(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WiZZaRD
na en meg felhivtam oket, es azt mondtak bizonytalan ideig nem lesz.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Kedves Érdeklõdõ!

Köszönjük, hogy megkeresett bennünket. A Dion-200-as sajnos még nem kapható
itthon. Azonban várhatóan két héten belül megérkezik. Amint itt van
értesíteni fogjuk.

Üdvözlettel:

Tímári Sándor
Infopatika

CybearBoy
Te vagy a gagyi...

WiZZaRD
az a baj nincs dcp200-as s nem is lesz bizonytalan ideig, legalabbis ezt mondtak az infopatikaban...en is 200-ast szerettem volna, de csak 400-as varhato sajnos. a 200-as araert szvsz nagyon jo vetel az exp311-es, samsungot semmikepp se vegyel

még mindig? 😊)
és ez kinek szólt?

Na nekem most végre megvan a money egy dionra. Mégpedig a 200 mellett döntöttem.
Van itt most végülis valakinek ilyen? Stann? Ha van, mik a vélemények róla?
thnx

CybearBoy
Király, de az ára is szép.

amúgy néztétek az inopatika -ban milyen új termékek vannak?

HD-500

yeeeeeeeeeaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
eladtam a samsungot! méghozzá 25-ért!!
ennél jobb húsvéti ajándék nem is lehet! 😊)

CybearBoy
Ez érdekes, a te füled biztos máshogy mûködik. 😛 Dehát mind1, olyat kell venni, ami személy szerint bejön of koz. 😊

CybearBoy
A DCP-200 35900. Öcsém Philips 511-ese egy tizessel drágább volt. De ha talál olcsóbban, vagy hasonló áron philipset, azt is megveheti, azzal sem jár épp rosszul. 😊

WiZZaRD
hd 400, vagy hd450 asszem...de volt lehetosegem kiprobalni tobb valtozatot, egeszen a pici fulbedugos valtozaton at, a kis utcai fejpantostol, egeszen a nagy otthoni hifizeshez szantig...de egyik sem volt meggyozo...

Breki33
szerintem meg Philips-el :-)

ugyanis oilcsóbbat mondott PPPPPPP
CybearBoy
Szvsz Dion DCP-200-zal jársz a legjobban.

CybearBoy
Amúgy milyen típusú volt a tiéd?

CybearBoy
Háát, én eddig csak jót hallottam róla, és nekem is nagyon bejött. A boltban is aszonták amikor vettem, hogy ennél jobb hangzásút nem lehet találni. 😄

WiZZaRD
sennheisert semmikepp, mar volt sennheiser fulesem, es valami borzaszto tompa, mosott hangja van...akkor marad a pana egyeb tapasztalat hianyaban

CybearBoy
Sennheiser, ezek királyak, nekem is ilyen van. 😉

Breki33
ezeken nem ismerem én Philips-et (megabass)vettem :-)

De fülesben a Seinhesser a márkanév

Csak leirni nem tudom :-)

Breki33
azt hiszem cdrlabel, de régebben irtam rola bovebben itt
WiZZaRD
jah, egy kerdes...itt nagyon dicsoitettek a koss kis fulbedughatos fuleset, egy masik forumon utanakerdeztem a koss-nak, es ott azt mondtak, hogy az csak draga, de nagyon ocska fuleseket gyart...helyette a panasonic rp-hv 350-est ajanlottak....velemeny...akinek esetleg az van...?

WiZZaRD
tolti, de szerintem egy rendes tolto alaposabb megoldas. en az 1800-as ansmann aksikat bele nem rakom tolteni az tuti...megrovidulne az elettartamuk.

CybearBoy
És mi a prog neve?

Breki33
a 311-es már tölti is az aksit?

