1401
Samsung,Nintaus,Philips,Panasonic,RioVolt és társaik
-
#1001 sztem ha átmész a határon (akár a csehekhez) akkoris olcsóbban kapod meg
130 Kè (2 %)
csakhát a gari -
tproli #1000 Üdv!
Én már kb egy jó hónapja keresgélek az usa-beli rokonok után, hogy hozzanak egy iaudio cw400-at onnan. Kint 180 usd az ára, átszámítva kb 38.000 ft, itthon meg 58.000-ért vesztegetik.
iaudio4
Ha veszek mp3 playert (vagyis flash playert) a közeljövőben, akkor vagy ilyet vagy semmilyet
-
#999 SIGN TK 002A
Tulajdonságok:
- CD/VCD/MP3 lejátszás
- elegáns, SLIM design
- FM rádió, automata hangolással
- 380 másodperc rázkódásvédelem
- 6 gombos, LCD kijelzős fülhallgató, háttérvilágítással
- Saját tölthető akkumulátor
Tartozékok:
- Fülhallgató
- Hálózati adapter
- Akkumulátor
- Video kábel
Ár: 11800 Ft netto -
#998 mivel erre már válaszoltam úgy gondolom elolvastam
és nem akarok egy újabb Logitech-Microsoftot -
#997 #944. Olvasd már el -
#996 Eddig nem P
DE szerintem ez a te mániád -
#995 Neked mániád ez a Sony dolog. Nem veszed észre, hogy én is ugyanazt mondom? -
#994 Ez igaz csak a fórumon írnak olyanok is akik már vettek.
És ugye írtam előbb egy bizonyos SONY-ról véleményeket... -
#993 akkor derül ki ha kipróbálod -
#992 Ezekkel a noname kütyükkel az a baj, hogy csak akkor derül ki hogyan szól, ha már fizettél érte. Olcsónak olcsó, de ha kiderül, hogy mégsem igazán jó, akkor nem érte meg. -
#991 Ezsetűnik rossznak 27.000-ért
256 MB-os tudtommal bővíthető
Memory Types
SD Memory Cards, Multimedia Card, Built-In
-
#990 Az ára jó. -
#989 A srác árul 512-eket is
az másmilyen -
128MB / 256MB
Support MP3 / WMA
Support FM radio
Support the lyrics show in step when music play
Direct Drag & Drop music files
Voice Recording Function
Back Light LCD Display
Equalizer - Natural, Rock, Pop, Classic, Jazz, Dynamic Bass Boost(DBB)
Driverless in Windows¢I ME/ 2000/ XP
Product Size: 95mm(L) x 33mm(W) x 23mm(H) -
#987 Hátha valakit érdekel (idézek):
Én egy USB pendrive-ot vettem, mely MP3, Wma, beépített FM rádió, diktafon, kék Lcd, 256Mb memória. Mindezt 24000ft-ért. Ami közel annyiba kerül mint ezek a 8cm-es CD-sek.
Előny: -nincs mozgó alkatrész, nem akad meg a lejátszás extrém körülmények között sem. Csak 1 db. AAA elemmel megy, 13 órát.
-
#986 ezt a hasonlatodra mondtam ami erősen sántított
de lezárnám
-
#985 Kinek a pap...
Tőlem cipelhetsz magaddal akár egy teljes malmot is, az is hasonlóan forog...
Azért a nagy röhögés közeppette elmondhatnád, hogy melyik zsebedben fér el a discmaned. -
#984 "zenéknél elég fontos az elterjedtség"
Említettem már, hogy kijelölöd, hogy mit akarsz átvenni, ő meg átrakja? Említettem. Az én zenéim is mp3-ban vannak, mégis ATRACban hallgatom őket, ha nem a gépnél vagyok. -
#983 vanni=venni -
#982 viszont bele lehet tekerni P -
#981 Ha ennek ellenére még akarsz vanni
egy srác írja az indexen, hogy ilyet vett a Metro-ban 18.000-ért
igaz rádió meg firmvare nincs benne -
#980 magadat lehet meggyőzted....
azért az a kocsis hasonlat kicsit sántít
zenéknél elég fontos az elterjedtség -
#979 "a CD eleve nem való hordozásra, mert rohadt nagy"
na itt kifeküdtem, és úgy 10 perc obligált röhögés után úgy döntöttem hogy ezt nem veszem komolyan. -
#978 Na akkor a tévedések korrigálása következik:
"Tehát ha sok az MP3, és gyakran szeretné cserélgetni az
illető, akkor elég munkás a dolog"
Végülis nevezhető munkás dolognak, de körülbelül akkora munka, mint egy USB drivera rámásolni néhány mp3-at. Az munka? Mert akkor tényleg munkás dolog. Amúgy nem.
Van egy program, amivel másolsz. Abban kijelölöd, hogy mit és hová, na meg milyen minőségben és elmész főzni egy teát. Mire visszaérsz, kész. Ja és USB2.0-án...
"apropó mennyivel szarabb vagy jobb az ATRAC formátum az MP3 vagy az OGG-nál"
LOL! Mennyivel lehet szarabb vagy jobb egy olyan formátum, ami szinte megegyezik a fent említett 2 másikkal? Az ATRAC egyszerűen kisebbre tömörít, mint az MP3 azonos minőség mellett, de képes persze magasabb bitrate-tel is dolgozni, akkor nem kisebb. Az OGG egy tuti jó formátum, csak sajnos kevés lejátszó sajátja. És ha már munkás dolog: az nem munkás, ha OGGba kell tömöríteni?
