(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soknevû: Igen, bele lehet tekerni a számokba.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Valszeg lecserélem az SM55-ösömet egy Philips exp511-esre. Szerintetek milyet érdemes esetleg venni még 40e Ft körül?
havernak még mindig vigan megy, õ is Dél-Kóreábol rendelte...
Majd megkérdezem honnan rendelte+ki volt a beszállító...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Mindkettõ szar.
a lejáccók Rio+iRIVER-nél kezdõdnek!
SKACOK felesleges a vita! :))))
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Én meg vagyok elégedve a samsungommal, mert minden téren elegendõ tudása és minösége van.
Az meg hogy egyesek hülyeségeket irogatnak, ilyen meg ehhez hasonlokat hogy nem tud vbr-t, az sem érdekel.
Vegyetek philipset, drágábban, ami kevesebbet tud.
Ami akkor volt ugyancsak 39-ért exp201-es, az NEM tudta a belepörgetést, külsö elem tárolo sincs hozzá, és a fülhallgató is szarabb.
A 301-es meg anno 49 volt, és minimálisan tudott többet csak.
72-ért pedig exp501-es volt, ami nagyon korrekt tudással rendelkezik, csak épp épeszû ember nem ad ki ennyi pénzt ilyesmire.
Az mp67 arany középút volt, ennyi.
Amúgy persze, nem tudja a vbrt...meg cdt se lehet beletenni, sõt, fülhallgató kimenete sincs, és az elemtartónak meg nem nyitható a fedele...ehh..
Bocs. Most ugy néz ki, hogy vagy philips 3xx-es(árátol függ), vagy marad az sm55
Egy dekódoló proginál hol tudom megnézni, hogy LAME-t használ-e?
De ha a zenéket ujrakodolom, akkor az sm55-ös jo vétel?
Azonos kategóriáról beszéltem, hogy az drágább ha philipset veszel.
Az meg egy dolog, hogy egy fajta mp3 kódolással van egy halk tyuttyogás (bár szvsz engem kibaszottul nem zavar, mert alig hallani, lehet sm55 esetében rosszabb..), rázkódásvédelemmel meg semmi gond..
Samsung suxx gyerekek.
-
Sajnos nekem is tonnára :) van 3.90-3.92es kódolással Lame mp3aim IJ.
Igen-igen az új 3.93nál nem csinálja, én nem tudom nem néztem még utána de valszeg a lame körlevélben vagy fórumokon szóltak, hogy nem ment...
NADE mit csináljak a rengeteg kírt cdimmel, kuka???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ekkor találsz felhasználói véleményeket, elég sokat, nagyon sok félérõl. Anno ez alapján vettem én is a samsung MCD-MP67-et.
Kis angol tudással sok minden kiderithetõ.
Pl szerintem hacsak nem 50X-es philips expaniumot veszel, semmi értelme a philipseken gondolkozni, mert drágábbak, és kevesebbet is tudnak mint a samsung...
A legjobb cucc szerintem egy riovolt sp250, vagy philips expanium 501 (vagy 502,3 stb)... ezek után a legjobbnak az MCD MP67 volt akkor a legjobb, és az ára miatt vettem meg.
Szóval akkor szerintetek a Philipset érdemes venni,
és Samsung SM55-öst semmiképpen. Minap megnéztem
egy elég jónevû(legalábbis itt) mûszaki boltot,
és volt is vmi philips meg1 samsung sm55-ös. Kérdeztem,
melyik a jobb, itt mondott 1-2érdekes dolgot:
Azt mondta, hogy a Philipsek több, mint 75%-át
visszavitték, mert hibás volt, azóta nem is hoznak,
viszont a Samsungra azt mondta(tom, laikusnak tûnök),
hogy már eladtak kb. 50-et tavaly óta, és még 1-et
sem hoztak vissza(!). A Samsung 30K volt, a Philips
is valami hasonló, igy nem hiszem, h. a drága, de
szarra akart volna rábeszélni.
Mondjuk én ugy 3héten belül gondolkodok a beszerzésén,
de még nemtok dönteni. Persze, elsõdleges a tapasztalatok,
de azért igy elgondolkodtam...
A másik választásom egy minidisces Verbatim lenne, csak
seholsem találok ilyet. A Beatman II meg drága.
http://mitiok.free.fr/
Lame 3.93-mal az zsír!
annál jobb nincs
azt ne tedd avval csak továbbrontod
gyûjtésben vagyok egy iriverre, szerintem neked is érdemesebb lenne megválni eme mp3jáccónak nevezett szeméttõl.
