1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
csuri #422 Ez most mi?
-
#420 Bocsi, akkor nem szóltam. :) -
#419 Egy hozzáértő ember mondta, hogy letesztelte, és simán szépen vitte a 3.92-es lame mp3akat, remélem nem hazudott. :) Amúgy ez is kóreai cég mint a Samsung, és lám, mégis a 'nagy' márka készülékei a szarok... -
#418 Itt van kép fülesről, azt olvastam róla, hogy szépen szól:
-
#417 Nem ő veszi meg, de ha most az igazi vevőmet próbálnád lebeszélni, akkor morcos lennék. :DD -
csuri #416 Az a gond, hogy nem igazán találok másikat, és választék nélkül nehézkes jobbat beszerezni.
Te tudsz esetleg jobb ajánlatot? -
csuri #414 Úgy értem mp3 Discman-t vagy mp3 Lejátszót érdemesebb e? -
csuri #412 Most kaptam egy ajánlatot egy Samsung MCD-SM55-ről - használtan(3 hónap) 30000-ért. Megéri?
-
csuri #411 Én még csak most kezdtem el gondolkodni azon, hogy venni kellene egy lejátszót, de nem igazán értek hozzá.
Sajnos jelenleg a forgótőkém sem túl nagy.
Mit érdemes venni egy 30000 Ft környékén?
Melyiket érdemesebb venni: Mp3 lejátszót vagy Discman-t?
Discman-ben a Mercury KOB220-t nézegettem, szerintetek ez mennyire jó? (És hol lehet kapni Mo-n)
-
DecenS #407 ez jogos... nem akarok senkit rémítgetni de ráadásul mindkét kütyünek elég samsung-utóérzet a design-ja is... a D400-as nagyon hasonlit a samsung 85-re, a D200-as pedig a samsung 67-re, ahogy azt más is megjegyezte már... persze egy próbát szerintem megér mindkét gép... aki most vásárol, javaslom vigyen el egy olyan mp3 cd-t amit a samsung bebukott, és rajta...!
-
Borg #406 Szerintem hallgass majd bele a DIONba is mindenképp, mielött megveszed.
Az ilyen noname cuccokba gyakran nagyobb gyártók chipjeti rakják, igy akár samsung is lehet benne, mint ahogy pl a lenoxx-ban, nintaus-ban is samsung elektronika van... -
#405 Tiszta hangja van, bát szvsz lehetne egy kicsit teltebb a mély, még SBS melett is. -
#403 Meg ugye kijelző csak a távirányítón van a 400-asnál, míg a 200-asnál csak a készüléken. -
#402 Végülis ennyivel tud többet a DCP-400 a 200-nál:
-vékony, könnyű kivitel
-alumínium ház (nem csak fedél)
-CD-betekintő ablak :)
-számból hátralévő időt is jelez :)
-3D-hangzáskép és mélyhangkiemelés (SRS WOW, TrueBass)
-ötsávos felhasználó által beállított EQ
-kétféle ki-bekapcsolás utáni folytatás
-Automatikus kikapcsolás (sleep) funkció
-meg van hozzá külső elemtartó -
#401 25-ért, de már gyak el van adva, csak még nem jött érte a vevő. -
#400 Vki nem tud mondani egy KONKRÉT árat egy Philips 3xx-es termékre? MM, Metro, stb., mert boltban még sehol sem láttam, nálunk meg nem lahet kapni :(( -
#399 De mennyiért adod el? És mennyi idős? -
#398 Most én is a Dion mellé állok, mivel a 200-as is bőven elég, tudásban mejdnem annyi, mint a 400-as. Ha vesszük a 36K-s árát, és ha levesszük belőle az áfát 28K alatt jön ki, és az nem sok.... -
#397 Én már rájöttem, ezért adom el a Samsungot. :) Aztán lesz belőle egy Dion vagy egy Philips, de inkább Dion. :) -
#395 Megaztán az 511-est is 45-ért tudnám megvenni, ez Dion 400-as meg 2900-zal drágább. Viszont nekem jobban tetszik, háttérvilágításos kijelző, equalizer, meg az egész valahogy jobban tetszik. :) -
