(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most mi?
Egy hozzáértõ ember mondta, hogy letesztelte, és simán szépen vitte a 3.92-es lame mp3akat, remélem nem hazudott. 😊 Amúgy ez is kóreai cég mint a Samsung, és lám, mégis a 'nagy' márka készülékei a szarok...
Az a gond, hogy nem igazán találok másikat, és választék nélkül nehézkes jobbat beszerezni.
Te tudsz esetleg jobb ajánlatot?
Te tudsz esetleg jobb ajánlatot?
Úgy értem mp3 Discman-t vagy mp3 Lejátszót érdemesebb e?
Most kaptam egy ajánlatot egy Samsung MCD-SM55-rõl - használtan(3 hónap) 30000-ért. Megéri?
Én még csak most kezdtem el gondolkodni azon, hogy venni kellene egy lejátszót, de nem igazán értek hozzá.
Sajnos jelenleg a forgótõkém sem túl nagy.
Mit érdemes venni egy 30000 Ft környékén?
Melyiket érdemesebb venni: Mp3 lejátszót vagy Discman-t?
Discman-ben a Mercury KOB220-t nézegettem, szerintetek ez mennyire jó? (És hol lehet kapni Mo-n)
Sajnos jelenleg a forgótõkém sem túl nagy.
Mit érdemes venni egy 30000 Ft környékén?
Melyiket érdemesebb venni: Mp3 lejátszót vagy Discman-t?
Discman-ben a Mercury KOB220-t nézegettem, szerintetek ez mennyire jó? (És hol lehet kapni Mo-n)
ez jogos... nem akarok senkit rémítgetni de ráadásul mindkét kütyünek elég samsung-utóérzet a design-ja is... a D400-as nagyon hasonlit a samsung 85-re, a D200-as pedig a samsung 67-re, ahogy azt más is megjegyezte már... persze egy próbát szerintem megér mindkét gép... aki most vásárol, javaslom vigyen el egy olyan mp3 cd-t amit a samsung bebukott, és rajta...!
Szerintem hallgass majd bele a DIONba is mindenképp, mielött megveszed.
Az ilyen noname cuccokba gyakran nagyobb gyártók chipjeti rakják, igy akár samsung is lehet benne, mint ahogy pl a lenoxx-ban, nintaus-ban is samsung elektronika van...
Az ilyen noname cuccokba gyakran nagyobb gyártók chipjeti rakják, igy akár samsung is lehet benne, mint ahogy pl a lenoxx-ban, nintaus-ban is samsung elektronika van...
Végülis ennyivel tud többet a DCP-400 a 200-nál:
-vékony, könnyû kivitel
-alumínium ház (nem csak fedél)
-CD-betekintõ ablak 😊
-számból hátralévõ idõt is jelez 😊
-3D-hangzáskép és mélyhangkiemelés (SRS WOW, TrueBass)
-ötsávos felhasználó által beállított EQ
-kétféle ki-bekapcsolás utáni folytatás
-Automatikus kikapcsolás (sleep) funkció
-meg van hozzá külsõ elemtartó
-vékony, könnyû kivitel
-alumínium ház (nem csak fedél)
-CD-betekintõ ablak 😊
-számból hátralévõ idõt is jelez 😊
-3D-hangzáskép és mélyhangkiemelés (SRS WOW, TrueBass)
-ötsávos felhasználó által beállított EQ
-kétféle ki-bekapcsolás utáni folytatás
-Automatikus kikapcsolás (sleep) funkció
-meg van hozzá külsõ elemtartó
Vki nem tud mondani egy KONKRÉT árat egy Philips 3xx-es termékre? MM, Metro, stb., mert boltban még sehol sem láttam, nálunk meg nem lahet kapni 😞(
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Most én is a Dion mellé állok, mivel a 200-as is bõven elég, tudásban mejdnem annyi, mint a 400-as. Ha vesszük a 36K-s árát, és ha levesszük belõle az áfát 28K alatt jön ki, és az nem sok....
