(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung az jó, részletekért olvass visszább
Emberek behaltam......
hozzájutottam egy expanium 301-hez, de gyanútlanul jól beszoptam. Sajna nem tudja folytatni a resume-mal az mp3-makat, csak a szám elejéről.....ez ugye egy pár órás mixnél nem a legszerencsésebb 😞(((
Nem tudjátok, hogy a többi márkásabb nagycd-s mp3 lejátszó közt is akad e ilyen vagy ez csak "philips specialitás"???
köszi!
hozzájutottam egy expanium 301-hez, de gyanútlanul jól beszoptam. Sajna nem tudja folytatni a resume-mal az mp3-makat, csak a szám elejéről.....ez ugye egy pár órás mixnél nem a legszerencsésebb 😞(((
Nem tudjátok, hogy a többi márkásabb nagycd-s mp3 lejátszó közt is akad e ilyen vagy ez csak "philips specialitás"???
köszi!
Ekkora hülyeséget... :-*(***
azért kössz...
azért kössz...
jogdíjak... idézek 1 magyar együttes hivatalos oldalának mp3 letöltési részéröl:
"Jogvédelem
Állítjuk továbbá, hogy értelmetlen lenne az önmagunk hirdetésére felhasznált saját szerzeményeink letöltése után letöltésenként 29 Ft jogdíjat fizetni a Szerzoi Jogvédo Egyesületnek, amelybol ok majd egyszer visszautalnának nekünk letöltésenként kb. ötven fillért. Lehet, hogy ideje lenne átgondolni a szabályokat, b+!?"
éljenek a jogszabályok 😊 (és az artisjus-os matricák, amik megszállták az üres cd-ket 😊 cd-zárjegy 😊))) )
"Jogvédelem
Állítjuk továbbá, hogy értelmetlen lenne az önmagunk hirdetésére felhasznált saját szerzeményeink letöltése után letöltésenként 29 Ft jogdíjat fizetni a Szerzoi Jogvédo Egyesületnek, amelybol ok majd egyszer visszautalnának nekünk letöltésenként kb. ötven fillért. Lehet, hogy ideje lenne átgondolni a szabályokat, b+!?"
éljenek a jogszabályok 😊 (és az artisjus-os matricák, amik megszállták az üres cd-ket 😊 cd-zárjegy 😊))) )
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nekem nincs semmi gond a CDRW-kkel a Nintausomban... simán olvassa... az audiocd rázkódásvédelem tényleg nem valami nagy csoda 😊
:-(
nos? one info?
aha, akkor majd ne felejts el minket is informálni róla! ok? 😊
ja megvan...
$ 229.00
ez nem is olyan sok
remélem nem másra gondolok... ez ugye ugyanolyan mp3 lejátszó, mint pl a yepp, csak nem 30 megás hanem 10 gigás a tárhelye?
mert akkor nagyon megéri az árát!
$ 229.00
ez nem is olyan sok
remélem nem másra gondolok... ez ugye ugyanolyan mp3 lejátszó, mint pl a yepp, csak nem 30 megás hanem 10 gigás a tárhelye?
mert akkor nagyon megéri az árát!
wow... 10GBos a tárhelye?? az nem semmi...
és mennyibe is kerül $-ban?
és mennyibe is kerül $-ban?
Miért van az, hogy a Nintaus-om nem játsza a CD-RW-t???? És a rázkódásvédelem a sima audio cd-nél 3-5 mp??? Ez másoknál is így van, vagy csak az enyém ilyen kaki.
Már egy éve nyomkodom, nem volt vele soha semmi bajom, mivel csak sima mp3 cd-r-ket pakolgattam bele. De amióta vettem egy újraírót és volt lehetőségem kipróbálni a CD-RW-t, úgy használja, mintha data cd-t raktam volna bele (ha mp3 van a cdrw-n "NO FILE" felirat, ha audio, akkor pedig zúg-búg mint egy data cd)!
