1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
#640 egyrészt kérdés, hogy milyen fajta fülest akarsz
Én Philips Megabass-t vettem de ha kicsivel többet szánsz rá Sennheiser füles.......
Én mondjuk fülberakósakat szeretem........ -
hgf #639 Igaz, hogy gondok vannak a Dion hangminőségével? Egy másik fórumon ezt írják. Hallott erről bárki is? -
hgf #638 Üdv! Milyen füles vegyek, ami nem túl drága (5000 forint környékén van), de jól szól?
Ismeri valaki a Panasonic fülesét, ami fülhallgató és pántja van? Nem túl kényelmetlen az a kerek fülrésze miatt? -
OPM #637 :)) -
#636 es a legfontosabb a Sennheiser füles.......
bar szerintem a comboval joban jártál volna
alapméretre ugyanakkora csak tudja a nagyCD-t is -
#635 Na Sziasztok!
Már elég régen írtam, (egyesek örömére :)).Szóval először én is Dioneert
akartam venni, de még március közepén is azt mondták, hogy hét hét múlva
lesz, és április közepén már kezdett gyanus lenni, ugyhogy le is mondtam
róla. Philips EXP 311-est akartam venni, de végülis kiderült, hogyha
Beatman-t vennék, akkor arról vissza birom kapni a ÁFA-t, és 32ropibol
meguszom. Igaz kiscds, de igy is 192megás, és egy kiscd mégis sokkal olcsóbb
egy memóriakártyánál(persze, nem 1 kategória). Meg ugye itt a nyár, kabát sincs
...:) És végül meggyőzött, és egy BeatmanII.-t vettem. Én meg vagyok vele elégedve
teljesen, a hangminősége kiváló, egy szűkebb zsebben is elfér, és ugye ez is
rendelkezik 480s ESP-vel, ami ugy működik, hogy 1percig olvas, utána áll benne
a CD, ami ugye fogyasztás/rázkódás szepontból is előnyös. Olvassa az RW-CD-t is,
szóval nekem megfelel.
-
#634 szvsz ez vmi eloregyartott uzenet lehetett:-) -
#633 nem, nekem mar van philips exp311-esem es nagyon meg vagyok elegedve, ez nem nekem kellene:-))) csak jo lenne tudni, hogy erdemes-e ezt megvenni, a raszant keret miatt... -
OPM #631 ma küldték ezt nekem (ezek még ünnepnapokon is dolgoznak?? :)) -
#630 valaki ismeri ezt kozelebbrol: Grundig CDP 9200?
esetleg vmi tapasztalat? -
#629 na en meg felhivtam oket, es azt mondtak bizonytalan ideig nem lesz. -
OPM #628 Kedves Érdeklődő!
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket. A Dion-200-as sajnos még nem kapható
itthon. Azonban várhatóan két héten belül megérkezik. Amint itt van
értesíteni fogjuk.
Üdvözlettel:
Tímári Sándor
Infopatika -
#627 Te vagy a gagyi... -
#626 az a baj nincs dcp200-as s nem is lesz bizonytalan ideig, legalabbis ezt mondtak az infopatikaban...en is 200-ast szerettem volna, de csak 400-as varhato sajnos. a 200-as araert szvsz nagyon jo vetel az exp311-es, samsungot semmikepp se vegyel -
OPM #625 még mindig? :))
és ez kinek szólt? -
OPM #623 Na nekem most végre megvan a money egy dionra. Mégpedig a 200 mellett döntöttem.
Van itt most végülis valakinek ilyen? Stann? Ha van, mik a vélemények róla?
thnx -
#621 Király, de az ára is szép. -
OPM #620 amúgy néztétek az inopatika -ban milyen új termékek vannak?
