1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
  • Breki33
    ki esett neked? :-)

te jobban akarsz venni mint én eladni
    csak jószándék vezérelt......
  • CybearBoy
    Remélem holnap már a kezemben tarthatom. :)
  • CybearBoy
    www.infopatika.hu
  • DecenS
    a lapos akku-t lehet kapni, sony márkaboltokban (a stamina kamerák használják) és a darabja nem kevesebb, mint 5500 ft.
  • Borg
    Az AAA az vékony ceruzaelem, nem lapos akku...
  • CybearBoy
    Ahh, de várom már hogy megjöjjön. :) Addig is találtam egy jó kis cikket, akit még érdekel elolvashatja itt.
  • OPM
    jaja, vannak hibái...
    de szerintem nem annyira szörnyű!
    ha nem akarod gyaloglás közben hallgatni, akkor bőven elég a rázkódásvédelme (pl buszon)
    A bugyogást meg lehet oldani... (ha van időd rá :)
    És a hangja szerintem elég jó!
  • Stann
    Az előző tipust eléggé fikázták(PDP-2080), de ezt nem tudom, de nekme is szóba jött, amugy a M*troba lehet kapni, legalábbis Kecskeméten...
  • WiZZaRD
    pontosan:-) aztan masodikkent hordozhato eszkozoknel a hordozhatosag es max lejatszasi ido. es csak 3-ra johet a ezt meg ezt nem viszi:-)))
  • Borg
    Akarod mondani a tipust felejtsék el.
    A márkának semmi baja.
  • Stann
    MP3 discman áfáját vissza lehet igényelni? Mert eddig ugy volt, h. vissza tudjuk igényelni, de kiderült, nem birnánk "minek" elszámolni!
    Vagy esetleg ki tudja(foglalkozás) visszaszerezni?
  • Stann
    Hátha szeptemberben vetted, akkor nem tudom, hogy hogy jön ki a 4hónap :-)
    Amugy meg sztem zárjuk le ezt a dolgot, köszi a segítségedet, majd meglátom még milyet veszek, és attól, hogy nem a tied vettem meg, nem kell nekem esni :-(
  • OPM
    kár... :(
    én is kiváncsi vagyok rá!
  • CybearBoy
    Kurva életbe! Valszeg már csak jövőhéten jön a Dion...
  • OPM
    Én 30 alatt eladom.
    Íram neked mailt!
  • CybearBoy
    Nagyon remélem hogy egy darabban fogom megkapni... :)
  • Breki33
    Pestről jön?

CSak azért mondtam mert törték már össze CD-met és van ismerős aki elmondta, hogy a posta hogy dolgozik.

DE nem akarlak rémiszgetni biztos van saját hungarocelje :-)
  • Breki33
    öcsém te nem vagy semmi :-)

Te irtad, hogy nálatok 30 fölött van erre most azt irod, hogy 29.000 3-4 ezerrrel drágább :-)
    Minél a 35.000-nél?

Amúgy négy hónapos és nem szoktam panaszkodni
  • Stann
    Nem muszáj panaszkodni, ha nem tetszik, ne irj be semmit, és kész. Bocs, hogy nem vettem meg a féléves discmanedet a bolti árnál 3-4ezerrel drágábban! :((
  • CybearBoy
    Remélem nem lesz semmi baj. Arra felhívták a figyelmem, hogy ha bármi baka van a csomagolásnak, vagy akármi, akkor rögtön ott helyben fell kell venni a jegyzőkönyvet. Azért remélem törékenyként van feladva, meg van valami bélés is hozzá... Majd kiderül. :|
  • Breki33
    ajjaj