Már kétféle CD-RW fajtát is kipróbáltam (Samsung és TDK, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj)
Nem tudjátok, hogy ez miért lehet???
Az audio cd-ket nekem mikor már megvettem, az előbb említett módon játszotta le, de az annyira nem is érdekel, mert MP3 RULEZ!
Már egy éve nyomkodom, nem volt vele soha semmi bajom, mivel csak sima mp3 cd-r-ket pakolgattam bele. De amióta vettem egy újraírót és volt lehetőségem kipróbálni a CD-RW-t, úgy használja, mintha data cd-t raktam volna bele (ha mp3 van a cdrw-n "NO FILE" felirat, ha audio, akkor pedig zúg-búg mint egy data cd)!
Már kétféle CD-RW fajtát is kipróbáltam (Samsung és TDK, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj)
Nem tudjátok, hogy ez miért lehet???
Az audio cd-ket nekem mikor már megvettem, az előbb említett módon játszotta le, de az annyira nem is érdekel, mert MP3 RULEZ!

Felmész a googlera, rákeresel.
De ha pl amazonon kapni, oda mindig irnak userek véleményt is. Jó forrás.
De ha pl amazonon kapni, oda mindig irnak userek véleményt is. Jó forrás.
Thomson Lyra PDP 2080
-r?l ki tud mondani valami b?vebbet? Nincs valakinek ? Személyes vélemény érdekelne.
-r?l ki tud mondani valami b?vebbet? Nincs valakinek ? Személyes vélemény érdekelne.
Nikásze peeri menó
Itt van.
Amúgy annyi a különbsége MCD MP67hez képest, hogy 100 helyett 120sec ESP van rajta, és album/title neveket kiir a képernyöre (könyvtárnév+ID3). Ennek fejében a rendelkezésre állási idő max13órára csökkent 18+ óráról.
Nekem speciel többet ér hogy tovább megy az elemmel, mint hogy kiirja a számcimeket.
Amugy állitólag az SM55 pl nem tud 8cm-es CDt, és kevesebb az ismétlés/ugrás funkciója is mint az MP67nek.
Szerintem az SM55 amolyan lightosabb, kevésbé robosztus verziója az MP67nek, +ban ID3 funkcióval, meg new lookkal😊
Amúgy annyi a különbsége MCD MP67hez képest, hogy 100 helyett 120sec ESP van rajta, és album/title neveket kiir a képernyöre (könyvtárnév+ID3). Ennek fejében a rendelkezésre állási idő max13órára csökkent 18+ óráról.
Nekem speciel többet ér hogy tovább megy az elemmel, mint hogy kiirja a számcimeket.
Amugy állitólag az SM55 pl nem tud 8cm-es CDt, és kevesebb az ismétlés/ugrás funkciója is mint az MP67nek.
Szerintem az SM55 amolyan lightosabb, kevésbé robosztus verziója az MP67nek, +ban ID3 funkcióval, meg new lookkal😊
Samsungomon bele lehet tekerni az MP3ba, van oly RWm amin 2-300MBos MP3 mixek vannak, simán bele tok tekerni a közepébe ha kell..
Melyik expanium van neked? 303?
Melyik expanium van neked? 303?
Hi all... nekem eXpaniumom van... az nagyon jo cucc csak 2 idegesito hibaja van
1. eleg nagy
2. nem lehet beletekerni az mp3akba.
1. eleg nagy
2. nem lehet beletekerni az mp3akba.
Legyszi mondja meg nekem valaki, hogy errol a keszulekrol (#52) hol lehet neten tobb infot kapni? (pl kepek)
thnx!
thnx!
ott van efreet hozzaszolasa, ö mar jo ideje az id3 as nintaust nyuzza.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
MCD-MP67 CD-YEPP
39900volt, és idea diszkont..
39900volt, és idea diszkont..
