rio, pedig azok is kiváló lejátszók, csak Mo.-n körülményes a beszerzésük...). (Csakis MP3-discmanekkel foglakkozik amúgy a Dion.) Aki eddig Diont vett, nem hallottam panaszkodni. :) Egyébként szvsz látszik a képeken, hogy profi cuccok, és mindent tudnak, amit az adott árkategóriában el lehet várni, sőt! És gyakran a nagy márka sem garancia a minőségre, lsd Samsung, de ezt már mondtam. :) -
#425 És a HDC-ről van vkinek tapasztalata? Az az átalakítható discman... -
#424 Ez a Dioneer "márka" ez kint ismert, v. ez is vmi lenoxx-nintaus-napa szerű cucc, csak adesignje jobb?! Ez erősen gondolkodóba ejtett...