(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most mi?
CybearBoy
Bocsi, akkor nem szóltam. :)

CybearBoy
Egy hozzáértõ ember mondta, hogy letesztelte, és simán szépen vitte a 3.92-es lame mp3akat, remélem nem hazudott. :) Amúgy ez is kóreai cég mint a Samsung, és lám, mégis a 'nagy' márka készülékei a szarok...

CybearBoy
Itt van kép fülesrõl, azt olvastam róla, hogy szépen szól:

CybearBoy
Nem õ veszi meg, de ha most az igazi vevõmet próbálnád lebeszélni, akkor morcos lennék. :DD

Az a gond, hogy nem igazán találok másikat, és választék nélkül nehézkes jobbat beszerezni.

Te tudsz esetleg jobb ajánlatot?
Úgy értem mp3 Discman-t vagy mp3 Lejátszót érdemesebb e?
Most kaptam egy ajánlatot egy Samsung MCD-SM55-rõl - használtan(3 hónap) 30000-ért. Megéri?
Én még csak most kezdtem el gondolkodni azon, hogy venni kellene egy lejátszót, de nem igazán értek hozzá.
Sajnos jelenleg a forgótõkém sem túl nagy.
Mit érdemes venni egy 30000 Ft környékén?
Melyiket érdemesebb venni: Mp3 lejátszót vagy Discman-t?
Discman-ben a Mercury KOB220-t nézegettem, szerintetek ez mennyire jó? (És hol lehet kapni Mo-n)
ez jogos... nem akarok senkit rémítgetni de ráadásul mindkét kütyünek elég samsung-utóérzet a design-ja is... a D400-as nagyon hasonlit a samsung 85-re, a D200-as pedig a samsung 67-re, ahogy azt más is megjegyezte már... persze egy próbát szerintem megér mindkét gép... aki most vásárol, javaslom vigyen el egy olyan mp3 cd-t amit a samsung bebukott, és rajta...!

Szerintem hallgass majd bele a DIONba is mindenképp, mielött megveszed.

Az ilyen noname cuccokba gyakran nagyobb gyártók chipjeti rakják, igy akár samsung is lehet benne, mint ahogy pl a lenoxx-ban, nintaus-ban is samsung elektronika van...
CybearBoy
Tiszta hangja van, bát szvsz lehetne egy kicsit teltebb a mély, még SBS melett is.

CybearBoy
Meg ugye kijelzõ csak a távirányítón van a 400-asnál, míg a 200-asnál csak a készüléken.

CybearBoy
Végülis ennyivel tud többet a DCP-400 a 200-nál:
-vékony, könnyû kivitel
-alumínium ház (nem csak fedél)
-CD-betekintõ ablak :)
-számból hátralévõ idõt is jelez :)
-3D-hangzáskép és mélyhangkiemelés (SRS WOW, TrueBass)
-ötsávos felhasználó által beállított EQ
-kétféle ki-bekapcsolás utáni folytatás
-Automatikus kikapcsolás (sleep) funkció
-meg van hozzá külsõ elemtartó

CybearBoy
25-ért, de már gyak el van adva, csak még nem jött érte a vevõ.

Stann
Vki nem tud mondani egy KONKRÉT árat egy Philips 3xx-es termékre? MM, Metro, stb., mert boltban még sehol sem láttam, nálunk meg nem lahet kapni :((

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Stann
De mennyiért adod el? És mennyi idõs?

Stann
Most én is a Dion mellé állok, mivel a 200-as is bõven elég, tudásban mejdnem annyi, mint a 400-as. Ha vesszük a 36K-s árát, és ha levesszük belõle az áfát 28K alatt jön ki, és az nem sok....

CybearBoy
Én már rájöttem, ezért adom el a Samsungot. :) Aztán lesz belõle egy Dion vagy egy Philips, de inkább Dion. :)

CybearBoy
Megaztán az 511-est is 45-ért tudnám megvenni, ez Dion 400-as meg 2900-zal drágább. Viszont nekem jobban tetszik, háttérvilágításos kijelzõ, equalizer, meg az egész valahogy jobban tetszik. :)

CybearBoy
Viszont ha elég a DCP-200, az 'csak' 36.000. De nekem nagyon megtetszett a 400-as, jobban mint a Philips. :)))

CybearBoy
Ja, és a Dionok nem bugyognak! :))) (Legalábbis a 400-asról ezt mondták.)

CybearBoy
Érdemes benézmi ebbe a topicba is. Amúgy aki ezt az oldalt üzemelteti, nemsokára készít egy cikket a Dion DCP-400-ról, szvsz érdemes lesz elolvasni.