(olyan meg ugyse kell)
Nekem a samsung még vonaton is vitte ESPvel a 320as MP3at (najo csak 2-3 ilyen volt a 192esek közt😊 egyedül a VBRes Mp3akat nem viszi el...
Jah még a poén kedvéért a hiba nem az én cdimben volt mert 1 ismerősömnek régebbi lenoxxa vitte a 192-es mp3akat, ami ugye nem műxött a Nintaussal! kiváncsi vagyok az új id3mas lennox mit tud! (fizikai paramétereket meg tudom én is nézni a neten, csakhát az kevés, nekem gyakorlati visszajelzés kell, a Nintaus után már nem bízom a Hardware fícsörökben.. 😊 )
Köszi!
Köszi!
Szia!
nekem csak 1 kérdésem volna: viszi a 256 ill. 320as mp3makt? (konkrétan Lame codingos)
mertha igen akkor én is zsírozok egy ilyet 😊)))
A nintaussal megszívtam, tudott az mindent még (S)VCD-t is játszott! ccsakhát vihettem vissza 2xer is mert úgy pattogott a lelkem mp3 jáccásnál mint a kisangyal. volt 192-256ig mindent kiprobáltam, a lemezeket Neroval szoktam írni asszem mode1ben... de az én cdimet nem vitte... 😞(
Ha ez télleg eszik mindent akkor az kircsi 😊)
nekem csak 1 kérdésem volna: viszi a 256 ill. 320as mp3makt? (konkrétan Lame codingos)
mertha igen akkor én is zsírozok egy ilyet 😊)))
A nintaussal megszívtam, tudott az mindent még (S)VCD-t is játszott! ccsakhát vihettem vissza 2xer is mert úgy pattogott a lelkem mp3 jáccásnál mint a kisangyal. volt 192-256ig mindent kiprobáltam, a lemezeket Neroval szoktam írni asszem mode1ben... de az én cdimet nem vitte... 😞(
Ha ez télleg eszik mindent akkor az kircsi 😊)
Tudnátok olcsó ID3 kezelős mp3-dismant ajánlani, amit itthon is lehet kapni!
TomCAT: arról, ami neked van hol lehet neten infot kapni?
thnx
TomCAT: arról, ami neked van hol lehet neten infot kapni?
thnx
Mi a különbség a Lenoxx Jukebox és az mp3/cd player között?
TomCAT: pontosan hol vetted? Mi az a Mistral?
TomCAT: pontosan hol vetted? Mi az a Mistral?
TomCAT: ez van Laaleenak és nekem is (bár nekem még Nintaus kiadásban és kazi-kocsi csatlakozó nélkül)
Nos nekem egy LENOXX MP3&CD player van és ez 35eHUF volt! (Mistral)
Tartozékok:
1db mini jack-RCA kábel
1db kazetta adapter (kocsiba király)
1db szivargyújtóba való táp átalakító (hogy a kocsiba ne a saját aksiát koptassam, +töltő😉
1db hálózati adapter (tölő is)
2db 800mAh NiCu akksi
és természetesen
1db MP3&CD player ID3 megjelenités futófény szerüen 1 sorban.
Az egész egy szép dobozban, leírással.
Rázkódásvédelem hibátlan. kb4órát megy az aksíával.
5 féle hangzásmód mp3-nál, 4 féle Audio CD-nél.
Ennél már csak a RioVOLT a jobb szerintem! Ja és a dologról annyit, hogy a ismertebb (márkásabb) cégek legalább 2 honappal később jelentették meg az mp3-at támogató discmanjeiket. Persze drágábban és kevesebbet tudtak és adtak hozzá.
Tartozékok:
1db mini jack-RCA kábel
1db kazetta adapter (kocsiba király)
1db szivargyújtóba való táp átalakító (hogy a kocsiba ne a saját aksiát koptassam, +töltő😉
1db hálózati adapter (tölő is)
2db 800mAh NiCu akksi
és természetesen
1db MP3&CD player ID3 megjelenités futófény szerüen 1 sorban.