Kezdek irigykedni
Breki33
van ennél egyszerubb modszer is

illetve egy progo
ott berakod a lemezt lenyomsz egy gombot beolvassa
aztan a következõ gomb a nyomtatáséé, csak azt kell beállitanod milyet akar
(elõ-hátlap vagy csak elõ)

Ez kb 5 másodperc.
WiZZaRD
nem tudod en mennyire lusta vagyok:-)))

lusta? 10 mp alatt késszen van 😊
winamp - generate html playlist
aztán bedobod wordbe (hasábok)
nyomtatás

és késsz is van 😊

WiZZaRD
na talaltam meg egy ket aprocska bugot, pl a kijelzon a full feltoltott aksira csak kozepesen toltott allapotot jelez, lehet az 1.2V miatt...talan sima elemre mereteztek:-)
aztan amit nem ertek, hogy ha ki van kapcsolva es a play gombbal be szeretnem kapcsolni az elso gombnyomasra semmi sem tortenik, a masodikra bekapcs+play.
a resume allapotot nem jegyzi meg ha a lejatszas leallitasa utan kikapcsolod, meg kell varni mig sajat maga megy pihizni:-))
amugy eleg erdekes, de itt mindenki 10-20sec-okat irt egy cd beolvasasara, en neztem egy eleg huzos lemezzel 135 mp3 file, vagy 5 konyvtar + a gyokerbe omlesztve egy csomo, szoval tenyleg huzos, es ennek a beolvasasa kb 5sec.
szoval miutan megszokja az ember, hogy mi es hogyan muxxxik helyesen, akkor igen kenyelmesse valik a zenelgetes:-))) Philips rulz!

Nem igaz... teljesen kivagyok... 😞(
A M*t*o elb*szta az üzletemet 😞(
pedig már lett vola vevõm a Samsungra 25ért, de amikor látta hogy a M*et*o-ban 27 újonnan, inkább onnan veszi

WiZZaRD
meg vagyok elegedve nagyon a keszulekkel:-))) csak valahogy nem szerettem a philipset, mint markat, de ez meggyozott rendesen:-)
en lusta vagyok a cd-khez boritot csinalni...

WiZZaRD
csak szokni kell, hogy a kijelzo nem pontmatrixos, hanem olyan mint a regi ericsson telefonokba...szoval most ujra tanulok olvasni:-)))

WiZZaRD
igen kiirja, eloszor eloado + cim formaban scrollozza, utana pedig kiirja a cimet folyamatosan, de nem scrollozza, ugyhogy ha tullog a kijelzon akkor pech, vagy korbe kell lepkedni az osszes kijelzesi modon es akkor ujra van scroll. ez egy apro bugocska lehet, de nem erdekes. a gyari fuleset ugyanugy lehet a kukaba dobni azonnal, mint az osszes tobbinek. Van resume, programozhato lejatszas, album mod, de ez a 210-esben is van asszem. szoval az id3-at leszamitva ugyanaz. minden esetre a 210-es 25eHUF-ert best buy, ha valakinek nem kell id3, akkor ne is keresgeljen masfele. Azert neveztem be a 311-esre mert a dion 200-as belathato idon belul nem lesz sajna + az id3 nem art ha van, de nem bantam meg. mondjuk azert audio lemezzel meg lehet akasztani ha ki van kapcsolva az esp , ha be van kapcsolva akkor eselytelen:-) de nem azert vettem mp3 lejatszot, hogy audio lemezt hallgassak :-) A 210-es fogyasztasa milyen amugy? mondjuk ket 1800mAh-s aksival mennyit bir?

WiZZaRD
tok ugyanaz mindketto, csak a 311 ki tudja olvasni az id3-at meg a filenamet ha nincs id3, meg egy lehelletnyivel kisebb. amugy ua.
jovanna' igazad volt:-)))

WiZZaRD
ja es az expanium 210-est 25eHUF-ert lehet kapni az mm-ben a westendben, ki van pakolva egy nagy rakas belole, ugyanaz mint a 201, es mint a 211, csak uj ev = uj modell, legalabbis szamozasban. Ezt meg a philips magyarorszagtol tudtam meg. Csak azert lettem kivancsi, mert a 211-es 8eHUF-fal dragabb...pedig ugyanaz.