CybearBoy
Én is utánajártam a Samsungnak, akkor Chipben is az lett tesztgyõztes, és lám... Remélem most jól fogok dönteni. :)

Stann
Ja, már télleg meg kéne venni, csak tudod, jol meg kell fontolnom mijet vegyek, mert ha szart veszek, utána nemtok venni még1et. Amugy ez jellemzõ rám, amikor a gépemet is vettük nyáron, elõtte 1hónapig olvastam a teszteket, meg minden, mivel ha már (ég)1x veszek, az jó legyen. Igy vagyok az mp3-playerrel is. Egyszer kell utánajárni, utána (jobb esetben) évekig használhatom, minthogy megveszek egy hibásat, és szivok... :))

Stann
Pedig jövõ hét végéig kell vennem vmit, mivel addig lesz a szülinapom, és egy mp3 lejátszót kértem, de még nem választottam ki(viszont a pénz már megvan), szóval 19-éig meg kell, hogy legyen! :P

Letöltöttem a dcp-200-as manual-ját... Hát ha az ESP-vel nincs gond, és a cdket is beolvassa, isten ez a lejátszó:)))

CybearBoy
A hivatalos honlapon is érdemes szétnézni:
dioneer.com
Ha minden jól megy, és jövõhéten elviszik az SM55-ösömet, akkor nagy valószínûséggel megrendelem a 400-as modellt, remélem nem fogok csalódni benne. :)

Stann
Lehet hogy én is megkockáztatom a "jobboldalit",
de elõtte várok, hátha vesz vki ilyet, mivel elsõsorban a tapasztalatok érdekelnének!
Az info szerint az is rendelkezik háttérvilágítással!

Nekem a jobboldali kellene :) 37E-be kerül
Ugye annak is van háttérvilágítás a kijelzõjén?

MELLESLEG:

NEM KELL VALAKINEK SAMSUNG MCD-SM55 ?
ÍRJ E-MAILT ÉS AZ ÁRAT MEGBESZÉLJÜK!
[email protected]

CybearBoy
Igen, hasonlít rá. Remélem belülrõk is inkább arra hasonlít, mint pl egy Samsungra...

Szerintem meg a baloldali egy KICSIT hasonlit az iRiver SlimX400asára... dehát ez csupáncsak egy észrevételecske, a távrángatója nem, mert az vékony téglalap alakú

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

CybearBoy
Sztem nem elterjedt, még új termék. De a mostani Computer Panoramaban van róla teszt. Meg nézz szét itt: http://www.infopatika.hu/
Én lehet benevezek egy 400-asra. :)

Dj N-Ice
én is akarok venni:)

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

danesz
Philips-ben a minõség enm jó, egyszerûen nem megbízhatóak. A Philips tv-knek például elég szörnyû minõségük van. A Philips discmanekrõl is hallottam egysmást... hogy rengeteget visszavittek, mert hibás volt.
CybearBoy
Ne vedd el a kedvem... :) Amúgy én sztem a baloldalit veszem (venném), jobban tetszik, ultravékony, könnyû, távirányítón háttérvilágításos LCD, mindent tud amit csak el lehet képzelni, én nagyon tetszik. Ehhez is van 2 beépített aksi, 47ebe kerül.

Jobb oldali meglehetõsen hasonlit az MCD-MP67re... az alakja onnan van az tuti, ki tudja mi még...
CybearBoy

Nekem ilyen kell, vmelyik. :) Nem is vészes az áruk. Abszolut minõség. Remélem nem bugyognak.

CybearBoy
Uhh bakker, Dioneer lejátszókat láttátok már? Lehet mégsem Philipset veszek. www.infopatika.hu-t nézzétek meg!

CybearBoy
Szerintem nem rosszak. Mi nem tetszik bennük?

danesz
hát nem tudom... én Philips-et nem ajánlom senkinek.
CybearBoy
Van 40-ért is valamilyen kisebb philips, de ezt érdemes venni. Ez jelez ID3-at is, az nem, meg ehhez jár 2 AA aksi is.

Stann
Ott miylen fajta Philps mp3-plaxerek vannak, és mennyiért?

danesz
Ismerõs. Nekem is sony discmanem volt. 3 évig bírta. Elkezdett leállogatni, aztán már be sem indult. Megpörgette a cd-t, oszt csá. garancia ugye már lejárt. 24ezer lett volna a javítás.

Philips szerintem nem jó. Minõségileg (legalábbis hangzásba) a Sony jó szerintem. A Philips az általában semmiben sem jó. Philips tv-k nagyon szarok. Sonynak meg csak a hangfalai gagyik.
Anno 1 halott sony discmanbõl (3nap után, javithatatlan, csak drágábban mint a discman volt), meg a dzsunka cdromjaikból kiindulva semmit nem vennék amiben sony olvasó van...
danesz
SONY mp3as discmanekrõl mi a tapasztalotok?
CybearBoy
Én szegedi vagyok, itt MM a nyerõ. :)

Stann
És Pesten Philips/Verbatim discman-eket hol lehet kapni, viszonylag olcsón! Ha tudtok, mondjatok inkább többet! :)))

Ott van pár hozzászólással elõtte...
Stann
Ez menniybe kerül, és hol lehet kapni?

CybearBoy
Gõzöm sincs, azt nem ismerem, sztem már nem is lehet kapni. Amit láttam róla képet, azon pl nem voltak 'kedvencek' gombok ha jól láttam. Ahogy néztem annyiban lehet(ett) jobb, hogy vékonyabb.