(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
jaja, van resume szám közepéröl.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
szerinem a többi is tudja lenoxx nintaus is tuti

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Samsung az jó, részletekért olvass visszább
Emberek behaltam......
hozzájutottam egy expanium 301-hez, de gyanútlanul jól beszoptam. Sajna nem tudja folytatni a resume-mal az mp3-makat, csak a szám elejéről.....ez ugye egy pár órás mixnél nem a legszerencsésebb 😞(((
Nem tudjátok, hogy a többi márkásabb nagycd-s mp3 lejátszó közt is akad e ilyen vagy ez csak "philips specialitás"???
köszi!
Ekkora hülyeséget... :-*(***
azért kössz...

Efreet
jogdíjak... idézek 1 magyar együttes hivatalos oldalának mp3 letöltési részéröl:
"Jogvédelem
Állítjuk továbbá, hogy értelmetlen lenne az önmagunk hirdetésére felhasznált saját szerzeményeink letöltése után letöltésenként 29 Ft jogdíjat fizetni a Szerzoi Jogvédo Egyesületnek, amelybol ok majd egyszer visszautalnának nekünk letöltésenként kb. ötven fillért. Lehet, hogy ideje lenne átgondolni a szabályokat, b+!?"

éljenek a jogszabályok 😊 (és az artisjus-os matricák, amik megszállták az üres cd-ket 😊 cd-zárjegy 😊))) )

Efreet
nekem nincs semmi gond a CDRW-kkel a Nintausomban... simán olvassa... az audiocd rázkódásvédelem tényleg nem valami nagy csoda 😊

:-(

nos? one info?

aha, akkor majd ne felejts el minket is informálni róla! ok? 😊

ja megvan...
$ 229.00
ez nem is olyan sok
remélem nem másra gondolok... ez ugye ugyanolyan mp3 lejátszó, mint pl a yepp, csak nem 30 megás hanem 10 gigás a tárhelye?
mert akkor nagyon megéri az árát!

wow... 10GBos a tárhelye?? az nem semmi...
és mennyibe is kerül $-ban?

Miért van az, hogy a Nintaus-om nem játsza a CD-RW-t???? És a rázkódásvédelem a sima audio cd-nél 3-5 mp??? Ez másoknál is így van, vagy csak az enyém ilyen kaki.

Már egy éve nyomkodom, nem volt vele soha semmi bajom, mivel csak sima mp3 cd-r-ket pakolgattam bele. De amióta vettem egy újraírót és volt lehetőségem kipróbálni a CD-RW-t, úgy használja, mintha data cd-t raktam volna bele (ha mp3 van a cdrw-n "NO FILE" felirat, ha audio, akkor pedig zúg-búg mint egy data cd)!

Már kétféle CD-RW fajtát is kipróbáltam (Samsung és TDK, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj)
Nem tudjátok, hogy ez miért lehet???

Az audio cd-ket nekem mikor már megvettem, az előbb említett módon játszotta le, de az annyira nem is érdekel, mert MP3 RULEZ!

Felmész a googlera, rákeresel.
De ha pl amazonon kapni, oda mindig irnak userek véleményt is. Jó forrás.
Thomson Lyra PDP 2080
-r?l ki tud mondani valami b?vebbet? Nincs valakinek ? Személyes vélemény érdekelne.

Nikásze peeri menó

Itt van.

Amúgy annyi a különbsége MCD MP67hez képest, hogy 100 helyett 120sec ESP van rajta, és album/title neveket kiir a képernyöre (könyvtárnév+ID3). Ennek fejében a rendelkezésre állási idő max13órára csökkent 18+ óráról.
Nekem speciel többet ér hogy tovább megy az elemmel, mint hogy kiirja a számcimeket.

Amugy állitólag az SM55 pl nem tud 8cm-es CDt, és kevesebb az ismétlés/ugrás funkciója is mint az MP67nek.