ez komoly?
    a posta veszélyes.................
  • CybearBoy
    Nem, posta.
  • Breki33
    teis cseréld ki
    Futár hozza?
  • CybearBoy
    A Dion hivatalos honlapján a kép szerint Sennheiser van hozzá. Úgylátszik Mo.-n kicserélik másra...
  • CybearBoy
    Oké, nagyon remélem, hogy még ezen a héten megjön. 3 napot írtak, talán belefér...
    :)
  • Stann
    Áááá... Kösz nem, az a 29ropi sztem sok érte, most inkább egy Dion 200-asra startolok rá...
  • Stann
    Tudom, láttam, h. 2x is bemásoltad a szöveget, de inkább vmi tapasztalat érdekelne, ha vki vett már ilyet!
  • CybearBoy
    Dion 400 megrendelve, SM-55 holnap eladva.
  • CybearBoy
    Kevesebbet mint a Dion. :) De nem rossz, sőt. 2 fokozatú mélyhangkiemelés, meg egy on/off magas. Kedvencek lista létrehozása. Többi meg a szokásos. Elég dinamikusan szól, bár ez inkább a mellékelt füles miatt van.
  • CybearBoy
    Azt hallottam róla hogy nem rossz, de hát tuti nem egy high-end kategória. Egy olyan Sennheiserre füles mennyibe van?
  • CybearBoy
    Ajjaj, tényleg kezdek átesni a ló túloldalára. :) Sajna egy havernak sincs Dionja, és tom hogy elsősorban a belcsbecs számít. Amúgy a Samsung eladása már régóta érlelődik bennem. :) Pár hete vett öcsém egy Philips 511-estm ekkor döntöttem el, hogy ilyenre váltok. De aztán megláttam a Dion-400-at, külsőre nagyon megfogott, aztán utánanéztem a tudásának, az is nagyon korrekt, nem bugyog, és eddig azon kevés emberek közül, akinek ilyen Dion van, és írt fórumokba, még senkit nem hallottam panaszkodni, mindenki elégedett volt vele.
  • Borg
    Ez igy igaz, csak az a kérdés kinövi e magát jobbra, vagy nem...

Amúgy a magyar lapok tesztjeihez inkább nem fűznék hozzá semmit:)
  • CybearBoy
    Amúgy sztem nincs itt semmi próba cseresznye. 2 magyar lapban is csak jókat írtak róla, mindent tud, amit egy hasonló árkategóriás 'márkás' lejátszó, sőt, még többet is, nincsenek bugok, mint pl a Samsungnál, és eddig mindenki meg van vele elégedve, aki ilyet vett. És ha még nem is elterjedt márka, akkor is simán lekörözi a Samsungot vagy a Philipset pl szvsz. Dehát remélem nemsokára saját tapasztalatból is elmondhatom ezeket, és sokáig szolgál majd. :)
  • CybearBoy
    Egyszer minden cég noname-ként kezdi, ez a Dion még csak 1-2 éves. :)
  • CybearBoy
    Hát, engem nagyon idegesít, minden egyes 3.92-esnél (sok olyanom van) majdnem olyan hangos a bugyogás, mint maga a zene...
  • Borg
    Amúgy mostmár marha kiváncsi lennék egy SM55ös samsung hangjára, mert marhára eltúlozzák itt egyesek a gondot szerintem.

Mondom engem pl egyátalán nem zavar a bugyogás az MP67-en, annyira halk, és csak nagyon ritkán jön elő az adott kódolásu cuccnál is.
    Vagy sokkal súlyosabb a helyzet SM55nél, vagy marhára eltúlozzák itt egyesek a károgást...
  • Borg
    Full noname maradjunk ennyiben:)

Külföldön sem ismertebb mint itthon, semmi jel nem mutat erre. Persze ettől még lehet jó minöség, de mint minden noname cuccnál, itt is próbacseresznye kérdése.
  • CybearBoy
    Szerintem egyáltalán nem noname, csak Mo.-n nem annyira ismert (mint pl a Rio, pedig azok is kiváló lejátszók, csak Mo.-n körülményes a beszerzésük...). (Csakis MP3-discmanekkel foglakkozik amúgy a Dion.) Aki eddig Diont vett, nem hallottam panaszkodni. :) Egyébként szvsz látszik a képeken, hogy profi cuccok, és mindent tudnak, amit az adott árkategóriában el lehet várni, sőt! És gyakran a nagy márka sem garancia a minőségre, lsd Samsung, de ezt már mondtam. :)
  • Stann
    És a HDC-ről van vkinek tapasztalata? Az az átalakítható discman...
  • Stann
    Ez a Dioneer "márka" ez kint ismert, v. ez is vmi lenoxx-nintaus-napa szerű cucc, csak adesignje jobb?! Ez erősen gondolkodóba ejtett...