Az egész egy szép dobozban, leírással.
Rázkódásvédelem hibátlan. kb4órát megy az aksíával.
5 féle hangzásmód mp3-nál, 4 féle Audio CD-nél.
Ennél már csak a RioVOLT a jobb szerintem! Ja és a dologról annyit, hogy a ismertebb (márkásabb) cégek legalább 2 honappal később jelentették meg az mp3-at támogató discmanjeiket. Persze drágábban és kevesebbet tudtak és adtak hozzá.
jahogy nem nagykerben akarod venni? 😊 ott nagyon drága 😊) de még mindig megéri... a 6órás töltés szinte biztos hogy csak gyorstöltés... én a discman saját töltöjét kb 2X használtam... az 5 óra helyett kicsit több mint 2-t bírt csak vele... burkolatleszedés... nemtudni hogy tölt-e... fura egy cucc ez 😊
Ja meg olyan a gyorstöltés, hogy az AAAs elem egyikéről egy sávban le kell szedni a burkolatot, h lássa hogy tölthető az elem ami benne van. Viszont nem jelzi ki sehol hogy tölti-e, vagy hogy áll... beletettem előriás szerint a két AAA-s NiMH elemet, és bedugtam a tápjával... 6 óra mulva kiderül..
Noname töltö AA és AAAhoz: 3900
VARTA 600mA 2db: 2850
Energizer 700mA 2db: 2350.
Ez volt a választék, egyelőre vettem az utóbbit csak, most benne van az eszközben és "gyorstölti". Azt irják 6óra... és utána ezekkel 2h40percet kell birnia...majd kiderül...
VARTA 600mA 2db: 2850
Energizer 700mA 2db: 2350.
Ez volt a választék, egyelőre vettem az utóbbit csak, most benne van az eszközben és "gyorstölti". Azt irják 6óra... és utána ezekkel 2h40percet kell birnia...majd kiderül...
Varta töltö 2.9k, AAA-s aksi 840, AA-s aksi 790 darabja.
a belsö töltö (ha gyorstöltö) akkor nem jó. hmm.. (hogy is volt elektrotechnikán... ott tanultuk...) szóval az aksikat 2féle képpen lehet tölteni (mindegyiket). az egyik a gyorstöltés, ami pl. az AA-s aksik 225-250 mA-el tölti, ez kb 4 óra alatt feltölti, de nem olyan stabil az a töltés (=hamarabb lemerül), és jobban károsítja is, a másik az kb 150-160 mA-el tölt, 16 óra egy teljes töltés, viszont több mint duplaaddig bírja a másikhoz képest (ez a normáltöltés). mivel a ilyen fajta töltés komolyabb hardware-t igényel, ezért gondolom, hogy csak gyorstöltöt raknak bele.
a belsö töltö (ha gyorstöltö) akkor nem jó. hmm.. (hogy is volt elektrotechnikán... ott tanultuk...) szóval az aksikat 2féle képpen lehet tölteni (mindegyiket). az egyik a gyorstöltés, ami pl. az AA-s aksik 225-250 mA-el tölti, ez kb 4 óra alatt feltölti, de nem olyan stabil az a töltés (=hamarabb lemerül), és jobban károsítja is, a másik az kb 150-160 mA-el tölt, 16 óra egy teljes töltés, viszont több mint duplaaddig bírja a másikhoz képest (ez a normáltöltés). mivel a ilyen fajta töltés komolyabb hardware-t igényel, ezért gondolom, hogy csak gyorstöltöt raknak bele.
Ja és mennyibe is kerül a VARTA cuccos?
(www.vivaplusz.hu HACKED (r0x😊)
(www.vivaplusz.hu HACKED (r0x😊)
Ahm köszi, épp ezt akartam kérdezni, h milyen aksielemeket vegyek bele, de akkor varta lesz. A belső töltője miért nem jó?