#394 Viszont ha elég a DCP-200, az 'csak' 36.000. De nekem nagyon megtetszett a 400-as, jobban mint a Philips. :))) -
#389 Ja, és a Dionok nem bugyognak! :))) (Legalábbis a 400-asról ezt mondták.) -
#388 Érdemes benézmi ebbe a topicba is. Amúgy aki ezt az oldalt üzemelteti, nemsokára készít egy cikket a Dion DCP-400-ról, szvsz érdemes lesz elolvasni. -
#387 Én is utánajártam a Samsungnak, akkor Chipben is az lett tesztgyőztes, és lám... Remélem most jól fogok dönteni. :) -
#386 Ja, már télleg meg kéne venni, csak tudod, jol meg kell fontolnom mijet vegyek, mert ha szart veszek, utána nemtok venni még1et. Amugy ez jellemző rám, amikor a gépemet is vettük nyáron, előtte 1hónapig olvastam a teszteket, meg minden, mivel ha már (ég)1x veszek, az jó legyen. Igy vagyok az mp3-playerrel is. Egyszer kell utánajárni, utána (jobb esetben) évekig használhatom, minthogy megveszek egy hibásat, és szivok... :)) -
#384 Pedig jövő hét végéig kell vennem vmit, mivel addig lesz a szülinapom, és egy mp3 lejátszót kértem, de még nem választottam ki(viszont a pénz már megvan), szóval 19-éig meg kell, hogy legyen! :P
Letöltöttem a dcp-200-as manual-ját... Hát ha az ESP-vel nincs gond, és a cdket is beolvassa, isten ez a lejátszó:))) -
#382 A hivatalos honlapon is érdemes szétnézni:
dioneer.com
Ha minden jól megy, és jövőhéten elviszik az SM55-ösömet, akkor nagy valószínűséggel megrendelem a 400-as modellt, remélem nem fogok csalódni benne. :) -
#381 Lehet hogy én is megkockáztatom a "jobboldalit",
de előtte várok, hátha vesz vki ilyet, mivel elsősorban a tapasztalatok érdekelnének!
Az info szerint az is rendelkezik háttérvilágítással! -
OPM #380 Nekem a jobboldali kellene :) 37E-be kerül
Ugye annak is van háttérvilágítás a kijelzőjén?
MELLESLEG:
NEM KELL VALAKINEK SAMSUNG MCD-SM55 ?
ÍRJ E-MAILT ÉS AZ ÁRAT MEGBESZÉLJÜK!
[email protected] -
#379 Igen, hasonlít rá. Remélem belülrők is inkább arra hasonlít, mint pl egy Samsungra... -
Lammer at Work #378 Szerintem meg a baloldali egy KICSIT hasonlit az iRiver SlimX400asára... dehát ez csupáncsak egy észrevételecske, a távrángatója nem, mert az vékony téglalap alakú
-
#377 Sztem nem elterjedt, még új termék. De a mostani Computer Panoramaban van róla teszt. Meg nézz szét itt: http://www.infopatika.hu/
Én lehet benevezek egy 400-asra. :) -
#375 én is akarok venni:) -
#374 Philips-ben a minőség enm jó, egyszerűen nem megbízhatóak. A Philips tv-knek például elég szörnyű minőségük van. A Philips discmanekről is hallottam egysmást... hogy rengeteget visszavittek, mert hibás volt. -
#373 Ne vedd el a kedvem... :) Amúgy én sztem a baloldalit veszem (venném), jobban tetszik, ultravékony, könnyű, távirányítón háttérvilágításos LCD, mindent tud amit csak el lehet képzelni, én nagyon tetszik. Ehhez is van 2 beépített aksi, 47ebe kerül. -
Borg #372 Jobb oldali meglehetősen hasonlit az MCD-MP67re... az alakja onnan van az tuti, ki tudja mi még... -
Nekem ilyen kell, vmelyik. :) Nem is vészes az áruk. Abszolut minőség. Remélem nem bugyognak. -
#370 Uhh bakker, Dioneer lejátszókat láttátok már? Lehet mégsem Philipset veszek. www.infopatika.hu-t nézzétek meg! -
#369 Szerintem nem rosszak. Mi nem tetszik bennük? -
#368 hát nem tudom... én Philips-et nem ajánlom senkinek.