(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybearBoy
Ott van a leírásban. 😊 Leszedet a hozzá való fájlt, és kiírod pl egy újraírható CD-re, de csak ez a firmware fájl legyen rajta. Elemet kiveszed, a gépet meg rádugod a hálózatra, berakod a CD-t, és bekapcsolod. Innentõl már csak várnod kell, magától ki fig kapcsolni, miután felülírta a szoftvert, és kész.

nem tudom eladni a Samsungomat... 😞(
egy gyerek ugyan írt hogy 20ért megvenné, de az ért annyira olcsón nem adom

Stann
Ááááááááááááááá
Idézek:
"De akinek dioneerje van, õ sem panaszkodott"
-->Ezt a hangminõségre is értettem!
De olvass csak vissza, van aki már vett itt Dioneert.

És te nem Breki(nagyi) vagy véletlenül? 😊)))))

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
De akinek dioneerje van, õ sem panaszkodott.
A 2.esélyes egy Philips EXP-311 volt, 34.900-ért, vagyis egy ezressel olcsobb a Dioneernél, tudásban meg, hááát, simán lemarad, és most nem a csilivili háttérvilágításra gondolok! És ha azt nézzük, a Dio-hoz adnak 2 1800mAh-s elemet, meg tölti is õket, már az árát is behozza!
Ja, de bovlinál nem a Philipsre, hanem a Thomsonra és Samsungra gondoltam

aztán majd írjad a véleményeket róla, mert én is ilyet akarok venni! ok? 😊

Stann
Lehet, h. egy kicsit félreértettél, de én Mo.-n veszem, Pesten, csak még nem forgalmazzák, csak áprilistól, de már csak 1 hét...
És Köszi a biztatást!

Stann, drága barátom: te már fogalommá váltál ebben a topicban! 😊)

Stann
Szerintem meg inkább azok szívják meg, akik tájékozatlanul, kizárólag márka/ár szerint vásárolnak. És még mindig jobb várni egy jobbra, mint gyorsan megvenni egy gógyit, átána meg szivni...😊

Stann
Majd nem röhögtök, ha majd megvettem a dioneer-dcp200-asomat!
😛PPPPPPPP

CybearBoy
www.iriver.com, vagy keress rá google képkeresõvel imp 400-ra.

Te nem Stann vagy véletlen? :-)
;-))

CybearBoy
Ízlések és pofonok, nekem jó az ezüsz is, de a bordó sem csúnya. 😊

CybearBoy
Nézz be az index fórumába. Külföldrõl lehet rendelni, változoó árakon, ált 50e környékén. Amúgy annyival jobb, hogy van benne FM rádió is.

Stann

WiZZaRD
meg aztan ezek az extra akkumulatorok sem valami jok, illetve az aksik jok, csak ha egyszer szeretnel venni hozza ujakat, vagy nagyobb kapacitasut, akkor min. 4-5eHUF/db. Egy sima ceruza aksi meg max 1500HUF es 2Ah-as szemben az extra vekony aksik max 800-as kapacitasaval:-(

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
nekem is a 200-as dion a szimpi, volt regebben egy pana csucs hiper giga super walkmanem es ahhoz volt extra tavmutyur es persze a funkciok nagy resze onnan ment csak...aztan egyszer csak behalt a kabele, barkacsolni nem akartam masfel ev utan doglott be kb. bementem pana markabolt es a taviranyito utanrendelheto volt ugyan csakhogy 15-17eHUF-ert. Na most a walkman teljes aranak felet nem akartam kidobni csak a taviranyitora...
es ez a baj a 400-assal, hogy nincs rajta gomb...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Nemtom, én nem olvastam sehol semmit errõl még...
Sound
http://home.tiscalinet.ch/coolrythms/

http://home.arcor.de/m.meier3/

http://members.fortunecity.de/coolrythms/

http://members.fortunecity.de/coolrythm/

http://coolrythms.i8.com/

http://coolrythms.tripod.com/

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

CybearBoy
Hát az SM55 tuti nem tud ilyet, a többi Samsungot nem ismerem, de gondolom azok se. Vagy a tiéd igen? Hogy miért azt nem tudom, lusták a Samsungosok biztos. 😄

Ezt hol olvastad? Miért nincs?
CybearBoy
Ez sose jön be...

Sound
nah aki nem iriver termékre áldozta a pénzét, az most csorgassa kicsit a nyálát😄DD

http://coolrythms.tripod.com/

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

CybearBoy
Amúgy a hozzá kapott füles kicsit kinézetre hasonlít a Samsunghoz, csak gagyibb kivitel, és szvsz nem is szól annyira jól.

CybearBoy
Nem az hogy egy éve, de nem nagyon szoktam a tekerõ funkciót használni.

"legalábbis emlékeim szerint..."
úgy beszélsz róla, mintha már 1 éve nem láttál volna samsungot 😊
Ja, és a hozzá kapott fülhallgatónak milyen a minõsége a samsungéhoz képest? rosszabb?

Errõl a KOSS fülhallgatóról nem tudjátok hol lehet még magyar infot találni?

CybearBoy
Vmivel gyorsabb, de nem nagyon sokkal, legalábbis emlékeim szerint...

és a sebessége?
sokkal gyorsabb mint a samsung?
mert annál egy 74 perces mixnek a végére tekerni nagyon sok idõ lenne... ha nem akadna ki 😊

CybearBoy
Nem, nem akad ki tekerés közben.

jajj és a legfontosabbat elfelejtettem megkérdezni!!
Milyen gyorsan lehet tekerni a számokban??
És nem veszti el a fonalat 5 perc után, úgy mint a samsung?