Vittem ma vonaton (utaztam pestre meg vissza) de ez a sar kodak AAA elem amit itthon találtam 2 órát birta csak:/
Egykét MP3 volt amit skippelt a vonaton, de csak a régebben irt mp3-cdkről, és miután itthon belehallgattam, rájöttem h nem a rázkódástól skippelt valami eleve szar azon a CDn.
A többit meg problémamentesen játszotta le a vonaton is.
(de azt az album gombot kitehették volna a távirányitóra is😊
OPM: 39.000 brutto kisker
Vittem ma vonaton (utaztam pestre meg vissza) de ez a sar kodak AAA elem amit itthon találtam 2 órát birta csak:/
Egykét MP3 volt amit skippelt a vonaton, de csak a régebben irt mp3-cdkről, és miután itthon belehallgattam, rájöttem h nem a rázkódástól skippelt valami eleve szar azon a CDn.
A többit meg problémamentesen játszotta le a vonaton is.
(de azt az album gombot kitehették volna a távirányitóra is😊
OPM: 39.000 brutto kisker
És akkor végülis mennyiért vetted?
nem rossz...
1 tanács: érdemes a pénzt áldozni rá, és venni 1 Varta nagytöltöt (16órás), és szintén Varta 700mAh-s AAA-s meg 1600mAh-s AA-s aksikat hozzá, hónapok alatt visszahozzák az árukat, ráadásul ezek már NiMH-sak, vagyis lényegesen tovább bírják, és több töltést bírnak teljesítménycsökkenés nélkül.
és mivel szerintem az ilyenekbe csak gyorstöltöt raknak, a saját töltörendszerét ne használd, csak végsö esetben.
1 tanács: érdemes a pénzt áldozni rá, és venni 1 Varta nagytöltöt (16órás), és szintén Varta 700mAh-s AAA-s meg 1600mAh-s AA-s aksikat hozzá, hónapok alatt visszahozzák az árukat, ráadásul ezek már NiMH-sak, vagyis lényegesen tovább bírják, és több töltést bírnak teljesítménycsökkenés nélkül.
és mivel szerintem az ilyenekbe csak gyorstöltöt raknak, a saját töltörendszerét ne használd, csak végsö esetben.
Na megvan végre a Samsung mp3-CD cuccos😊
(MCD-MP67 CD-yepp)
Egyelőre meg vagyok elégedve vele, a kék szinű lcd világitáson kivül mindent tud ami rá van irva. Mondjuk ezt tudtam elötte is h ami a dobozon rajta van kék világitás az nincs igazából rajta, de ez nem lényeg.
Features:
-2 féle repeat, és random funkció
-Album funkció, ami a könyvtárak között vált a CDn (ha van)
-Ugrás előre hátra egyet, illetve előre 10esével
-ESP 100s (mindig be mp3hoz) és opcionálisan kibe kapcsolható audio CDhez
-utolsó lejátszott szám tárolási funkció
-SBS mélyvariáló gomb (szokásos)
Tartozékok:
-maga a cdyepp, aminek tök jó mattított aluminium háza van
-távirányitó amit a fülhallgatóhoz lehet beiktatni, play pause, stop, és back forward funckiókkal, valamint a yeppen is, és a távirányitón is lezárhatók a gombok (hold)
-Adapter
-fülhallgató, ami rendkivül jó minöségű (amit a sonyhoz adnak meg sem közeliti ezt)
-Külsö elem rack, amit az eszköz hátuljára lehet csatlakoztatni, +2 AA elem tárolására alkalmas, ezzel +16 órával meghosszabbitva az alapból 5 órás (belső AAA elemekkel) lejátszási időt ESP használata mellett. Ha az ESP off, akkor erre +1óra.