Ami igazán az ATRAC mellett szól, az a lejátszóba épített elektronika, ami a kódolást, dekódolást végzi. Mivel egy agyonoptimalizált céleszköz és nem egy általános célú processzor (mint ami az MP3 lejátszókban van), ezért sokkal kevesebb energiát használ fel a működése során.
Kis összehasonlítás:
iRiver iHP-120:
MP3/WMA/ASF playback time: Approximately 16 hours
MZ-N10:
Embedded w/1 x "AA" Alkaline - 26.5 hrs Record, 58 hrs Playback
"Szerintem az OGG vagy az Mp3 a jobb mert ezek vannak leginkább elterjedve mindenütt"
Akkor a Trabant is jobb, mint a Lexus, mert a Trabant jobban el van terjedve...
Ja és egy apróság. Az iRiver iHP-120 nem CD-s eszköz. Nem ezek ellen szóltam. Biztosan nagyon jó eszköz és ahogy láttam elég kicsi is, hogy hordozhatónak hívjuk. -
#977 "Melyiket vetessem meg a fönökömmel:
Sony Minidisc lejátszó MZ-N10 vagy MZ-N910 VAGY iRIVER iHP-120
SÜRGŐS!!!
Minidisc nekem is van meg Iriver is de az Iriver jobban bejön nekem!!!!!!!!!!
Mind tudásban mind designben!!!!!!!!!!
A Döntés a tiéd!!!!
Én is az iHP-t ajánlanám, hacsak nem az ár a gond (ugyanis
gondolom az drágább, mint a minidisc)
Ja és még egy negatívum (nem 100%, de én így tudom)
A minidisc-es lejátszóknak át kell konvertálniuk az MP3-at
ATRAC formátumba, mert csak ezt képesek lejátszani.
Tehát ha sok az MP3, és gyakran szeretné cserélgetni az
illető, akkor elég munkás a dolog (+ némi minőségvesztés
is felléphet)
apropó mennyivel szarabb vagy jobb az ATRAC formátum az MP3 vagy az OGG-nál
Az ATRAC tudtommal kimondottan Sony (Pl:Minidiscnél) szabvány ami gyönyörű hangot produkál de kevés cucc támogatja még. Szerintem az OGG vagy az Mp3 a jobb mert ezek vannak leginkább elterjedve mindenütt!" -
#976 Továbbra is kitartok amellett, hogy a CD eleve nem való hordozásra, mert rohadt nagy :) Egyszer használj MD-t csak egy hétig, aztán kidobod azt a CD pörgető cuccot :) Na de ez csak magánvélemény. -
#975 Alátámasztottad a 944-es véleményem :) -
#974 Másik fórum
"Először Sony NE700asnál állapottam meg... Majdnem megvettem, amikor hallottam az iRiver, finoman szólva nem túlreklámozott termékeiről. Ekkor belehallgattam a Sonyba, meg egy iMP450-esbe... Orbitális különbség. Az iRiver cucc hangminőség és hangereje is MAGASAN veri a Sonyt, ráadásul az utóbbi rosszabbul néz ki, meg lassabban is olvassa be a cdket, nincs háttérvili, firmware stbstbstb. Úgy dübörgött a basszus, hogy egy percig nem tudtam, hol vagyok. " -
#973 Más:
"Köszi a véleményeket. Azóta belehallgattam mindkét gépbe... Ég és föld!!! A Sony olyan halk volt, hogy még az eladót is beetettem, hogy be van nyomva az AVLS, persze nem volt! :) Az iRiver viszont csodásan szólt, és hangosabban (hangerő persze, sajnos, már nem a régi..., szabványok :((( ), persze köszönhetően a mellékelt Sinnheiser MX300-as fülesnek is. Döntöttem, IRIVER! Csak az a kérdés, hogy ráköltsek e még hatezret egy 550-esért.." -
#972 Hehe ez jó idézem
"egy kis adalék a sony discmanekhez:
egyik ismerős vett kb másfél éve méregdrágán (65e)
az akkor legjobb sony discmant még nem mp3-as, de szuper kicsi, lapos.
egyszer leejtette, és innentől nem lehet becsukni, mert kapásból letört a kis pöcök, ami bereteszeli a tetejét. mivel a legszarabb fröccsöntött műanyagból volt, annak ellenére, hogy fémvázas.
elvittem a szervízbe, csak a fedéllel cserélhető, a fedél anyagköltsége 38.000- Ft!!!
A szervízben javasolták a befőttesgumit :)
ugyanez a pöcök az iriveren masszív fémből van. "
-
#971 sztem nem -
Anee #970 mondjuk az számít hogy rw-n van?mert sima írott cd-t amin csak mp3 van még nem tettem bele -
#969 Hát nekem a régi Philipsem gond nélkül teker. -
Borg #968 Nekem Samsung van már évek óta, és az beleteker simán. Autóban használom, be van kötve, és úgy hallgatom az MP3 CD-ket. -
Anee #967 Na ja....
leírásban semmi hogy mp3 alatt nem teker míg sima cd-nél igen........
Majd felhívom a philips márkaszervizet hétfőn, ők talán tudják
Metro meg max visszavenni tudta volna cserélni, nem, így inkább maradok ennél...tekerés nélkül -
#966 jó de a leírásában nincs semmi erről?
vhogy nehéz elhinni, hogy egyik teker másik nem -
Anee #965 3 napig kicserélik szóval akkor még ma visszaviszem
-
#964 nemtom én bele tudok
csak sokan panaszkodtak erre
de én vissza is vinném ha nem lehetne -
Anee #963 25
Jah és én is figyeltem hogy mp3-ba nem lehet beletekerni...miért? -
#962 azért ha MM felé jársz egy akciós SEnnheisert ne hagyj ki
amúgy mennyi volt?
és bele lehet tekerni?