Szerintem az SM55 amolyan lightosabb, kevésbé robosztus verziója az MP67nek, +ban ID3 funkcióval, meg new lookkal😊
Penya
Nekem egy ezereves Exp 103-as van 😊)

Samsungomon bele lehet tekerni az MP3ba, van oly RWm amin 2-300MBos MP3 mixek vannak, simán bele tok tekerni a közepébe ha kell..
Melyik expanium van neked? 303?
Penya
Hi all... nekem eXpaniumom van... az nagyon jo cucc csak 2 idegesito hibaja van
1. eleg nagy
2. nem lehet beletekerni az mp3akba.

Legyszi mondja meg nekem valaki, hogy errol a keszulekrol (#52) hol lehet neten tobb infot kapni? (pl kepek)
thnx!

Csövi
Köszi!
DE olvasd el az #56os hozzászólást miért is "szeretem" a Nintaust!
Csövi
Frankó!
Megnézem!
Laalee
ott van efreet hozzaszolasa, ö mar jo ideje az id3 as nintaust nyuzza.

MCD-MP67 CD-YEPP

39900volt, és idea diszkont..
Csövi
Konkrétan melljik Samsung, mert van 1 pár...
Mennyit kostált, éés hol vetted?
Köszi!
(olyan meg ugyse kell)
Nekem a samsung még vonaton is vitte ESPvel a 320as MP3at (najo csak 2-3 ilyen volt a 192esek közt😊 egyedül a VBRes Mp3akat nem viszi el...
Csövi
Jah még a poén kedvéért a hiba nem az én cdimben volt mert 1 ismerősömnek régebbi lenoxxa vitte a 192-es mp3akat, ami ugye nem műxött a Nintaussal! kiváncsi vagyok az új id3mas lennox mit tud! (fizikai paramétereket meg tudom én is nézni a neten, csakhát az kevés, nekem gyakorlati visszajelzés kell, a Nintaus után már nem bízom a Hardware fícsörökben.. 😊 )

Köszi!
Csövi
Szia!
nekem csak 1 kérdésem volna: viszi a 256 ill. 320as mp3makt? (konkrétan Lame codingos)
mertha igen akkor én is zsírozok egy ilyet 😊)))
A nintaussal megszívtam, tudott az mindent még (S)VCD-t is játszott! ccsakhát vihettem vissza 2xer is mert úgy pattogott a lelkem mp3 jáccásnál mint a kisangyal. volt 192-256ig mindent kiprobáltam, a lemezeket Neroval szoktam írni asszem mode1ben... de az én cdimet nem vitte... 😞(
Ha ez télleg eszik mindent akkor az kircsi 😊)
Tudnátok olcsó ID3 kezelős mp3-dismant ajánlani, amit itthon is lehet kapni!
TomCAT: arról, ami neked van hol lehet neten infot kapni?
thnx

Mi a különbség a Lenoxx Jukebox és az mp3/cd player között?

TomCAT: pontosan hol vetted? Mi az a Mistral?

Efreet
TomCAT: ez van Laaleenak és nekem is (bár nekem még Nintaus kiadásban és kazi-kocsi csatlakozó nélkül)

Tomcat.no1
Nos nekem egy LENOXX MP3&CD player van és ez 35eHUF volt! (Mistral)
Tartozékok:
1db mini jack-RCA kábel
1db kazetta adapter (kocsiba király)
1db szivargyújtóba való táp átalakító (hogy a kocsiba ne a saját aksiát koptassam, +töltő😉
1db hálózati adapter (tölő is)
2db 800mAh NiCu akksi
és természetesen
1db MP3&CD player ID3 megjelenités futófény szerüen 1 sorban.
Az egész egy szép dobozban, leírással.

Rázkódásvédelem hibátlan. kb4órát megy az aksíával.
5 féle hangzásmód mp3-nál, 4 féle Audio CD-nél.