HD-500 -
OPM #619 yeeeeeeeeeaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
eladtam a samsungot! méghozzá 25-ért!!
ennél jobb húsvéti ajándék nem is lehet! :)) -
#618 Ez érdekes, a te füled biztos máshogy működik. :P Dehát mind1, olyat kell venni, ami személy szerint bejön of koz. :) -
#617 A DCP-200 35900. Öcsém Philips 511-ese egy tizessel drágább volt. De ha talál olcsóbban, vagy hasonló áron philipset, azt is megveheti, azzal sem jár épp rosszul. :) -
#616 hd 400, vagy hd450 asszem...de volt lehetosegem kiprobalni tobb valtozatot, egeszen a pici fulbedugos valtozaton at, a kis utcai fejpantostol, egeszen a nagy otthoni hifizeshez szantig...de egyik sem volt meggyozo... -
#615 szerintem meg Philips-el :-)
ugyanis oilcsóbbat mondott PPPPPPP -
#614 Szvsz Dion DCP-200-zal jársz a legjobban. -
#612 Amúgy milyen típusú volt a tiéd? -
#611 Háát, én eddig csak jót hallottam róla, és nekem is nagyon bejött. A boltban is aszonták amikor vettem, hogy ennél jobb hangzásút nem lehet találni. :D -
#610 sennheisert semmikepp, mar volt sennheiser fulesem, es valami borzaszto tompa, mosott hangja van...akkor marad a pana egyeb tapasztalat hianyaban -
#609 Sennheiser, ezek királyak, nekem is ilyen van. ;) -
#608 ezeken nem ismerem én Philips-et (megabass)vettem :-)
De fülesben a Seinhesser a márkanév
Csak leirni nem tudom :-)
-
#607 azt hiszem cdrlabel, de régebben irtam rola bovebben itt -
#606 jah, egy kerdes...itt nagyon dicsoitettek a koss kis fulbedughatos fuleset, egy masik forumon utanakerdeztem a koss-nak, es ott azt mondtak, hogy az csak draga, de nagyon ocska fuleseket gyart...helyette a panasonic rp-hv 350-est ajanlottak....velemeny...akinek esetleg az van...? -
#605 tolti, de szerintem egy rendes tolto alaposabb megoldas. en az 1800-as ansmann aksikat bele nem rakom tolteni az tuti...megrovidulne az elettartamuk. -
#604 És mi a prog neve? -
#603 a 311-es már tölti is az aksit?
Kezdek irigykedni -
#602 van ennél egyszerubb modszer is
illetve egy progo
ott berakod a lemezt lenyomsz egy gombot beolvassa
aztan a következő gomb a nyomtatáséé, csak azt kell beállitanod milyet akar
(elő-hátlap vagy csak elő)
Ez kb 5 másodperc. -
#601 nem tudod en mennyire lusta vagyok:-))) -
OPM #600 lusta? 10 mp alatt késszen van :)
winamp - generate html playlist
aztán bedobod wordbe (hasábok)
nyomtatás
és késsz is van :) -
#599 na talaltam meg egy ket aprocska bugot, pl a kijelzon a full feltoltott aksira csak kozepesen toltott allapotot jelez, lehet az 1.2V miatt...talan sima elemre mereteztek:-)
aztan amit nem ertek, hogy ha ki van kapcsolva es a play gombbal be szeretnem kapcsolni az elso gombnyomasra semmi sem tortenik, a masodikra bekapcs+play.
a resume allapotot nem jegyzi meg ha a lejatszas leallitasa utan kikapcsolod, meg kell varni mig sajat maga megy pihizni:-))
amugy eleg erdekes, de itt mindenki 10-20sec-okat irt egy cd beolvasasara, en neztem egy eleg huzos lemezzel 135 mp3 file, vagy 5 konyvtar + a gyokerbe omlesztve egy csomo, szoval tenyleg huzos, es ennek a beolvasasa kb 5sec.
szoval miutan megszokja az ember, hogy mi es hogyan muxxxik helyesen, akkor igen kenyelmesse valik a zenelgetes:-))) Philips rulz! -
OPM #598 Nem igaz... teljesen kivagyok... :((
A M*t*o elb*szta az üzletemet :((
pedig már lett vola vevőm a Samsungra 25ért, de amikor látta hogy a M*et*o-ban 27 újonnan, inkább onnan veszi -
#597 meg vagyok elegedve nagyon a keszulekkel:-))) csak valahogy nem szerettem a philipset, mint markat, de ez meggyozott rendesen:-)
en lusta vagyok a cd-khez boritot csinalni...