CybearBoy
Ja, szoftverfrissítés. Nem nagy dolog. Netrõl leszeded (1 fájlból áll), kiírod egy CD-re, és így simán lehet frissíteni, a leírásban pontosan le van írva, hogy kell, lazán meg leet csinálni. A frissítésekben hibákat javítanak ki, új dolgokat készítenek a készülékhez, ill pl új codecek támogatásának megoldása is lehetséges ezen az úton.

CybearBoy
Samsungoknál erre nincs lehetõség.

de mi ez a firmware? (én nagyon nem vagyok képben ezen a téren)
ez szoftverfrissítés? és hogyan történik? el kell vinni szervízbe, vagy otthon?

a samsungokhoz nem készült el firmware frissités??? nem lehet hogy segitene a problémákon (ha a rázkódásvédelmen nem is - az sm55 esetében :-P) de a codec gondokon...??

CybearBoy
Na, akkor lássuk eddigi tapasztalataimat. A készülék kellemes, masszív látványt nyújt, stabil felépítésû. Kezelése nagyon egyszerû és kellemes, jó jó a LCD háttérvilágítása is. Rentgeteg funkció és beállítás van rajta, ált mindent több fokozatban lehet állítani. Mindent tud, ami kell. ID3 v1 vagy v2, mindenféle lemezt stabilan kezel, azokat is, amit gyorsabban (24x) írtam. A lemez beolvasása kb olyan, mint az SM55-é, talán egy kicsit gyorsabb. A számok váltása között néha egy kicsit több idõt kell várni, de van amikor szinte rögtön vált. Érdemes rögtön felfrissíteni a firmwarért, gyorsít rajta. A hangja szép és tiszta, rentgeteg beállítási funkció van a hangszín egyedi beállítására. A mellékelt fülesek kinézetre sem túl jók, kicsit gagyi benyomást tükröznek, és nem is nagyon bírják a nagyobb hangerõt, cserélyük javasolt, pl Sennheiserre, gyárilag is ilyen lenne hozzá, de Mo-n kicserélik... A rázkódásvédelme is nagyon jó, MP3-akra 8 perc. A szám kezdésekor gyorsan fel is tölti a számot a memóriába, én onnantól már nem a CD-t hasznáéja, nekem még nem sikerült megugratnom sétálás közben. Ennyi jut eszembe, kérdésekre válaszolok, ha még vmi eszembe jut, leírom. Nekem bejött, nem bántam meg, hogy ilyet vettem. 😊

Ezt találtam egy fórumban:

DCP costs 155$.
www.mpwiz.com (Korea)

nekem ilyen kell!! 😊
Várom én is a választ, légyszi írd ide is be! thnx

ez sem kötegedés képpen: de mi itt, ha samsungról beszélünk, akkor az sm55-re gondolunk 😊
de legközelebb odaírom a samsung után! ok?

koránt sem kötekedés képpen - pusztán a tájékoztatás kedvéért: a Samsung MCD SM85 rázkódásvédelme kifogástalanul mûködik!

Miért vettél fülest? Nem jó, amit hozzá adnak?

Én egy 200-ast szeretnék venni nemsokára, gondolom a hangzása ugyanolyan, mint a 400asnak. nem?

Ja és milyen a 400as rázkódásvédelme?
mert ugyebár a Samsungnak ez a LEGNAGYOBB hibája..
lehet vele gyalogolni, esetleg futni?

Mennyi idõ alatt olvassa be a cdt? kell neki olyan sok idõ, mint a samsungnak, vagy gyorsabb?

THNX!!

CybearBoy
Vagy a fülesre gondolsz? 😊 Mert arról meg itt van kép.

CybearBoy
Sajna a digifotógépet elvitte fater, és egy darabig nem lesz... De van itt is, meg a itt is pár.

CybearBoy
Végülis egy MX500-asat találtam 5000-ért.

CybearBoy
Épp most töltöm újra a Diont, aztán felfrissítem a szoftverét, aztán jöhet a nagy teszt, már megvannak a Sennh. fülhallgatók is. 😊

oneal1
igy ismeritek ezt:creative nomad muvo mp3player??
ha valakinek van vagy ismeri lécci irjon le róla minnnél többet!!
kössz

!Forza Ferrari!

CybearBoy
Lehet, mind1, a lényeg, hogy belülrõl nem hasonlít rá, és szépen szól.

CybearBoy
Ja, meg az is jobb benne, hogy a távirányítóján van a kijelzõ, szvsz sokkal jobb, mintha a készüléken lenne.

oneal1
figy ismeritek ezt:creative nomad muvo mp3player??
ha valakinek van vagy ismeri lécci irjon le róla minnnél többet!!
kössz

!Forza Ferrari!

apropó fül- és fejhallgatók: próbáljátok ki a KOSS -t... olyan mélyhang kiemelés van a fülhallgatóban, hogy külön X-Bass meg mindenféle erõsítés nélkül is majd szétrázza az ember fejét, de a fejhallgatójuk sem rossz darab (olyan fülre ültethetõ, mint a Panasonic-é)
MM-ben kaphatóak, az elõbbi 7000, az utóbbi 10000 - elég baba mindkettõ

cyb, nem akarom elrontani az örömöd de a dion-400 -as a Samsung SM MCD85 -re hasonlít ;-)