Ennél már csak a RioVOLT a jobb szerintem! Ja és a dologról annyit, hogy a ismertebb (márkásabb) cégek legalább 2 honappal később jelentették meg az mp3-at támogató discmanjeiket. Persze drágábban és kevesebbet tudtak és adtak hozzá.
Efreet
jahogy nem nagykerben akarod venni? 😊 ott nagyon drága 😊) de még mindig megéri... a 6órás töltés szinte biztos hogy csak gyorstöltés... én a discman saját töltöjét kb 2X használtam... az 5 óra helyett kicsit több mint 2-t bírt csak vele... burkolatleszedés... nemtudni hogy tölt-e... fura egy cucc ez 😊

Ja meg olyan a gyorstöltés, hogy az AAAs elem egyikéről egy sávban le kell szedni a burkolatot, h lássa hogy tölthető az elem ami benne van. Viszont nem jelzi ki sehol hogy tölti-e, vagy hogy áll... beletettem előriás szerint a két AAA-s NiMH elemet, és bedugtam a tápjával... 6 óra mulva kiderül..
Noname töltö AA és AAAhoz: 3900
VARTA 600mA 2db: 2850
Energizer 700mA 2db: 2350.

Ez volt a választék, egyelőre vettem az utóbbit csak, most benne van az eszközben és "gyorstölti". Azt irják 6óra... és utána ezekkel 2h40percet kell birnia...majd kiderül...
Efreet
Varta töltö 2.9k, AAA-s aksi 840, AA-s aksi 790 darabja.
a belsö töltö (ha gyorstöltö) akkor nem jó. hmm.. (hogy is volt elektrotechnikán... ott tanultuk...) szóval az aksikat 2féle képpen lehet tölteni (mindegyiket). az egyik a gyorstöltés, ami pl. az AA-s aksik 225-250 mA-el tölti, ez kb 4 óra alatt feltölti, de nem olyan stabil az a töltés (=hamarabb lemerül), és jobban károsítja is, a másik az kb 150-160 mA-el tölt, 16 óra egy teljes töltés, viszont több mint duplaaddig bírja a másikhoz képest (ez a normáltöltés). mivel a ilyen fajta töltés komolyabb hardware-t igényel, ezért gondolom, hogy csak gyorstöltöt raknak bele.

Pheel
VivaPlusz jó lett. A design a lényeg 😊)))
Ja és mennyibe is kerül a VARTA cuccos?

(www.vivaplusz.hu HACKED (r0x😊)
Ahm köszi, épp ezt akartam kérdezni, h milyen aksielemeket vegyek bele, de akkor varta lesz. A belső töltője miért nem jó?
Vittem ma vonaton (utaztam pestre meg vissza) de ez a sar kodak AAA elem amit itthon találtam 2 órát birta csak:/
Egykét MP3 volt amit skippelt a vonaton, de csak a régebben irt mp3-cdkről, és miután itthon belehallgattam, rájöttem h nem a rázkódástól skippelt valami eleve szar azon a CDn.
A többit meg problémamentesen játszotta le a vonaton is.
(de azt az album gombot kitehették volna a távirányitóra is😊
OPM: 39.000 brutto kisker
És akkor végülis mennyiért vetted?

Efreet
nem rossz...
1 tanács: érdemes a pénzt áldozni rá, és venni 1 Varta nagytöltöt (16órás), és szintén Varta 700mAh-s AAA-s meg 1600mAh-s AA-s aksikat hozzá, hónapok alatt visszahozzák az árukat, ráadásul ezek már NiMH-sak, vagyis lényegesen tovább bírják, és több töltést bírnak teljesítménycsökkenés nélkül.
és mivel szerintem az ilyenekbe csak gyorstöltöt raknak, a saját töltörendszerét ne használd, csak végsö esetben.

Na megvan végre a Samsung mp3-CD cuccos😊
(MCD-MP67 CD-yepp)

Egyelőre meg vagyok elégedve vele, a kék szinű lcd világitáson kivül mindent tud ami rá van irva. Mondjuk ezt tudtam elötte is h ami a dobozon rajta van kék világitás az nincs igazából rajta, de ez nem lényeg.

Features:

-2 féle repeat, és random funkció
-Album funkció, ami a könyvtárak között vált a CDn (ha van)
-Ugrás előre hátra egyet, illetve előre 10esével
-ESP 100s (mindig be mp3hoz) és opcionálisan kibe kapcsolható audio CDhez
-utolsó lejátszott szám tárolási funkció
-SBS mélyvariáló gomb (szokásos)

Tartozékok:

-maga a cdyepp, aminek tök jó mattított aluminium háza van
-távirányitó amit a fülhallgatóhoz lehet beiktatni, play pause, stop, és back forward funckiókkal, valamint a yeppen is, és a távirányitón is lezárhatók a gombok (hold)
-Adapter
-fülhallgató, ami rendkivül jó minöségű (amit a sonyhoz adnak meg sem közeliti ezt)
-Külsö elem rack, amit az eszköz hátuljára lehet csatlakoztatni, +2 AA elem tárolására alkalmas, ezzel +16 órával meghosszabbitva az alapból 5 órás (belső AAA elemekkel) lejátszási időt ESP használata mellett. Ha az ESP off, akkor erre +1óra.