Elemet sajnos nem adnak hozzá, igy kezdetnek Adapterről megy most, illetve van 2 AAA elemem amit a Yeppbe tok tenni, és arról megy.
Ha a 2 AAA elem a yeppben akku, akkor azt a töltöről automatikusan tölti.
Meg még majd kell 2 AA elem a rackbe, és akkor max lejátszási idő.
Képernyője szerintem elég, ugyan ID3mat nem tud, de ha nyomtatsz fájl-listát akkor nem is kell, album(könyvtár)számot, és aktuális mp3 sorszámot ir ki, eltelt időt, valamint hogy milyen módban fut, mp3/cd batt/töltö random repeat stb..
Meg van valami idóta animáció is a kijelzőn de arról had ne szóljak most😊 (kb a BEE reklámmal egy szinten van😊
Az első benyomásaim igy pár óra után:
- Nagyon könnyű a cucc!
- Szép hangminősége van (szerencsére a hirekkel ellentétben)
- Problémamentesen lejátszik minden régebben irt MP3 CDmet, amin hosszu fáljnevestúl kezdve az mp2 fileig, még olyan is van amin nem csak Mp3 van azt is kiválogatta, a kitétel .mp3 legyen a file és már játtsza is..
- Le van irva a dokumentációjában, h 30-90mp is lehet az összes mp3 file bescannelése egy lemezen, hát nekem a 88 mp3mat és egyéb utilokat tartalmazó lemezt olvasta legtovább, ez volt 10mp!
- Nameg mp3 file méretére sincs megkötés, egy RW-cdt próbáltam ki, 3x200MB-os Digweed mixxel (yeah😊, 2mp alatt beolvasta, és ezerrel játssza is le.
- és végül a a rohatt reklám matrica szúrja csak a szemem rajta, amit minden eszközt bevetve fogok levakarászni róla😊
(MCD-MP67 CD-yepp)
Egyelőre meg vagyok elégedve vele, a kék szinű lcd világitáson kivül mindent tud ami rá van irva. Mondjuk ezt tudtam elötte is h ami a dobozon rajta van kék világitás az nincs igazából rajta, de ez nem lényeg.
Features:
-2 féle repeat, és random funkció
-Album funkció, ami a könyvtárak között vált a CDn (ha van)
-Ugrás előre hátra egyet, illetve előre 10esével
-ESP 100s (mindig be mp3hoz) és opcionálisan kibe kapcsolható audio CDhez
-utolsó lejátszott szám tárolási funkció
-SBS mélyvariáló gomb (szokásos)
Tartozékok:
-maga a cdyepp, aminek tök jó mattított aluminium háza van
-távirányitó amit a fülhallgatóhoz lehet beiktatni, play pause, stop, és back forward funckiókkal, valamint a yeppen is, és a távirányitón is lezárhatók a gombok (hold)
-Adapter
-fülhallgató, ami rendkivül jó minöségű (amit a sonyhoz adnak meg sem közeliti ezt)
-Külsö elem rack, amit az eszköz hátuljára lehet csatlakoztatni, +2 AA elem tárolására alkalmas, ezzel +16 órával meghosszabbitva az alapból 5 órás (belső AAA elemekkel) lejátszási időt ESP használata mellett. Ha az ESP off, akkor erre +1óra.
Elemet sajnos nem adnak hozzá, igy kezdetnek Adapterről megy most, illetve van 2 AAA elemem amit a Yeppbe tok tenni, és arról megy.
Ha a 2 AAA elem a yeppben akku, akkor azt a töltöről automatikusan tölti.
Meg még majd kell 2 AA elem a rackbe, és akkor max lejátszási idő.
Képernyője szerintem elég, ugyan ID3mat nem tud, de ha nyomtatsz fájl-listát akkor nem is kell, album(könyvtár)számot, és aktuális mp3 sorszámot ir ki, eltelt időt, valamint hogy milyen módban fut, mp3/cd batt/töltö random repeat stb..