WiZZaRD
Na, egy napig samsung sm85 tulajdonos voltam. Almomban sem mertem gondolni, hogy a samsung hordozhato mp3 cd csucsmodellje ennyire ocska razkodasvedelemmel van ellatva! MP3 meg csak-csak hasznalhato, de audio cd-nel szabalyosan fel percenkent akad!!! Megdobbento, foleg annak tukreben, hogy mennyit kernek erte. Ezen kivul halk is rettenetesen, meg kisse gyermeteg a minosege is. A design es az epitesi minoseg az kivalo, de hat ha a belbecs megbukik mar az elso seta soran, akkor az gaz...
Szoval rovid uton ki is csereltettem, egy philips expanium 311-esre. Minden philips ellenessegem ellenere be kell vallanom, hogy mind a hangminosege, mind a razkodasvedelme messze felulmulja a samsunget, sot, kikapcsolt razkodasvedelemmel sem akad, ezt nem tudom hogy sikerult nekik, de kiraly:-) A kijelzojevel majd csak megbekulok. Meg a fogyasztas kerdeses, de remelem az is rendben lesz. Szoval el kell ismernem, hogy igaza van a philips kutyut hasznaloknak:-)))
Tanulsagos volt ez a kisse nyakatekerten beszerzett mp3 discman, vagy inkabb kesz tortura volt, de megerte vegso soron:-)))
Es meg egy valami: samsungbol meg a csucsmodellt se vegye meg senki, megcsak veletlenul sem! Olcsobban kap fenyevekkel jobbat!

WiZZaRD
esetleg az expanium 511-es lenne jo, de azt meg nem talaltam sehol a netes arlistakban

WiZZaRD
en irtam, hogy a hangminoseg a legfontosabb, de azert a tobbi sem art ha jo...engem zavar az exp311-es ericsson gf628 szeru kijelzoje, nem pontmatrix, hanem csak vonalakbol rakja ossze a betuket, szvsz ez elvarhato lenne ma mar a legolcsobb kategoriaban is

WiZZaRD
www.pixel.hu

nos? senki?

WiZZaRD
na en a philips exp313-at lattam 35eHUF-ert...de ennyiert a dion ad aksikat is, taviranyitot, hordtaskat, tapot, szoval philips eleg gyermeteg...ennyiert. ha kb 25eHUF lenne mar mennek is megvenni.

WiZZaRD
na meglesem a Philips honlapjat...mit tud az expanium...

WiZZaRD
A philipset en is lattam vmi bordo kasztnival, de philipset, meg sonyt mar csak elvbol sem veszek:-))) mondjuk azt hallottam, hogy tenyleg sokaig birja az elemmel/aksival. maradok a dionnal:-)))

milyen netes boltokat tudok, ahonnan lehet mp3 discmaneket rendelni?

pl www.depo.hu vagy www.infopatika.hu ilyenek

thnx!

WiZZaRD
mind1, majd hetfon felhivom oket es ha van kiugrok kajaszunetben erte:-)))
mar majdnem elcsabultam egy ujfajta samsungra, egy olyan hatromszog fele kijelzo+gomb panelja van sajna a tipusat nem tudom, 35eHUF...de a dion jobbnak tunik

WiZZaRD
hat pedig az infopatika oldalarol meg is lehet rendelni...nem az van oda irva hogy hamarosan...

Stann
De azt még nem lehet kapni Pesten,m az egész országban sem!
Azt mondták, megint, talán a hónap végén várható...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

WiZZaRD
200-ast szerettem volna de a nyitvatartas megakadalyozta:-)

CybearBoy
Milyet veszel? Haverom nemrég rendelt 400-ast, de csak jövõ hét vége fele lesz, kifogytak belõle. 😊

WiZZaRD
na raszantam magam egy dionra erre most lesem az infopatika honlapjat es nincs nyitva szombaton...shit!

Sziasztok!

Ide írok mert külön fórum nincsen.Azt szeretném megkérdezni hogy milyen memory stick-es mp3 lejátszót vegyek.?

Elõre is köszi!!!