Elemet sajnos nem adnak hozzá, igy kezdetnek Adapterről megy most, illetve van 2 AAA elemem amit a Yeppbe tok tenni, és arról megy.
Ha a 2 AAA elem a yeppben akku, akkor azt a töltöről automatikusan tölti.
Meg még majd kell 2 AA elem a rackbe, és akkor max lejátszási idő.

Képernyője szerintem elég, ugyan ID3mat nem tud, de ha nyomtatsz fájl-listát akkor nem is kell, album(könyvtár)számot, és aktuális mp3 sorszámot ir ki, eltelt időt, valamint hogy milyen módban fut, mp3/cd batt/töltö random repeat stb..
Meg van valami idóta animáció is a kijelzőn de arról had ne szóljak most😊 (kb a BEE reklámmal egy szinten van😊

Az első benyomásaim igy pár óra után:

- Nagyon könnyű a cucc!
- Szép hangminősége van (szerencsére a hirekkel ellentétben)
- Problémamentesen lejátszik minden régebben irt MP3 CDmet, amin hosszu fáljnevestúl kezdve az mp2 fileig, még olyan is van amin nem csak Mp3 van azt is kiválogatta, a kitétel .mp3 legyen a file és már játtsza is..
- Le van irva a dokumentációjában, h 30-90mp is lehet az összes mp3 file bescannelése egy lemezen, hát nekem a 88 mp3mat és egyéb utilokat tartalmazó lemezt olvasta legtovább, ez volt 10mp!
- Nameg mp3 file méretére sincs megkötés, egy RW-cdt próbáltam ki, 3x200MB-os Digweed mixxel (yeah😊, 2mp alatt beolvasta, és ezerrel játssza is le.
- és végül a a rohatt reklám matrica szúrja csak a szemem rajta, amit minden eszközt bevetve fogok levakarászni róla😊
Laalee
jaja pont ott 😊

Efreet
petöfihíd budai oldalon elindulva jobboldalt a hosszú épület a magas után 😊

Laalee
tigra computer

valamelyik bme kolesz aljaban van 😊

Efreet
tulképpen nem lett volna túl nehéz 30 hozzászólást visszaolvasni 😊 majd mesélj milyen

Aha akkor tényleg egész jó lehet..De mind1 mostmár jön a samsung cuccos, hétvégére meg is lesz😊
Sajnos itt nemigazán van választék, eleve nintaust ezért nem is tudtam volna venni, mindössze Philips és Samsung közül választottam...
Efreet
Borg: olvass vissza. leírtam mindent róla.
de akkor mégegyszer
tartokzék: lejáccó, 1 pár füles (jó minöség), audiokábel (lineout-rca), 2db 800mAh-s aksi, szivargyújtó-töltö, konnektoros töltö, (a lenoxxnál kazi-adapter). mi kell még? equalizer van benne valami 5 beállítással, szükségtelen. rázkódásvédelem van, korrekt. az alap 800as aksikkal 4-4,5 órát megy, (haver freecom beatman-je, ami "húúdekicsi, és húúdeszuper" bírja a 2 1100as aksival alig 4 órát, no comment) vettem hozzá azóta 2 1600as aksit, azzal 8-9 órát ment második töltés után. minden további a 9,15,16. hozzászólásban. ja, és ezek nem noname-ek. a Nintaus azért cd és dvd környéken nagyon ott van. (ráadásul Samsung hardware az egész)

Hát lehet h nem voltam a magyar oldalon, de én a külföldin nem találtam Mp3 támogatásu discmant panasonicot.. mindenesetre nem verik nagy dobra hogy van nekik, akkor kb a support is ennyi lehet.