Én már rájöttem, ezért adom el a Samsungot. 😊 Aztán lesz belõle egy Dion vagy egy Philips, de inkább Dion. 😊
Megaztán az 511-est is 45-ért tudnám megvenni, ez Dion 400-as meg 2900-zal drágább. Viszont nekem jobban tetszik, háttérvilágításos kijelzõ, equalizer, meg az egész valahogy jobban tetszik. 😊
Viszont ha elég a DCP-200, az 'csak' 36.000. De nekem nagyon megtetszett a 400-as, jobban mint a Philips. 😊))
Én is utánajártam a Samsungnak, akkor Chipben is az lett tesztgyõztes, és lám... Remélem most jól fogok dönteni. 😊
Ja, már télleg meg kéne venni, csak tudod, jol meg kell fontolnom mijet vegyek, mert ha szart veszek, utána nemtok venni még1et. Amugy ez jellemzõ rám, amikor a gépemet is vettük nyáron, elõtte 1hónapig olvastam a teszteket, meg minden, mivel ha már (ég)1x veszek, az jó legyen. Igy vagyok az mp3-playerrel is. Egyszer kell utánajárni, utána (jobb esetben) évekig használhatom, minthogy megveszek egy hibásat, és szivok... 😊)
Pedig jövõ hét végéig kell vennem vmit, mivel addig lesz a szülinapom, és egy mp3 lejátszót kértem, de még nem választottam ki(viszont a pénz már megvan), szóval 19-éig meg kell, hogy legyen! 😛
Letöltöttem a dcp-200-as manual-ját... Hát ha az ESP-vel nincs gond, és a cdket is beolvassa, isten ez a lejátszó😊))
Letöltöttem a dcp-200-as manual-ját... Hát ha az ESP-vel nincs gond, és a cdket is beolvassa, isten ez a lejátszó😊))
A hivatalos honlapon is érdemes szétnézni:
dioneer.com
Ha minden jól megy, és jövõhéten elviszik az SM55-ösömet, akkor nagy valószínûséggel megrendelem a 400-as modellt, remélem nem fogok csalódni benne. 😊
dioneer.com
Ha minden jól megy, és jövõhéten elviszik az SM55-ösömet, akkor nagy valószínûséggel megrendelem a 400-as modellt, remélem nem fogok csalódni benne. 😊
Lehet hogy én is megkockáztatom a "jobboldalit",
de elõtte várok, hátha vesz vki ilyet, mivel elsõsorban a tapasztalatok érdekelnének!
Az info szerint az is rendelkezik háttérvilágítással!
de elõtte várok, hátha vesz vki ilyet, mivel elsõsorban a tapasztalatok érdekelnének!
Az info szerint az is rendelkezik háttérvilágítással!
Nekem a jobboldali kellene 😊 37E-be kerül
Ugye annak is van háttérvilágítás a kijelzõjén?
MELLESLEG:
NEM KELL VALAKINEK SAMSUNG MCD-SM55 ?
ÍRJ E-MAILT ÉS AZ ÁRAT MEGBESZÉLJÜK!
[email protected]
Ugye annak is van háttérvilágítás a kijelzõjén?
MELLESLEG:
NEM KELL VALAKINEK SAMSUNG MCD-SM55 ?
ÍRJ E-MAILT ÉS AZ ÁRAT MEGBESZÉLJÜK!
[email protected]
Szerintem meg a baloldali egy KICSIT hasonlit az iRiver SlimX400asára... dehát ez csupáncsak egy észrevételecske, a távrángatója nem, mert az vékony téglalap alakú
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Sztem nem elterjedt, még új termék. De a mostani Computer Panoramaban van róla teszt. Meg nézz szét itt: http://www.infopatika.hu/
Én lehet benevezek egy 400-asra. 😊
Én lehet benevezek egy 400-asra. 😊
én is akarok venni😊
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Philips-ben a minõség enm jó, egyszerûen nem megbízhatóak. A Philips tv-knek például elég szörnyû minõségük van. A Philips discmanekrõl is hallottam egysmást... hogy rengeteget visszavittek, mert hibás volt.
Ne vedd el a kedvem... 😊 Amúgy én sztem a baloldalit veszem (venném), jobban tetszik, ultravékony, könnyû, távirányítón háttérvilágításos LCD, mindent tud amit csak el lehet képzelni, én nagyon tetszik. Ehhez is van 2 beépített aksi, 47ebe kerül.
Jobb oldali meglehetõsen hasonlit az MCD-MP67re... az alakja onnan van az tuti, ki tudja mi még...
Uhh bakker, Dioneer lejátszókat láttátok már? Lehet mégsem Philipset veszek. www.infopatika.hu-t nézzétek meg!
Van 40-ért is valamilyen kisebb philips, de ezt érdemes venni. Ez jelez ID3-at is, az nem, meg ehhez jár 2 AA aksi is.
Ott miylen fajta Philps mp3-plaxerek vannak, és mennyiért?
Ismerõs. Nekem is sony discmanem volt. 3 évig bírta. Elkezdett leállogatni, aztán már be sem indult. Megpörgette a cd-t, oszt csá. garancia ugye már lejárt. 24ezer lett volna a javítás.
Philips szerintem nem jó. Minõségileg (legalábbis hangzásba) a Sony jó szerintem. A Philips az általában semmiben sem jó. Philips tv-k nagyon szarok. Sonynak meg csak a hangfalai gagyik.
Philips szerintem nem jó. Minõségileg (legalábbis hangzásba) a Sony jó szerintem. A Philips az általában semmiben sem jó. Philips tv-k nagyon szarok. Sonynak meg csak a hangfalai gagyik.
Anno 1 halott sony discmanbõl (3nap után, javithatatlan, csak drágábban mint a discman volt), meg a dzsunka cdromjaikból kiindulva semmit nem vennék amiben sony olvasó van...
És Pesten Philips/Verbatim discman-eket hol lehet kapni, viszonylag olcsón! Ha tudtok, mondjatok inkább többet! 😊))
Ott van pár hozzászólással elõtte...