Meg van valami idóta animáció is a kijelzőn de arról had ne szóljak most😊 (kb a BEE reklámmal egy szinten van😊
Az első benyomásaim igy pár óra után:
- Nagyon könnyű a cucc!
- Szép hangminősége van (szerencsére a hirekkel ellentétben)
- Problémamentesen lejátszik minden régebben irt MP3 CDmet, amin hosszu fáljnevestúl kezdve az mp2 fileig, még olyan is van amin nem csak Mp3 van azt is kiválogatta, a kitétel .mp3 legyen a file és már játtsza is..
- Le van irva a dokumentációjában, h 30-90mp is lehet az összes mp3 file bescannelése egy lemezen, hát nekem a 88 mp3mat és egyéb utilokat tartalmazó lemezt olvasta legtovább, ez volt 10mp!
- Nameg mp3 file méretére sincs megkötés, egy RW-cdt próbáltam ki, 3x200MB-os Digweed mixxel (yeah😊, 2mp alatt beolvasta, és ezerrel játssza is le.
- és végül a a rohatt reklám matrica szúrja csak a szemem rajta, amit minden eszközt bevetve fogok levakarászni róla😊
petöfihíd budai oldalon elindulva jobboldalt a hosszú épület a magas után 😊
tulképpen nem lett volna túl nehéz 30 hozzászólást visszaolvasni 😊 majd mesélj milyen
Aha akkor tényleg egész jó lehet..De mind1 mostmár jön a samsung cuccos, hétvégére meg is lesz😊
Sajnos itt nemigazán van választék, eleve nintaust ezért nem is tudtam volna venni, mindössze Philips és Samsung közül választottam...
Sajnos itt nemigazán van választék, eleve nintaust ezért nem is tudtam volna venni, mindössze Philips és Samsung közül választottam...
Borg: olvass vissza. leírtam mindent róla.
de akkor mégegyszer
tartokzék: lejáccó, 1 pár füles (jó minöség), audiokábel (lineout-rca), 2db 800mAh-s aksi, szivargyújtó-töltö, konnektoros töltö, (a lenoxxnál kazi-adapter). mi kell még? equalizer van benne valami 5 beállítással, szükségtelen. rázkódásvédelem van, korrekt. az alap 800as aksikkal 4-4,5 órát megy, (haver freecom beatman-je, ami "húúdekicsi, és húúdeszuper" bírja a 2 1100as aksival alig 4 órát, no comment) vettem hozzá azóta 2 1600as aksit, azzal 8-9 órát ment második töltés után. minden további a 9,15,16. hozzászólásban. ja, és ezek nem noname-ek. a Nintaus azért cd és dvd környéken nagyon ott van. (ráadásul Samsung hardware az egész)
de akkor mégegyszer
tartokzék: lejáccó, 1 pár füles (jó minöség), audiokábel (lineout-rca), 2db 800mAh-s aksi, szivargyújtó-töltö, konnektoros töltö, (a lenoxxnál kazi-adapter). mi kell még? equalizer van benne valami 5 beállítással, szükségtelen. rázkódásvédelem van, korrekt. az alap 800as aksikkal 4-4,5 órát megy, (haver freecom beatman-je, ami "húúdekicsi, és húúdeszuper" bírja a 2 1100as aksival alig 4 órát, no comment) vettem hozzá azóta 2 1600as aksit, azzal 8-9 órát ment második töltés után. minden további a 9,15,16. hozzászólásban. ja, és ezek nem noname-ek. a Nintaus azért cd és dvd környéken nagyon ott van. (ráadásul Samsung hardware az egész)
Hát lehet h nem voltam a magyar oldalon, de én a külföldin nem találtam Mp3 támogatásu discmant panasonicot.. mindenesetre nem verik nagy dobra hogy van nekik, akkor kb a support is ennyi lehet.