Fõleg a Beatman és Verbatim
én olyat említettem amit itthon nem kapsz meg és még jó áron is van.
Haver rendelt kóreábol még tavaly év-végén kiröhögtem... amikor meg megmutatta az árát és, hogy mit tud, dizájn stbstb padló ....
ez van.
Gyerekek iRiver=
majd megkérdezem milyen típus.
A lényeg: amikor megrendelte a szaklapok szerint az volt az ûbermájszter, a 2ik helyezett Riovoltot sem lehetett kapni(mo-n), csak a kistestvérét, azt is 50-60K círka...
közölte velem az árát ~35 ropi volt...
Najó mondtam neki elmegyek kapálni, komolyan kiábrándultam qrva gyorsan a samsungomból.
Bocsi a meséért, de tanulságos is lehet...
sorry így néz ki helyesen "nem állt át a 3.93ra sajna"
bocccsi... ;)
Van még remény!!!!
úgynézki a samsungom amit már pár oldallal korábban okítottam... viszi STEREOban is, csak van egy kis bibi : LAME 3.93!!! test ok!
Namost akkor mi a francot kezdjek a tonnányi 3.90-92es zenéimmel??? bahhhhh
rengeteg group még nem állt át a 3.92re sajna, várom...
:)
písz
Van vmi olyan netes áruház, ahol egy csomo mp3-lejátszót lehet kapni?
(csak hogy anyagilag milyen szinten van kb.)
Egy Thompson, Egy jvc, egy samsung, meg 2 noname!
Igen, az egész városban(Tesco+Mûszakiboltok.....)
Felmennék Pestre is, de ott meg nem találnék el sehová...
Igy vsz. marad a Gógyibb, ámde közel van(sajnos)
Jó pont mondjuk, hogy gondolkodás nélkül beolvassa az agyonkarcolt RW lemezeimet.
Viszont ott a Philips ugyanannyiért, arról meg csak jót hallottam.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
nos... én még nem ismertem ezt a fórumot, amikor megvettem a kütyüt, ha tudom, hogy ennyire bugos a dolog, akkor nem vettem volna :-|
i.j.
-Ha pl. egy könyvtár 1 album, lehet ugy, hogy csak
1 könyvtárat, vagyis albumot olvasson be?
-Ha készítek playlisteket, azokat kiirom cd-re(pl.m3u),
azokat be bírja olvasni a discman
-Ha a fileoknak nincs ID3 tagjuk, a filenevet beolvassák?
-És végül: Érdemes-e Samsung SM-55-öst venni? Végigolvastam
a topicot, de megoszlanak a vélamények.....
Thx
Ja, és én nem hallgatok 200mb-os mixeket, szal nekem az 8.
alex
egy Samsung MCD SM85 boldog-boldogtalan tulaja vagyok... végigolvastam most ez a topicot - elég fárasztó volt, de legalább hasznos, és persze tanulságos...
azért mindenki okulására leirom az eddigi tapasztalatokat (kb 2 hónapja vagyok a cucc birtokában). kicsi, nehéz, kurva yol néz ki :)) de tényleg... a dizájn hibátlanra sikerült (legalább ez!) vékony, hosszúkás elemeket használ (meg nem mondom a mûszaki nevét nektek, a könyvét elolvasni meg most lusta vagyok) szóval a kompakt méret az elég yol ott van a szeren... a nyifogás viszont nálam is elõjön, illetve az a hiba is, amit itt valaki korábban irt, hogy 4-5 perc tekerés után visszaugrik a szám elejére... de nem mindig... elég random csinálja, és azt hiszem, hogy ez inkább cd minõség függõ, semmint encoder codec-é... (egész konkrétan: Philips cd-ket szépen megkajálja... TDK-t már kevésbé komálja)
mindenesetre abban szeretném a segitségeteket kérni, hogy ismertek-e olyan mp3 tömöritõket, ami frauenhofer codecet használ (én ugy tudom az itt leszarozott xing is...) egyébként egy láma kérdés: ha van egy mixem, ami audio cd-n szét van darabolva dalokra, akkor mp3-ban hogy tudok elõle egy hetvenakárhány perces mixet csinálni? csak utólagos file összefûzéssel, vagy van olyan mp3 encoder, ami egy file-be tömöritené az egész albumot?
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)